pexths Δημ. March 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2012 Δηλαδή; Τι εννοείς; Οτι οι μισοι χρήστες F2G έχουν το F2G2; οι μισοι οχι, αλλα ενα ποσοστο αρκετα μεγαλο το οποιο σε καμια περιπτωση δεν θεωρειται αμελητεα ποσοτητα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greeksalad Δημ. March 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2012 οι μισοι οχι, αλλα ενα ποσοστο αρκετα μεγαλο το οποιο σε καμια περιπτωση δεν θεωρειται αμελητεα ποσοτητα και εγω το πιστευω και μακαρι να μεινει ετσι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. March 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2012 και εγω το πιστευω και μακαρι να μεινει ετσι. θα μεινει. δεν σου κανει εντυπωση οτι για καθε καινουρια προσφορα που βγαινει ολοι ρωτανε αν με την ενεργοποιηση της χανεται το f2g2? οι κατοχοι του το προσεχουν σαν κορη οφθαλμου Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greeksalad Δημ. March 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2012 (edited) θα μεινει. δεν σου κανει εντυπωση οτι για καθε καινουρια προσφορα που βγαινει ολοι ρωτανε αν με την ενεργοποιηση της χανεται το f2g2? οι κατοχοι του το προσεχουν σαν κορη οφθαλμου εντυπωση θα μου εκανε να μην το ειχαν σαν κορη οφθαλμου. αλλος ειναι ο λογος που λεω μακαρι να μεινει ετσι, αλλα δεν θέλω να το γραψω δημοσια... Edited March 12, 2012 by greeksalad Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highpriest Δημ. March 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2012 Εγώ τους μόνους που ξέρω με F2G2 είναι άτομα που το δήλωσαν εδώ μέσα στο φόρουμ. Απο όλον τον κύκλο μου δεν έχει ούτε ένας. Ακόμη και μέσα στο φόρουμ όμως έχω δει να κάνουν αναφορά στο F2G2 τα ίδια 15-20 άτομα. Όπως και να έχει δεν πιστεύω ότι οι χρήστες F2G2 ξεπερνούν το 6-7 % του συνόλου των χρηστών του F2G. Πάντως πουθενά δεν ειπα οτι ειναι αμελητέα ποσότητα, αλλα ότι (ευτυχώς) δεν αποτελούν το μέτρο. Λέω ευτυχώς διότι αν αποτελούσαν το μέτρο για τους χρήστες του F2G λόγω των προνομίων που απολαμβάνουν ήδη με την χαμηλή χρέωση, δεν θα έδινε η wind και πολλά περισσότερα σε όλους του F2G. Τώρα όμως κοντά σε αυτά που δινει σε εμας τους υπόλοιπους η wind, οι F2G2 παίρνουν ακόμη περισσότερα προνόμια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. March 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2012 Εγώ τους μόνους που ξέρω με F2G2 είναι άτομα που το δήλωσαν εδώ μέσα στο φόρουμ. Απο όλον τον κύκλο μου δεν έχει ούτε ένας. Ακόμη και μέσα στο φόρουμ όμως έχω δει να κάνουν αναφορά στο F2G2 τα ίδια 15-20 άτομα. Όπως και να έχει δεν πιστεύω ότι οι χρήστες F2G2 ξεπερνούν το 6-7 % του συνόλου των χρηστών του F2G. Πάντως πουθενά δεν ειπα οτι ειναι αμελητέα ποσότητα, αλλα ότι (ευτυχώς) δεν αποτελούν το μέτρο. Λέω ευτυχώς διότι αν αποτελούσαν το μέτρο για τους χρήστες του F2G λόγω των προνομίων που απολαμβάνουν ήδη με την χαμηλή χρέωση, δεν θα έδινε η wind και πολλά περισσότερα σε όλους του F2G. Τώρα όμως κοντά σε αυτά που δινει σε εμας τους υπόλοιπους η wind, οι F2G2 παίρνουν ακόμη περισσότερα προνόμια. και απο τον δικο μου κυκλο εχουν αλλα 2 ατομα. αλλα εγω και εσυ δεν ειμαστε προφανως σημειο αναφορας για τον συνολικο αριθμο κατοχων f2g2 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas_620ti Δημ. March 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2012 οι μισοι οχι, αλλα ενα ποσοστο αρκετα μεγαλο το οποιο σε καμια περιπτωση δεν θεωρειται αμελητεα ποσοτητα ολοι πανω κατω απο την φορουμ εχουμε εναν αριθμο φ2γ2 σωστος ο παιχτης:cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. March 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2012 Εγώ τους μόνους που ξέρω με F2G2 είναι άτομα που το δήλωσαν εδώ μέσα στο φόρουμ. Απο όλον τον κύκλο μου δεν έχει ούτε ένας. Ακόμη και μέσα στο φόρουμ όμως έχω δει να κάνουν αναφορά στο F2G2 τα ίδια 15-20 άτομα. Όπως και να έχει δεν πιστεύω ότι οι χρήστες F2G2 ξεπερνούν το 6-7 % του συνόλου των χρηστών του F2G. Εγώ πάλι, με περισσότερα από 120 άτομα στον κατάλογό μου, είναι ζήτημα να έχω 3-4 άτομα με F2G (γενικά, όχι αποκλειστικά F2G2), και άλλα 4-5 με Wind σύνδεση, οπότε ότι προσφορά και να βάλει η Wind προς το δίκτυό της δε με ακουμπά καθόλου... εκτός αν θέλω να μιλάω με τον πατέρα μου και τη μάνα μου! Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
imaginos Δημ. March 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2012 Εγώ, στον κατάλογο μου 120 άτομα έχουμε f2g2 γύρω στα 20 άτομα. Μη ξεχνάτε πως σε έναν τηλεφωνικό κατάλογο έχετε άτομα από όλες τις εταιρίες, σταθερά κλπ. Εγώ πιστεύω πως οι f2g2 αποτελούν περίπου το 20% των καρτοκινητών της WIND. Εάν πειράξουν το f2g2 πιθανότατα να χάσουν ένα 15% από αυτούς. Στις δύσκολες οικονομικά μέρες για όλους τους κλάδους και την κινητή φυσικά, το να χάσει μία εταιρία 15% πελάτες είναι τραγωδία. Γιαυτό και δεν θα το πειράξουν το πακετάκι αυτό εκτός αν θέλουν να αυτοκτονήσουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_spirit_ Δημ. March 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2012 (edited) Γεια σας. επειδή θέλω να κάνω ανανέωση μέσα στην επόμενη ώρα ισχύει ακόμα η προσφορά 300 λεπτά προς όλους ή πρέπει να ενεργοποιήσω το 1300 πριν την ανανέωση για να μπω στην νέα προσφορά; Στο facebook site της wind γράφει αυτό σε ερώτηση κάποιου (δείτε τελευταία posts https://www.facebook.com/WINDF2G/posts/351399751566325): XXXXX εγω που ειχα βαλει τα 300 λεπτα προς ολους το προηγουμενο μηνα με ανανεωση των 20 ευρω θα συνεχισει να ισχυει κ με ανανεωση που θα κανω αυτο τον μηνα? WIND F2G Καλησπέρα Konstantine, Η προσφορά των 300' προς όλους με κάθε ανανέωση των 20 ευρώ έχει λήξει. Mε το νέο F2G έχεις bonus ανανέωσης 200' προς όλους με κάθε ανανέωση από 20 ευρώ και 100' προς όλους με κάθε ανανέωση από 10 ευρώ. Για να μάθεις για όλες τις νέες προσφορές του νέου F2G μπορείς να επισκεφθείς το http://www.f2g.gr. Για τις προσφορές καταστημάτων μπορεις να επισκεφθείς το http://bit.ly/xtra-bonus-stores. Ευχαριστούμε. 5 March at 16:54 · Like · 1 Edited March 13, 2012 by _spirit_ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gm45 Δημ. March 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2012 Γεια σας. επειδή θέλω να κάνω ανανέωση μέσα στην επόμενη ώρα ισχύει ακόμα η προσφορά 300 λεπτά προς όλους ή πρέπει να ενεργοποιήσω το 1300 πριν την ανανέωση για να μπω στην νέα προσφορά; Στο facebook site της wind γράφει αυτό σε ερώτηση κάποιου (δείτε τελευταία posts https://www.facebook.com/WINDF2G/posts/351399751566325): XXXXX εγω που ειχα βαλει τα 300 λεπτα προς ολους το προηγουμενο μηνα με ανανεωση των 20 ευρω θα συνεχισει να ισχυει κ με ανανεωση που θα κανω αυτο τον μηνα? WIND F2G Καλησπέρα Konstantine, Η προσφορά των 300' προς όλους με κάθε ανανέωση των 20 ευρώ έχει λήξει. Mε το νέο F2G έχεις bonus ανανέωσης 200' προς όλους με κάθε ανανέωση από 20 ευρώ και 100' προς όλους με κάθε ανανέωση από 10 ευρώ. Για να μάθεις για όλες τις νέες προσφορές του νέου F2G μπορείς να επισκεφθείς το http://www.f2g.gr. Για τις προσφορές καταστημάτων μπορεις να επισκεφθείς το http://bit.ly/xtra-bonus-stores. Ευχαριστούμε. 5 March at 16:54 · Like · 1 Ναι ισχυει μεχρι 31/05 αλλα πρεπει να γραφτεις στο 1300 πριν ανανεωσεις αυτο ξερω εγω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_spirit_ Δημ. March 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2012 Αν γραφτώ στο 1300, θα πάρω την νέα προσφορά και θα διαγραφώ από την παλιά η οποία και με συμφέρει περισσότερο... Για αυτό θέλω να μάθω αν ισχύει ακόμα και η παλιά με τα 300 λεπτά.. Αν το ρισκάρω και η παλιά καταργήθηκε δεν θα πάρω τίποτα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. March 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2012 Γιατί θεωρείς ότι η παλιά σε συμφέρει περισσότερο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_spirit_ Δημ. March 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2012 Άκυρο Νόμιζα ότι η παλιά δίνει τα παλιά δηλαδή 300 προς όλους αλλά καταργήθηκε το νετ της ενώ το 1300 δίνει 200 προς όλους και ίντερνετ.. Πάω στην καινούρια, οκ! Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keysmith Δημ. March 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2012 Μήπως είναι καιρός να βγάλει μια επίσημη εφαρμογή για andorid, wm, ios, που να την χρησιμοποιείς για να ενημερώνεσε για τα υπόλοιπα των προσφρορών που εχείς. Κάτι σαν το myF2G του web site της, αλλά και μιας παλαιότερης "ιδιωτικής" εφαρμογής στο market (myF2G λέγονταν και αυτή) δουλευε με σμσ η οποία βεβαια δεν δουλευει πλέον. Ειναι πολλά τα νούμερα που πρέπει να καλέσω για να μαθω τι έχω για πού και για πόσο, και έχω χάσει την μπάλα. :wacko: Παράθεση από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexnir Δημ. March 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2012 Μήπως είναι καιρός να βγάλει μια επίσημη εφαρμογή για andorid, wm, ios, που να την χρησιμοποιείς για να ενημερώνεσε για τα υπόλοιπα των προσφρορών που εχείς. Κάτι σαν το myF2G του web site της, αλλά και μιας παλαιότερης "ιδιωτικής" εφαρμογής στο market (myF2G λέγονταν και αυτή) δουλευε με σμσ η οποία βεβαια δεν δουλευει πλέον. Ειναι πολλά τα νούμερα που πρέπει να καλέσω για να μαθω τι έχω για πού και για πόσο, και έχω χάσει την μπάλα. :wacko: Θα συμφωνησω απολυτα! Η εφαρμογη που ειχε φτιαξει το παληκαρι, δυστηχως ειναι δυσχρηστη στην συντηρηση με τοσες προσφορες που βγαζει η wind, με διαφορετικες εγγραφες ανα πελατη (αλλος στο 1240 και αλλος στο 1300) και δεν θα πρεπει να κανει αλλη δουλεια ολη μερα, παρα να ανεβαζει updates στο market. Ουσιαστικα υπαρχει η εφαρμογη απο το site και το μονο που εχει να κανει ειναι να το πακεταρει για τα κινητα. Που θα μπορουσαμε να απευθυνθούμε για κατι τετοιο? :worry: Παράθεση Καπου....κάπως....κάποτε.....κάτι πήγε ΠΟΛΥ ΣΤΡΑΒΑ στην εξέλιξη του ανθρώπινου ειδους :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hypest Δημ. March 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2012 Μήπως είναι καιρός να βγάλει μια επίσημη εφαρμογή για andorid, wm, ios, που να την χρησιμοποιείς για να ενημερώνεσε για τα υπόλοιπα των προσφρορών που εχείς. Κάτι σαν το myF2G του web site της, αλλά και μιας παλαιότερης "ιδιωτικής" εφαρμογής στο market (myF2G λέγονταν και αυτή) δουλευε με σμσ η οποία βεβαια δεν δουλευει πλέον. Είμαι ο δημιουργός του myF2G android app... Είναι αλήθεια ότι θα ήταν πιο χρήσιμο να έβγαζε η ίδια η Wind κατάλληλη εφαρμογή για να βλέπεις τα υπόλοιπα :( Να πω πάντως ότι το myF2G (android app) λειτουργεί μια χαρά ακόμη, παρότι δεν το έχω ενημερώσει με ό,τι πιο τελευταίο έχει βγάλει η Wind. Για το βασικό υπόλοιπο αλλά και τα MBs από τα 3euro/5euro κλπ, παίζει κανονικά (αυτό χρησιμοποιώ και εγώ εξάλλου) Καλή συνέχεια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evdoxoszel Δημ. March 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2012 παιδιά καλησπέρα σας παρακωλouθώ καιρό sinxaritira αλλά έφτασε η ώρα που χriaζομαι και εγώ να ρωτήσω κάτι,βρήκα μια παλιά f2g κάρτα στο συρτάρι αλλά δεν ξέρω αν είναι f2g 1,2,3,4... πήρα τηλέφωνο τα ξεφτέρια της wind και μου είπε μια ypalilos ότι όλα αυτά έχουν καταργηθεί εδώ και χρονιά και υπάρχει πλέον μονό 1 f2g,σας παρακαλώ mborite να μυ πείτε πως μπορώ να μάθω σε πια κατηγορία είναι το numeromou Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. March 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2012 Αλλαξε ο τροπος ενημερωσης των λεπτων απο ενεργοποιηση πακετου στο 1266. Εστελνες κενο μηνυμα στο 1269 και σου ερχοντουσαν 2 μηνυματα. Ενα με το υπολοιπο σε ευρω και ενα με το υπολοιπο σε λεπτα και μηνυματα. Πλεον ερχεται ενα μηνυμα και σε ενημερωνει για ολα τα παραπανω. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. March 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2012 παιδιά καλησπέρα σας παρακωλouθώ καιρό sinxaritira αλλά έφτασε η ώρα που χriaζομαι και εγώ να ρωτήσω κάτι,βρήκα μια παλιά f2g κάρτα στο συρτάρι αλλά δεν ξέρω αν είναι f2g 1,2,3,4... πήρα τηλέφωνο τα ξεφτέρια της wind και μου είπε μια ypalilos ότι όλα αυτά έχουν καταργηθεί εδώ και χρονιά και υπάρχει πλέον μονό 1 f2g,σας παρακαλώ mborite να μυ πείτε πως μπορώ να μάθω σε πια κατηγορία είναι το numeromou Καλείς 1269 και ακούς ΟΛΟ το μήνυμα . Στο τέλος του μηνύματος λέει ,το Οικονομικό σας πακετο είναι ΧΧΧΧΧ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evdoxoszel Δημ. March 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2012 σε ευχαριστώ για thn άμεση απάντηση,είσαι κύριος,μόλις το έκανα και στο τέλος λέει το oikonomikosas πακέτο είναι το f2g ,τη σημαίνει αυτό;να το κρατήσω η να το πετάξω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. March 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2012 (edited) Άκυρο Νόμιζα ότι η παλιά δίνει τα παλιά δηλαδή 300 προς όλους αλλά καταργήθηκε το νετ της ενώ το 1300 δίνει 200 προς όλους και ίντερνετ.. Πάω στην καινούρια, οκ! Ευχαριστώ Η καινούρια (1300) δεν έχει internet αλλά λεπτά προς όλους, ενώ η παλιά (1242) έχει internet αλλά δεν έχει λεπτά προς όλους. σε ευχαριστώ για thn άμεση απάντηση,είσαι κύριος,μόλις το έκανα και στο τέλος λέει το oikonomikosas πακέτο είναι το f2g ,τη σημαίνει αυτό;να το κρατήσω η να το πετάξω; Κράτα το! Για την ώρα το καρτοκινητό της WIND έχει τις καλύτερες προσφορές. Αναλόγως με το τι σε συμφέρει καλείς: 1242 αν θέλεις internet, λεπτά & SMS προς WIND/Q 1300 αν θέλεις λεπτά προς όλους, λεπτά & SMS προς WIND/Q Edited March 13, 2012 by eatmydust Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evdoxoszel Δημ. March 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2012 να είστε καλά ρε παιδιά ,ευχαριστώ πόλι για όλα:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stinger Δημ. March 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2012 Ξαναρωτάω γιατί δεν είδα απάντηση, υπάρχει τρόπος να ξέρουμε ποιες επαφές μας έχουν wind (συμβόλαιο) / q ? Εκτός από το να τους ρωτάμε? :lol: Παράθεση Περί συσκευών "παρα-εισαγωγής" Βασίλης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. March 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2012 Ξαναρωτάω γιατί δεν είδα απάντηση, υπάρχει τρόπος να ξέρουμε ποιες επαφές μας έχουν wind (συμβόλαιο) / q ? Εκτός από το να τους ρωτάμε? :lol: απο κινητο βονταφον στελνεις τον αριθμο που σε ενδιαφερει στο 1291 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts