H2SO4 Δημ. August 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2007 To 1112 parousiazei katholou disleitourgies?prin 3 meres eixa katanalwsei 28 euro kai shmera mou leei pws exw eksantlisei to xrono omilias tou programatos mou (flexy 30). Se autes tis 3 meres zhthma na exw milhsei 15 lepta kai 2-3 sms. Δεν εχω ακουσει κατι......απλα σημειωσατε οτι η ενημερωση του 1112 ειναι χωρις ΦΠΑ. οποτε το οριο του 30, χωρις το ΦΠΑ ειναι καπου 35-36 ευρω (42,48 ευρω με ΦΠΑ) υπαρχει περιπτωση απο τα 28 να μιλησες μεχρι τα 35 σε αυτες τις τρεις μερες? αλλα πιθανον κατι να τρεχει, γιατι τα 7-8 ευρω της διαφορας , δεν αντιστοιχουν σε 15 λεπτα ομιλιας, αλλα πολυ παραπανω...τι να πω, περιμενε τον λογαριασμο να δεις τι χρεωθηκες.... :wacko::( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. August 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2007 Den hksera oti einai xwris fpa (tha eprepe na to anaferei!). Afou einai etsi mallon ta katanalwsa :-( :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clio1400 Δημ. August 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2007 Όντως ισχύει. Δεν σου είπαν μπαρούφες. Κι εγώ νέα σύνδεση έκανα. Ευχαριστω φιλε μου για την απαντηση σου. Δεν ειναι τα 5 ευρω αλλα δεν μπορω να καταλαβω για ποιο λογο δεν κανουν την χρεωση της προσφορας απο τον πρωτο μηνα !!! Πανε γυρευοντας για γκρινιες !!!! Φανταστειτε καποιον που κανει flexy 100 και περιμενε να πληρωσει 75 ευρω :mad: Τεσπα αυτα τα ψιλα γραμματα θα την φανε την Wind.... Παράθεση Samsung Galaxy S7 Edge 32GB Titanium Silver Φιλικά, Σταύρος :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. August 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2007 Thelw na pisteuw oti den isxuei giati diaforetika tha ginoun polles diakopes. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milanmaniac Δημ. August 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2007 Ευχαριστω φιλε μου για την απαντηση σου. Δεν ειναι τα 5 ευρω αλλα δεν μπορω να καταλαβω για ποιο λογο δεν κανουν την χρεωση της προσφορας απο τον πρωτο μηνα !!! Πανε γυρευοντας για γκρινιες !!!! Φανταστειτε καποιον που κανει flexy 100 και περιμενε να πληρωσει 75 ευρω :mad: Τεσπα αυτα τα ψιλα γραμματα θα την φανε την Wind.... Όντως περίεργο! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jois21 Δημ. August 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2007 Εσεις που βλεπω και εχετεε ψαξει τα συμβολαια :Ρ μπορειτε να προτεινετε καποιο προγραμμα κοντα στις 3 ωρες (μπορει να εχει και δωρεαν σμσ) και αν γινεται να το συγκρινεται με αντιστοιχο της Κοτε στις χρεωσεις και το παγιο; Γνωστος μου θελει να φυγει απο Βοντα και δε ξερει τι να διαλλεξει, εγω δεν εχω ιδεα. Ευχαριστω. Παράθεση █║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║© - BEST BEFORE [hopefully] : ███▓▒░░up deʞɔnɟ really░░▒▓███ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. August 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2007 Εσεις που βλεπω και εχετεε ψαξει τα συμβολαια :Ρ μπορειτε να προτεινετε καποιο προγραμμα κοντα στις 3 ωρες (μπορει να εχει και δωρεαν σμσ) και αν γινεται να το συγκρινεται με αντιστοιχο της Κοτε στις χρεωσεις και το παγιο; Γνωστος μου θελει να φυγει απο Βοντα και δε ξερει τι να διαλλεξει, εγω δεν εχω ιδεα. Ευχαριστω. Wind C 180 με 30 ευρώ πάγιο και 180' χρόνο ομιλίας (είναι το αντίστοιχο cosmote 180 από τη δέσμευση τιμής, εξού και "C"). Δεν έχει sms, του προσθέτεις αν θέλεις ( π.χ + 5,1646 ευρώ για 60 sms) ή Wind Flexy 30 με 30 ευρώ πάγιο και ενσωματωμένη χρήση ομιλία και sms (maximum ομιλία 170', maximum 396 sms) ή Wind Flexy 35 με 35 ευρώ πάγιο (max ομιλία 220, max 513). Kαι στα Flexy υπάρχει για ένα χρόνο προσφορά που σε ανεβάζει στο παραπάνω πρόγραμμα πληρώνοντας το ίδιο πάγιο (δηλ. αν είσαι στο 30 σε πάει στο 35 αλλά πληρώνεις 30 ευρώ και αν είσαι στο 35 σε πάει στο 40 με 35 ευρώ). Mπορεί να τα δει καλύτερα στο site της Wind.:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. August 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2007 Ευχαριστω φιλε μου για την απαντηση σου. Δεν ειναι τα 5 ευρω αλλα δεν μπορω να καταλαβω για ποιο λογο δεν κανουν την χρεωση της προσφορας απο τον πρωτο μηνα !!! Πανε γυρευοντας για γκρινιες !!!! Φανταστειτε καποιον που κανει flexy 100 και περιμενε να πληρωσει 75 ευρω :mad: Τεσπα αυτα τα ψιλα γραμματα θα την φανε την Wind.... Δεν ξέρω αν είναι ψιλά γράμματα η όχι, εμένα πάντως με ενημερώσανε από την αρχή στο κατάστημα ότι η προσφορά ισχύει από τον 2ο μήνα και για ένα χρόνο... Οπότε, δε μπορώ να έχω παράπονο, το ήξερα και το επέλεξα. Όπως και να΄χει όμως... 380 λεπτά με 40 ευρώ, ακόμη δεν έχω βρει αλλού... :wink: Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. August 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2007 Δεν ξέρω αν είναι ψιλά γράμματα η όχι, εμένα πάντως με ενημερώσανε από την αρχή στο κατάστημα ότι η προσφορά ισχύει από τον 2ο μήνα και για ένα χρόνο... Οπότε, δε μπορώ να έχω παράπονο, το ήξερα και το επέλεξα. Όπως και να΄χει όμως... 380 λεπτά με 40 ευρώ, ακόμη δεν έχω βρει αλλού... :wink: Παντως στο συμβολαιο και στους ορους της προσφορας στο site δεν υπαρχει καμια αναφορα, αν ισχυει μιλαμε για τρελη ξεφτυλα :!: http://www.wind.com.gr/pages.fds?langID=1&pageid=1122 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. August 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2007 μη το γελάς.. καθόλου! από τις 11 Ιουλίου έχουν στείλει τα χαρτιά μου από ένα κατάστημα WIND Βόλου για το ebill και ακόμα τπτ.. όχι οτι περίμενα να γίνει.. την ώρα που ετοίμαζαν την αίτηση μάλωνε ο ένας υπάλληλος με τις δύο άλλες κοπέλες του καταστήματος για το ποιος θα πάει να πάρει τα σουβλάκια.. :mad: (και το κακό είναι πως δε μπορώ να ξαναπάω Βόλο πριν τέλος Αυγούστου) είναι μερικά που θέλουν κλείσιμο.. Μη μου πεις ότι μιλάς για το κατάστημα στην Ιάσονος&Τοπάλη στο Βόλο; :lol: Καλά αυτό το κατάστημα με έχει αφήσει δυσαρεστημένο...έτρεχα και δεν έφτανα για πιστώσεις με τις υπηρεσίες 3g που μου είχαν ενεργοποιήσει άθελά μου...!:mad: Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. August 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2007 Παντως στο συμβολαιο και στους ορους της προσφορας στο site δεν υπαρχει καμια αναφορα, αν ισχυει μιλαμε για τρελη ξεφτυλα :!: http://www.wind.com.gr/pages.fds?langID=1&pageid=1122 Αν εσύ πήγες σε κατάστημα, υπέγραψες και το είδες μετά στο λογαριασμό σου χωρίς να έχεις ενημερωθεί πριν υπογράψεις, τότε πολύ καλά κάνεις και τους κράζεις... Προσωπικά όμως δε θα το έλεγα ξεφτύλα, μιλώντας για εμένα. Σωστά ενημερώθηκα από το κατάστημα και όλα γίνανε ακριβώς όπως μου τα είπανε. Το μόνο που θα μπορούσα να πω είναι μπράβο. :wink: Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. August 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2007 Αν εσύ πήγες σε κατάστημα, υπέγραψες και το είδες μετά στο λογαριασμό σου χωρίς να έχεις ενημερωθεί πριν υπογράψεις, τότε πολύ καλά κάνεις και τους κράζεις... Προσωπικά όμως δε θα το έλεγα ξεφτύλα, μιλώντας για εμένα. Σωστά ενημερώθηκα από το κατάστημα και όλα γίνανε ακριβώς όπως μου τα είπανε. Το μόνο που θα μπορούσα να πω είναι μπράβο. :wink: Λες να ενημερωθηκα και να φωναζω; :lol: Μπραβο δεν μπορεις να πεις γιατι οπως βλεπεις δεν αναφερεται πουθενα επισημα και 2 ατομα (εγω και ο αλλος φιλος) μαλλον την πατησαμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. August 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2007 Και πολύ καλά κάνεις σου λέω, εγώ λέω μπράβο για το κατάστημα που με ενημέρωσε... Αυτούς που δεν σε ενημερώσανε και εγώ τους κράζω !!! Το ίδιο πράγμα λέμε και διαφωνούμε !!! :lol: :lol: :lol: Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haforce Δημ. August 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2007 Πάντως της αδερφής μου που έκανε το Wind flexy 55 με 40 ευρώ, κανονικότατα της αφαίρεσαν τη διαφορά από τον πρώτο λογαριασμό που έκανε με το νέο πακέτο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NiKant Δημ. August 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2007 Μη μου πεις ότι μιλάς για το κατάστημα στην Ιάσονος&Τοπάλη στο Βόλο; :lol: Καλά αυτό το κατάστημα με έχει αφήσει δυσαρεστημένο...έτρεχα και δεν έφτανα για πιστώσεις με τις υπηρεσίες 3g που μου είχαν ενεργοποιήσει άθελά μου...!:mad: ναι για το συγκεκριμένο μιλάω.. είναι για γέλια οι τύποι εκεί :mad: Παράθεση :: what locks... unlocks! © :: κάθε λαός έχει την κινητή τηλεφωνία που του αξίζει..:: :: SY1EBE :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kelkoo Δημ. August 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2007 αυτή η προσφορα στο wind flexy έχει κανένας ιδέα μέχρι ποτε θα ισχύει? ρώτησα σε κατάστημα και είπαν δεν έχουν ενημέρωση.ανά πασα στιγμή μπορεί να τους πάρουν τηλέφωνο να τους το κόψουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jois21 Δημ. August 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2007 Wind C 180 ... thnx man:) Παράθεση █║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║© - BEST BEFORE [hopefully] : ███▓▒░░up deʞɔnɟ really░░▒▓███ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. August 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2007 αυτή η προσφορα στο wind flexy έχει κανένας ιδέα μέχρι ποτε θα ισχύει? ρώτησα σε κατάστημα και είπαν δεν έχουν ενημέρωση.ανά πασα στιγμή μπορεί να τους πάρουν τηλέφωνο να τους το κόψουν Να πας σε αλλο καταστημα τοτε γιατι η προσφορα ισχυει μεχρι 31/12. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kelkoo Δημ. August 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2007 Να πας σε αλλο καταστημα τοτε γιατι η προσφορα ισχυει μεχρι 31/12. μάλιστα ευχάριστο πολύ. αθηνα κέντρο έχετε να προτείνεται κανένα κατάστημα τις προκοπης να ξέρουν καλά τι γίνετε?η και νοτιοανατολικά προάστια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. August 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2007 μάλιστα ευχάριστο πολύ. αθηνα κέντρο έχετε να προτείνεται κανένα κατάστημα τις προκοπης να ξέρουν καλά τι γίνετε?η και νοτιοανατολικά προάστια Σταδίου ψηλά, πολύ κοντά στο Σύνταγμα. Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
getheo Δημ. August 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2007 Poso ensomatomeno ipoloipo exo sto flexy55? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. August 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2007 Σταδίου ψηλά, πολύ κοντά στο Σύνταγμα. Όταν είμουν ΤΙΜ είχα πολλά παράπονα από το κατάστημα απέναντι από το Υπ. Υγείας, νομίζω Πλ. Βάθης είναι εκεί. Παράπονα είχαμε όλοι και από το κατάστημα στην πλ. 1866 στα Χανιά... Poso ensomatomeno ipoloipo exo sto flexy55? http://www.wind.com.gr/ConDows/FlexyNew_GR.pdf Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
labobas Δημ. August 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2007 Το Wind 1 έχει ενημέρωση υπολοίπου ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zorz Δημ. August 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2007 Το Wind 1 έχει ενημέρωση υπολοίπου ? Όχι. Τι υπόλοιπο να έχεις άλλωστε, αφού δεν δίνει προπληρωμένο ("δωρεάν" όπως το αποκαλούν τα τζιμάνια του marketing :mad:) χρόνο ομιλίας! Παράθεση Motorola Razr i XT890 + Alcatel 2005D + Samsung GT-N5110 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
labobas Δημ. August 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2007 Ναι σωστά. Απλώς δεν το έθεσα σωστά. :oops: Πάντως απάντηση πήρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts