Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εμένα με ενοχλεί ενα πράγμα στις εταιρίες κινητής σήμερα όσον αφορά την καρτοκινητή.

Υπάρχει ενα ΧΑΟΣ με τα πακέτα.

Η wind έχει το free2go, τα F2G1-7, την Qcard, το wind international, το momad και την καρτοκινητη ΑΒ Βασιλόπουλος.

Η vodafone έχει το cu, το alacarte και την Champion/Carrefour

Η Cosmote έχει το what's up, την κοσμοκάρτα και το frog.

Δεν μπορούν όλες να έχουν απλά Ένα ή το πολύ Δύο πακέτα????

Πιστεύω πως έχουμε ξεφύγει λίγο και πλέον δεν ξέρεις τι να διαλέξεις, πραγματικά. Και το αστείο είναι πως η voda δίνει πχ 600 λεπτά απο cu σε cu ή η wind με το f2g δίνει σε f2g ή απο q σε q.

E ποιο πακέτο να πρωτοδιαλέξεις πια?? Εγω εχω σταματήσει πλέον να ασχολούμαι.

Νοσταλγώ την εποχή που η wind είχε απλά 2 πακετα, το free2go και το for all.

Δεν νοσταλγώ τις χρεώσεις !!! Απλά την απλότητα που υπήρχε

Εμένα με ενοχλεί ενα πράγμα στις εταιρίες κινητής σήμερα όσον αφορά την καρτοκινητή.

Η wind έχει το free2go, τα F2G1-7, την Qcard, το wind international, το momad και την καρτοκινητη ΑΒ Βασιλόπουλος.

Πιστεύω πως έχουμε ξεφύγει λίγο και πλέον δεν ξέρεις τι να διαλέξεις, πραγματικά. Και το αστείο είναι πως η voda δίνει πχ 600 λεπτά απο cu σε cu ή η wind με το f2g δίνει σε f2g ή απο q σε q.

Η wind ΕΝΑ ΒΑΣΙΚΟ και πλήρες ΠΑΚΕΤΟ ΕΧΕΙ και προωθεί ως wind: το wind F2G .Απλα καλωντας 1342 στα πλαισια δεσμευσης τιμης το προσαρμόζεις στις αναγκες σου.Η πιο φτηνη επιλογη συνολικα και γενικα οικονομικοτερα στην αγορα ειναι το F2G1.

Η WIND ΕΛΛΑΣ Τηλεπικοινωνίες Α.Ε.Β.Ε. ανακοινώνει την παράταση της εμπορικής διάθεσης της υπηρεσίας Non Stop της Παρέας που προσφέρει 1.200 δωρεάν λεπτά προς κινητά WIND F2G και σταθερά τηλέφωνα και 1.200 δωρεάν SMS προς κινητά WIND F2G, με κόστος ενεργοποίησης 5€ και διάρκεια ισχύος 30 ημέρες, έως και τις 15/7/2008.

Καλά νέα αλλά δε θυμάμαι στο παρελθόν μια προσφορά να παρατείνεται για δύο μόνο εβδομάδες. Ή παρατείνεται ανά μήνες ή διακόπτεται. :rolleyes:

Και αφού αναφέρουν στην ιστοσελίδα τους ότι είναι καλοκαιρινή προσφορά ας την κάνουν να έχει διάρκεια ισχύος το... καλοκαίρι (που δεν τελειώνει 30/6 ή 15/7) :D

Ξέχασες το Vodafone International που είναι καρτοκινητό για κλήσεις και μηνύματα προς το εξωτερικό και το Vodafone Ολυμπιακός που κυκλοφόρησε πρόσφατα. Η αλήθεια είναι ότι έχοντας πάρα πολλά πακέτα, κερδίζουν περισσότερα, από το να έχουν μόνο ένα ή δύο. Σκέψου ότι για παράδειγμα η φθηνή ομιλία του CU είναι μόνο προς CU ή η φθηνή ομιλία του F2G είναι μόνο προς F2G και ούτε καν προς MO'MAD που είναι στο ίδιο δίκτυο. Αν υπήρχε μόνο το CU, τότε όλοι όσοι είχαν καρτοκινητή CU θα πλήρωναν φθηνά όταν έπαιρναν καρτοκινητό Vodafone, οπότε έτσι και τα συμβόλαια θα μειώνονταν, αφού θα είχαμε πολύ φθηνή καρτοκινητή, με αποτέλεσμα οι εταιρείες να χάσουν ένα κάρο λεφτά. Είναι θέμα management να υπάρχουν τόσα πακέτα στην αγορά, γιατί έτσι υπάρχει μπέρδεμα και τα χρήματα φεύγουν πιο εύκολα από την τσέπη του πελάτη.

Γειά. Θα 'θελα να μου πείτε πως μπορώ να απενεργοποιήσω τον τηλεφωνιτη. Πρέπει να πάρω τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση ή γινεται αλλιώς? Ακόμη όταν πήρα το κινητό μου είχε μαζί μια καρτούλα με δωρεάν υπηρεσίες wind 100€. Το πρόβλημα είναι οτι στέλνω μήνυμα τον κωδικό στο 5555 και δεν πάει. Ξέρετε γιατί? Μήπως δεν ισχύει η καρτούλα?

βρήκα μόνο για τον τηλεφωνητή αυτό εδώ: http://www.wind.com.gr/pages.fds?langID=1&pageid=406&pageNo=7#16 ελπίζω να σε βοηθήσει.
http://dl5.glitter-graphics.net/pub/1310/1310135q5fto1gp1w.gif

5 €

Αλλά μπορείς να πετύχεις διάφορα promotions σε περιοδικά ή έξω απο πανεπιστήμια και να στο δώσουν δωρεάν.

Επίσης, δίνουν και με κάθε αναβάθμιση σύνδεσης απ' όσο ξέρω

Α,μόνο;Από κατάστημα της wind μπορώ να πάρω έτσι;

Ευχαριστώ!

'Οχι μόνο. Και σε περίπτερα, ψιλικατζίδικα κλπ. Υπάρχουν και κάποιοι πλανώδιοι στο κέντρο που τα πουλάνε 50 cents αλλά θέλει ψάξιμο...

Α,μόνο;Από κατάστημα της wind μπορώ να πάρω έτσι;

Ευχαριστώ!

Ναι, μπορείς :)

http://www.wind.com.gr/pages.fds?langID=1&pageid=1024

Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus

υπήρχε μια υπηρεσία που αναλόγως με τις κάρτες που έβαζες

όπως και με τα μηνύματα που έστελνες σου έδινε πόντους

από κει και πέρα μάζευες πόντους και κέρδιζες συσκευές ή χρόνο

ομιλίας.

επειδή δεν μπορώ να το βρω με τίποτα στο site της wind

ξέρετε αν ισχύει ακόμα αυτό και αν ναι σε ποιο νούμερο

στέλνω το μήνυμα.

ευχαριστώ

E71 junkie

ομιλίας.

στέλνω το μήνυμα.

ευχαριστώ

http://www.wind.com.gr/pages.fds?pageID=906&langID=1 :)

Μετα απο αιτηση φορητοτητας, σημερα το πρωι ενεργοποιηθηκε το wind f2g...

Παιρνω τηλεφωνα, με παιρνουν τηλεφωνα, λαμβανω sms αλλα δεν μπορω να στειλω sms και οταν παιρνω 1269 μου λεει "λυπουμαστε, η υπηρεσια δεν ειναι διαθεσιμη"

Πρεπει να κανω κατι?

s21 ultra 256

ομιλίας.

στέλνω το μήνυμα.

ευχαριστώ

Ναι υπάρχει τέτοια υπηρεσία και λέγε WIND WIN CLUB.Για να εγγραφείς στέλνεις <<κενό>> γραπτό μήνυμα στο 19088.Μόλις εγγραφείς θα σου έρθει ένα μύνημα ότι συγχαρηστήρια που εγγράφηκες στην υπηρεσία και ΔΩΡΟ απο την WIND 50 πόντοι.

Πώς κερδίζεις πόντους;

50 Πόντους=Αυτόματα, ως ΔΩΡΟ απο την WIND με την εγγραφή σου στο Win Club.

2 Πόντους=Για κάθε 1€ που ανανεώνεις.Επείσης για κάθε 1€ που λαμβάνεις μέσω της υπηρεσίας Wind Sharing(περισσότερα για το Wind Sharing στο http://www.wind.com.gr).

2 Πόντους=Για κάθε MMS που στέλνεις

1 Πόντο=Για καθε υπηρεσία Wind που λαμβάνεις.

Για να ενημερώνεσε για τους πόντους που έχεις ήδη στέλνεις <<κενό>> SMS στο 19098 ΔΩΡΕΑΝ.Και σε περίπτωση που έχεις πάνω απο 300 πόντους στέλνεις 300 στο 19099 για να πάρεις ΔΩΡΟ 7€ χρόνο ομιλίας.Για να σου πώ τι κερδίζεις πόντους που κερδίζεις (π.χ τι κερδίζεις στους 300 τί στους 700 τι στους 1,300 κ.α στείλε μου PM).

Μετα απο αιτηση φορητοτητας, σημερα το πρωι ενεργοποιηθηκε το wind f2g...

Παιρνω τηλεφωνα, με παιρνουν τηλεφωνα, λαμβανω sms αλλα δεν μπορω να στειλω sms και οταν παιρνω 1269 μου λεει "λυπουμαστε, η υπηρεσια δεν ειναι διαθεσιμη"

Πρεπει να κανω κατι?

Πρέπει να κάνεις ανανέωση χρόνου ομιλίας για να σου ενεργοποιηθεί η κάρτα Wind.Αυτό συμβαίνει μόνο στην φορητότητα.Δηλαδή στην φορητότητα πρέπει να ενεργοποιήσεις χειροκίνητα μέσω χρόνου ομιλίας την κάρτα,ενώ στο πακέτο σύνδεσης Wind F2G ή σε άλλο Wind καρτοκινητό η κάρτα είναι αυτόματα απο την Wind ενεργοποιημένη.Αυτό με την φορητότητα συμβαίνει και στις άλλες εταιρείες.Το λέω για να μην <<κράξετε>> μόνο την Wind!!!:lol::lol:

*Για να σου ενεργοποιηθεί η κάρτα ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΧΡΟΝΟΥ ΟΜΙΛΙΑΣ ΚΑΛΕΣΕ ΕΝΑΝ ΑΡΙΘΜΟ (Π.Χ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΣΟΥ Ή ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΣΗΚΩΣΕ ΤΟ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 5-6 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ.Στο λέω για να μην χαλάσεις 10€!!!!!!

να ρωτησω..αξιζει να παει καποιος απο το f2g (frog) σε f2g(q) σωστΑ?

Φυσικά και μπορείς εκτός και εάν έχει περάσει ένας μηνάς αφούτου έβαλες το πακέτο της FROG.Πάντως να σημειώσω ότι η FROG και η Q έχουν τις ίδιες χρεώσεις αλλά η Q φαίνεται να κερδίζει ένα ''πόντο'' με το ΝΕΟ πρόγραμμα που έβγαλε η WIND για εώς και 50% φθηνότερες χρεώσης απο τις 22:00 μέχρι τις 06:00.Πάντως δοκίμασε Q και εάν βρείς διαφορά στις χρεώσεις πές το μας!

Φυσικά και μπορείς εκτός και εάν έχει περάσει ένας μηνάς αφούτου έβαλες το πακέτο της FROG.Πάντως να σημειώσω ότι η FROG και η Q έχουν τις ίδιες χρεώσεις αλλά η Q φαίνεται να κερδίζει ένα ''πόντο'' με το ΝΕΟ πρόγραμμα που έβγαλε η WIND για εώς και 50% φθηνότερες χρεώσης απο τις 22:00 μέχρι τις 06:00.Πάντως δοκίμασε Q και εάν βρείς διαφορά στις χρεώσεις πές το μας!

Δεν χρειαζεται πλεον να περασει ενας μηνας.Αλλαζεις οποτε θες.

Δεν χρειαζεται πλεον να περασει ενας μηνας.Αλλαζεις οποτε θες.

Ναι αλλά εάν καλέσεις στο 1342 λέει ότι η αλλαγή πακέτου θα γίνει ΔΩΡΕΑΝ και η αλλαγή πακέτου μπορεί να γίνεται κάθε ένα μήνα.Δεν μπορούμε να ακολουθούμε τουλάχιστον τους όρους του κάθε προγράμματος;;;.Γιατί πρέπει πάντα να κάνουμε ότι θέλουμε;;;:)Ας εφαρμόσουμε και λίγο τους όρους του κάθε προγράμματος.Δεν είναι βλάκες αυτοί να κάθονται οι άνθρωποι της WIND να κάθονται να γράοφυν τους όρους.:)

Φιλε μαθε να διαβαζεις λιγακι...Γραφω πλεον δεν χρειαζεται!Που σημαινει οτι προσφατα αλλαξε και δεν χρειαζεται να περασει ενας μηνας.Επισης οταν καλεις 1342 ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΠΛΕΟΝ οτι γινεται μια φορα το μηνα.Αρα εγω σωστα τα λεω και γραφω αυτο που ισχυει συμφωνα με την wind.Επομενως αυτο που προτρεπεις δεν ισχυει και πριν γραψεις κατι φροντισε να ενημερωνεσαι καλα...

• The title was changed to Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova