greek_aeras Δημ. February 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2009 Σήμερα πήρα το λογαριασμό... Είναι στο Wind Flexy 75 με ενεργοποίηση πέρσι το γενάρη. Παρατήρησα το εξής.. Ενώ δεν έχω ξεφύγει ούτε στα λεπτά ομιλίας ούτε στα μηνύματα, δεν έχω δλδ έξτρα χρέωση πουθενά, το ποσό που καλούμαι να πληρώσω ανέρχεται στα 86.89€. Η ανάλυση λέει: 63,02€ πάγιο τέλος, 10,00€ τέλος συνδρομητών κιν. τηλεφωνίας και 13,87€ ΦΠΑ σύνολο 86,89€ που είναι διαφορετικό από τα 75€ πάγιο που μου υποσχέθηκαν. Τι συμβαίνει; ο ΦΠΑ δεν είναι στο πάγιο που υπόσχονται; Ειναι η πρώτη φορά που προσέχω λογαριασμό τους, μιας και μέχρι τώρα τα πλήρωνα χωρίς να πολυκοιτάω ή έχοντας ξεπεράσει το χρόνο ομιλίας και έχω εξοργιστεί!!! Όποιος μπορεί ή έχει αντίστοιχο πρόγραμμα ας με βοηθήσει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. February 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2009 Φορολογείσαι όχι μόνο για το πάγιο αλλά και για το τέλος συνδρομητών κιν. τηλεφωνίας (ξέρω είναι πολύ τραγικό). Το ΦΠΑ βγαίνει στο τέλος στο συνολικό ποσό. Το συνολικό ποσό χωρίς ΦΠΑ είναι 63,02+10€=73,02. Το ΦΠΑ του 73,02 είναι 13,87€. ΔΗλαδή χρεώθηκες: 63,02+19%ΦΠΑ=75€ 10€+19%ΦΠΑ=11,9€ :) Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest giannios Δημ. February 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2009 Σήμερα πήρα το λογαριασμό... Είναι στο Wind Flexy 75 με ενεργοποίηση πέρσι το γενάρη. Παρατήρησα το εξής.. Ενώ δεν έχω ξεφύγει ούτε στα λεπτά ομιλίας ούτε στα μηνύματα, δεν έχω δλδ έξτρα χρέωση πουθενά, το ποσό που καλούμαι να πληρώσω ανέρχεται στα 86.89€. Η ανάλυση λέει: 63,02€ πάγιο τέλος, 10,00€ τέλος συνδρομητών κιν. τηλεφωνίας και 13,87€ ΦΠΑ σύνολο 86,89€ που είναι διαφορετικό από τα 75€ πάγιο που μου υποσχέθηκαν. Τι συμβαίνει; ο ΦΠΑ δεν είναι στο πάγιο που υπόσχονται; Ειναι η πρώτη φορά που προσέχω λογαριασμό τους, μιας και μέχρι τώρα τα πλήρωνα χωρίς να πολυκοιτάω ή έχοντας ξεπεράσει το χρόνο ομιλίας και έχω εξοργιστεί!!! Όποιος μπορεί ή έχει αντίστοιχο πρόγραμμα ας με βοηθήσει.. Το 63.02 + 19% = 74,9388 Από αυτό βγαίνει το 75 ευρώ. Τώρα έχεις και το τέλος συνδρομητών + το φπα του. 10+19%= 11,90. Εχουμε και λέμε: 74,9388+11,90=86,89:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. February 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2009 Φορολογείσαι όχι μόνο για το πάγιο αλλά και για το τέλος συνδρομητών κιν. τηλεφωνίας (ξέρω είναι πολύ τραγικό). Το ΦΠΑ βγαίνει στο τέλος στο συνολικό ποσό. Το συνολικό ποσό χωρίς ΦΠΑ είναι 63,02+10€=73,02. Το ΦΠΑ του 73,02 είναι 13,87€. ΔΗλαδή χρεώθηκες: 63,02+19%ΦΠΑ=75€ 10€+19%ΦΠΑ=11,9€ :) Το 63.02 + 19% = 74,9388 Από αυτό βγαίνει το 75 ευρώ. Τώρα έχεις και το τέλος συνδρομητών + το φπα του. 10+19%= 11,90. Εχουμε και λέμε: 74,9388+11,90=86,89:rolleyes: Δεν άντεξα και έψαξα τους λογαριασμούς. Βρήκα κάποιους και έχετε δίκιο, έτσι είναι... Ευχαριστώ :) ΥΓ Θα τραβήξω τα μαλλιά μου, ωραίο διαφημιστικό κόλπο της wind και εξυπνάδα και του κράτους μας να φορολογεί τα τέλη, από όπου μπορούν.... αν μπορεί κάποιος να μου πει.. αν πάω στο flexy55 θα πληρώνω στο "κράτος" 5 ή 10€ τέλος συνδρομητών σταθερής τηλεφωνίας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. February 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2009 Σε αυτή την περίπτωση δεν φταίει η wind. Σου λέει πόσο έχει το πάγιο με το ΦΠΑ. Ο φόρος εξαρτάται από τι άλλες κινήσεις/χρεώσεις θα κάνεις στον λογαριασμό σου, δεν είναι σταθερό. Μεγάλη απάτη του κράτους είναι, το δέχομαι :) Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. February 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2009 Aλήθεια δε σας φαίνεται παράλογο που η wind δε συνέχισε την αντίστοιχη προσφορά στα συμβόλαια με τα 500 λεπτά όπως έκανε η cosmote; και καλά οι κόκκινοι ουτε την άλλη φορά το έκαναν αλλά η wind το έβαλε άμεσα και έκανε και τη παράταση και τώρα που η cosmote το βάλε για όλο το χρόνο η wind κάνει πίσω. Όταν η cosmote είναι μακράν πρώτη στα συμβόλαια πως θέλουν να έρθει ο κόσμος σε αυτούς απορώ... και ειδικά όταν στα καρτοκινητά απαντάνε αμέσως σε προσφορές γιατί τα συμβόλαια τα έχουν γράμμενα δε μπορώ να το εξηγήσω Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. February 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2009 Σε αυτή την περίπτωση δεν φταίει η wind. Σου λέει πόσο έχει το πάγιο με το ΦΠΑ. Ο φόρος εξαρτάται από τι άλλες κινήσεις/χρεώσεις θα κάνεις στον λογαριασμό σου, δεν είναι σταθερό. Μεγάλη απάτη του κράτους είναι, το δέχομαι :) έχεις δίκιο και σε αυτό, αλλά θα μπορούσε να ενημερώνει ότι είναι + αυτό το ποσό (τα 10€+1,90€ τουλάχιστον). Προσωπικά το ήξερα ότι υπάρχει και ότι είναι κλιμακούμενο αλλά ποτέ δεν του έδωσα σημασία. Ίσως αν από τότε ήξερα ότι δεν είναι 75, αλλά τουλάχιστον 87 να αντιδρούσα διαφορετικά.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. February 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2009 Ευελπιστώ οτι θα απαντήσει στα 500λεπτά εντός δικτύου... Θα είναι τραγικό να το αφήσει έτσι όπως έκανε η vf 2 φορές :) Αλλά κλασσικά θα ανακοινωθεί τελευταία μέρα που λήγει το 3μηνο αυτών που το ενεργοποίησαν πρώτοι. Αλήθεια ξέρουμε πότε άρχισαν οι ενεργοποιήσεις για να μην ψάχνω στα δελτία τύπου; Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elias_ps Δημ. February 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2009 Ευελπιστώ οτι θα απαντήσει στα 500λεπτά εντός δικτύου... Μακάρι αλλά δεν το βλέπω να γίνεται. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. February 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2009 Μακάρι αλλά δεν το βλέπω να γίνεται. κι εγώ χλωμό το βλέπω πλέον έχει περάσει αρκετός καιρός εκτός κι αν παρουσιάσει κάτι διαφορετικό και γι΄αυτο δεν έχει απαντήσει ακόμα αλλά και μετά τις αυξήσεις μάλλον δε βλέπω να απαντά γιατι θα το έκανε τότε να φύγουν τα μάτια από τις αυξήσεις Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. February 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2009 Πόσο δίνει επιδότηση το Wind Καρτοσυμβόλαιο 20;:worry: Σκέφτομαι με τα χάλια που έχει η Cosmote να ξαναέρθω στη Wind.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haforce Δημ. February 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2009 Πόσο δίνει επιδότηση το Wind Καρτοσυμβόλαιο 20;:worry: Σκέφτομαι με τα χάλια που έχει η Cosmote να ξαναέρθω στη Wind.:) Γιατί σώνει και καλά συμβόλαιο, πόσο μάλλον καρτοσυμβόλαιο με 0,0045/δευτερόλεπτο, όταν είναι φθηνότερο το wind f2g1 ή 2(0,0035/δευτ.) και χωρίς δεσμεύσεις, με τα πακέτα non stop, με ελάχιστη χρέωση 1 δευτερόλεπτο από το 1ο δευτ. , χωρίς πάγιο τέλος 2,5 ευρώ....:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. February 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2009 μπορει να θελει την επιδοτηση που ειναι γυρω στα 50 ευρω... Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. February 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2009 μπορει να θελει την επιδοτηση που ειναι γυρω στα 50 ευρω... Όχι,απλώς βαριέμαι να πηγαίνω κάθε τόσο στο περίπτερο για να παίρνω κάρτα.:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gka Δημ. February 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2009 Όχι,απλώς βαριέμαι να πηγαίνω κάθε τόσο στο περίπτερο για να παίρνω κάρτα.:pΕνώ το λογαριασμό δε θα βαριέσαι να πηγαίνεις και να τον πληρώνεις κάθε μήνα; :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. February 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2009 αν ανανεωνες τον χρονο σου με 20€ στο καρτοκινητο δεν θα χρειαζοταν καθε λιγο καρτα! Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. February 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2009 Ενώ το λογαριασμό δε θα βαριέσαι να πηγαίνεις και να τον πληρώνεις κάθε μήνα; :confused: Στο κατάστημα θα πηγαίνω μόνο μια φορά για να τον πληρώσω ενώ τώρα πάω στο περίπτερο 10 φορές το μήνα.;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. February 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2009 αν ανανεωνες τον χρονο σου με 20€ στο καρτοκινητο δεν θα χρειαζοταν καθε λιγο καρτα! Μην το λές.Αυτό το μήνα έχω βάλει 2 κάρτες των 20€ και μία των 3€.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gka Δημ. February 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2009 Στο κατάστημα θα πηγαίνω μόνο μια φορά για να τον πληρώσω ενώ τώρα πάω στο περίπτερο 10 φορές το μήνα.;)Μπορείς να βάλεις μια και καλή 50€ αν τα ξοδεύεις αντί βάζεις 2 φορές*20€ ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. February 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2009 Αυτό το σκεπτικό έχουν οι περισσότεροι ελληνες και γι'αυτό τα δίκτυα μας πιάνουν κορόιδα και δε ρίχνουν τις τιμές στα συμβόλαια.αν σκεφτεί κανείς ότι πολλοί προτιμούν να πληρώνουν κατά πολύ ακριβότερο λογαριασμό το μήνα για να μη παίρνουν κάρτες λογικό δεν είναι αυτό να το εκμεταλεύοντάι τα δίκτυα;μακάρι να ξυπνήσουμε κι εμείς σα λαός γιατι βλέπω σε λίγα χρόνια να πληρώνουμε τα πάντα σε διπλές τιμές άλλωστε ήδη όλα στην ελλάδα είναι ακριβότερα από το μέσο όρο των ευρωπαϊκών χωρών.και δε το λέω για το φιλο που είναι και μικρός οπότε δε πληρώνει αυτός αλλά οι γονείς του τώρα αλλά και για άλλους "μεγάλους" που πληρώνουν χωρίς λόγο γιατι απλά δε ψάχνονται Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. February 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2009 Συμφωνω, αλλα το θεμα ειναι οτι εμεις ενημερωνομαστε μεσω του forum και του internet γενικα. Οι μεγαλυτεροι που δεν τα παν καλα με την τεχνολογια, δεν μπορουν να το "ψαξουν" το θεμα. Μια λυση ειναι εμεις που το ψαχνουμε να λεμε (πχ σε γονεις ) τι παιζει με χρεωσεις, υπηρεσιες κλπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros_dl Δημ. February 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2009 Συμφωνω, αλλα το θεμα ειναι οτι εμεις ενημερωνομαστε μεσω του forum και του internet γενικα. Οι μεγαλυτεροι που δεν τα παν καλα με την τεχνολογια, δεν μπορουν να το "ψαξουν" το θεμα. Μια λυση ειναι εμεις που το ψαχνουμε να λεμε (πχ σε γονεις ) τι παιζει με χρεωσεις, υπηρεσιες κλπ. Πράγματι...Ισχύει αυτό!Οι μεγαλύτεροι καλά-καλά δεν ξέρουν να βάζουν κάρτα ανανέωσης,τα προγράμματα και τα νον στόπ θα μπορέσουν να μάθουν?Για αυτό και επιλέγουν τα συμβόλαια που ούτες κάρτες θέλουν,ούτε τίποτα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Επισκέπτης Δημ. February 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2009 Πράγματι...Ισχύει αυτό!Οι μεγαλύτεροι καλά-καλά δεν ξέρουν να βάζουν κάρτα ανανέωσης,τα προγράμματα και τα νον στόπ θα μπορέσουν να μάθουν?Για αυτό και επιλέγουν τα συμβόλαια που ούτες κάρτες θέλουν,ούτε τίποτα! Οχι μονο πολλοι (οι περισσοτεροι) δεν ξερουν να βαζουν αλλα (να μιλησω για το καταστημα που εργαζομαι) δεν ξερουν και τι θελουν! Ζητανε ενα πακετο πχ non stop (τους το περναω) και μετα εχει τυχει αρκετες φορες να γυρισουν πισω ζητωντας αλλο πακετο και θυμωνουν και απο πανω :mad: Edit @off topic: Υπαρχει θεμα "Καταστηματα Wind ειστε ευχαριστημενοι?" Αν ανοιξω και εγω ενα thread "Κοσμος που μπαινει στα καταστηματα" εκει να δειτε τι εχω να σας πω - θα γελασει (ή θα κλαψει) και το παρδαλο κατσικι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros_dl Δημ. February 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2009 Οχι μονο πολλοι (οι περισσοτεροι) δεν ξερουν να βαζουν αλλα (να μιλησω για το καταστημα που εργαζομαι) δεν ξερουν και τι θελουν! Ζητανε ενα πακετο πχ non stop (τους το περναω) και μετα εχει τυχει αρκετες φορες να γυρισουν πισω ζητωντας αλλο πακετο και θυμωνουν και απο πανω :mad: Edit @off topic: Υπαρχει θεμα "Καταστηματα Wind ειστε ευχαριστημενοι?" Αν ανοιξω και εγω ενα thread "Κοσμος που μπαινει στα καταστηματα" εκει να δειτε τι εχω να σας πω - θα γελασει (ή θα κλαψει) και το παρδαλο κατσικι Ααααα,δεν ξέρω τι λες εσυ...Εγώ ένα πράγμα ξέρω.Ο πελάτης έχει πάντα δίκιο!:p:p:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Επισκέπτης Δημ. February 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2009 Ααααα,δεν ξέρω τι λες εσυ...Εγώ ένα πράγμα ξέρω.Ο πελάτης έχει πάντα δίκιο!:p:p:p Εχει καταντησει βαρετο αυτο το γνωμικο.....δεν ειναι ετσι. Πρεπει και οι 2 πλευρες να ειναι οκ. Πες μου που δουλευεις (αν δουλευεις δεν ξερω) και να ερθω να κανω τον πελατη, οχι αυτον που θελει ή ενδιαφερεται για κατι αλλα για αυτον που δεν ξυπνησε καλα το πρωι (για να μην πω κατι πιο βαρυ), δεν θα σου αρεσει πιστεψε με...... Sorry για τα off topic σταματω εδω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts