Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Λάθος, υπάρχει εμπορικά διαθέσιμο και το International.

όσοι μείναν σε παλιό πακέτο παραμένουν και στις ίδιες χρεώσεις .

Η ενεργοποίηση γίνεται και στο F2G2, παραμένουν οι χρεώσεις , και από όσο ξέρω μπορείς να στείλεις μήνυμα στο 1245 και από το εξωτερικό.

Ευχαριστώ mythos_bt και Vasileios για τις απαντήσεις. Πράγματι η προσφορά μπορεί να ενεργοποιηθεί και από το εξωτερικό (roaming), μέσω κενού μνμ στο 1245 (με τηλ στο 1245 δεν έβαζε γραμμή). Επίσης το μνμ στο 1245 (τόσο το κενό για ενεργοποίηση, όσο και το ΥΠ για ενημέρωση υπολοίπου), τουλάχιστον για Ην. Βασίλειο, είναι δωρεάν.

Samsung S500 -> Siemens S65 -> Nokia E51 -> HTC Diamond2 -> Samsung Omnia7 -> Huawei P1 LTE -> ZTE Blade S6 -> Huawei P8 -> Apple iPhone SE -> LeEco Le Max2 -> Honor View20 -> Xiaomi Mi MIX3 5G -> Motorola Edge20

εχω ενεργοποιησει την υπηρεσια με τα 3000' κ σμς και τα 3γιγα ιντερνετ.θελω να μου πειτε αν θελει τιποτα ρυθμισεις για να μη πεσω θυμα απατης(δλδ να μπω ιντερνετ νομιζοντας οτι ειναι δωρεαν και να χρεωθω τα εντερα μου :p)

PS:εχω το samsung i8910

παιζει τιποτα με το σημα,αν ειναι 3g κτλ η οπως να ναι μπορω να συνδεομαι δωρεαν?

με το σημα, αναλογως τι πιανεις, θα εχεις και αντιστοιχες ταχυτητες

Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S,

Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue

Ισα ισα καλα εκανες και το ανεφερες, γιατι αν οντως το κανουν αυτο να παω αυριο να παρω κανα δυο νουμερακια ακομα :)

Α γεια σου. Αυτός ήταν ο λόγος που το ανέφερα και φυσικά να ενημερωθούν πλήρως οι φίλοι του myphone.gr

Λοιπον αυτο ειναι για οσους εχουν Symbian κινητα.

Αν δεν μπορειτε να βρειτε usb στικακι για το λαπτοπ, απλα κατεβαστε το Joikuspot light που ειναι free και μπορειτε να δινετε ασυρματα ιντερνετ στο λαπτοπ απο το κινητο σας.

Το δοκιμασα σημερα και δουλευει αψογα, μαλιστα δεν ξερω αν οντως ηταν η κανονικη ταχυτητα, στο λαπτοπ ομως εγραφε 11 mbps ταχυτητα!

εχω ενεργοποιησει την υπηρεσια με τα 3000' κ σμς και τα 3γιγα ιντερνετ.θελω να μου πειτε αν θελει τιποτα ρυθμισεις για να μη πεσω θυμα απατης(δλδ να μπω ιντερνετ νομιζοντας οτι ειναι δωρεαν και να χρεωθω τα εντερα μου :p)

PS:εχω το samsung i8910

το εχω ενεργοποιήσει και εγώ σε ένα παλιό ξεχασμένο free to go 2 που είχα και όταν χρησιμοποιούσα το δωρεάν facebook με χρεώνε και πήγαινε μείον. Από την στιγμή που ενεργοποιήσά το 1245.Δεν με έχει χρεώσει πότε και λειτουργεί άψογα το ίντερνετ.Οποίο προφίλ και να μπεις δεν χρεώνεται εγώ μπαίνω με το μίνι όπερα χρησιμοποιώ το wind internet αλλά άμα θέλω να μπω από το browser του κινητού του ίδιου με βάζει με το wind plus!. Κάλεσε το 1260 να σου στείλουνε τις ρυθμίσεις στην συσκευή σου εάν δεν τις έχεις. Μετά μπες δεν θα ξεκολλάς!!. Διότι είναι τεράστιος ο όγκος των 3giga byte.

Μόλις είδα διαφήμιση και είμαι κατά 99% σίγουρος ότι ο περιορισμός ενεργοποίησης μέχρι 23/3 αφορά μόνο το internet και όχι όλη την προσφορά.

Μάλλον η προσφορά της Q που παίζει τώρα είναι μίλια καλύτερη από αυτή. Γιατί σου δίνει 1500 λεπτά και 1500 sms προς ΟΛΗ τη wind και internet με 1 ευρώ! Κατ ουσία μηδενίζει την νέα καρτοκινητή γιατί , όπως γνωρίζουμε οι χρεώσεις της Q είναι by far, που θα έλεγαν και οι γιαγιάδες της Cote, καλύτερες...(0,21/λεπτό , ανά δευτερόλεπτο, μήνυμα με 0,04 ευρώ, προνομιακές χρεώσεις προς εξωτ.(0,21 προς ΗΠΑ πχ)). Αυτά... Είπατε τίποτα???

Μάλλον η προσφορά της Q που παίζει τώρα είναι μίλια καλύτερη από αυτή. Γιατί σου δίνει 1500 λεπτά και 1500 sms προς ΟΛΗ τη wind και internet με 1 ευρώ! Κατ ουσία μηδενίζει την νέα καρτοκινητή γιατί , όπως γνωρίζουμε οι χρεώσεις της Q είναι by far, που θα έλεγαν και οι γιαγιάδες της Cote, καλύτερες...(0,21/λεπτό , ανά δευτερόλεπτο, μήνυμα με 0,04 ευρώ, προνομιακές χρεώσεις προς εξωτ.(0,21 προς ΗΠΑ πχ)). Αυτά... Είπατε τίποτα???

Τελικα ποσο ειναι το ιντερνετ που εχει η προσφορα εχουμε μαθει;

Τελικα ποσο ειναι το ιντερνετ που εχει η προσφορα εχουμε μαθει;

To internet που δίνει η Q είναι 100 Mb.

Πως έχουν διαμορφωθεί τώρα οι χρεώσεις του f2g2 με την αύξηση του ΦΠΑ?

Δεν έχουν αυξηθεί λογικά για να ενσωματωθεί σε αυτές ο νέος ΦΠΑ 21% ?

Πως έχουν διαμορφωθεί τώρα οι χρεώσεις του f2g2 με την αύξηση του ΦΠΑ?

Δεν έχουν αυξηθεί λογικά για να ενσωματωθεί σε αυτές ο νέος ΦΠΑ 21% ?

εχω την εντυπωση οτι θα απορροφησουν την αυξηση του ΦΠΑ οπως εκανε και το πρασινο δικτυο.

φυσικα το θεμα ειναι τι γινεται μετα, οποτε καλη η ερωτηση σου:p

παντως στο site της WIND εξακολουθουν να εχουν τις χρεωσεις με 19% ΦΠΑ

Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S,

Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue

εχω την εντυπωση οτι θα απορροφησουν την αυξηση του ΦΠΑ οπως εκανε και το πρασινο δικτυο.

φυσικα το θεμα ειναι τι γινεται μετα, οποτε καλη η ερωτηση σου:p

παντως στο site της WIND εξακολουθουν να εχουν τις χρεωσεις με 19% ΦΠΑ

πλάκα κάνεις? θα απορροφήσουν τις χρεώσεις?

δηλαδή η cosmote τις απορρόφησε?

η vodafone τι έκανε?

Ισχύει κάτι τέτοιο για όλα τα πακέτα καρτοκινητών και συμβολαίων ή για μερικά?

Ίσως να είναι χαζή η απορία μου, αλλά όταν αγοράσαμε την κάρτα προπληρώσαμε τότε το ποσό ΜΕ ΦΠΑ 19%. Τώρα που άλλαξε ο ΦΠΑ γιατί πρέπει να πληρώσω ΚΑΙ την διαφορά του ΦΠΑ εγώ; Αφού την έκανα την αγορά μου και η συναλλαγή μου με την εταιρία ολοκληρώθηκε με ΦΠΑ 19%, τώρα μου ζητάνε ρέστα; Ας αλλάξουν τις τιμές στις νέες κάρτες.

Κάνω κάποιο λάθος;

Το είδα και εγώ στην τηλεόραση με μικρά γράμματα αναφέρει 23/3 :confused:

Καλού κακού όσους φιλους έχετε, ενημερώστε τους άμεσα για άμεση ενεργοποίηση.

Εδώ που τα λέμε είναι αυτοκτονική η προσφορά της Wind από κάθε άποψη... Ακου χωρίς χρήματα ολα τσάμπα.. Μα καλά και ποιος θα πάει να πληρώσει για Internet όταν οι άλλοι θα του τρώνε δωρεάν το bandwinth που αυτό πληρώνει.. :ninja:

από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith

Το είδα και εγώ στην τηλεόραση με μικρά γράμματα αναφέρει 23/3 :confused:

Καλού κακού όσους φιλους έχετε, ενημερώστε τους άμεσα για άμεση ενεργοποίηση.

Εδώ που τα λέμε είναι αυτοκτονική η προσφορά της Wind από κάθε άποψη... Ακου χωρίς χρήματα ολα τσάμπα.. Μα καλά και ποιος θα πάει να πληρώσει για Internet όταν οι άλλοι θα του τρώνε δωρεάν το bandwinth που αυτό πληρώνει.. :ninja:

και να πεις οτι θα αλλαξει κ πολυς κοσμος...εχουν κολλησει ολοι στο what 's up!στην ουσια δεν χανει συνδρομητες!!!

Δεν έχει κάνει δοκιμή κάποιος κάτοχος f2g2 να δει αν αυξήθηκαν οι χρεώσεις λόγω νέου φπα?

Και κάτι άλλο: όταν έχετε χαμένη κλήση από αριθμό με απόκρυψη (π.χ. λόγω κλειστού κινητού), στο sms ειδοποίησης που σας έρχεται, τι γράφει στον αποστολέα του sms?

Όταν δεν έχει απόκρυψη, γράφει τον αριθμό αυτού μας έκανε την κλήση. Όταν έχει απόκρυψη, όμως, τι σας γράφει σαν αποστολέα μηνύματος?

καλημερα

ενεργοποιησα τη νεα προσφορα σε f2g και ολα ενταξει στο κινητο.

ωστοσο θα ηθελα να ρωτησω εαν μπορω να χρησιμοποιησω το κινητο ως μοντεμ και να σερφαρω στο ιντερνετ μεσω του υπολογιστη.γινεται? και εαν ναι με ποιον τροπο ? εχω το samsung pixon m12 και windows 7 .

ευχαριστω!

Δεν έχει κάνει δοκιμή κάποιος κάτοχος f2g2 να δει αν αυξήθηκαν οι χρεώσεις λόγω νέου φπα?

Και κάτι άλλο: όταν έχετε χαμένη κλήση από αριθμό με απόκρυψη (π.χ. λόγω κλειστού κινητού), στο sms ειδοποίησης που σας έρχεται, τι γράφει στον αποστολέα του sms?

Όταν δεν έχει απόκρυψη, γράφει τον αριθμό αυτού μας έκανε την κλήση. Όταν έχει απόκρυψη, όμως, τι σας γράφει σαν αποστολέα μηνύματος?

σε όλα τα καρτοκινητα έχουνε αυξηθεί νιώ χρεώσεις 0,1032€ το λεπτό έχει αυξηθεί λογικά. Και το Sms 0,0408€ προφανώς. Όσο για την ειδοποίηση κλήσεων όταν σε πάρουνε με απόκρυψη ο αποστολέας είναι το 1265 και μέσα στο Sms γράφει κλήσεις άγνωστος την ώρα και την ημερομηνία που σε πήρε.

Καλημερα,

εχω ενα μικρο προβλημα με τις ρυθμισεις....

Εχω φτιαξει προφιλ στο κινητο μου F2G4, Motorola ROKR E8 με τις ρυθμισεις wind internet, APN= gint.b-online.gr, user+pass=kena, xwris proxy server.

Απο το κινητο σερφαρω κανονικα.

[bΔεν εχω προφιλ wind wap!Ειναι σβησμενο![/b]

Συνδεω το κινητο στο pc και βαζω αριθμο κλησης *99***1#, κενα user+pass χωρις proxy... Μπαινει αλλα καμια σελιδα δεν ανοιγει..

Παλι με τον ιδιο αριθμο, αλλα με user+pass=wap, proxy=192.168.200.10 thira=9401 μπαινω αλλα δεν ειναι καθαρο ιντερνετ και δεν ανοιγουν ολες οι σελιδες..

Δεν ειναι κουφο??? Δεν υπαρχει προφιλ wind-wap στο κινητο μου!! Ξερει κανενας λυση??????

Δοκίμασε να προσθέσεις στις ρυθμίσεις του modem στα Windows (στα αγγλικά βρίσκεται στο Modem Properties -> Advanced -> Extra initialization commands) την παρακάτω γραμμή:

AT+CGDCONT=1,"IP","gint.b-online.gr"

Έκανα με το F2G2 μου πριν λίγα λεπτά κλήση προς νούμερο vodafone και με χρέωσε 0,18 ευρώ για 29 δευτερόλεπτα... επίσης βλέπω πως δεν μπορώ να βρώ πουθενά στο site της wind τις χρεώσεις των παλιών πακέτων F2G2, f2g3, f2g5, κτλ,κτλ... Νομίζω πως εγώ και η wind θα έχουμε πρόβλημα... Πριν με ρωτήσετε, ναι, έχω επιβεβαιώσει χθες πως το οικονομικό μου πακέτο είναι το F2G2, και έχω ενεργοποιήσει την υπηρεσία με τα 3000 λεπτά, sms, internet κτλ.

Edited by Powerfull

Favorites : Sony Ericsson T68i, Sony Ericsson P800, Eten G500+, Sony Ericsson K750i, Nokia N82, LeEco Le 2

Current : Xiaomi Redmi Note 8 pro

επίσης σήμερα πήγα σε ένα κατάστημα wind να δηλώσω το καρτοκινητό και μου είπαν ότι δηλώσεις γίνονται μόνο απογεύματα, δλδ από αύριο το απόγευμα.. Οπότε αύριο που λήγει η προσφορά του f2g προλάβετε να δηλώσετε νέους αριθμούς για να την περάσετε..

His wicked sense of humour /// suggests exciting sex

his fingers focus on her /// touches /// Venus is a boy

• The title was changed to Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova