Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αφαιρέθηκαν posts. Υπενθυμίζω ότι το παρόν topic αφορά τα καρτοκινητά της wind και μόνο. Μείνετε στο θέμα.

Στο συνταγμα δινουν φοιτητικα.Θελουν ομως και 10 ευρω αγορα καρτας.Και τι δεν θα'δινα να ειχα αυτη την προσφορα στο νουμερο μου..

αμα ηταν προς ολους δεν θα ητα φοιτητικο

τοσο καιρο δεν εδινε τωρα που το εδωσε το θελετε προς ολους

δεν παλευομαστε

αμα ηταν προς ολους δεν θα ητα φοιτητικο

τοσο καιρο δεν εδινε τωρα που το εδωσε το θελετε προς ολους

δεν παλευομαστε

Διάβασε την ανάρτηση 22643 το νούμερο 2 και ελπίζω να ακολουθήσεις τις οδηγίες

Διάβασε την ανάρτηση 22643 το νούμερο 2 και ελπίζω να ακολουθήσεις τις οδηγίες

μολις εφυγα απο κρητη και παω να βρω τα """""""φοιτητικα"""""" και εαν και να αλλαξω και νουμερο

εαν το πηρατε χωρις να ειστε φοιτητες...μαγκια σας αλλα δεν ειναι προς ολους τους συνδρομητες f2g τελος!

Καλησπέρα συμφορουμίτες!

Μου έχει έρθει ένα SMS στο f2g που λέει:

"ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΕΚΠΛΗΞΗ! ΔΙΠΛΑΣΙΑ ΑΞΙΑ ΣΤΗΝ 1Η ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ 5€ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ 4 ΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΙΣ ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΣΟΥ ΠΑΚΕΤΑ!"

Θέλω να ρωτήσω αν γνωρίζετε:

1) Υπάρχει όριο στο ποσό του διπλασιασμού? Δηλαδή μπορώ να βάλω όσα θέλω και να διπλασιαστούν ή μέχρι κάποιο όριο διπλασιάζονται? (π.χ. μπορώ να βάλω 50€ και να γίνουν 100?)

2) Μόλις κάνω την ανανέωση και διπλασιαστεί το ποσό, τα επιπλέον χρήματα θα είναι διαθέσιμα μόνο για ενεργοποίηση πακέτων ή και για κλήσεις/SMS?

3) Το επιπλέον ποσό θα ισχύει κανονικά για 1 χρόνο ή έχει κάποιο όριο?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Επιτέλους, τελος. Συνδεθηκα!!!! Χρειάστηκαν 37 ημέρες, καμιά 20ρια τηλέφωνα, 5 emails, τρεις επισκέψεις σε καταστηματα και δυο καταγγελίες στην ΕΕΤΤ. Εύκολη και ευχάριστη διαδικασία, με σεβασμό στον πελάτη. Θα μου μείνει αξέχαστη. Ευχαριστώ Wind!!!

Επιτέλους, τελος. Συνδεθηκα!!!! Χρειάστηκαν 37 ημέρες, καμιά 20ρια τηλέφωνα, 5 emails, τρεις επισκέψεις σε καταστηματα και δυο καταγγελίες στην ΕΕΤΤ. Εύκολη και ευχάριστη διαδικασία, με σεβασμό στον πελάτη. Θα μου μείνει αξέχαστη. Ευχαριστώ Wind!!!

Έτσι είμαστε εμείς στη wind/q. Θέλουμε αυτοί που θα έρχονται, να το θέλουν πραγματικά.

Μετά από τόση προσπάθεια, είσαι κι εσύ ένας από εμάς.

Καλώς ήλθες στον υπέροχο κόσμο μας.

Και που σαι φίλε, χαλαρά. :lol:

Σήμερα μου ήρθε το παρακάτω μήνυμα...

ΚΕΡΔΙΣΕ ΕΝΑ LG G2! ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ ΣΤΟ F2G.GR ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕ ΜΕ 5 ΕΥΡΩ ΤΟ UNLIMITED SURF ΠΑΡΕ 1GB Κ ΠΜΕΣ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΚΛΗΡΩΣΗ!

EDIT: http://www.wind.gr/gr/f2g/paketa/paketa-omilias/unlimited-surf/

Edited by spookype20

GH388, Nokia 3210, Nokia 3310, Nokia 6310i, Sharp GX15, Sony Ericsson K510i, Moto E770v, Moto RAZR V3i, Nokia E51, HTC Desire, maguro, mako, hammerhead, shamu, angler, marlin, taimen, bonito, coral, redfin, oriole, cheetah, husky & iPad 9th

Ερώτηση

Στα προγράμματα adsl και vdsl της Wind αναφέρεται ότι δίνει "Δωρεάν 120ʼ κάθε μήνα προς σταθερά και κινητά στο F2G καρτοκινητό σου".

Το ερώτημα είναι αν αυτά αν αυτά τα 120' είναι σε σταθερά και κινητά προς όλους ή σε κινητά προς f2g/Q

ΑΝ τα πάρεις, ΑΝ, ειναι προς όλους

Γιατί ΑΝ τα πάρω, αφού είναι ξεκάθαρο και σε κατάστημα μου είπαν σήμερα ότι ισχύει για αίτηση μέχρι το τέλος του μήνα. Αυτό που δεν ξακαθάρισα και το ρωτάω εδώ είναι αν είναι προς όλους ή μόνο προς f2g/Q

Γιατί ΑΝ τα πάρω, αφού είναι ξεκάθαρο και σε κατάστημα μου είπαν σήμερα ότι ισχύει για αίτηση μέχρι το τέλος του μήνα. Αυτό που δεν ξακαθάρισα και το ρωτάω εδώ είναι αν είναι προς όλους ή μόνο προς f2g/Q

Προς όλους είναι...!

χαρα στο κουραγιο σου φιλε μου

εντάξει μικρός θεούλης απλά.. και νόμιζα ότι εγώ έχω υπομονή βουνό. εσύ μου ρίχνεις άνετα! :p

Καλησπέρα συμφορουμίτες!

Μου έχει έρθει ένα SMS στο f2g που λέει:

"ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΕΚΠΛΗΞΗ! ΔΙΠΛΑΣΙΑ ΑΞΙΑ ΣΤΗΝ 1Η ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ 5€ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ 4 ΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΙΣ ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΣΟΥ ΠΑΚΕΤΑ!"

Θέλω να ρωτήσω αν γνωρίζετε:

1) Υπάρχει όριο στο ποσό του διπλασιασμού? Δηλαδή μπορώ να βάλω όσα θέλω και να διπλασιαστούν ή μέχρι κάποιο όριο διπλασιάζονται? (π.χ. μπορώ να βάλω 50€ και να γίνουν 100?)

2) Μόλις κάνω την ανανέωση και διπλασιαστεί το ποσό, τα επιπλέον χρήματα θα είναι διαθέσιμα μόνο για ενεργοποίηση πακέτων ή και για κλήσεις/SMS?

3) Το επιπλέον ποσό θα ισχύει κανονικά για 1 χρόνο ή έχει κάποιο όριο?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Κάλεσα το cc της Wind στο 2106158000 εχθές το βράδυ και μου ανέφεραν ότι το ανώτατο όριο του διπλασιασμού είναι 30 ευρώ.

Σήμερα κάλεσα στο ίδιο νούμερο και μου ανέφεραν ότι θα πρέπει να καλέσω 6935601260. Το καλώ, κάνω την ίδια ερώτηση, και η απάντηση ήταν ότι συνήθως το ανώτατο όριο ανανέωσης είναι συνήθως(!!!) 25 ευρώ. Αφού τους ανέφερα ότι στο SMS δεν αναφέρεται κανένα ανώτατο όριο, και ότι εχθές μου είπαν ότι είναι 30, καθώς και ότι δεν μπορεί να μου λέει επίσημα η WIND ότι κάτι τέτοιο "ισχύει συνήθως", με έβαλε στην αναμονή για αρκετή ώρα, και όταν μου ξαναμίλησαν, η απάντηση ήταν ότι δεν γνωρίζουν και ότι θα με καλέσουν αφού συννενοηθούν με το τμήμα προσφορών.

Οπότε εγώ τους είπα ότι θα πάω να κάνω 100 ευρώ ανανέωση σε κάποιο κατάστημα, και αν δεν μου δώσουν 100 ευρώ επιπλέον αλλά 25 ή 30 όπως λένε, και από τη στιγμή που δεν αναγράφει κάποιο ανώτατο όριο το σχετικό SMS, τότε θα πρέπει να κάνω καταγγελία και να τα διεκδικήσω.

Η απάντηση ήταν να μην κάνω κάποια κίνηση αν δεν με ξανακαλέσουν. Άκουσον άκουσον... Λες και ήμουν υποχρεωμένος να τους πάρω τηλέφωνο, ή να περιμένω να με πάρουν πίσω χωρίς να κάνω ανανέωση, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΠΗΡΑ 2 ΦΟΡΕΣ, ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑΝ....

Edited by DxL

Νταξει καπου υπαρχει και ενα μετρο δηλαδη αν βαλεις 5.000 ευρω να στα κανουν 10.000? μηνημα ειναι 160 χαρακτηρες ποσα να χωρεσει? Σηνηθως υπαρχουν πιο αναλυτικα σε εντυπο Η' στο σαιτ....
Q for eva ;-) Katoxos ton parakato kiniton me vathmo ikanopiisis: Nokia 5110 (2/5) - Panasonic G52 (1/5) - Ericsson T10s (1/5) - Alcatel 511 (2/5) - PANASONIC GD 95 (5/5) - Panasonic GD67 (2/5) - Nokia 7250i (2/5) - Nokia 3650 (3/5) - Nokia 3230 (3/5) - UBiQUiO 401 (3/5) - NOKIA N93 (6/5) :respect: - Nokia Ν86 (3/5) - SE Χ10 mini pro (4/5)

Νταξει καπου υπαρχει και ενα μετρο δηλαδη αν βαλεις 5.000 ευρω να στα κανουν 10.000? μηνημα ειναι 160 χαρακτηρες ποσα να χωρεσει? Σηνηθως υπαρχουν πιο αναλυτικα σε εντυπο Η' στο σαιτ....

Υπάρχει? Δεν υπάρχει ή τουλάχιστον εγώ δεν το βρίσκω πουθενά το όριο... Ούτε καν τηλεφωνικά δεν το γνωρίζουν οι ίδιοι. Οπότε αν βάλω 100 ευρώ και πάρω μόνο 25 ή 30 δεν θα είναι άδικο? Να βάλω άμα είναι 25 ή 30€....

Όσο για τους 160 χαρακτήρες, εννοείται ότι θα μπορούσαν να βάλουν ότι π.χ. Ο ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΜΟΣ ΙΣΧΥΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΩΝ ΧΧ ΕΥΡΩ. Έστω και σε δεύτερο SMS. Τόσα SMS μας στέλνουν για προσφορές, σιγά το πράγμα...

Στην επίσημη σελίδα του f2g στο facebook, όπου έχουν ρωτήσει και άλλοι συνδρομητές το συγκεκριμένο θέμα, η επίσημη απάντηση είναι:

WIND F2G: "Kαλημέρα Emmanouil.

Σχετικά με την προσφορά διπλασιασμού στην οποία αναφέρεσαι, δεν υπάρχει κάποιο όριο στο ποσό που μπορείς να βάλεις. Όποιο ποσό και αν είναι θα διπλασιαστεί (μείον το φόρο 12%).

Τα διαθέσιμα χρήματα θα είναι διαθέσιμα για ενεργοποίηση πακέτων και για κλήσεις/SMS, ενώ το επιπλέον ποσό θα ισχύει για 1 χρόνο.

Ευχαριστούμε"

Προς όλους είναι...!

Πράγματι, έτσι είναι, και η προσφορά των 120' σε καρτοκινητό F2G ισχύει, όπως μου είπαν, μέχρι 31/12/13.

Το επιβεβαίωσα σήμερα στο κατάστημα, όπου έκανα και την αίτηση φορητότητας, για σταθερή και vdsl.

Μολις πηρα τηλ για να ρωτησω για την φορητοτητα ,με μια απαθεια αν θελετε να την ακυρωσουμε η να παρετε αλλο νουμερο με +100' και φουστες μπλε ,αλλιως θα περιμενετε μπλα μπλα ,το απογευμα θα κανω καταγγελια και πολυ αργησα Edited by nick2crete

Xperia S & M2 Aqua

&Tablet Z & E1

& ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3

XZ Premium & L1

Στην επίσημη σελίδα του f2g στο facebook, όπου έχουν ρωτήσει και άλλοι συνδρομητές το συγκεκριμένο θέμα, η επίσημη απάντηση είναι:

WIND F2G: "Kαλημέρα Emmanouil.

Σχετικά με την προσφορά διπλασιασμού στην οποία αναφέρεσαι, δεν υπάρχει κάποιο όριο στο ποσό που μπορείς να βάλεις. Όποιο ποσό και αν είναι θα διπλασιαστεί (μείον το φόρο 12%).

Τα διαθέσιμα χρήματα θα είναι διαθέσιμα για ενεργοποίηση πακέτων και για κλήσεις/SMS, ενώ το επιπλέον ποσό θα ισχύει για 1 χρόνο.

Ευχαριστούμε"

Παντως αφου λεει για πρωτο διπλασιασμο μπορεις να εννοει μονο απο καρτα οποτε ειναι στανταρ ποσα! Οι τραπεζες και τα ΑΤΜ δεν θυμαμαι αν εχουν οριο. Αν πας σε καταστημα υπαρχει η αντιστοιχη προσφορα αλλα για διαρκεια ενα μηνα! Δεν ξερω τι θα ισχυσει...

Edited by TIM-RANGER
Q for eva ;-) Katoxos ton parakato kiniton me vathmo ikanopiisis: Nokia 5110 (2/5) - Panasonic G52 (1/5) - Ericsson T10s (1/5) - Alcatel 511 (2/5) - PANASONIC GD 95 (5/5) - Panasonic GD67 (2/5) - Nokia 7250i (2/5) - Nokia 3650 (3/5) - Nokia 3230 (3/5) - UBiQUiO 401 (3/5) - NOKIA N93 (6/5) :respect: - Nokia Ν86 (3/5) - SE Χ10 mini pro (4/5)

Μολις πηρα τηλ για να ρωτησω για την φορητοτητα ,με μια απαθεια αν θελετε να την ακυρωσουμε η να παρετε αλλο νουμερο με +100' και φουστες μπλε ,αλλιως θα περιμενετε μπλα μπλα ,το απογευμα θα κανω καταγγελια και πολυ αργησα

Τους σιχαθηκα ,με το που ενεργοποιηθει παω cu αμεσως

Κακώς δεν εχεις κάνει τόσο καιρό...

Μολις πηρα τηλ για να ρωτησω για την φορητοτητα ,με μια απαθεια αν θελετε να την ακυρωσουμε η να παρετε αλλο νουμερο με +100' και φουστες μπλε ,αλλιως θα περιμενετε μπλα μπλα ,το απογευμα θα κανω καταγγελια και πολυ αργησα

Τους σιχαθηκα ,με το που ενεργοποιηθει παω cu αμεσως

Γιατί δεν την ακυρώνεις να μείνεις εκεί που είσαι η να πας κατευθείαν αλλού.

Και γιατί θελησες να πας f2g? Τσάμπα μιλάς?

Κι αν κάνεις καταγγελία τι θα κερδίσεις?

Καλύτερα ακύρωσε τη φορητότητα και μείνε εκεί που είσαι. Δεν ήταν γραφτό.

• The title was changed to Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova