tseapis Δημ. June 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2010 οταν το υπολοιπο ειναι φταιγμενο απο bonus διπλασιασμου + bonus ανανεωσης απο καταστηματα τις wind ...βαζω 50 μου γραφουν 125....ε.....τοτε αξιζει...;) ...οσο για την περιπτωση καταργησης του f2g2...υπαρχει και το wind international που κινειται στα ιδια επιπεδα με τον συναγωνισμο.... ε, κάπως έτσι μαζευτηκαν τα 100+ ευρώ. Και με τον δικό μου τρόπο χρήσης και αυτόν το τιμοκατάλογο του f2g2 θα κάνω αρκετό καιρό να τα φάω. Από τον οκτωβριο εχω ξοδεψει 25 ευρώ, οπότε για τα 100 θέλω 3 χρόνια με αυτό το ρυθμό... Όσο για το ιντερνασιοναλ, θενξ, το ειχα ξεχασει οτι υπαρχει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTherion Δημ. June 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2010 Άλλο το να σου έρχεται ειδοποίηση σε πραγματικό χρόνο, άλλο να μπαίνες κάθε τρεις και λίγο να ελέγχεις. Δεν είναι καθόλου πρακτικό υπάρχουν προγράμματα ακόμα και σε java που τρέχουν στο background και κάνουν έλεγχο για νέα mail σε προκαθορισμένο χρόνο... (όπως τo gmail), ψάξε το λίγο καλύτερα... :ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. June 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2010 Ναι εντάξει, 100 ευρώ είχες, 100 θα συνεχίσεις να έχεις, απλά τώρα αντιστοιχούν σε ~1000 λεπτά ομιλίας, ενώ αν αλλάξει στο βασικό σε ~270, αν τα υπολογίζω σωστά. Πιστεύω όμως ότι όσο εξακολουθεί να ισχύει η προσφορά του φρογκ με τον διπλασιασμό της πρώτης κάρτας δεν θα το πειράξουν το φ2γ2. δεν τιθεται θεμα συγκρισης. Ενδεχομενη καταργηση του f2g2 θα πονεσει πολυ. Ευχομαι και ελπιζω να εχεις δικιο και να μην το πειραξουν. Αν και νομιζω οτι ποτε δεν μπορεις να εισαι σιγουρος με την wind. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BabylonX Δημ. June 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2010 υπάρχουν προγράμματα ακόμα και σε java που τρέχουν στο background και κάνουν έλεγχο για νέα mail σε προκαθορισμένο χρόνο... (όπως τo gmail), ψάξε το λίγο καλύτερα... :ninja: ή αν έχεις κανένα καλό κινητό και μπορείς να βάλεις imap είναι ακόμη καλύτερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. June 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2010 ε, κάπως έτσι μαζευτηκαν τα 100+ ευρώ. Και με τον δικό μου τρόπο χρήσης και αυτόν το τιμοκατάλογο του f2g2 θα κάνω αρκετό καιρό να τα φάω. Από τον οκτωβριο εχω ξοδεψει 25 ευρώ, οπότε για τα 100 θέλω 3 χρόνια με αυτό το ρυθμό... Όσο για το ιντερνασιοναλ, θενξ, το ειχα ξεχασει οτι υπαρχει! Mια από τα ίδια κι εγώ είχα μαζέψει κοντά στα 180€ με κάτι διπλασιασμούς και δώρο 50% που έδινε το site πριν κανά χρόνο άλλά επειδή αρχές του χρόνου είχαν μείνει μέσα καμιά 150αριά ευρώ άρχισα να πουλάω χρόνο ομιλίας σε γνωστούς και φίλους γιατί με τη wind με χει πιάσει ένα αγχος οπότε εξαργύρωσα το χρόνο και τώρα κρατάω καμιά 20αριά ευρώ μέσα για ασφάλεια άλλωστε με 20€ μιλάς γύρω στις 3,5 ώρες οπότε κομπλέ είμαι, μη γίνει και καμιά στραβή με ιντερνετ και λοιπέ προσφορες και κλαίμε τόσα ευρώ Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. June 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2010 Mια από τα ίδια κι εγώ είχα μαζέψει κοντά στα 180€ με κάτι διπλασιασμούς και δώρο 50% που έδινε το site πριν κανά χρόνο άλλά επειδή αρχές του χρόνου είχαν μείνει μέσα καμιά 150αριά ευρώ άρχισα να πουλάω χρόνο ομιλίας σε γνωστούς και φίλους γιατί με τη wind με χει πιάσει ένα αγχος οπότε εξαργύρωσα το χρόνο και τώρα κρατάω καμιά 20αριά ευρώ μέσα για ασφάλεια άλλωστε με 20€ μιλάς γύρω στις 3,5 ώρες οπότε κομπλέ είμαι, μη γίνει και καμιά στραβή με ιντερνετ και λοιπέ προσφορες και κλαίμε τόσα ευρώ θεωρω απιθανο να χαθει ο χρονος ομιλιας αν κλεισει η εταιρια. Υπαρχει κοσμος που εχει χιλιαδες ευρω υπολοιπο, αυτοι τι θα κανουνε δηλαδη; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keysmith Δημ. June 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2010 (edited) θεωρω απιθανο να χαθει ο χρονος ομιλιας αν κλεισει η εταιρια. Υπαρχει κοσμος που εχει χιλιαδες ευρω υπολοιπο, αυτοι τι θα κανουνε δηλαδη; Αμα κλείσει η εταιρία ασφαλώς και θα χαθούν οι χρόνοι ομιλίας (για την ακρίβια το ποσό των καρτων) αφού αυτό θα πει χρεοκοπία. Οπως από την άλλη θα βγούν κερδισμένοιοι εχοντες πάρει επιδότητση και μη εχοντας κλείσει έτος. Απλα δεν (θέλω να) πιστευω ότι θα κλείσει αν και το χρέος της είναι πολύ υψηλό για εταιρία ιδιοτική (250 εκ ευρώ). Αν κλείσει πάλι είναι εξαιρετικά πιθανόν να επιδοτηθούν οι ξεκρέμαστοι πελάτες που θα ψάχνουν εταιρία απο τις εταιρίες που θα τους υποδεχτούν. (επιδοτηθούν = να διατηρήσουν κάποια προνόμιά οπως ο χρόνος που είχαν στις κάρτες τους) . Αλλα αυτά τι θέλετε και τα συζητάτε.. καλύτερα να μην τα δούμε Edited June 22, 2010 by keysmith Παράθεση από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. June 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2010 θεωρω απιθανο να χαθει ο χρονος ομιλιας αν κλεισει η εταιρια. Υπαρχει κοσμος που εχει χιλιαδες ευρω υπολοιπο, αυτοι τι θα κανουνε δηλαδη; Χιλιάδες ευρώ; Για ποιό λόγο; Σίγουρα πονηρά σκεπτόμενοι φόρτωσαν τα καρτοκινητά τους με τόσα μεγάλα ποσά. Αν η εταιρία χρεωκοπήσει ή κλείσει λογικά τα ποσά χάνονται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. June 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2010 Μακάρι να μην χρεωκοπήσει γιατί θα μειωθεί πολύ ο ανταγωνισμός. Είδωμεν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_RR Δημ. June 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2010 Εχω 2 αριθμους F2G2 με ενεργοποιημενη τη προσφορα 1500 λεπτα&sms και 1,5gb. Υπαρχει τροπος να ενεργοποιησω προωθηση απο το ενα στο αλλο,ωστε οταν με καλουν (σε αυτο που θα'ναι κλειστο) να μην χρεωνεται ο αριθμος που προωθει τις κλησεις στο δευτερο αριθμο? Να παιρνει απο τα δωρεαν λεπτα εννοω. Θα εχω καποια χρεωση σε αυτο που θα δεχεται τις κλησεις ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. June 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2010 Εχω 2 αριθμους F2G2 με ενεργοποιημενη τη προσφορα 1500 λεπτα&sms και 1,5gb. Υπαρχει τροπος να ενεργοποιησω προωθηση απο το ενα στο αλλο,ωστε οταν με καλουν (σε αυτο που θα'ναι κλειστο) να μην χρεωνεται ο αριθμος που προωθει τις κλησεις στο δευτερο αριθμο? Να παιρνει απο τα δωρεαν λεπτα εννοω. Θα εχω καποια χρεωση σε αυτο που θα δεχεται τις κλησεις ? Η προώθηση γίνεται με *62*αριθμός# και κλήση. Χρεώνεται σαν κανονική κλήση στον αριθμό αυτόν. Λογικά θα αφαιρεί από τα δωρεάν λεπτά εφόσον καλείς σε F2G. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. June 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2010 θεωρω απιθανο να χαθει ο χρονος ομιλιας αν κλεισει η εταιρια. Υπαρχει κοσμος που εχει χιλιαδες ευρω υπολοιπο, αυτοι τι θα κανουνε δηλαδη; μα δεν είπα ότι θα κλείσει η εταιρεία είπα μη γίνει καμιά στραβή και μου φάει κάρτα από λάθος χρέωση και ψάχνομαι δε πιστεύω ότι υπάρχει πιθανότητα να κλείσει για μένα Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokalo Δημ. June 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2010 Η προώθηση γίνεται με *62*αριθμός# και κλήση. Χρεώνεται σαν κανονική κλήση στον αριθμό αυτόν. Λογικά θα αφαιρεί από τα δωρεάν λεπτά εφόσον καλείς σε F2G. Αυτό πως μπορούμε να το επιβεβαιώσουμε.....? Παράθεση Στο στόμα του σκύλου.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. June 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2010 Αυτό πως μπορούμε να το επιβεβαιώσουμε.....? σε μενα σε προωθηση προς f2g, αφαιρουσε απο τα 1500 της προσφορας. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. June 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2010 Χιλιάδες ευρώ; Για ποιό λόγο; Σίγουρα πονηρά σκεπτόμενοι φόρτωσαν τα καρτοκινητά τους με τόσα μεγάλα ποσά. Αν η εταιρία χρεωκοπήσει ή κλείσει λογικά τα ποσά χάνονται. δεν υπαρχει κανεις "πονηρος" λογος...γραψαμε πιο πανω ΓΙΑΤΙ καποιος μπορει να εχει μεγαλο υπολοιπο.... ...ουτε θα χρεωκοπησει η εταιρεια ουτε να κλεισει....το μονο που παιζει ειναι να πουληθει σε καποια αλλη.... Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. June 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2010 σε μενα σε προωθηση προς f2g, αφαιρουσε απο τα 1500 της προσφορας. προφανώς αφαιρεί από τη προσφορά επιβεβεβαιωμένο αυτό, το χρησιμοποιώ καιρό Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
whatsupdoc1976 Δημ. June 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2010 Παίδια καλησπέρα... έχω F2GO και θέλω να το κάνω WIND Καρτοκινητή... όταν λέει ότι τον δωρεάν χρόνο ομιλίας μπορείς να τον χρησιμοποιείς για 15 μέρες, τι ακριβώς σημαίνει; Αν βάλω κάρτα των 11 σήμερα και μου πάει 22 (μείον τους φόρους) αυτά τα χρήματα θα τα χάσω αν δεν τα χρησιμοποιήσω μέσα σε 15 ημέρες; Και κάτι ακόμα: αν φύγω τώρα απο το F2GO και θέλω να επιστρέψω σε έναν μήνα, φαντάζομαι ότι χάνω το απεριόριστο internet έτσι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel2000 Δημ. June 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2010 (edited) Υπάρχει κάποια κάρτα της wind που να δίνει πλέον καθόλου δωρεάν mb?? Αν ναι πόσα δίνει και χρειάζεται ενεργοποίηση κάθε μήνα? Το ψάχνω για ένα pc που απλά βλέπει τα εμαιλ μια φορά την ημέρα μέσω pop3. Ευχαριστώ. Edited June 23, 2010 by rebel2000 Παράθεση http://www.defrost.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. June 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2010 (edited) Παίδια καλησπέρα... έχω F2GO και θέλω να το κάνω WIND Καρτοκινητή... όταν λέει ότι τον δωρεάν χρόνο ομιλίας μπορείς να τον χρησιμοποιείς για 15 μέρες, τι ακριβώς σημαίνει; Αν βάλω κάρτα των 11 σήμερα και μου πάει 22 (μείον τους φόρους) αυτά τα χρήματα θα τα χάσω αν δεν τα χρησιμοποιήσω μέσα σε 15 ημέρες; Και κάτι ακόμα: αν φύγω τώρα απο το F2GO και θέλω να επιστρέψω σε έναν μήνα, φαντάζομαι ότι χάνω το απεριόριστο internet έτσι; Έχεις απλό free2go ή κανένα παλιό free2go2, αν κλασικό free2go τότε μάλλον σε συμφέρει η wind καρτοκινητή. Αν βάλεις κάρτα 11 ευρώ μόνο τα 11-φόρο μπαίνουν κανονικά στο υπόλοιπο σου στο 1269 τα υπόλοιπα 11 ευρώ τα ακούς από το 1268 και ισχύουν για 15 ημέρες, αν κάνεις κλήση δηλ ξοδεύει από αυτά και όχι από το κανονικό σου υπόλοιπο, μετά από 15 ημέρες μηδενίζεται αν δε ταχεις ξοδέψει. Λογικά το χάνεις το ιντερνετ, εχεις τη προσφορά του 1,5GB; Υπάρχει κάποια κάρτα της wind που να δίνει πλέον καθόλου δωρεάν mb?? Αν ναι πόσα δίνει και χρειάζεται ενεργοποίηση κάθε μήνα? Το ψάχνω για ένα pc που απλά βλέπει τα εμαιλ μια φορά την ημέρα μέσω pop3. Ευχαριστώ. Πλέον όχι δε παίζει κάποια προσφορά, τώρα αν βρεις στο κέντρο σε μαγαζάκια να πουλάνε ενεργοποιημένες κάρτες ψάξτο αλλιώς μπορείς να πάρεις ένα simακι της Q που σε χρέωνει 1 ευρώ το μήνα και θέλει κάθε μήνα ενεργοποίηση και σου δίνει 100MB ιντερνετ για 30 ημέρες, όχι άσχημο αν θες απλά για μειλ, μαζί δίνει και 1500 λεπτά και sms προς wind και Q βέβαια αν σε ενδιαφέρει Edited June 23, 2010 by pan82 Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
whatsupdoc1976 Δημ. June 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2010 Έχεις απλό free2go ή κανένα παλιό free2go2, αν κλασικό free2go τότε μάλλον σε συμφέρει η wind καρτοκινητή. Αν βάλεις κάρτα 11 ευρώ μόνο τα 11-φόρο μπαίνουν κανονικά στο υπόλοιπο σου στο 1269 τα υπόλοιπα 11 ευρώ τα ακούς από το 1268 και ισχύουν για 15 ημέρες, αν κάνεις κλήση δηλ ξοδεύει από αυτά και όχι από το κανονικό σου υπόλοιπο, μετά από 15 ημέρες μηδενίζεται αν δε ταχεις ξοδέψει. Λογικά το χάνεις το ιντερνετ, εχεις τη προσφορά του 1,5GB; Σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Δυστυχώς έχω το καινούργιο f2go... όπως τα υπολόγισα με συμφέρει η καρτοκινητή γιατί έχεις δωρεάν προς όλα τα WIND (και συμβόλαια) και σου δίνει και αυτό το bonus... το μόνο κακό είναι ότι χάνω το internet (έχω τα 100MB) αλλά μπορώ να βάλω το non-stop με 4 ευρώ... τώρα που το αναφέρω, αυτά τα 4 ευρώ αφαιρούνται απο το bonus ή απο τον κανονικό χρόνο ομιλίας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel2000 Δημ. June 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2010 Πλέον όχι δε παίζει κάποια προσφορά, τώρα αν βρεις στο κέντρο σε μαγαζάκια να πουλάνε ενεργοποιημένες κάρτες ψάξτο αλλιώς μπορείς να πάρεις ένα simακι της Q που σε χρέωνει 1 ευρώ το μήνα και θέλει κάθε μήνα ενεργοποίηση και σου δίνει 100MB ιντερνετ για 30 ημέρες, όχι άσχημο αν θες απλά για μειλ, μαζί δίνει και 1500 λεπτά και sms προς wind και Q βέβαια αν σε ενδιαφέρει Σ'ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Μιας και δεν βλέπω άλλη εταιρεία να έχει κάτι καλύτερο θα πάω προς Q. Παράθεση http://www.defrost.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas_620ti Δημ. June 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2010 η προσφορά με τα 100 λεπτά έχουν ελάχιστο τα 3 λεπτά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_RR Δημ. June 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2010 προφανώς αφαιρεί από τη προσφορά επιβεβεβαιωμένο αυτό, το χρησιμοποιώ καιρό Και ο αριθμός που δέχεται τις κλήσεις, δεν χρεώνεται καθόλου ε? Επειδή αν δεν κάνω λάθος, όταν προωθείς πχ. από σταθερό σε κινητό, τότε το κινητό χρεώνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. June 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2010 Και ο αριθμός που δέχεται τις κλήσεις, δεν χρεώνεται καθόλου ε? Επειδή αν δεν κάνω λάθος, όταν προωθείς πχ. από σταθερό σε κινητό, τότε το κινητό χρεώνει. Δεν ισχύει αυτό. Πχ αν το βελάκι σημαίνει προώθηση, τότε στο παρακάτω σχήμα ο Α θα μιλήσει τελικά με τον Δ αλλά θα πληρώσει σαν να μίλαγε με τον Β. Ο Β θα πληρώσει την κλήση στον Γ και ο Γ την κλήση στον Δ χωρίς να εμπλέκονται στην συνδιάλεξη όμως. Α->Β->Γ->Δ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilik Δημ. June 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2010 Είχα αγοράσει 2 κάρτες F2G από πέρυσι και τις είχα ενεργοποιήσει τον Μάρτη στο πρόγραμμα για τα 1500 σε όλα. Το κακό είναι ότι ενώ το πρόγραμμα έλεγε ότι δεν χρειάζεται να κάνεις ανανέωση κάθε μήνα, έφθασε ο καιρός του ενός έτους από την τελευταία ανανέωση της κάρτας (που να το σκεφτώ...) και συνεπώς οι κάρτες ακυρώθηκαν! Τώρα θα πρέπει να πληρώσω 17,5 ευρώ έκαστη για καινούργια sim! :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts