JOHNMEGARYTHMOS Δημ. September 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2011 Την πεμπτη εκανα σε ενα καταστημα βοντα ενα καρτοκινητο φορητοτητα απο wind ..την αλλη μερα η προσφορα που μου κανανε τηλεφωνικα.. 10 ευρω καθε πρωτη του μηνα χωρις καμια υποχρεωση (ανανεωση κτλ κτλ ) για 6 μηνες. 10 ευρω καθε μηνα !!! Θα εμενα αλλα δεν προλαβα να ακυρωσω την φορητοτητα επρεπε να παω παλι σε καταστημα να ακυρωσω γιατι δεν γινοτανε τηλεφωνικα μεσω 13894 (τμ φορητοτητας της βοντα) εγώ στην θέση σου θα εμένα στην βοντα !. Εκτός και αν είχα λόγο πχ πακέτα ίντερνετ ή να μίλαγα με πολύ κόσμο που έχει γουίντ τότε δεν θα ακύρωνα την φορητότητα από την γουίντ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gm45 Δημ. September 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2011 Την πεμπτη εκανα σε ενα καταστημα βοντα ενα καρτοκινητο φορητοτητα απο wind ..την αλλη μερα η προσφορα που μου κανανε τηλεφωνικα.. 10 ευρω καθε πρωτη του μηνα χωρις καμια υποχρεωση (ανανεωση κτλ κτλ ) για 6 μηνες. 10 ευρω καθε μηνα !!! Θα εμενα αλλα δεν προλαβα να ακυρωσω την φορητοτητα επρεπε να παω παλι σε καταστημα να ακυρωσω γιατι δεν γινοτανε τηλεφωνικα μεσω 13894 (τμ φορητοτητας της βοντα) χαχαχαχα καλο.παω να κανω και εγω αμα ειναι.ποσες καρτες βαζεις το μηνα?αμα εδινες πολλα το μηνα μου φαινεται φυσιολογικο καπως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. September 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2011 χαχαχαχα καλο.παω να κανω και εγω αμα ειναι.ποσες καρτες βαζεις το μηνα?αμα εδινες πολλα το μηνα μου φαινεται φυσιολογικο καπως. δεν νομίζω το μπόνους να έχει να κάνει με το πόσες κάρτες τον μήνα βάζει αλλά με μια προσφορά για να αλλάξει γνώμη ο καταναλωτής για να μην φύγει από την βοντα. Εγώ το είχα κάνει με τηλεφωνική φορητότητα από βοντα σε κότε τότε που ο χρονος φορητότητας ήτανε πολύ περισσότερος από ότι τώρα και με πήρανε από την βοντα για μείνω στην βοντα με 5ευρώ για 6μήνες και τελικά έμεινα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gm45 Δημ. September 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2011 δεν νομίζω το μπόνους να έχει να κάνει με το πόσες κάρτες τον μήνα βάζει αλλά με μια προσφορά για να αλλάξει γνώμη ο καταναλωτής για να μην φύγει από την βοντα. Εγώ το είχα κάνει με τηλεφωνική φορητότητα από βοντα σε κότε τότε που ο χρονος φορητότητας ήτανε πολύ περισσότερος από ότι τώρα και με πήρανε από την βοντα για μείνω στην βοντα με 5ευρώ για 6μήνες και τελικά έμεινα. το παιδι πανω αν καταλαβα καλα, εκανε φορητοτητα απο wind σε voda και οχι το αντιθετο.εσενα σου εκανε προσφορα η voda αυτου η wind.παιζει ρολο ενας που βαζει μια καρτα το χρονο για να μην ληξει το νουμερο του δεν ειναι το ιδιο για ενα που βαζει καθε μηνα 1 και 2 καρτες.τον προτο δεν θα τους ενδιεφερε τοσο πολυ να τον κρατησουν στην εταιρια αφου δεν προσφερει και πολλα (εκτος απο εικονικο νουμερο στους συνδρομητες) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KarlBarks Δημ. September 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2011 Γεια σας! Είχα καιρό να βάλω κάρτα στο Wind μου και έβαλα χθες μετά από 3-4 μήνες μια κάρτα 10 ευρώ. Αμέσως μου ήρθε μύνημα ότι απολαμβάνω πλέον 100 δωρεάν λεπτά προς Wind/Q + 20MB για 30 μέρες. Από χθες μέχρι σήμερα ζήτημα να μίλησα 5-10 λεπτά με νούμερο Wind (της κοπέλας μου) και μπήκα στο internet για λίγο και κατέβασα 3-4 εφαρμογές από το μάρκετ σύνολο το πολύ 5-6 ΜΒ. Πήγα λοιπόν να πάρω ένα τηλέφωνο σήμερα στο ίδιο νούμερο και μου λέει ότι έχω 0 υπόλοιπο!!!!!!!!! Παίρνω στο 1242 και μου λέει ότι έχω 88 λεπτά και 0ΜΒ!!!!!! Παίρνω στο 1268 και μου λέει έχω 0 ευρώ!!!! Τι έγινε η κάρτα μου;;; Γιατί δεν μπορώ να πάρω τηλέφωνο σε νούμερο Wind αφού λέει ότι έχω 88 λεπτά ομιλίας;;; :mad::mad::mad: Παράθεση www.ippocratis.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. September 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2011 Γεια σας! Είχα καιρό να βάλω κάρτα στο Wind μου και έβαλα χθες μετά από 3-4 μήνες μια κάρτα 10 ευρώ. Αμέσως μου ήρθε μύνημα ότι απολαμβάνω πλέον 100 δωρεάν λεπτά προς Wind/Q + 20MB για 30 μέρες. Από χθες μέχρι σήμερα ζήτημα να μίλησα 5-10 λεπτά με νούμερο Wind (της κοπέλας μου) και μπήκα στο internet για λίγο και κατέβασα 3-4 εφαρμογές από το μάρκετ σύνολο το πολύ 5-6 ΜΒ. Πήγα λοιπόν να πάρω ένα τηλέφωνο σήμερα στο ίδιο νούμερο και μου λέει ότι έχω 0 υπόλοιπο!!!!!!!!! Παίρνω στο 1242 και μου λέει ότι έχω 88 λεπτά και 0ΜΒ!!!!!! Παίρνω στο 1268 και μου λέει έχω 0 ευρώ!!!! Τι έγινε η κάρτα μου;;; Γιατί δεν μπορώ να πάρω τηλέφωνο σε νούμερο Wind αφού λέει ότι έχω 88 λεπτά ομιλίας;;; :mad::mad::mad: Μάλλον κατανάλωσες πάνω από 20mb και τα επιπλέον τα χρεώθηκες.Επίσης για να κάνεις οποιαδήποτε κλήση χρεώσιμη και μη, πρέπει να έχεις υπόλοιπο 0,09ευρώ. Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DemetreKre Δημ. September 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2011 @KarlBarks Μάλλον συνέβη αυτό που έγραψε ο φίλος πιο πάνω. Κατέβασε το watchdog να βλέπεις τι κατεβάζει. Μπορεί οι εφαρμογές να ήταν 5-6MB συνολικά, αλλά μέχρι να τις βρεις η πλοήγηση που έκανες κατέβαζε δεδομένα. Μπορεί κάποια άλλη εαρμογή να έκανε κάποιο update κτλ... Παράθεση Αγγελία: [ Πώληση ] Wind F2G <<Ειδικής Προσφοράς>> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KarlBarks Δημ. September 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2011 Δηλαδή μου έφαγε ένα 10άευρο για την πλάκα του για μισή ώρα internet;;;;;;; :wacko: Παράθεση www.ippocratis.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. September 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2011 εγω 2 καρτοκινητα wind που ειχα στο ονομα μου και τα εκανα φορητοτητα καμια προσφορα δεν ελαβα... Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. September 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2011 εγω 2 καρτοκινητα wind που ειχα στο ονομα μου και τα εκανα φορητοτητα καμια προσφορα δεν ελαβα... Τότε ίσως να εξαρτάται από την κατανάλωση που έκανες σε κάρτες. Είχες υπολογίσει πόσα χαλούσες το μήνα σε κάθε ένα από αυτούς τους αριθμούς? Εγώ π.χ. και να έκανα φορητότητα δε νομίζω να μου γινόταν καμία προσφορά για να μείνω... ελάχιστες κάρτες βάζω πλέον οπότε τρώω από τα έτοιμα :lol: Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. September 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2011 ανανεωσα 1σεπτεμβρη με 10ευρω σε f2g, για να παρω διπλασιασμο στη 2η καρτα ποιο ειναι το ελαχιστο ποσό που πρεπει να ξαναανεωσω μεσα στον σεπτεμβρη? 5 ή 10 ευρω? ρωταω διοτι οταν που εληγε το bonus του περασμενου μηνα η υπενυθμιση εγραφε: "το BONUS ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΧΡΟΝΟΥ ΟΜΙΛΙΑΣ ΛΗΓΕΙ ΑΠΟΨΕ! ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΝΑ ΑΝΕΝΕΩΣΕΙΣ ΜΕ 10 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. September 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2011 ανανεωσα 1σεπτεμβρη με 10ευρω σε f2g, για να παρω διπλασιασμο στη 2η καρτα ποιο ειναι το ελαχιστο ποσό που πρεπει να ξαναανεωσω μεσα στον σεπτεμβρη? 5 ή 10 ευρω? ρωταω διοτι οταν που εληγε το bonus του περασμενου μηνα η υπενυθμιση εγραφε: "το BONUS ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΧΡΟΝΟΥ ΟΜΙΛΙΑΣ ΛΗΓΕΙ ΑΠΟΨΕ! ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΝΑ ΑΝΕΝΕΩΣΕΙΣ ΜΕ 10 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ" και με 5 ευρω να ανανεωσεις θα παρεις το μπονους διπλασιασμου για 15 μερες Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. September 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2011 Η δεύτερη και η τρίτη κάρτα κάθε μήνα διπλασιάζονται , α) εφόσον είναι από 5 ευρώ και πάνω β) εφόσον η πρώτη κάρτα είναι από 5 ευρώ και πάνω.΄ ( ανανεώσεις με 1 ευρώ από κατάστημα ή και με 4 ευρώ δεν μετράνε , ανανεώσεις με παλιές κάρτες 3 ευρώ που κάπιοι ακόμα έχουν, δεν μετράνε Ανανεώνοντας όμως με 10 ευρώ πέρνεις και τα δωρεάν λεπτά ομιλίας προς όλη την WIND και όλη την Q. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. September 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2011 (edited) Σε περίπτωση που έχεις ενεργοποιήσει και πακέτο πχ 600 προς wind/Q στο 1265 ποια καταναλώνονται πρώτα? Τα 600 από το 1265 η τα δωρεάν λεπτά ομιλίας προς WIND/Q που παίρνεις ανανεώνοντας με 10/20 ευρώ ? (παρεμπιπτόντως αυτά που παίρνουμε από την ανανέωση των 10/20 προς wind Q είναι τρίλεπτα?) όπως καταλάβατε άλλος ένας που τρώει από τα έτοιμα.. έτσι όπως τα έκανε η wind Edited September 12, 2011 by drdedus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. September 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2011 (edited) ηρθε το sms του διπλασιαμου της 2ης καρτας.. σε ποιον αριθμο τσεκαρουμε το υπόλοιπο του bonus ? *άκυρη η ερώτηση.. υπ στο 1237. Edited September 12, 2011 by stefanos1999 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. September 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2011 Σε περίπτωση που έχεις ενεργοποιήσει και πακέτο πχ 600 προς wind/Q στο 1265 ποια καταναλώνονται πρώτα? Τα 600 από το 1265 η τα δωρεάν λεπτά ομιλίας προς WIND/Q που παίρνεις ανανεώνοντας με 10/20 ευρώ ? (παρεμπιπτόντως αυτά που παίρνουμε από την ανανέωση των 10/20 προς wind Q είναι τρίλεπτα?) όπως καταλάβατε άλλος ένας που τρώει από τα έτοιμα.. έτσι όπως τα έκανε η wind πρωτα καταναλωνονται τα δωρεαν λεπτα απο την ανανεωση και μετα τα λεπτα του 1265. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serfistas1 Δημ. September 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2011 Σχετικά με το Ιντερνετ τελικά ισχυουν ακομα ταπ ακετα στο 1210 για να γνωρίζουμε τι θα κανουμε στην συνέχεια? Παράθεση http://phonegr.blogspot.com -Mobile news http://peloponnisoslive.blogspot.gr- F1 Kart for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. September 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2011 Σχετικά με το Ιντερνετ τελικά ισχυουν ακομα ταπ ακετα στο 1210 για να γνωρίζουμε τι θα κανουμε στην συνέχεια? δεν εχει υπαρξει ανακοινωση για καποια αλλαγη Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokalo Δημ. September 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2011 Η ανανέωση του 1€ από κατάστημα εξακολουθεί να ισχύει...? Παράθεση Στο στόμα του σκύλου.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. September 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2011 Η ανανέωση του 1€ από κατάστημα εξακολουθεί να ισχύει...? Ισχύει στα καταστήματα που το αποδέχονται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. September 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2011 Ισως να ειμαι σε ασχετο thread να με συγχωρεσετε... μια ερωτηση.. εχω καρτοκινητο wind και θελω να κανω αντικατασταση την sim σε microsim.. γινεται αυθημερον??? και δευτερον κοστιζει η αλλαγη η οχι ? Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myphone-fan Δημ. September 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2011 Ισχύει στα καταστήματα που το αποδέχονται Τί σημαίνει αυτό? Δεν μου έχει τύχει ποτέ να αρνηθούν ανανέωση του 1€...:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. September 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2011 Τί σημαίνει αυτό? Δεν μου έχει τύχει ποτέ να αρνηθούν ανανέωση του 1€...:worry: δεν εχεις δει την πραγματικη εξυπηρετηση πελατων της wind. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myphone-fan Δημ. September 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2011 δεν εχεις δει την πραγματικη εξυπηρετηση πελατων της wind. Καταλαβαίνω...:blink::X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DemetreKre Δημ. September 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2011 Ισως να ειμαι σε ασχετο thread να με συγχωρεσετε... μια ερωτηση.. εχω καρτοκινητο wind και θελω να κανω αντικατασταση την sim σε microsim.. γινεται αυθημερον??? και δευτερον κοστιζει η αλλαγη η οχι ? Γινεται αμεσα η αλλαγη με την ταυτοτητα σου. Κοστος 5€ Παράθεση Αγγελία: [ Πώληση ] Wind F2G <<Ειδικής Προσφοράς>> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts