Jump to content

Nova: Τα πάντα για τα συμβόλαια, επιδοτήσεις, προγράμματα, χρεώσεις κλπ

Eliseos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

εμενα καθολου δεν με πειραξε...

πειραξε τον φιλο μου που μου εδωσε και τις 2 επιδοτησεις του:lol::lol::lol::lol:

σε ευχαριστω πολυ για την ενημερωση!

η τεχνητη νοημοσυνη δεν μπορει να νικησει την φυσικη ηλιθιοτητα.

Προτείνετε ένα πρόγραμμα συμβολαίου που να με συμφέρει για τις ανάγκες μου

Η χρήση που θέλω να κανό είναι

Χρόνος ομιλίας τον μηνά : από 60 εως 100 λεπτα

Δωρεάν μηνύματα τον μήνα 100

Και θέλω και ιντερνέτ με μηνιαίο όγκο τουλάχιστον 600 mb και άνω θα προτιμούσα 1GB

Ευχαριστώ προκαταβολικά

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Προτείνετε ένα πρόγραμμα συμβολαίου που να με συμφέρει για τις ανάγκες μου

Η χρήση που θέλω να κανό είναι

Χρόνος ομιλίας τον μηνά : από 60 εως 100 λεπτα

Δωρεάν μηνύματα τον μήνα 100

Και θέλω και ιντερνέτ με μηνιαίο όγκο τουλάχιστον 600 mb και άνω θα προτιμούσα 1GB

Ευχαριστώ προκαταβολικά

WIND I-100 με 35 ευρώ έχει σχεδόν ότι θέλεις... 100 λεπτά ομιλίας προς όλους, 150 sms και 600ΜΒ για πλοήγηση(για τον πρώτο χρόνο για συνδέσεις έως 31/12, μετά 300ΜΒ)...

Έχω το i-100 εδώ και κάποιες μέρες.Είναι σε οικογενειακό πρόγραμμα μαζί με ένα flexy25 που προϋπήρχε.

1ον. Όταν συνδέομαι στο internet από το κινητό μου βγάζει τα εξής προφίλ για να διαλέξω με ποιο θα συνδεθεί: wind-gprs,wind-plus-wind-internet,wind-streaming.

Εγώ απ΄όσα θυμόμουν με τον nonstop του plus,επέλεγα μέχρι τώρα να μπαίνω με το wind-gprs.Χθες ανακαλύπτω ότι έπρεπε να μπαίνω με το wind-internet για να "χρεώνω" τα δωρεάν mb αλλιώς με οποιοδήποτε άλλο πχ το gprs που χρησιμοποιούσα εγώ θα χρεωθώ κανονικά! Και 0.49 για είσοδο στο plus και χρέωση ανά kb. Ωραιότατα! Επέλεξα ένα πρόγραμμα για να έχω δωρεάν mb και θα τα χρεωθώ μια χαρά επειδή το σύστημα με άφησε να επιλέξω λάθος προφίλ;Γιατί εγώ να είμαι ενημερωμένος για το ποιο προφίλ πρέπει να βάζω; Το λέει κάπου στο site;

2ον. Δεν μπορείς ακόμα (και με κανέναν τρόπο) να μάθεις από το i-100 πόσο έχεις καταναλώσει είτε ομιλία είτε sms είτε mb. Γιατί ρε παιδιά;Πότε έχετε σκοπό να το φτιάξετε;Εγώ που έχω και non stop ομιλία στο οικογενειακό πως θα υπολογίζω τον χρόνο που μου μένει;;

3ον. Καμία πληροφορία δεν δίδεται από το 1260 όταν παίρνει τηλέφωνο ο 2ος που χρησιμοποιεί το οικογενειακό πρόγραμμα και δεν είναι στο όνομά του.Γιατί;Δεν φαίνεται ο αριθμός που καλεί και είναι αυτός που είναι στο πρόγραμμα;

Καλησπέρα.

Δεν ξέρω αν έχετε αναφερθεί σχετικά με την προσφορά Τηλεόρασης Samsung με σύνδεση στο οικογενιακό πακέτο της Wind!

Πήγα σε κατάστημα και μου είπαν οτι για να αποκτήσω την τηλεοραση πρεπει:

Να κάνω νέα σύνδεση με κινητό Samsung ή φορητοτητα αριθμων (2) και σύνδεση στο οικογενιακό πακέτο πάλι με συσκευή Samsung και μόνο σε 4 αν δεν κάνω λάθος μοντέλα.

Μετά που ήθελα να ρωτήσω κάτι κάλεσα στο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών και μου είπαν οτι για να αποκτήσω την τηλεόραση πρέπει να συνδεδώ στο αυτομάτο (πρόγραμμα) και όχι στο οικογενιακό με πάγιο απο 20€ (100 λεπτά χρόνο ομιλίας) συν 2€ τέλη...

Τι γίνετε ξέρει κανείς κάτι? σε ποιο πρόγραμμα πρέπει να γίνει για να αποκτήσω την τηλεόραση?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Χάρης

Από ότι κατάλαβα από αυτά που είπες, πρέπει να κάνεις 2 συνδέσεις στο αυτόματο πρόγραμμα, να τις εντάξεις σε οικογεννειακό πακέτο και να διαλέξεις κάποιο από συγκεκριμένα μοντέλα samsung.

Αν σου είναι απαραίτητη τόσο η τηλεόραση, όσο και οι συγκεκριμένες συνδέσεις, σε συμφέρει.

Αλλιώς, πάνε στο media markt καλύτερα...

http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg

Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω...

Έχω το i-100 εδώ και κάποιες μέρες.Είναι σε οικογενειακό πρόγραμμα μαζί με ένα flexy25 που προϋπήρχε.

1ον. Όταν συνδέομαι στο internet από το κινητό μου βγάζει τα εξής προφίλ για να διαλέξω με ποιο θα συνδεθεί: wind-gprs,wind-plus-wind-internet,wind-streaming.

Εγώ απ΄όσα θυμόμουν με τον nonstop του plus,επέλεγα μέχρι τώρα να μπαίνω με το wind-gprs.Χθες ανακαλύπτω ότι έπρεπε να μπαίνω με το wind-internet για να "χρεώνω" τα δωρεάν mb αλλιώς με οποιοδήποτε άλλο πχ το gprs που χρησιμοποιούσα εγώ θα χρεωθώ κανονικά! Και 0.49 για είσοδο στο plus και χρέωση ανά kb. Ωραιότατα! Επέλεξα ένα πρόγραμμα για να έχω δωρεάν mb και θα τα χρεωθώ μια χαρά επειδή το σύστημα με άφησε να επιλέξω λάθος προφίλ;Γιατί εγώ να είμαι ενημερωμένος για το ποιο προφίλ πρέπει να βάζω; Το λέει κάπου στο site;

2ον. Δεν μπορείς ακόμα (και με κανέναν τρόπο) να μάθεις από το i-100 πόσο έχεις καταναλώσει είτε ομιλία είτε sms είτε mb. Γιατί ρε παιδιά;Πότε έχετε σκοπό να το φτιάξετε;Εγώ που έχω και non stop ομιλία στο οικογενειακό πως θα υπολογίζω τον χρόνο που μου μένει;;

3ον. Καμία πληροφορία δεν δίδεται από το 1260 όταν παίρνει τηλέφωνο ο 2ος που χρησιμοποιεί το οικογενειακό πρόγραμμα και δεν είναι στο όνομά του.Γιατί;Δεν φαίνεται ο αριθμός που καλεί και είναι αυτός που είναι στο πρόγραμμα;

μονο στο 3ο θα σου απαντησω...

γιατι οταν παιρνει ο 2ος αφου δεν ειναι τα στοιχεια του..δεν δινεται καμια πληροφορια..υποτηθετε οτι αυτος που ειναι ο κατοχος και γινεται αξακριβωση,οφειλει η εταιρια να δωσει οποιαδηποτε πληροφορια.

εσενα θα σου αρεζε πχ ο δευτερος να παει σε ενα καταστημα και να σου ακυρωσει τις γραμμες? δε νομιζω..

Never Give Up:!:

Join friend!

Επέλεξα ένα πρόγραμμα για να έχω δωρεάν mb και θα τα χρεωθώ μια χαρά επειδή το σύστημα με άφησε να επιλέξω λάθος προφίλ;Γιατί εγώ να είμαι ενημερωμένος για το ποιο προφίλ πρέπει να βάζω; Το λέει κάπου στο site;

Δεν ειναι καποιο συστημα που σε αφησε να κανεις χρηση λαθος προφιλ αλλα το κινητο σου. Βασικα, δεν υπαρχει λαθος προφιλ. Υπαρχει προφιλ ιντερνετ και wap. Και τα δυο ειναι απαραιτητα. Για να μπεις πχ στο wind plus ειναι απαραιτητο το προφιλ wap. Το προφιλ ιντερνετ ΔΕΝ επιτρεπει την συνδεση στο wind plus.

Το κινητο σου βεβαιως και θα σε αφησει να κανεις συνδεση με οποιοδηποτε απο τα αποθηκευμενα προφιλ ρυθμισεων υπαρχουν. Επειδη εχεις παγιο που δινει δωρεαν ΜΒ ιντερνετ, δεν σημαινει πως και το δικτυο η και το κινητο σου θα σου απαγορευουν /φρασουν την δυνατοτητα χρησης wap.

Εαν κανεις συνδεση και σου βγαζει επιλογες πολλες η συγκεκριμενη συσκευη (αλλες δεν δινουν καν επιλογη, πχ 6280 οι εφαρμογες ιντερνετ συνδεονται μονο με το προφιλ ιντερνετ και τιποτα αλλο), ειναι καλυτερο να παιρνουμε πρωτα την εξυπηρετηση , να κανουμε το προφανες ερωτημα και μετα να συνεχισουμε.

Το για το εαν εσυ πρεπει να εισαι ενημερος η οχι για τις ρυθμισεις, η απαντηση ειναι ναι. Το προφιλ wind internet ειναι προφανεστατα και το σωστο προφιλ για την χρηση των 100 ΜΒ δωρεαν internet που εχεις.

Επειδη ειναι ευκολο να γινει μπερδεμα, και πολλες φορες ξεχναμε να ξεκαθαρισουμε καποια βασικα πραγματα πανω στον ενθουσιασμο μας για κατι νεο που κανουμε χρηση, χρειαζεται λιγο προσοχη.

Ζητα εαν θελεις τηλεφωνικα στο 1260 να σου γινει καταχωρηση αιτηματος ανατιμολογησης/πιστωσης με βαση την χρηση του λαθος προφιλ. Πες η συσκευη εμπαινε με το λαθος προφιλ κτλ κτλ δεν ηξερες κτλ κτλ . Πιστευω θα εισαι οκ.

Την Προσφορά 600 λεπτά ομιλίας με 5 ευρώ στα συμβόλαια πως την ενεργοποιούμε; Εχει κάποια παγίδα ; Όταν στέλνω στο 1212 για να μαθαίνω το υπόποιπο θα ενημερώνομαι και για αυτό το υπόλοιπο; ευχαριστώ

Όταν στέλνω στο 1212 για να μαθαίνω το υπόλοιπο θα ενημερώνομαι και για αυτό το υπόλοιπο;

Δυστυχώς όχι!! :(

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δεν ειναι καποιο συστημα που σε αφησε να κανεις χρηση λαθος προφιλ αλλα το κινητο σου. Βασικα, δεν υπαρχει λαθος προφιλ. Υπαρχει προφιλ ιντερνετ και wap. Και τα δυο ειναι απαραιτητα. Για να μπεις πχ στο wind plus ειναι απαραιτητο το προφιλ wap. Το προφιλ ιντερνετ ΔΕΝ επιτρεπει την συνδεση στο wind plus.

Το κινητο σου βεβαιως και θα σε αφησει να κανεις συνδεση με οποιοδηποτε απο τα αποθηκευμενα προφιλ ρυθμισεων υπαρχουν. Επειδη εχεις παγιο που δινει δωρεαν ΜΒ ιντερνετ, δεν σημαινει πως και το δικτυο η και το κινητο σου θα σου απαγορευουν /φρασουν την δυνατοτητα χρησης wap.

Εαν κανεις συνδεση και σου βγαζει επιλογες πολλες η συγκεκριμενη συσκευη (αλλες δεν δινουν καν επιλογη, πχ 6280 οι εφαρμογες ιντερνετ συνδεονται μονο με το προφιλ ιντερνετ και τιποτα αλλο), ειναι καλυτερο να παιρνουμε πρωτα την εξυπηρετηση , να κανουμε το προφανες ερωτημα και μετα να συνεχισουμε.

Το για το εαν εσυ πρεπει να εισαι ενημερος η οχι για τις ρυθμισεις, η απαντηση ειναι ναι. Το προφιλ wind internet ειναι προφανεστατα και το σωστο προφιλ για την χρηση των 100 ΜΒ δωρεαν internet που εχεις.

Επειδη ειναι ευκολο να γινει μπερδεμα, και πολλες φορες ξεχναμε να ξεκαθαρισουμε καποια βασικα πραγματα πανω στον ενθουσιασμο μας για κατι νεο που κανουμε χρηση, χρειαζεται λιγο προσοχη.

Ζητα εαν θελεις τηλεφωνικα στο 1260 να σου γινει καταχωρηση αιτηματος ανατιμολογησης/πιστωσης με βαση την χρηση του λαθος προφιλ. Πες η συσκευη εμπαινε με το λαθος προφιλ κτλ κτλ δεν ηξερες κτλ κτλ . Πιστευω θα εισαι οκ.

Να σου πω την αλήθεια συνηθισμένος τόσο καιρό από το Non stop plus όπου έβαζα για gprs υπέθεσα ότι έτσι θα είναι και στο i-100.Τελικά το επιβεβαίωσα 3 φορές στο 1231 (στο 1260 δεν είχαν ιδέα..) ότι το σωστό προφίλ για το πρόγραμμά μου είναι το wind-internet.

Λογικά πάντως δεν θα χρειαστεί να κάνω αίτημα για ανατιμολόγηση γιατί μου ήρθε πριν 2 μέρες ένα sms που έλεγε ότι η wind μου επιστρέφει με πίστωση στον επόμενο λογαριασμό το ποσό που χρεώθηκα λόγω αυξημένης data κίνησης σε περιβάλλον εκτός wind plus.Και καλώντας το 1216 έμαθα το ποσό αυτό που είναι 58€.Αυτό λογικά σημαίνει ότι "έγραψα" 58€ σε data τα οποία δεν μπήκαν στα 600MB του i-100 επειδή έβαζα λάθος προφίλ.Και η wind θα μου τα επιστρέψει στον επόμενο λογαριασμό.Σωστά; Πείτε μου ναι :p

Υ.Γ. Γιατί 100ΜΒ; 600ΜΒ δεν είναι η τρέχουσα προσφορά για 1 χρόνο στο i-100; :worry:

μονο στο 3ο θα σου απαντησω...

γιατι οταν παιρνει ο 2ος αφου δεν ειναι τα στοιχεια του..δεν δινεται καμια πληροφορια..υποτηθετε οτι αυτος που ειναι ο κατοχος και γινεται αξακριβωση,οφειλει η εταιρια να δωσει οποιαδηποτε πληροφορια.

εσενα θα σου αρεζε πχ ο δευτερος να παει σε ενα καταστημα και να σου ακυρωσει τις γραμμες? δε νομιζω..

Υποτίθεται όμως ότι όταν παίρνει ο 2ος παίρνει από το κινητό που έχει δηλώσει στο οικογενειακό πρόγραμμα,και αυτός ο αριθμός φαίνεται όταν καλεί την εξυπηρέτηση.Αλλά οκ μικρό το κακό,και ο 1ος να πάρει πάλι δεν μπορούν να του πουν ούτε τα βασικά για το i-100 δηλαδή πόσο χρόνο ομιλίας έχει καταναλώσει,πόσα sms κλπ...

Βέβαια (και σύμφωνα με κάποια από την Ε.Π) με μια εξουσιοδότηση/ή βεβαίωση σε ένα κατάστημα wind ο 2ος μπορεί να έχει τις ίδιες πληροφορίες με τον 1ο όταν καλεί την εξυπηρέτηση.Γίνεται αυτό,το ξέρεις;

Καλημέρα σε όλους! Είμαι εδώ και ένα χρόνο στο wind flexy 20 και σε λίγες μέρες λήγει και το συμβόλαιο μου. Λογικά θα μου στείλουν και κάποιο μήνυμα για ανανέωση συμβολαίου. Βασικά δεν είμαι σίγουρος αν θα συνεχίσω σε αυτό το πρόγραμμα. Το μόνο που θέλω να μάθω είναι αν θα μου δώσουν επιδότηση για νέα συσκευή και πόσο θα είναι αυτή η επιδότηση! Επίσης, διαλέγω από κάποια συγκεκριμένα κινητα για αγορά; ;)

θα σου δωσουν επιδοτηση αλλα το ποσο εξαρταται απο τον λογαριασμο που εκανες. εισαι ελευθερος να διαλεξεις ο,τι κινητο θελεις.. για να μαθεις το ποσο παρε στο τμημα εξυπηρετησης.

My Mobile Phone History:
spacer.png

Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13

θα σου δωσουν επιδοτηση αλλα το ποσο εξαρταται απο τον λογαριασμο που εκανες. εισαι ελευθερος να διαλεξεις ο,τι κινητο θελεις.. για να μαθεις το ποσο παρε στο τμημα εξυπηρετησης.

Σε ευχαριστώ για την απαντησή σου! Και ρώτησα πιο πολύ για το ποσό διοτι ένας φίλος μου έχοντας 3 χρόνια συμβόλαιο με την wind (πληρώνοντας πολλά καθε μήνα), έφτασε μια ώραια μέρα που έπρεπε να κάνει ανανέωση και του δίνανε περίπου 70 ευρώ επιδότηση! Ασκώντας κάποια πίεση, λέγοντας πως θα πάει σε άλλη εταιρεία ;), τελικά κατάφερε να τον παίρνουν τηλέφωνο από την wind και να του λένε πως θα του δώσουν 180 ευρώ επιδότηση!!!! :lol:

Την Προσφορά 600 λεπτά ομιλίας με 5 ευρώ στα συμβόλαια πως την ενεργοποιούμε; Εχει κάποια παγίδα ; Όταν στέλνω στο 1212 για να μαθαίνω το υπόποιπο θα ενημερώνομαι και για αυτό το υπόλοιπο; ευχαριστώ

ξερει κάποιος;

ευχαριστώ και πάλι

Τα λεπτα ειναι 500 και για ενεργοποιηση στελνεις 500Λ στο 1256. για παγιδες δεν ξερω...

My Mobile Phone History:
spacer.png

Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13

Υποτίθεται όμως ότι όταν παίρνει ο 2ος παίρνει από το κινητό που έχει δηλώσει στο οικογενειακό πρόγραμμα,και αυτός ο αριθμός φαίνεται όταν καλεί την εξυπηρέτηση.Αλλά οκ μικρό το κακό,και ο 1ος να πάρει πάλι δεν μπορούν να του πουν ούτε τα βασικά για το i-100 δηλαδή πόσο χρόνο ομιλίας έχει καταναλώσει,πόσα sms κλπ...

Βέβαια (και σύμφωνα με κάποια από την Ε.Π) με μια εξουσιοδότηση/ή βεβαίωση σε ένα κατάστημα wind ο 2ος μπορεί να έχει τις ίδιες πληροφορίες με τον 1ο όταν καλεί την εξυπηρέτηση.Γίνεται αυτό,το ξέρεις;

θα σε στεναχωρησω...αλλα δεν γινεται..και αν γινεται...σιγα να μη φαινεται στο 1260.. :(

ας παρει και να το παιξει οτι εισαι εσυ μωρε! εκτος και αν ειναι γυναικα ο 2ος χρηστης!:ninja: :p

Σε ευχαριστώ για την απαντησή σου! Και ρώτησα πιο πολύ για το ποσό διοτι ένας φίλος μου έχοντας 3 χρόνια συμβόλαιο με την wind (πληρώνοντας πολλά καθε μήνα), έφτασε μια ώραια μέρα που έπρεπε να κάνει ανανέωση και του δίνανε περίπου 70 ευρώ επιδότηση! Ασκώντας κάποια πίεση, λέγοντας πως θα πάει σε άλλη εταιρεία ;), τελικά κατάφερε να τον παίρνουν τηλέφωνο από την wind και να του λένε πως θα του δώσουν 180 ευρώ επιδότηση!!!! :lol:

ενταξει ολα σχετικα ειναι..μπορει το συστημα να βγαζει επιδοτησεις συμφωνα με τις μηνιαιες κινησεις..αλλα ποτε δεν ξερεις με μια "ενσταση" στην εταιρια τι μπορει να γινει. και μενα μου διναν ενα χαμηλο σχετικα ποσο..και πηγε 180 επισης.

ξερει κάποιος;

ευχαριστώ και πάλι

τα 500' ειναι πολυ πιο καθαρα και απο εμφιαλομενο νερο! λιγες μερες εχετε ακομη κυριοι! ειναι η μονη υπηρεσια που δεν χρειαζεται ο συνδρομητης να παει σε καταστημα ή να καλεσεις 1260 για να ενεργοποιησει.:D απλα δεν σου λεει ποσο υπολοιπο χρονου εχεις. αλλαωστε ειναι τοσα πολλα τα λεπτα..που θα πρεπει να χεις σοβαρο λογο να τα καταναλωσεις.

Μιλάτε για την Wind τώρα ή για την Cosmote; μπερδεύτηκα...

για την wind ρε σειρα! μη μπερδευεσαι με το 1212!

Καλα Χριστουγεννα

Never Give Up:!:

Join friend!

Τα λεπτα ειναι 500 και για ενεργοποιηση στελνεις 500Λ στο 1256. για παγιδες δεν ξερω...

Τα λεπτά είναι 600.

Ορίστε και το σχετικό λινκ:

http://www.wind.com.gr/pages.fds?langID=1&pageid=1627

Εγλω τα ενεργοποίησα καλώντας στο 1260 πάντως.

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

για την wind ρε σειρα! μη μπερδευεσαι με το 1212!

Καλα Χριστουγεννα

Παρασύρθηκα ρε billako :D sorry! :)

Samsung S21 Ultra

Εγω πάντως που ειμαι λιγο.....:blink:......δεν καταλαβα. Θελω για το συμβαλαιο μου να κανω 500λεπτα με 5€. παίρνω στο 1260 αλλα τζίφος...δεν καταλαβαινω ποια επιλογη ειναι η σωστη. Τελικα πως μπορω να ενεργοποιησω την υπηρεσια;;;;

Δεν εχουμε και περιθωρια χρονικα πλέον!!!!:D χρονια καλα

:X«'Έλληνες ενωθείτε εναντίον του κοινού εχθρού, εναντίον του μίσους, της διχόνοιας και της διαίρεσης, που είναι ό ίδιος μας ο εαυτός» - Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ.

Εγω πάντως που ειμαι λιγο.....:blink:......δεν καταλαβα. Θελω για το συμβαλαιο μου να κανω 500λεπτα με 5€. παίρνω στο 1260 αλλα τζίφος...δεν καταλαβαινω ποια επιλογη ειναι η σωστη. Τελικα πως μπορω να ενεργοποιησω την υπηρεσια;;;;

Δεν εχουμε και περιθωρια χρονικα πλέον!!!!:D χρονια καλα

Πάρε στο 1260 και πάτα την επιλογή 8 για να συνδεθείς με κάποιον εκπρόσωπο να σου ενεργοποιήσει τη προσφορά :)

Τα λεπτά είναι 600.

Ορίστε και το σχετικό λινκ:

http://www.wind.com.gr/pages.fds?langID=1&pageid=1627

Εγλω τα ενεργοποίησα καλώντας στο 1260 πάντως.

Η cosmote πάντως έδωσε ήδη παράταση της προσφοράς μέχρι 31/1/2009 άρα περιμένουμε και από τη wind να κάνει το ίδιο. Λέτε να το κάνουν μόνιμο...

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

Ασκώντας κάποια πίεση, λέγοντας πως θα πάει σε άλλη εταιρεία ;), τελικά κατάφερε να τον παίρνουν τηλέφωνο από την wind και να του λένε πως θα του δώσουν 180 ευρώ επιδότηση!!!! :lol:

Σε μένα πάλι συνέβει το εξής. Η επιδότηση που μου δώσαν ήταν 60 ευρώ. Πήρα τηλ στην εξυπηρέτηση πελατών, έκανα παράπονα για την χαμηλή επιδότηση που μου δίναν, αλλά τίποτα. Έπειτα τους είπα ότι θα κάνω φορητότητα, πάλι δεν συγκινήθηκαν και δεν άλλαξε κάτι. Τελικά έκοψα την σύνδεση μου, έκανα τον αριθμό μου F2GO και σύντομα θα κάνω φορητότητα στην Vodafone. Στην Wind δεν πρόκειται να γυρίσω ποτέ ξανά! :p

[sIGPIC][/sIGPIC]

• The title was changed to Nova: Τα πάντα για τα συμβόλαια, επιδοτήσεις, προγράμματα, χρεώσεις κλπ