kounelakielena Δημ. March 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2010 Κ εγώ κάτι τέτοιο είδα στην διαφήμιση(tv)(εως 23/3/10) αλλα στο site της wind λεει για ενεργοποιήσεις μέχρι 30/4/10 Ειναι δυνατον?Τι απο τα 2 ισχυει?Θα μας τρελανουν?Πηρε κανενας σας τηλ την υπηρεσια εξυπηρετησης πελατων να μαθουμε? Παράθεση Τα ζώα του κόσμου υπάρχουν για τους δικούς τους λόγους.Δεν δημιουργήθηκαν για τους ανθρώπους,οπως οι μαύροι άνθρωποι δεν δημιουργήθηκαν για τους λευκούς,ή οι γυναίκες για τους άνδρες!!! http://veganoikologikostroposzois.blogspot.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. March 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2010 το είπαμε και πιο πάνω, ότι ισχύει το 23/03, οπότε τρέξτε να προλάβετε!:lol::p Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
powerser Δημ. March 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2010 ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ γεια σας να ρωτησω και γω 2 πραματα 1) αν παρω 1 στικακι και βαλω την καρτα μου f2g2 μεσα θα εχω στο laptop ιντερνετ κανονικα ? και2)πως μπορουμε να ξερουμε οταν καλουμε ενα νουμερο πχ6936123456 αν ανηκη σε f2g η οχι κατι που κανη η cosmote στο wup με καποιο μηνυμα ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Μηπως γνωριζη καποιος κοστος απο το στικακι? Λοιπον οσον αφορα τις πιο πανω ερωτησης μου πηγα μια βολτα απο το πλαισιο και απο το saturn αλλα κανης δεν ηξερε ουτε για το στικακι ουτε τιποτα στα μαγαζια αυτα απλα πουλανε μονο οτι εχουνε και τιποτα αλλο το μοναδικο στικακι με 39.00€ ητανε τις voda με 10 ωρες χρονο συνδεσης στο πλαισιο , αλλα δεν ηξεραν ουτε απο ταχυτητες ουτε τιποτα αλλο αν περνη καρτα sim μεσα η οχι και φυσικα δεν ητανε διατεθημενη για να ανοιξουνε την συσκευασια για να δουμε μεσα τι γινεται . Ξερη καποιος απο που πιο και ποσο μπωρουμε να παρουμε στικακι καποιο sait και με χαμηλη σχετικα τιμη ???? Παράθεση ΝΙΚΟΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. March 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2010 Λοιπον οσον αφορα τις πιο πανω ερωτησης μου πηγα μια βολτα απο το πλαισιο και απο το saturn αλλα κανης δεν ηξερε ουτε για το στικακι ουτε τιποτα στα μαγαζια αυτα απλα πουλανε μονο οτι εχουνε και τιποτα αλλο το μοναδικο στικακι με 39.00€ ητανε τις voda με 10 ωρες χρονο συνδεσης στο πλαισιο , αλλα δεν ηξεραν ουτε απο ταχυτητες ουτε τιποτα αλλο αν περνη καρτα sim μεσα η οχι και φυσικα δεν ητανε διατεθημενη για να ανοιξουνε την συσκευασια για να δουμε μεσα τι γινεται . Ξερη καποιος απο που πιο και ποσο μπωρουμε να παρουμε στικακι καποιο sait και με χαμηλη σχετικα τιμη ???? Πηγαινε κανε adsl συνδεση και μη ψαχνεις το τζαμπα της wind εξαλλου απο αυριο δε δινει internet. Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. March 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2010 Πηγαινε κανε adsl συνδεση και μη ψαχνεις το τζαμπα της wind εξαλλου απο αυριο δε δινει internet. μια χαρά θα δίνει κι από αύριο, αρκεί να προλάβει να το ενεργοποιήσει και μετά το τέλος Απριλίου από 3GB που θα έχει μέχρι τότε θα πέσει το 1,5GB διόλου ευκαταφρόνητος όγκος δεδομένων! Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. March 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2010 μια χαρά θα δίνει κι από αύριο, αρκεί να προλάβει να το ενεργοποιήσει και μετά το τέλος Απριλίου από 3GB που θα έχει μέχρι τότε θα πέσει το 1,5GB διόλου ευκαταφρόνητος όγκος δεδομένων! Ολο το ιντερνετ θα το κοψουν, και θα το κοψουν διοτι υπαρχουν πολλοι τζαμπατζιδες. Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. March 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2010 Ολο το ιντερνετ θα το κοψουν, και θα το κοψουν διοτι υπαρχουν πολλοι τζαμπατζιδες. που τα διαβάζεις αυτά; :blink: Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alany Δημ. March 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2010 Ολο το ιντερνετ θα το κοψουν, και θα το κοψουν διοτι υπαρχουν πολλοι τζαμπατζιδες. Όλα είναι πιθανά στην wind. Γιατί να δίνει κάτι τζάμπα όταν ο ανταγωνισμός δεν το δίνει ή αν το δίνει το χρεώνει κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. March 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2010 Όλα είναι πιθανά στην wind. Γιατί να δίνει κάτι τζάμπα όταν ο ανταγωνισμός δεν το δίνει ή αν το δίνει το χρεώνει κανονικά. Ακριβως οι αλλοι δε δεινουν τιποτα οποτε δεν ειναι αυτοι βληματα να το αφησουν Αλλα ο κυριοτερος λογος που το κοβουν ειναι διοτι υπαρχουν πολλοι τζαμπατζιδες. Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillgr Δημ. March 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2010 Τι το κόβουν ρε παιδιά; Ότι να ναι λέτε μου φαίνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alany Δημ. March 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2010 Ακριβως οι αλλοι δε δεινουν τιποτα οποτε δεν ειναι αυτοι βληματα να το αφησουν Αλλα ο κυριοτερος λογος που το κοβουν ειναι διοτι υπαρχουν πολλοι τζαμπατζιδες. Δεν είναι ακριβώς έτσι. Δεν είμαι τζαμπατζής όταν κάποιος μου δίνει κάτι χωρίς να μου ζητάει χρήματα. Όλα αυτά τα ήξεραν. Εντυπώσεις ήθελαν και πάντα θέλουν να δημιουργούν. Επί της ουσίας μηδέν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros_dl Δημ. March 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2010 Ολο το ιντερνετ θα το κοψουν, και θα το κοψουν διοτι υπαρχουν πολλοι τζαμπατζιδες. Όλα είναι πιθανά στην wind. Γιατί να δίνει κάτι τζάμπα όταν ο ανταγωνισμός δεν το δίνει ή αν το δίνει το χρεώνει κανονικά. Μωρέ τι βλακείες λέτε?Που το ακούσατε αυτό??? Φυσικά και δεν θα κόψει το internet σε αυτούς που έχουν ενεργοποιήσει ήδη την προσφορά. ΜΗΝ παραπληροφορείτε τον κόσμο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillgr Δημ. March 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2010 Μέχρι ενός σημείου τα σχόλια και οι αντιδράσεις είναι κατανοητα. Όχι όμως να παθαίνουμε ψύχωση και να παραληρούμε. Το τι θα κόψει και τι θα αφήσει τελικά θα το δούμε. Όσοι ενεργοποιηθήκαμε δεν θα χάσουμε τπτ. Όπως και να χει αν τελικά γίνει αλλαγή της προσφοράς θα είναι epic fail για την εταιρία. Υποτίθεται ότι τα λεγόμενα μας έχουν ένα κύρος. Όταν δίνεις μια ημερομηνία εξ αρχής δεν την αλλάζεις εκ των υστέρων γιατί δε σε βολεύει. Να πρόσεχαν πριν κάνουν τις εξαγγελίες, ότι και να πουν για δικαιολογία δε σώζεται η εικόνα με τπτ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
powerser Δημ. March 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2010 Πηγαινε κανε adsl συνδεση και μη ψαχνεις το τζαμπα της wind εξαλλου απο αυριο δε δινει internet. 1)ΕΧΩ 2 ADSL συνδεσης το θελω μονο για τις διακοπες του πασχα και του καλοκαιριου οποτε δεν περιμενα την παροτρινση σου για συνδεση μια χαρά θα δίνει κι από αύριο, αρκεί να προλάβει να το ενεργοποιήσει και μετά το τέλος Απριλίου από 3GB που θα έχει μέχρι τότε θα πέσει το 1,5GB διόλου ευκαταφρόνητος όγκος δεδομένων! 2)ετσι σωστα τα λες Ολο το ιντερνετ θα το κοψουν, και θα το κοψουν διοτι υπαρχουν πολλοι τζαμπατζιδες. 3)ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣ !!! που τα διαβάζεις αυτά; :blink: 4)ΣΩΣΤΑ πες το και σε μας Τι το κόβουν ρε παιδιά; Ότι να ναι λέτε μου φαίνεται. 5)ΜΠΡΑΒΟ Μωρέ τι βλακείες λέτε?Που το ακούσατε αυτό??? Φυσικά και δεν θα κόψει το internet σε αυτούς που έχουν ενεργοποιήσει ήδη την προσφορά. ΜΗΝ παραπληροφορείτε τον κόσμο. 6)ΠΕΣΤΑΑΑΑ Παράθεση ΝΙΚΟΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. March 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2010 1)ΕΧΩ 2 ADSL συνδεσης το θελω μονο για τις διακοπες του πασχα και του καλοκαιριου... ...ετσι ειναι...και αυτο ισχυει για ολους....αλλωστε δεν συγκρινετε το ενσυρματο adsl με το ιντερνετ της wind.... κουλαρετε παιδες.....:) καλο ειναι το τζαμπα....πανω του και το φαγαμε... :p Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. March 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2010 Τελικα εχω μπερδευτει. Ειδα το νεο banner και λεει 1500 λεπτα και & sms και 1.5GB internet ως 23/3. Καλα μεχρι και τον Απριλιο 3 GB δεν ηταν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobile28 Δημ. March 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2010 Αδικα μερικοι χαιρονται εδω μεσα....Απλα μεχρι 23 Μαρτιου αν ενεργοποιεις την προσφορα σου δινει 3000 λεπτα-sms και 3GΒ .Απο 24 ΜΑΡΤΙΟΥ μεχρι 30 ΑΠΡΙΛΙΟΥ θα σου δινει 1500 λεπτα και sms και 1.5gb ...Αρα δεν υπαρχει κατι διαφορετικο...Απλα στην αρχη επειδη εγινε μεσα Μαρτιου η προσφορα σου προσεφερε και τα 1500 του Μαρτιου συν του Απριλιου...Απλα και κατανοητα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alany Δημ. March 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2010 Ελληνικά μιλάμε? Ρωτάω τώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobile28 Δημ. March 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2010 Διευκρινησω δεν υπαρχει κατι το διαφορετικο σχετικα με το τι προσφερει η υπηρεσια ..Καθε μηνα ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΡΤΑ ανανεωσης θα σου δινει 1500λεπτα -sms και 1.5gb ..Aυτο το ξερουμε απο την αρχη..Η ενεργοποιηση παραμενει μεχρι 30 ΑΠΡΙΛΙΟΥ.Αυτο που αλλαξε ισως να μην διευκρινηστικε καλα ειναι οτι ΜΕΧΡΙ 23 ΜΑΡΤΙΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ 3000λεπτα-sms 3gb internet.Δηλαδη σου προσφερει Μαρτη και Απριλη μαζι...Απο 24 Μαρτιου Θα σου δινει μονο τον Απριλιο οταν ενεργοποιεις την προσφορα δηλαδη 1500 λεπτα-sms ΚΑΙ 1.5gb ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. March 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2010 Μου φαίνεται πως το κουράζουμε πολύ το θέμα. Όποιος γράφει, να γράφει αν έχει κάτι νέο ή κάτι σημαντικό να πει ή να ρωτήσει. Μην αναμασάμε τα ίδια και τα ίδια. Και μην κάνετε προσωπικές επιθέσεις, ούτε καν έμμεσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. March 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2010 Διευκρινησω δεν υπαρχει κατι το διαφορετικο σχετικα με το τι προσφερει η υπηρεσια ..Καθε μηνα ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΡΤΑ ανανεωσης θα σου δινει 1500λεπτα -sms και 1.5gb ..Aυτο το ξερουμε απο την αρχη..Η ενεργοποιηση παραμενει μεχρι 30 ΑΠΡΙΛΙΟΥ.Αυτο που αλλαξε ισως να μην διευκρινηστικε καλα ειναι οτι ΜΕΧΡΙ 23 ΜΑΡΤΙΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ 3000λεπτα-sms 3gb internet.Δηλαδη σου προσφερει Μαρτη και Απριλη μαζι...Απο 24 Μαρτιου Θα σου δινει μονο τον Απριλιο οταν ενεργοποιεις την προσφορα δηλαδη 1500 λεπτα-sms ΚΑΙ 1.5gb ! λάθος κατάλαβες. μέχρι σήμερα 23/03/2010 και ώρα 23:59 μπορείς να ενεργοποιήσεις την υπηρεσία η οποία μέχρι τέλος Απριλίου θα σου δίνει 3.000' ομιλίας & 3.000 sms προς F2G και 3GB κανονικότατο internet με οποιοδήποτε profile επιλέξετε(κατά προτίμηση WIND Internet και συγκεκριμένα gint.b-online.gr). από τις αρχές Μαΐου και για όλο το υπόλοιπο 2010 θα σου δίνει πλέον 1.500' ομιλίας & 1.500 sms προς F2G και 1,5GB κανονικό Internet με το προφιλ που προανέφερα και πιο πάνω. πηγή: http://www.wind.com.gr/pages.fds?langID=1&pageID=2041 με μόνο μελανό σημείο η ημερομηνία ενεργοποίησης που δίνει, η οποία ΔΕΝ είναι η 30/04/2010 αλλά η 23/03/2010 δηλαδή σήμερα(καρατσεκαρισμένο από c.c)! .&- Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billstamaniac Δημ. March 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2010 καλημερα εγω πηρα μια καρρτουλα χθες αλλα δεν μου την ενεργοποιει πρεπει να την ταυτοποιησω πρωτα αμα παω σημερα το απογευμα προλαβαινω μετα να ενεργοποιησω κ την προσφορα ? Παράθεση εφαρμογές για Windows Phone BlueShyMonkey Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. March 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2010 καλημερα εγω πηρα μια καρρτουλα χθες αλλα δεν μου την ενεργοποιει πρεπει να την ταυτοποιησω πρωτα αμα παω σημερα το απογευμα προλαβαινω μετα να ενεργοποιησω κ την προσφορα ? φυσικά και προλαβαίνεις απλά τόνισε στον υπάλληλο που θα πας να στα περάσει άμεσα τα στοιχεία γιατι θες αμεσα να κανεις χρηση, κανονικά βεβαια σε δεκα λεπτά εχει ενεργοποιηθεί αλλά ειναι και κάποιοι έξυπνοι Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alany Δημ. March 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2010 Πάντως είναι φοβερό. Η wind μας δίνει μαθήματα για το πως μπορεί κάποιος να καταστρέψει την καλύτερη προσφορά στην κινητή τηλεφωνία. Έχει βάλει όλο τον κόσμο να ψάχνεται για να προλάβει τις προθεσμίες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TIM-RANGER Δημ. March 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2010 Και να ηταν μονο αυτο... Δεν φτανει που ληγει σημερα η προσφορα (φορητοτες δεν προλαβαινουν λογικα αν γινει αιτηση σημερα) αλλα πριν καμια ωρα που πηγα για να δηλωσω μια καρτα και να κανω φορητοτητα σε μια αλλη, εχει μπλοκαρει το συστημα και δεν γινεται τιποτα!!! Ουτε φορητοτητα, ουτε δηλωση.... Παράθεση Q for eva ;-) Katoxos ton parakato kiniton me vathmo ikanopiisis: Nokia 5110 (2/5) - Panasonic G52 (1/5) - Ericsson T10s (1/5) - Alcatel 511 (2/5) - PANASONIC GD 95 (5/5) - Panasonic GD67 (2/5) - Nokia 7250i (2/5) - Nokia 3650 (3/5) - Nokia 3230 (3/5) - UBiQUiO 401 (3/5) - NOKIA N93 (6/5) :respect: - Nokia Ν86 (3/5) - SE Χ10 mini pro (4/5) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts