billakosss Δημ. June 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2007 Μα δεν με ενδιαφερουν οι χρεωσεις-κοστος αλλα ο υπολειπομενος χρονος-sms. Αν πχ αλλαξε ο ελαχιστος χρονος χρεωσης (πχ 30'',20'' κτλ) νομιζω οτι με μια απλη επεμβαση θα το διορθωνα στο Excel. Γιατι ειδα και υπαλληλο σε TIM Shop να το εχει στον υπολογιστη του και να λεει στους πελατες τους πιθανους συνδυασμους αναλογα με το ποσο μιλαγαν καθε μηνα. Λογικα τους το εχει δωσει η Wind και λογικα καπως ετσι θα ειχε διαρρευσει και τοτε. Κριμα ρε γ@μωτο.Θα πρεπει να κανω ανω κατω τα backup μου για να το βρω. εγω φιλε μου εχω αυτο το αρχειακι(διορθωμενο) αλλα το εχω αυστηρα για μενα και καποιοι αλλοι που το πηραν...αλλα δεν μπορω να το δωσω. :( ο multipetros ειχε κανει ενα excelaki αν ψαξεις καπου μεσα στο θεμα θα το βρεις. ή στειλτου ενα πμ να στο δωσει. Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fotis55 Δημ. June 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2007 Η ενημερωση για τον υπολοιπο χρονο ομιλιας με ςμς στο 1112 απο ποτε υπαρχει ρε παιδια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dioskur Δημ. June 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2007 αν κανουμε συμβολαιο στο wind1 ειμαστε υποχρεωμενοι να παραμεινουμε σε αυτο ενα χρονο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. June 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2007 Τα χουμε πει 1000 φορές σε αυτό το thread... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. June 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2007 Δυστυχως επειδη εκανα καινουρια συνδεση σε TIM Flexy ισχυει το 2ο δλδ οπου κανεις,πληρωνεις αυτα τα παγια,εχεις αυτη την επιδοτηση αλλα το χρονο ομιλιας του απο πανω. Κοινως εγω που εκανα το Flexy 30 το εκανα με τη λογικη να εχω το 30 και να πληρωνω 25. Αμ δε.Μολις ειδα τη διαφημιση της WIND με τον τυπο που κραταει το πανι παρουσιασης του προτζεκτορα,που τρωει τα ντονατς. Λεει οτι πληρωνεις 30 και εχεις 35.Πληρωνεις 25 και εχεις 30. Για επιβεβαιωση πηρα και το 1260 και μου ειπαν οτι οντως, εγω μπηκα στο Flexy 30,πηρα την επιδοτηση του 30 αλλα θα εχω τα πλεονεκτηματα του 35. Αν ηθελα τα πλεονεκτηματα του 30, επρεπε να παω στο 25 αλλα με την επιδοτηση του 25. Στο καταστημα ομως που τους το ειχα πει μου ειχαν πει οτι θα μπω στο 25 με τα παγια του 25 και το χρονο του 30. Τα καταστηματα επειδη ειναι καινουριο προιον δεν τα εχουν ξεκαθαρισει ακομα.Στο προγραμμα που θα σε δηλωσουν στην TIM (πχ Flexy 30)θα πληρωνεις αυτο αλλα θα εκμεταλλευεσαι το επομενο.Αν θες να πληρωνεις 25 και να εχεις 30 θα πρεπει να πας στο Flexy 25. Ισχυει δλδ το ζηταω αυτο που θελω να πληρωνω(πχ 25 ευρω), ενεργοποιουμε σε αυτο (Flexy 25) και παιρνω την επιδοτηση του 25 και το χρονο/μηνυματα του επομενου (30). Δεν ισχυει το με ενεργοποιουν στο 30,με το χρονο του 30 αλλα εγω πληρωνω το 25. Στην περιπτωση τωρα που καποιος με ηδη Flexy θελει να εκμεταλλευτει την προσφορα, αν ειναι ηδη στο 25, πρεπει να ζητησει να παει στο 30 και θα εχει τα πλεονεκτηματα του 35.Αρα θα ανεβει μονο 1 παγιο αλλα θα εχει τα οφελη του 2ου.Αυτο επιβεβαιωμενο παλι απο το 1260. Σωστα σου τα λεει αδερφε!!!Εσενα το συμβολαιο σου λεει Flexy 25 σωστα???Θα εχεις λοιπον παγιο 25, επιδοτηση των 25, αλλα το χρονο του 30. Στο λεω γιατι την πατησα ετσι.Ηθελα και εγω το 25 με χρονο 30 αλλα τα καταστηματα τις 3 πρωτες μερες δεν ξερανε που πανε τα 4 και ειχαν καταλαβει οτι δηλωνεις αυτο του οποιου τον χρονο εχεις και πληρωνεις το απο κατω.Δλδ δηλωνεις το 30 και πληρωνεις το 25. Μυλος. Εκτος και αν 3 εκπροσωποι του cc που μιλησα ηταν και οι 3 ασχετοι. Επειδή εγώ δεν έβγαλα άκρη από όλα αυτά, τελικά έκανες αυτό που ήθελες ή έκανες λάθος; Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
H2SO4 Δημ. June 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2007 sorry, αλλα πρεπει να πω : LOL :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
H2SO4 Δημ. June 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2007 Mια επισκεψη στο site δεν βλαπτει. http://www.wind.com.gr/pages.fds?langID=1&pageid=1290 Ειναι εμπορικα διαθεσιμο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blackbird Δημ. June 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2007 Την επιδότηση που δίνει η wind μπορείς να την πάρεις από οποιοδήποτε κατάστημα (π.χ. πλαίσιο) η μόνο από τα καταστήματα της wind? Παράθεση http://www.estudents.gr/images/links/8831.JPG Το Νο1 φοιτητικό site!! Πωλείτε JC777 καινούριο για Θεσσαλονίκη 147€: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=217191 Πληροφορίες για JC777 εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=215460 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. June 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2007 Την επιδότηση που δίνει η wind μπορείς να την πάρεις από οποιοδήποτε κατάστημα (π.χ. πλαίσιο) η μόνο από τα καταστήματα της wind? Από το κατάστημα που έκανες τη σύνδεση. ή από κατάστημα Wind. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kateriniotis Δημ. June 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2007 Η πληροφορηση μου λεει οτι το Wind1 δεν ειναι πλεον εμπορικα διαθεσιμο. to wind1 einai kanonikotata emporika diathesimo!!! apla h etaireia strefei tous ipopsifious autous pelates sto wind flexy zero. Παράθεση Symbian, Die hard Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sebu Δημ. June 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2007 Επειδή εγώ δεν έβγαλα άκρη από όλα αυτά, τελικά έκανες αυτό που ήθελες ή έκανες λάθος; Εγω ηθελα Flexy 25 για να πληρωνω 25 και να εχω το 30 σαν χρονο ομιλιας. Σε 3 TIM Shop μου ειπαν οτι πρεπει να μπω στο Flexy 30 και να πληρωνω τα παγια του 25 για ενα χρονο.Οποτε μου εβαλαν στο συμβολαιο Flexy 30. Οταν γυρισα σπιτι επεσα πανω στη διαφημιση της Wind. Μεχρι και την προηγουμενη μερα η διαφημιση ελεγε οτι για ενα χρονο θα πληρωνεται τα παγια του αμεσως προηγουμενου πακετου. Απο εκεινο το βραδυ ομως ελεγε "πληρωνεις 35 και εχεις 40,πληρωνεις 55 και εχεις 75".Δλδ με τη 2η διαφημιση σου ελεγε οτι μπαινεις σε ενα προγραμμα και σε ανεβαζει στο επομενο, ενω με την 1η και στα καταστηματα λεγανε το αναποδο, οτι μπαινεις σε ενα προγραμμα και πληρωνεις τα παγια του προηγουμενου. Για ενημερωση πηρα το 1260 και μου επιβεβαιωσαν οτι ειμαι στο 30 και οτι εχω τα προνομια του 35 και οτι πηρα την επιδοτηση του 30.Μαλιστα η κοπελια επειδη δεν ηταν σιγουρη με εβαλε σε αναμονη και το επιβεβαιωσε με τον εποπτη της. Αρα μαλλον τα καταστηματα δεν εχουν καταλαβει σωστα τουλαχιστον τις πρωτες μερες. Τεσπα για ενα χρονο θα πληρωσω 60 ευρω παραπανω απο οτι υπολογιζα/σχεδιαζα αρχικα. Αληθεια επειδη ειναι η 1η φορα σε Flexy ο λογαριασμος σε τι μορφη ερχεται??Σου λεει μπαμ κοστος 30 ευρω+τελος κρατους ή σου λεει και απο τα 30 ευρω δαπανησατε χ?? Στα νεα πακετα τι θα λεει ξερει κανεις???Θα λεει παγιο 30 αλλα δαπανησατε χ απο τα 35 ευρω που δικαιουστε να καταναλωσετε??? Μονο οταν παρω τον 1ο λογαριασμο θα ειμαι πραγματικα σιγουρος τι ισχυει!!! Βρηκα και το αρχειακι για οποιον ενδιαφερεται παραθετω το λινκ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=108675&page=4&highlight=multipetros Ευχαριστουμε το χρηστη Multipetros για την αρχικη δουλεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. June 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2007 Για ενημερωση πηρα το 1260 και μου επιβεβαιωσαν οτι ειμαι στο 30 και οτι εχω τα προνομια του 35 και οτι πηρα την επιδοτηση του 30.Μαλιστα η κοπελια επειδη δεν ηταν σιγουρη με εβαλε σε αναμονη και το επιβεβαιωσε με τον εποπτη της. Λίγο-πολύ το ίδιο έπαθα και εγώ με μια διαφορά όμως... Ήμουν στο ΤΙΜ 240 και πήγα στο Flexy 55... πήρα το πρωί στο 1260 και η κοπέλα, αφού αρχικά μου είπε ότι ΔΕΝ δικαιούμαι την προσφορά :wacko: :lol: μετά με έβαλε στην αναμονή και μου είπε ότι είμαι στο 55 και θα πληρώνω το 40 !!! Που είναι η μπάλα ??? :lol: Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sebu Δημ. June 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2007 Λίγο-πολύ το ίδιο έπαθα και εγώ με μια διαφορά όμως... Ήμουν στο ΤΙΜ 240 και πήγα στο Flexy 55... πήρα το πρωί στο 1260 και η κοπέλα, αφού αρχικά μου είπε ότι ΔΕΝ δικαιούμαι την προσφορά :wacko: :lol: μετά με έβαλε στην αναμονή και μου είπε ότι είμαι στο 55 και θα πληρώνω το 40 !!! Που είναι η μπάλα ??? :lol: Το συμβολαιο σου επανω τι λεει??? Flexy 55 ή Flexy 40?? Γιατι το δικο μου λεει 30.Οποτε αν εσενα λεει 40 τοτε μαλλον καλα στα λεει.Απλα αντι να σου πει οτι με 40 ευρω εχεις τα δικαιωματα του 55, σου λεει οτι εχεις το 55 και πληρωνεις 40. Αν ομως το συμβολαιο σου λεει 55 τοτε στο cc της Wind δεν ξερουν τι τους γινεται!!! Θα ξαναπαρω τηλ αυριο το πρωι να δουμε τι ψαρια θα πιασουμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KotZer Δημ. June 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2007 Τα WIND shops δεν ξέρουν τι τους γίνεται με τη νέα προσφορά (και όχι μόνο)... Έχω ΤΙΜ 20 με 6,5 ευρώ πάγιο (παλίος συνδρομητής) και ήθελα να μπώ στο FLEXY 20. Δηλαδή να πληρώνω πάγιο 20 και να έχω τα προνόμια του 25. Η υπάλληλος επέμενε ότι δε γίνεται να μπω στο πακέτο FLEXY 20 έπρεπε να μπω στο 30 με τα πάγια του 25. Όπως μου πε χαρακτηριστικά "το πρώτο και το τελευταίο πακέτο FLEXY δεν υπάρχουν":confused: .. Επέμενα και της λεώ ότι στο site το FLEXY 20 είναι επιλέξιμο και αφού μεταφέρομαι σε πρόγραμμα με μεγαλύτερο πάγιο κανονικά πρέπει να εποφεληθώ τη προσφορα. Βέβαια αυτή ήταν σίγουρη ότι δε γίνεται. Όταν της είπα να μου το αλλάξει έστω και έτσι με ρωτούσε πότε ακριβώς μηδενίζεται ο λογαριασμός, πραγμα το οποίο δεν ήξερα. Μόνο τρέλα δεν την έπιασε που δεν το ήξερα και έκανε σχόλια του στιλ "δεν είναι δυνατόν να μη ξέρετε τι πληρώνετε", "ΌΛΟΙ ξέρουν πότε μηδενίζονται οι μετρητές". Της λέω εγω "ότι τα υπολογίζω πάνω κάτω πόσα κα΄νω εμ το τέλος του μήνα και 3 μέρες πάνω κάτω δε με νοιάζει, όποτε χρειαστώ να κάνω τηλέφωνο θα πάρω. ". Αυτή αφού με κοίταξε σαν εξωγηίνο το δέχτηκε. Για να μη τα πολυλογώ μου είπε να βρω πότε μηδενίζεται απο τους λογιαριασμούς και να πάω εκείνη την μέρα να αλλάξω πακέτο γιατί αλλιώς θα πληρώσω 2 πάγια... Καλα είναι δυνατόν να μην έχουν ξεκαθαρίσει εσωτερικά αυτές τις διαδικασίες και να πρέπει να κουβαλιέμαι σε κατάστημα τη μέρα που θα μηδενιστούν οι μετρητές (sic) ? Θα πάω σε άλλο κατάστημα την κρίσιμη μέρα και ελπίζω να βρω άκρη με το FLEXY 20. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
H2SO4 Δημ. June 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2007 Να πας μια μερα ΠΡΙΝ την εκδοση του λογαριασμου σου φιλε. Οχι την ιδια μερα, γιατι θα εχεις προβλημα!!! Α, και αυτο που θελεις ειναι να μπεις στο flexy 25. θα σε χρεωνουν για το 20. Αυτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimis_pj Δημ. June 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2007 Paidia egw eimai sto flexy 40 edw kai 10 mhnes kai phga sto katasthma na rwthsw gia ta nea programmata. Thn prwth fora h kopela mou eipe oti mporw na anevw sto flexy 55 kai na plhrwnw osa plhrwna kai lew ok mia xara. Duo meres meta pou phga gia na to allaksw telika mou eipe oti tha prepei na anevw sto flexy 75 kai na plhrwnw to pagio tou flexy 55 ki exasa th mpalla. Ki akomh to psaxnw opws kai polloi alloi ap' oti vlepw... Παράθεση Habeo quem fugiam, quem sequar non habeo.. Cicero Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. June 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2007 Εστω οτι κανουμε ενα οικογενειακο με 2 flexy 25 + non stop + plus non stop (στη μια απο τις δυο γραμμες) . Τα εξοδα θα ειναι 25+25+16+3.5 ; Επισης θα εχουμε και εκπτωση 10% στα παγια των flexy αρα ο συνολικος λογαριασμος θα ειναι 64.5 Ευρω + τελη κιν τηλεφωνιας; :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Miami_Vice Δημ. June 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2007 Εστω οτι κανουμε ενα οικογενειακο με 2 flexy 25 + non stop + plus non stop (στη μια απο τις δυο γραμμες) . Τα εξοδα θα ειναι 25+25+16+3.5 ; Επισης θα εχουμε και εκπτωση 10% στα παγια των flexy αρα ο συνολικος λογαριασμος θα ειναι 64.5 Ευρω + τελη κιν τηλεφωνιας; :worry: Έστω ότι εκμεταλλεύσαι την προσφορά και συνδέεσαι στο Flexy 25 πληρώνοντας 25€ και παίρνεις το χρόνο ομιλίας του Flexy 30 (το συμβόλαιο που θα υπογράψεις απ' ότι καταλαβαίνω θα λέει Flexy 30). Οπότε έχουμε και λέμε: 25€ + 25€ = 50€ (πάγια Flexy) - 10% (έκπτωση) = 45€ + 16€ (non stop για 2 μέλη) + 3,5€ (Wind plus non stop) = 64.5€ Μπράβο ξέρεις καλά μαθηματικα!;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
H2SO4 Δημ. June 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2007 Mια διορθωση, συνδεεσαι στο flexy30 και πληρωνεις 25euro. Οχι οτι μπανεις στο 25 και απλα παιρνεις την χρηση του 30. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. June 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2007 οποτε μπες στο flexy20 με χρηση του flexy25 και θα γλιτωσεις και ενα 10αρικακι ακομα! αντε ελα σε περιμενω! :lol: Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. June 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2007 οποτε μπες στο flexy20 με χρηση του flexy25 και θα γλιτωσεις και ενα 10αρικακι ακομα! αντε ελα σε περιμενω! :lol: Μπα τα θελω τα 170 λεπτακια. Το ξερεις πως δεν υπαρχει περιπτωση να ερθω γιατι αμα με πεις πελατη της wind φωτια θα το βαλω :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. June 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2007 Τελικά όντως, το συγκεκριμένο κατάστημα είχε καταλάβει λάθος την προσφορά, και χάρη στην επιμονή μου έψαξαν και διάβασαν τις οδηγίες και είδαν ότι έκαναν λάθος και σε εμένα και σε κάπους ακόμα που ανέβασαν ένα μόνο πρόγραμμα. Εν τω μεταξύ δε μπορούσε να διορθωθεί άμεσα το λάθος με το να με πάνε στο 30, γιατί πάλι το σύστημα θα έβλεπε ότι ανέβηκα μόνο ένα πρόγραμμα... Μου είπαν θα στείλουν σχετικό mail στα κεντρικά και θα με ενημερώσουν για τη συνέχεια. Ελπίζω να λήξει αισίως το θέμα... Ευχαριστώ Πέτρο για την παρέμβασή σου. :)Με κάλεσαν από το κατάστημα και μου είπαν ότι με έβαλαν πάλι στο 20, ακυρώνοντας εντελώς την αλλαγή. Ωστόσο ο λογαριασμός έχει ήδη εκδοθεί, με πάγιο 25€ (για το 25 και όχι για το 30). Eλπίζω να μου επιστραφούν τα 5€ στον επόμενο. Τι λέτε, είναι πιθανό; Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. June 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2007 Με κάλεσαν από το κατάστημα και μου είπαν ότι με έβαλαν πάλι στο 20, ακυρώνοντας εντελώς την αλλαγή. Ωστόσο ο λογαριασμός έχει ήδη εκδοθεί, με πάγιο 25€ (για το 25 και όχι για το 30). Eλπίζω να μου επιστραφούν τα 5€ στον επόμενο. Τι λέτε, είναι πιθανό; Στείλε τους fax και email και ζήτησέ τους το. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. June 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2007 Εφόσον μου το είπε το κατάστημα, μήπως θα ήταν too much; Για αυτό ρωτάω, είναι δεδομένο ότι θα πιστεωθούν τα 5€ ή πρέπει και να το κυνηγήσω; Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. June 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2007 Δεν χάνεις και τίποτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts