Jump to content

Nova: Τα πάντα για τα συμβόλαια, επιδοτήσεις, προγράμματα, χρεώσεις κλπ

Eliseos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Νεος και εγω στο site, οπως και στην Wind απο vodafone.

Προγραμμα Wind one L. Πρωτος λογαριασμος 3 ημερων 53 ευρω νορμαλ.

Δευτερος λογαριασμος 260 περιπου. Γιατι ρε παιδια τους ρωταω; Ξεπερασατε τα MB

του Internet στο κινητο μου απαντανε. Πραγματι τα ξεπερασα χωρις να το καταλαβω

γιατι δεν εχω στο κινητο μου εφαρμογη για κινηση δεδομενων (HD2). Το πόσο ειναι το θεμα.

Τα ξεπερασα κατα 300 ΜΒ. Και αυτα τα ΜΒ κοστιζουν με ΦΠΑ και τελη τηλ 210 Ευρω.

Το συγκεκριμενο προγραμμα δεν εχει ενημερωση ΜΒ, ουτε προειδοποιηση στο 80% και

αν τα ξεπερασεις χρεωνεσαι 0,5 Ευρω το ΜΒ. Στην επικοινωνια με Wind τα ανεφερα τα

παραπανω αλλα ειτε τα ειπα ειτε οχι, το ιδιο.

Εννοειται οτι εχω κανει καταγγελια παντου για υπερογκες χρεωσεις τις Wind, ψευδη διαφημιση

για φθηνη εταιρεια και μη ισονομια των προγραμματων αφου τα αλλα προγραμματα (Wind to all)

εχουν ενημερωση ΜΒ.

Τωρα ειμαι παλι vodafone και σε οποιον μπορω του λεω την μικρη ιστορια μου απο

την "φθηνη" Wind

Καταγγελία ενώ παραδέχεσαι ότι φταίς, πρώτη φορά ακούω.

Αυτά που γράφεις, οφείλεις ως συνδρομητής να τα ξέρεις.

Και αν δε σου κάνει το πρόγραμμα που έχεις, άλλαξε το. Όχι να παραπονιέσαι από δικό σου λάθος.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Έχει κάνει κάποιος αλλαγή προγράμματος από το mywind;Σε ποιο πάγιο πάνε τα προγράμματα σε αυτό της on line προσφοράς ή στο κανονικό;

Για να κανω αιτηση φορητοτητας στην cosmote (διαδυκτιακα) για να παρω καποια αντιπροταση απο την wind πρεπει να μπω κανονικα στο σιτε να παρω συγκεκριμενη προσφορα απο cosmote με ολα συμπληρωμενα στοιχεια κτλ η απλα υπαρχει καποια επιλογη στο site της cosmote την οποια μου επιτρεπει φορητοτητα χωρις να μπω σε καποιο πακετο συνδεσης....;;;

γνωριζει καποιος πως χρεωνεται η εκτροπη κλησης απο wind συμβολαιο σε αλλο νουμερο παλι στην wind (και σε αλλης εταιριας αν γνωριζει)?

ρωταω μιας και τωρα με τα μπανια του λαου δεν θελω να περνω το παντοφλο κινητο μιας και την εχω παθει απο λαμογιο σε παραλια και δεν θελω να ξανακλαψω κι αλλο κινητακι .

Υπάρχει μια υπηρεσία που λέγεται twin sim. Δεν ξέρω πως τη λένε στη wind. Σου δίνει μια Sim κλώνο και τη βάζεις στο κινητό που δε σε ενδιαφέρει και τέλος. Αν σου το κλέψουν τότε θα πρέπει να μπλοκάρεις τη γραμμή σου για να μη σε χρεώσει ο κλέφτης.

Ο μόνος περιορισμός είναι ότι δε μπορείς να έχεις ανοικτά και τα δυο κινητά ταυτόχρονα. Πρώτα κλείνεις την παντόφλα και μετά ανοίγεις τα κουμπάκια.

παιδια ευχαριστω για τις απαντησεις.

απ οσο καταλαβαινω με συμφερει να κανω εκτροπη κι ας τρωω τον χρονο μου οπως λεει ο φιλος greeksalad μιας κι εχω 1000 λεπτα προς ολους.

Τα 2/6 από την επιδότηση που έχεις πάρει ή δύο μηνιαίες εκπτώσεις

το συμβολαιο μου ληγει στις 17 ιουνιου.εαν φυγω γι αλλο δικτυο απο τωρα,πληρωνω καποια αποζημειωση αναλογικα;

Μην το κάνεις, περίμενε ένα μήνα γιατί είναι πολλά τα λεφτά και δε χρειάζεται.

Δε πληρώνεις τίποτα.

Ούτως ή άλλως το μήνα θα τον πληρώσεις.

Αλλά αν έχεις 12μηνο συμβόλαιο, μπορείς απ'τους 9 μήνες να φύγεις.

make love not work

Δε πληρώνεις τίποτα.

Ούτως ή άλλως το μήνα θα τον πληρώσεις.

Αλλά αν έχεις 12μηνο συμβόλαιο, μπορείς απ'τους 9 μήνες να φύγεις.

Εχω 18μηνο συμβολαιο κ καθε 21 του μηνα εκδιδεται ο λογαριασμος.εαν παω π.χ. στις 15 μαιου κ ζητησω διακοπη, θα πληρωσω κ τον ιουνιο?γιατι κατι ακουσα οτι δεν πληρωνεις τον τελευταιο μηνα, αν φυγεις

Ο τελευταίος μήνας έχει ήδη πληρωθεί , Κάθε φορά πληρώνουμε το πάγιο του επόμενου .

Στις 21 θα βγεί ο μήνας 21 Μαίου με 21 Ιουνίου . Επειδή η διακοπή γίνετε σε 30 ημέρες, θα έχεις πληρώσει μέχρι 21 Ιουνίου και θα σου χρωστάν 6 ημέρες.

Επίσης, μπορείς να φύγεις τρεις μήνες πριν λήξει το συμβόλαιό σου.

Στη περίπτωσή σου, στους 15 μήνες.

make love not work

Επίσης, μπορείς να φύγεις τρεις μήνες πριν λήξει το συμβόλαιό σου.

Στη περίπτωσή σου, στους 15 μήνες.

Ναι, αλλα σ αυτην την περιπτωση πληρωνεις αναλογικα καποια αποζημιωση.

Στη Wind υπάρχει περίπτωση να δώσουνε μεγαλύτερη έκπτωση(από τις online προσφορες) για φορητότητα συμβολαίου από vodafone ?

τί πρόγραμμα? με συνδυασμό με σταθερό?

τί πρόγραμμα? με συνδυασμό με σταθερό?

Το Wind το all 50 το έχουνε 35+φόρους....

Παίζουνε καλύτερες τιμές από το τμήμα προσφορων-συμβολαίων για φορητότητα από vodafone ? (χωρίς σταθερό)

Παίζουνε καλύτερες τιμές από το τμήμα προσφορων-συμβολαίων για φορητότητα από vodafone ? (χωρίς σταθερό)

δεν πιστεύω πιο κάτω. Ίδια προσφορα εχουν και στα καταστήματα. Μόνο αν συνδυαστεί με DP Large παει 20€ το πάγιο

Μια ερώτηση! Από την εταιρεία μου πήρα εταιρικό wind με πολύ οικονομικές χρεώσεις! Η υπηρεσία vpn (4ψηφια) ενεργοποείται αυτόματα ή το ζητάμε στο 1277?

Αυτό είναι έτσι κι αλλιώς πολύ καλό πρόγραμμα, αλλά πάντα παίζει το παζάρι...Δεν το κοιτάς μήπως βάλεις και σταθερό wind-έτσι μπορεις να κερδίσεις πολλά...;)

Αν έχεις κάνει συμβόλαιο cosmote 25 με έκπτωση 3€ Χαχαχ πριν τρεις μήνες μπορείς να κάνεις μεταφορά σε wind?

Βέβαια, θα σου ζητήσουν πρώτα να επιστρέψεις το ποσό της έκπτωσης για τους 3 μήνες .

Εδώ και κάτι μήνες δυστυχώς επιστρέφεις, μέχρι πέρσι αν έκανες ειδικά ανανέωση τις περισσότερες φορές δεν είχες κάποια δέσμευση και μπορούσες να φύγεις.

Πλέον αυτά δεν ισχύουν, αν δεις τα συμβόλαια πλέον περιλαμβάνουν αυτόν τον όρο, πρόσφατα έκανα σύνδεση στην WIND και το γράφει και μου το επιβεβαίωσε και ο πωλητής αφού πρώτα επικοινώνησε με τα κεντρικά γιατί και αυτός στην αρχή επέμενε ότι δεν υπάρχει θέμα επιστροφής. Όποτε φύγεις επιστρέφεις το ποσό της έκπτωσης επί τους μήνες που την πήρες και μειώνεται προς τους τελευταίους μήνες που έκανες συμβόλαιο, όπως ισχύει και στην επιδότηση.

Μου ηρθε μήνυμα προχθές απο τη wind που με ενημέρωνε ότι συνεχίζεται η έκπτωση -30% στο πάγιο,που είχα απο μια προσφορα πέρσι που ειχε κανει, ως ένδειξη στους μακροχρονιους πελάτες (μια χαρα θα έλεγα!!).το θέμα ειναι ότι εγω θέλω να αλλάξω πάγιο και να παω σε ένα λίγο μεγαλύτερο (εχει λήξη το συμβόλαιο μου εδω και 1-2 μήνες) αλλα απο ότι είδα εχει καταργήσει τα προγράμματα με απεριοριστα προς wind.αν το ζητήσω λέτε να μου το κάνουν παρόλο που πλέον δεν ειναι εμπορικά διαθεσιμα?

Αν θυμάμαι καλα κάπου εδω μέσα είχα διαβάσει παλιότερα ότι είχαν δώσει μη εμπορικά διαθέσιμο προγράμμα σε ανανέωση συμβολαίου.

• The title was changed to Nova: Τα πάντα για τα συμβόλαια, επιδοτήσεις, προγράμματα, χρεώσεις κλπ