Jump to content

Nova: Τα πάντα για τα συμβόλαια, επιδοτήσεις, προγράμματα, χρεώσεις κλπ

Eliseos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

κοιταξε,απ'οσο μου ειπαν δεν θα πληρωσεις τιποτα,απλα στον επομενο θα γινει κανονικα η πιστωση και θα πληρωσεις αυτα που πρεπει.

τωρα...αν την πατησω κι εγω μαζι σου..θα ξερουμε παραπανω!

Never Give Up:!:

Join friend!

Σχετικα με ενα θεμα που ανοικτηκε και μεταφερθηκε εδω με τιτλο wind1 vs wind flexy zero..

Ρε παιδια αναφεραε εκει πως νεος συνδρομητητς δεν μπορει να μεταβει σε αυτο το προγραμμα.Εγω πως μπορεσα ομως?Δηλαδη πηγα να αλλαξω το προγραμμα μου wind 190 se flexy zero και μου ειπαν πως αμα το εκανα αυτο θα επρεπε να πληρωσω μερος της επιδοτησης και θα ηταν προτιμοτερο να το κανω wind 1 me 2 evro pagio.telika ti isxiei?Τελος του προηγουμενου λογαριασμου εγιναν αυτα.

Ο λογαριασμος που μου ηρθε επειτα ειχε κοστος 27.46 και μου ηρθε καπακα και ενας δευτερος με 8.88.Να φανταστω πως η μετατροπη εγινε ετσι?

Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι

http://www.aeginahomes.gr/

Σχετικα με ενα θεμα που ανοικτηκε και μεταφερθηκε εδω με τιτλο wind1 vs wind flexy zero..

Ρε παιδια αναφεραε εκει πως νεος συνδρομητητς δεν μπορει να μεταβει σε αυτο το προγραμμα.Εγω πως μπορεσα ομως?Δηλαδη πηγα να αλλαξω το προγραμμα μου wind 190 se flexy zero και μου ειπαν πως αμα το εκανα αυτο θα επρεπε να πληρωσω μερος της επιδοτησης και θα ηταν προτιμοτερο να το κανω wind 1 me 2 evro pagio.telika ti isxiei?Τελος του προηγουμενου λογαριασμου εγιναν αυτα.

Ο λογαριασμος που μου ηρθε επειτα ειχε κοστος 27.46 και μου ηρθε καπακα και ενας δευτερος με 8.88.Να φανταστω πως η μετατροπη εγινε ετσι?

Άλλο το Zero, άλλο το 1.

Εμείς στο 1 είπαμε ότι δεν μπορεί να μεταβεί υπάρχον συνδρομητής, και η μόνη επιλογή που έχει είναι το ακριβότερο Zero.

"Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..."

Νίκος Καββαδίας

nai ayto eipa kai ego,pos gia na min xreotho tin epodotisi metavainontas sto zero,piga sto wind 1!I ipallilos i idia dld mou to proteine,ego den iksera kan oti iparxei to wind 1...

Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι

http://www.aeginahomes.gr/

Τελικά σε όσους έχουν Wind Max κι έγινε λάθος στη χρέωση των λογαριασμών τους, εντός του μήνα θα δεχτούν κι ένα πιστωτικό σημείωμα, ώστες να πληρώσουν το σωστό ποσό.

"Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..."

Νίκος Καββαδίας

παντως στο 1ο λογαριασμο wind flexy ολοι παθαινουν σοκ ! τωρα θα παω σε καταστημα να βρω τιν ειναι ολα αυτα τα ΔΙΠΛΑΣΙΑ παγια τελη....
εσπρεσοσυζητήσεις www.e-spresso.gr

Βρίσκομαι 40' μακριά από το να πάρω την απόφαση να μετατρέψω το What's Up μου σε συμβόλαιο Wind 1. Το "όχι πάγιο" και το "χρέωση ανά sec από το πρώτο sec" είναι οι δύο κυριότεροι λόγοι.

Σε γενικές γραμμές έχετε εντοπίσει προβλήματα με το συγκεκριμένο πακέτο; Η υπηρεσία Friends & Family με το -50% δουλεύει κανονικά; Μου βάζουν από μόνοι τους ένα κάρο παπάδες κατά την υπογραφή του συμβολαίου χωρίς να με ενημερώσουν;

Κάθε βοήθεια και άποψη ευπρόσδεκτη! :)

YΓ. Ελπίζω να μη δελεαστώ στο κατάστημα και υπογράψω για κανένα Flexy... :p

seventh_heaven

http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg

Βρίσκομαι 40' μακριά από το να πάρω την απόφαση να μετατρέψω το What's Up μου σε συμβόλαιο Wind 1. Το "όχι πάγιο" και το "χρέωση ανά sec από το πρώτο sec" είναι οι δύο κυριότεροι λόγοι.

Σε γενικές γραμμές έχετε εντοπίσει προβλήματα με το συγκεκριμένο πακέτο; Η υπηρεσία Friends & Family με το -50% δουλεύει κανονικά; Μου βάζουν από μόνοι τους ένα κάρο παπάδες κατά την υπογραφή του συμβολαίου χωρίς να με ενημερώσουν;

Φίλε seventh_heaven:

Από τον περασμένο Μάιο είμαι συνδρομητής στο WIND 1 και έχω να πω ότι είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από το άψογο αυτό πρόγραμμα.

Τα πάντα δουλεύουν κανονικά και εκτός από τα προνόμια που ανέφερες είναι και η έκπτωση 5% στο σύνολο του μηνιαίου λογαριασμού άνω των 13 Ευρώ (χωρίς ΦΠΑ).

Ξέρεις πόσα χρήματα γλιτώνεις από σύντομα τηλεφωνήματα κάτω των 30 δευτερολέπτων που στα άλλα οικονομικά προγράμματα χρεώνονται ως τηλεφωνήματα 30 δευτερολέπτων;

Από το Friends & Family; (που σημειωτέον είναι και δωρεάν).

Για πρώτη φορά έχω δει αισθητή μείωση στους λογαριασμούς μου, από τότε που μετέτρεψα το καρτοκινητό σε συμβόλαιο WIND 1.

Για να συνοψίσουμε:

θεωρώ το συγκεκριμένο πακέτο κορυφαίο και σου το συνιστώ ανεπιφύλακτα!

Από εκεί και πέρα βέβαια, η επιλογή είναι δική σου! :)

Ξέχασα να αναφέρω και το πολύ φθηνό sms, το οποίο έχει ίδια χρέωση είτε είναι προς ελληνικά κινητά είτε προς κινητά ξένων δικτύων (0,0833 Ευρώ/sms). Σημαντικό σε όσους στέλνουν αρκετά μηνύματα ;)

Welcome to Wind 1. :)

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

για αν ρωτησω και γω βρε παιδια.Το παγιο πως παει?τι φπα πληρωνουμε εξτρα δηλ ποσα ευροπουλα????

και στην wind βαζουνε τιπατα παραπανω η οχι

γιατι στην vodafon εχει τελη κλησεων φπα και στο τελος πληρωνεις 10 ευρω πανω απο το παγιο

ας απαντησει καποιος που εχει wind και πληρωνει

ας πει με νουμερα

ευχαριστω πολυ

Οι υπογραφές δεν θα πρέπει να υπερβαίνουν σε μέγεθος τους 750 χαρακτήρες ή να ξεπερνούν τις 5 γραμμές.

Με "1000" να έρθεις στο Wind 1!

Παρεπιπτόντως, διαπίστωσα εχθές ότι βελτιώθηκε ο χρόνος αναμονής στο κέντρο εξυπηρέτησης πελατών τρομερά: άλλοτε (πριν 2-3 μήνες) χρειαζόταν να περιμένω έως και 20' για να απαντήσουν, προχθές που τηλεφώνησα απάντησαν σε λιγότερο από 10''!!!

παιδια καλησπέρα....

για πρωτη φορα μετα απο χρονια στην vodafone εχω μεταφερθεί στην wind...και εχω μερικες αποριες.......που θελουν απαντηση...:)

1)που μπορω να στελνω sms ωστε να μου ερχεται ενημέρωση με το υπολοιπο του λογαριασμου μου....κτλ κτλ κτλ(αυτο γινοταν στην βονταφον...)

2)πως μπορω να απενεργοποιήσω τον τηλεφωνητή μου....??? θελω οταν το κινητο μου ειναι κλειστο οι κλησεις να μην προωθούνται κτλ απλα να βγαινει το μυν ο συνδρομητής που καλεσατε εχει το τηλ του απενεργοποιημένο....

3)εχω το n95 εχω βαλει τις ρυθμισεις για mms αλλα δεν μπορω ουτε να στειλω ουτε να παρω mms.....ειναι κατι που δεν κανω σωστα....??? θελει να στειλω κανενα μυν για να ενεργοποιήσω την υπηρεσία....?? και αν ναι που...???(στην vodafone γινοταν κατι τετοιο....)...

σορυ για τις "χαζες" ερωτησουλες παιδια αλλα καιγομαι......:)

παιδια καλησπέρα....

για πρωτη φορα μετα απο χρονια στην vodafone εχω μεταφερθεί στην wind...και εχω μερικες αποριες.......που θελουν απαντηση...:)

1)που μπορω να στελνω sms ωστε να μου ερχεται ενημέρωση με το υπολοιπο του λογαριασμου μου....κτλ κτλ κτλ(αυτο γινοταν στην βονταφον...)

2)πως μπορω να απενεργοποιήσω τον τηλεφωνητή μου....??? θελω οταν το κινητο μου ειναι κλειστο οι κλησεις να μην προωθούνται κτλ απλα να βγαινει το μυν ο συνδρομητής που καλεσατε εχει το τηλ του απενεργοποιημένο....

3)εχω το n95 εχω βαλει τις ρυθμισεις για mms αλλα δεν μπορω ουτε να στειλω ουτε να παρω mms.....ειναι κατι που δεν κανω σωστα....??? θελει να στειλω κανενα μυν για να ενεργοποιήσω την υπηρεσία....?? και αν ναι που...???(στην vodafone γινοταν κατι τετοιο....)...

σορυ για τις "χαζες" ερωτησουλες παιδια αλλα καιγομαι......:)

1. Κενό μήνυμα στο 1112

2. Σε κατάσταση αναμονής, δώσε ##002# και μετά το πλήκτρο κλήσης

3. Κάνε ένα τηλέφωνο στο 1231 (και όταν ανοίξει η γραμμή πάτησε το 8) να κοιτάξουν τη γραμμή σου αρχικά. Είναι χωρίς χρέωση.

http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158

1. Κενό μήνυμα στο 1112

2. Σε κατάσταση αναμονής, δώσε ##002# και μετά το πλήκτρο κλήσης

3. Κάνε ένα τηλέφωνο στο 1231 (και όταν ανοίξει η γραμμή πάτησε το 8) να κοιτάξουν τη γραμμή σου αρχικά. Είναι χωρίς χρέωση.

σε ευχαριστω φιλε μου να εισαι καλα....:)

Petros εστειλα sms στο 1112 αλλα δεν μου ερχεται απαντηση.....

αν παρω τηλ μου λεει οτι ο αριθμος δεν υπαρχει....

mms μετα απο ρυθμισεις που μου στειλανε καταφερα να στειλω στον εαυτο μου(να φυγει απο το κινητο μου δηλαδη) αλλα δεν τα καταφερα να "παρω" ακομη....

μου ειπαν να κοιταξω απο το κινητο μου στις ρυθμισεις συνδεση ελεγχο apn....

απο εκει μονο οταν αλλαξα την ρυθμιση "μη ενεργοι περιορισμοι" σε ενεργοι καταφερα να στειλω mms.....αλλα οχι να παρω....

γνωριζεις κατι η σας μπερδεψα ολους τελειως....???

καταρχην εχεις flexy πακετο?

κατα δευτερον καλεις στο 1231 και αφου βγει ηχογραφημενο μηνυμα πατας το 8?

τι αλλο προβλημα εχεις?

Α! κλεισε και ανοιξε την συσκευη σου και πες μου σε ποια πολη εισαι τωρα?

Join friend!

καταρχην εχεις flexy πακετο?

κατα δευτερον καλεις στο 1231 και αφου βγει ηχογραφημενο μηνυμα πατας το 8?

τι αλλο προβλημα εχεις?

εχω flexy πακετο (το 40)........

και δευτερον ναι.....

τωρα αφου ξαναπηρα μου ειπαν οτι κανανε κατι λαθος να κλεισω το κινητο μου..για 2 με 3 λεπτα και να το ξανανοιξω....:blink:

Petros εστειλα sms στο 1112 αλλα δεν μου ερχεται απαντηση.....

αν παρω τηλ μου λεει οτι ο αριθμος δεν υπαρχει....

mms μετα απο ρυθμισεις που μου στειλανε καταφερα να στειλω στον εαυτο μου(να φυγει απο το κινητο μου δηλαδη) αλλα δεν τα καταφερα να "παρω" ακομη....

μου ειπαν να κοιταξω απο το κινητο μου στις ρυθμισεις συνδεση ελεγχο apn....

απο εκει μονο οταν αλλαξα την ρυθμιση "μη ενεργοι περιορισμοι" σε ενεργοι καταφερα να στειλω mms.....αλλα οχι να παρω....

γνωριζεις κατι η σας μπερδεψα ολους τελειως....???

Μήπως δεν έχει εκδοθεί ακόμη ο πρώτος σου λογαριασμός και δεν σου έρχεται η απάντηση από το 1112; Σχετικά με τα mms, αν έχει τις επιλογές "αποδοχή ανωνύμων και διαφημιστικών" θα πρέπει να τα έχεις ΝΑΙ αυτά.

http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158

Μήπως δεν έχει εκδοθεί ακόμη ο πρώτος σου λογαριασμός και δεν σου έρχεται η απάντηση από το 1112; Σχετικά με τα mms, αν έχει τις επιλογές "αποδοχή ανωνύμων και διαφημιστικών" θα πρέπει να τα έχεις ΝΑΙ αυτά.

εχεις δικιο πανω σε αυτο.....:)

και εκανα λαθος την ερωτηση πιο πανω.....

θα θελα να ξερω πως μπορω να μαθω ποσο δωρεαν χρονος sms κτλ μου μεινανε μεχρι να πληρωσω τον λογαριασμο μου.....

το υπολοιπο του "πακετου μου" δηλαδη.....

δικο μου λαθος......:)

οσο για το mms τωρα θα το ξανανοιξω και θα δουμε....

λογικα αν ολα ειναι οκ τα mms που ειναι σε εκκρεμότητα θα μου ερθουν.......

εχεις δικιο πανω σε αυτο.....:)

και εκανα λαθος την ερωτηση πιο πανω.....

θα θελα να ξερω πως μπορω να μαθω ποσο δωρεαν χρονος sms κτλ μου μεινανε μεχρι να πληρωσω τον λογαριασμο μου.....

το υπολοιπο του "πακετου μου" δηλαδη.....

δικο μου λαθος......:)

οσο για το mms τωρα θα το ξανανοιξω και θα δουμε....

λογικα αν ολα ειναι οκ τα mms που ειναι σε εκκρεμότητα θα μου ερθουν.......

Αυτό είναι το νούμερο, βλέπεις πόση κίνηση από αυτή που σου δίνει το πακέτο έχεις καταναλώσει. Το μπέρδεμα είναι ότι σου λέει ότι σου απομένει Χ ποσό από αυτό που σου δίνει το πακέτο σου (δεν θυμάμαι τι αντιστοιχεί στο Flexy 40) και μάλιστα είναι χωρίς ΦΠΑ.

Αυτό είναι το νούμερο, βλέπεις πόση κίνηση από αυτή που σου δίνει το πακέτο έχεις καταναλώσει. Το μπέρδεμα είναι ότι σου λέει ότι σου απομένει Χ ποσό από αυτό που σου δίνει το πακέτο σου (δεν θυμάμαι τι αντιστοιχεί στο Flexy 40) και μάλιστα είναι χωρίς ΦΠΑ.

ok ολα καλα τωρα....

thanks για την βοηθεια.....:)

Πού μπορώ να δω ποιόν αριθμό σταθερού έχω βάλει (αν έχω) στο οικογενειακό μου πακέτο;

Κάτι μου λέει ότι το μαγαζί δεν τον πέρασε όταν κάναμε το συμβόλαιο, γιατί οι κλήσεις χρεώνονται.

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πού μπορώ να δω ποιόν αριθμό σταθερού έχω βάλει (αν έχω) στο οικογενειακό μου πακέτο;

Κάτι μου λέει ότι το μαγαζί δεν τον πέρασε όταν κάναμε το συμβόλαιο, γιατί οι κλήσεις χρεώνονται.

Σε κάποιο κατάστημα WIND ή τηλεφωνώντας στο 1260.

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

Παιδιά για δώστε τα φώτα σας.

Στο Wind 1 μπορεί να μεταφερθεί οποιοσδήποτε συνδρομητής άλλης εταιρείας;

Ρωτώ γιατί, γνωστός μου με πρόγραμμα συμβολαίου στην Cosmote που πήγε και ζήτησε να μεταφέρει τον αριθμό του από τη Cosmote στην Wind, στο πρόγραμμα Wind 1, του είπαν ότι δεν γίνεται και ότι αυτό το πρόγραμμα ισχύει μόνο για όσους έχουν mo mad ή Q και θέλουν να μεταφερθούν στη Wind.

Κι ότι αν θέλει μηδενικό πάγιο μόνο στο flexy zero μπορεί να πάει.

Τελικά τι ισχύει;

Παιδιά για δώστε τα φώτα σας.

Στο Wind 1 μπορεί να μεταφερθεί οποιοσδήποτε συνδρομητής άλλης εταιρείας;

Ρωτώ γιατί, γνωστός μου με πρόγραμμα συμβολαίου στην Cosmote που πήγε και ζήτησε να μεταφέρει τον αριθμό του από τη Cosmote στην Wind, στο πρόγραμμα Wind 1, του είπαν ότι δεν γίνεται και ότι αυτό το πρόγραμμα ισχύει μόνο για όσους έχουν mo mad ή Q και θέλουν να μεταφερθούν στη Wind.

Κι ότι αν θέλει μηδενικό πάγιο μόνο στο flexy zero μπορεί να πάει.

Τελικά τι ισχύει;

τελικα ξερεις τι ισχυει??? οτι καποιοι πρεπει να κανουν εντατικη εκπαιδευση.

λυπαμαι που το λεω...αλλα ετσι ειναι. αν οχι εκπαιδευση σιγουρα μαθηματα εξ.πελατειας.

οτι θελει μπορει να κανει ο φιλος σου..και best friends αμα γουσταρει μπορει να κανει και υπηρεσια freeze μπορει να βαλει.

Join friend!

• The title was changed to Nova: Τα πάντα για τα συμβόλαια, επιδοτήσεις, προγράμματα, χρεώσεις κλπ