kostaras7 Δημ. January 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2019 Γεια σας με πηρε και μου εκανε μια προσφορα η wind για καρτο συμβολαιο στα 16,90 με δωρεαν λεπτα, με gb και δωρο tablet . Το ερωτημα μου ειναι οτι αν ειναι αξιοπιτσες αυτες οι προσφορες ή θα σου ερχονται οι λογαριασμοι πανω απο αυτο που σου λενε καθε μηνα ? Εχει καπιοιος βαλει καποια αναλογη προσφορα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. January 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2019 Δεν επιτρέπεται πλέον αύξηση του παγίου όσο διαρκεί η σύμβαση. Άρα αν σου φτάνουν τα λεπτά ομιλίας και τα SMS MB ,δεν θα έχεις πρόβλημα. Αλλιώς πρέπι να προσθέσεις επιπλέον χρόνο ομιλίας . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babakos Δημ. January 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2019 Γεια σας με πηρε και μου εκανε μια προσφορα η wind για καρτο συμβολαιο στα 16,90 με δωρεαν λεπτα, με gb και δωρο tablet . Το ερωτημα μου ειναι οτι αν ειναι αξιοπιτσες αυτες οι προσφορες ή θα σου ερχονται οι λογαριασμοι πανω απο αυτο που σου λενε καθε μηνα ? Εχει καπιοιος βαλει καποια αναλογη προσφορα ? Πες τους να σου στείλουν γραπτώς την προσφορά και αν σε συμφέρει προχώρα. Δες αν μπορείς αντί για το τάμπλετ που σου δίνουν (που συνήθως είναι μετριότατο) να μειώσεις περισσότερο το μηνιαίο πάγιο ----- προσθήκη μηνύματος 52 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δεν επιτρέπεται πλέον αύξηση του παγίου όσο διαρκεί η σύμβαση. Άρα αν σου φτάνουν τα λεπτά ομιλίας και τα SMS MB ,δεν θα έχεις πρόβλημα. Αλλιώς πρέπι να προσθέσεις επιπλέον χρόνο ομιλίας . Αυτό ακριβώς ισχύει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. January 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2019 Για 38€ ειναι τουρμπο. Ναι δεν υποστηριζει tethering απο την αρχη. Μετα οπως σου εγραψα 0,384 mbps που ειναι μονο για να βλεπεις email και κανενα update στο facebook. Για video ουτε λόγος. Αν πάντως το έδιναν σε αυτη την τιμη απο την αρχη θα ηταν σχεδον εναρμονισμενο με τα συμβολαια της ΕΕ. Επανέρχομαι. Τελικά τώρα ολοκλήρωσα την αλλαγή πακέτου. Τα "γρήγορα" gb είναι 15 και όχι 30 και μετά πέφτει η ταχύτητα. Tethering κανονικά (από την πρώτη στιγμη). Η τιμή ακόμα πιο σούπερ. Μόλις 29€...!!!!! 1 Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. January 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2019 Πολύ καλά στα 29 €. Ο κόφτης μπαίνει στα 15 και όχι στα 30 gb. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. January 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2019 Επανέρχομαι. Τελικά τώρα ολοκλήρωσα την αλλαγή πακέτου. Τα "γρήγορα" gb είναι 15 και όχι 30 και μετά πέφτει η ταχύτητα. Tethering κανονικά (από την πρώτη στιγμη). Η τιμή ακόμα πιο σούπερ. Μόλις 29€...!!!!!Έκανες speed test να δούμε πόσο πέφτει πραγματικά μετά τα 15gb ; Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. January 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2019 Έκανες speed test να δούμε πόσο πέφτει πραγματικά μετά τα 15gb ; Τώρα ξεκίνησε η προσφορά οπότε αργούν να τελειώσουν τα 15gb. Η wind λέει πως πέφτει στα 386 kbps. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. January 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2019 (edited) Τώρα ξεκίνησε η προσφορά οπότε αργούν να τελειώσουν τα 15gb. Η wind λέει πως πέφτει στα 386 kbps. Όταν το δεις από πρώτο χέρι πες μας μα ξέρουμε. Γιατί όπως έγραψα ποιο πριν μου είπαν ότι δεν υποστηρίζει tethering και τελικά υποστηρίζει κανονικά. Μήπως παίζει και κάτι ανάλογο με την ταχύτητα. Αν ενεργοποιήσεις και mywind δες αν σου δίνει την δυνατότητα όπως στο Simple fi να προσθέσεις gb με έξτρα χρέωση. Edited January 26, 2019 by cmvr Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. January 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2019 Όταν το δεις από πρώτο χέρι πες μας μα ξέρουμε. Γιατί όπως έγραψα ποιο πριν μου είπαν ότι δεν υποστηρίζει tethering και τελικά υποστηρίζει κανονικά. Μήπως παίζει και κάτι ανάλογο με την ταχύτητα. Αν ενεργοποιήσεις και mywind δες αν σου δίνει την δυνατότητα όπως στο Simple fi να προσθέσεις gb με έξτρα χρέωση. Έχω mywind και ναι, υπάρχουν πακέτα. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. January 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2019 Έχω mywind και ναι, υπάρχουν πακέτα. Ευχαριστώ. Από ότι βλέπω το πακέτο με τα 15gb το έχουν πολύ καιρό ενεργοποιημένο. Οπότε και 30gb να θέλεις βάζεις άλλα 10ευρω τον μήνα. Μια χαρά. Πάντως για 29 ευρώ είναι οκ. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. January 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2019 Η προσφορά έγινε από κατάστημα; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. January 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2019 Ευχαριστώ. Από ότι βλέπω το πακέτο με τα 15gb το έχουν πολύ καιρό ενεργοποιημένο. Οπότε και 30gb να θέλεις βάζεις άλλα 10ευρω τον μήνα. Μια χαρά. Πάντως για 29 ευρώ είναι οκ. Τα 15gb με 10€ είναι μόνο μέσα από το app (mywind). Προσωπικά δεν τα χρειάζομαι αλλά για κάποιον που τα θέλει είναι καλή τιμή νομίζω. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Η προσφορά έγινε από κατάστημα; Όχι βέβαια. Τα καταστήματα δεν μπορούν να δώσουν τέτοιες προσφορές (και γενικά προσφορές). Τηλεφωνικώς έγινε. Ανταμοιβή που είμαι πολλά χρόνια πελάτης. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. January 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2019 Προσφορές δίνουν και τα καταστήματα κατά καιρούς. Αυτή ομολογουμένως είναι πολύ καλή προσφορά. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. January 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2019 Προσφορές δίνουν και τα καταστήματα κατά καιρούς. Αυτή ομολογουμένως είναι πολύ καλή προσφορά. Τα καταστήματα δίνουν τις "γενικές" προσφορές που δίνει η wind. Δεν μπορούν να κάνουν άλλες. Πχ το W Unlimited το δίνουν σε προσφορά από 79 στα 71, 99€. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. January 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2019 Έχει τύχει παλαιότερα να δίνουν και καλύτερες από αυτές της ιστοσελίδας. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. January 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2019 Όπως και να έχει η τιμή αυτού του w απεριόριστα έπρεπε να ήταν γύρω στα 30 ευρώ αρχική με βάση αυτά που βλέπουμε στην Ευρώπη και όχι τιμή έκπτωσης. 1 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leasedline Δημ. February 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2019 (edited) Καλησπέρα, έχω καρτοσύνδεση και ξαφνικά δε μπαίνει στο ίντερνετ, τι μπορεί να φταίει; το έκλεισα και το ξαναάνοιξα και μπήκε... Edited February 11, 2019 by XP130TD συνεχόμενα posts Παράθεση εσπρεσοσυζητήσεις www.e-spresso.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. February 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2019 Καλησπέρα, ένας συγγενής μου θα πάει στη Βουλγαρία. Έχει το W 2GB, γνωρίζει κανείς τι θα μπορεί να χρησιμοποιήσει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. February 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2019 Εφόσον είναι ενεργοποιημένη η περιαγωγή θα συνδεθεί το κινητό του σε ένα από τα δίκτυα εκεί (νομίζω Α1) και θα μπορεί να χρησιμοποιεί το W 2GB όπως και στην Ελλάδα. Εξαιρούνται τα λεπτά και τα SMS προς WIND, όπως και όλα τα πακέτα προσφοράς. Επιπλέον τα λεπτά του προγράμματος προς όλους χρησιμοποιούνται και για κλήσεις προς την ΕΕ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. February 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2019 Καλησπέρα, ένας συγγενής μου θα πάει στη Βουλγαρία. Έχει το W 2GB, γνωρίζει κανείς τι θα μπορεί να χρησιμοποιήσει; Η Βουλγαρία είναι εντός Ε.Ε.,άρα ισχύουν κανονικά οι παροχές του συμβολαίου. Δηλαδή λεπτά προς όλους μπορεί να καλεί αριθμούς Βουλγαρίας και Ελλάδας από Βουλγαρία σε περιαγωγη χωρίς χρέωση. Sms επίσης,ότι ισχύει και σε λεπτά ομιλίας. Για δεδομένα,μπορεί να τα χρησιμοποιήσει τα εντός παγίου. Επιπλέον χρεώσεις εκτός παγίου εκτός απ' ότι γράφει το συμβόλαιο δεν έχει. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. February 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2019 Μάλιστα, ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasw Δημ. February 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2019 Καλησπέρα. Τον Μάιο λήγει το συμβόλαιο μού. Σκέφτομαι να το κόψω από τώρα. Γνωρίζει κάποιος πόσο θα είναι η ποινή για πρόωρη διακοπή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakaflias Δημ. February 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2019 Καλησπέρα. Τον Μάιο λήγει το συμβόλαιο μού. Σκέφτομαι να το κόψω από τώρα. Γνωρίζει κάποιος πόσο θα είναι η ποινή για πρόωρη διακοπή; θα μπλεξεις.....κανε υπομονη. Παράθεση :X«'Έλληνες ενωθείτε εναντίον του κοινού εχθρού, εναντίον του μίσους, της διχόνοιας και της διαίρεσης, που είναι ό ίδιος μας ο εαυτός» - Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasw Δημ. February 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2019 Μωρέ αυτό είχα σκοπό να κάνω αλλά δεν την παλεύω άλλο. Τρεις μήνες ακόμα οπότε υπομονή. Ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scoopy Δημ. May 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2019 Μου έκαναν αυτή την προσφορά από την wind 3000' ομιλίας προς κινητά 1500' προς σταθερά 15 GB internet 500sms 34€ Να την δεχτώ ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts