Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

19 minutes ago, damierom said:

Νέα προσφορά για νέο νούμερο ή φορητότητα στο F2G με απεριόριστα δεδομένα, απεριόριστα λεπτά ομιλίας και 300 sms για 12 μήνες με 13€

IMG_1304.jpeg

Ρε παιδιά μία ερώτηση. Αμα κάνεις αλαγη σε οπτικη ινα το buy and more παύει να ισχύει ?? γιατί θα με τρελάνουν από το 13800

ΔΗΜΗΤΡΗΣ

48 minutes ago, damierom said:

Νέα προσφορά για νέο νούμερο ή φορητότητα στο F2G με απεριόριστα δεδομένα, απεριόριστα λεπτά ομιλίας και 300 sms για 12 μήνες με 13€

IMG_1304.jpeg

Τελικά τα απεριόριστα λεπτά τα δίνουν με 13€;;

Δεν το είχα προσέξει.. νόμισα ήταν ίδια με την προσφορά που δίνανε οι άλλοι από το κέντρο καρτοκινητής..

1 hour ago, mips said:

Ρε παιδιά μία ερώτηση. Αμα κάνεις αλαγη σε οπτικη ινα το buy and more παύει να ισχύει ?? γιατί θα με τρελάνουν από το 13800

Έχω αναφερθεί παλιότερα πολύ αναλυτικά για το buy and more κάνουν ό,τι θέλουν εξαρτάται σε τι υπάλληλο  θα πέσεις δυστυχώς έτσι είναι, έχουμε ταλαιπωρηθεί αρκετά και εγώ και άλλοι συμφουριτες για να το πάρουμε. Βρίσκουν βλακείες δικαιολογίες για να μην το δώσουν.Προσπαθησε το μέσω chat.Αν ο υπάλληλος σου πει όχι επέμενε αν δεν βγαλεις άκρη ξαναπροσπάθησε ίσως να πέσεις σε άλλον και να στο δώσει.Σε μενα έτσι έγινε ,επιμονή αρκετή ,αν έχεις βέβαια χρόνο και ορεξη.

2 ώρες πριν, cu2goup said:

Τελικά τα απεριόριστα λεπτά τα δίνουν με 13€;;

Δεν το είχα προσέξει.. νόμισα ήταν ίδια με την προσφορά που δίνανε οι άλλοι από το κέντρο καρτοκινητής..

Ναι, δίνουν απεριόριστα λεπτά και data με τα 13€.

Edited by vslk

51 minutes ago, Fns1 said:

Έχω αναφερθεί παλιότερα πολύ αναλυτικά για το buy and more κάνουν ό,τι θέλουν εξαρτάται σε τι υπάλληλο  θα πέσεις δυστυχώς έτσι είναι, έχουμε ταλαιπωρηθεί αρκετά και εγώ και άλλοι συμφουριτες για να το πάρουμε. Βρίσκουν βλακείες δικαιολογίες για να μην το δώσουν.Προσπαθησε το μέσω chat.Αν ο υπάλληλος σου πει όχι επέμενε αν δεν βγαλεις άκρη ξαναπροσπάθησε ίσως να πέσεις σε άλλον και να στο δώσει.Σε μενα έτσι έγινε ,επιμονή αρκετή ,αν έχεις βέβαια χρόνο και ορεξη.

Εννοείται ότι δεν θα το αφήσω έτσι. Θα το πάω μέχρι τέλους. 

ΔΗΜΗΤΡΗΣ

10 ώρες πριν, mips said:

Εννοείται ότι δεν θα το αφήσω έτσι. Θα το πάω μέχρι τέλους. 

Το buy more ειναι διαθέσιμο για ενα συνδυασμό κινητής και σταθερής στη συγκεκριμένη περίπτωση που περιγράφεις. Εχω την εντύπωση οτι επειδή εγινε η αλλαγή στην οπτική ίνα έχει χαλάσει η προσφορά γιατί πρόκειται για νέο συμβόλαιο.Χρειάζεται να το διορθώσουν,θα πρότεινα να το επισημάνεις στο chat οτι εχει γινει αυτή η αλλαγή

Έχει καταντήσει τραγελαφική η προσέγγιση του buy More από την εξυπηρέτηση πελατών Νόβα...🤬

Ο καθένας λέει στην κυριολεξία ότι του κατέβει....

Έχω ακούσει....🤯

1.Να κάνει πρώτα μια ανανέωση κάρτας, σε υπάρχων σταθερό όταν ήρθε από φορητότητα το καρτοκινητο ενώ τα δικαιούται ούτως ή άλλως.

2. Θα μπούνε πρώτη του μήνα, ενώ η απόδοση γίνεται αυτόματα με την ενεργοποίηση της υπηρεσίας.

3. Εάν είχε γίνει η προφορική συμφωνία από την εξυπηρέτηση πελατών πριν την ενεργοποίηση του καρτοκινητου.

4. ΔΕΝ υπάρχει ποία η υπηρεσία.

5. ΔΕΝ την δικαιούται η γραμμή σάς 

Και άλλες προσβλητικές δικαιολογίες που υποτιμούν την νοημοσύνη μου και την πιστότητα στην εταιρία από το 1997...

Πέντε buy more έχω κ μου έβγαλαν το καλοκαιρινό ζώδιο, στο καθένα ξεχωριστά για να ενεργοποιηθεί...

Ότι του φανεί του λολοστεφανη είναι η πραγματική αντιμετώπιση τούς...🤡

nova.jpg

Εγω ρωτησα για αλλαγη ονοματος στη σταθερη,σε καταστημα μου ειπαν τη σωστη διαδικασία (σε αλλο ακουσα κοτσανα χοντρη,το ειχα γραψει παλιοτερα), αλλα επειδή το σταθερό είναι αορίστου θα πρέπει να γίνει νέο συμβόλαιο. Παρακάμπτω το γεγονός ότι το νεο προγραμα adsl εχει 120' προς κινητά αντί για 300' του παλιού στα 22€ και πάμε στην "καυτή" ερώτηση, για το αν θα διατηρηθεί το buy more. Η απάντηση ήταν ότι δεν το δικαιούται αν είναι q το νούμερο του κινητού . Ουτε καν τα 1000'. Ό,τι θέλουν λένε εν ολίγοις.

1 ώρα πριν, Mpoumpi said:

Το buy more ειναι διαθέσιμο για ενα συνδυασμό κινητής και σταθερής στη συγκεκριμένη περίπτωση που περιγράφεις. Εχω την εντύπωση οτι επειδή εγινε η αλλαγή στην οπτική ίνα έχει χαλάσει η προσφορά γιατί πρόκειται για νέο συμβόλαιο.Χρειάζεται να το διορθώσουν,θα πρότεινα να το επισημάνεις στο chat οτι εχει γινει αυτή η αλλαγή

Το γνωρίζω αυτό. Τους πηρα τηλεφωνο ότι δεν μπήκαν 1η του μήνα  απο το τα 1000 λεπτά. Μετά από αρκετά τηλέφωνα τα βάλανε και μου στείλανε μήνυμα να πάω από κατάστημα για να γίνει ταυτοποίηση και να μπαίνουν τα 1000 λεπτά κάθε μήνα. Πήγα χθες το απόγευμα και η κοπέλα δεν μπορούσε να τα περάσει γιατί δεν την άφηνε το σύστημα. Πήρε τηλέφωνο στα κεντρικά και αφού έγινε η δεύτερη ταυτοποίηση τηλεφωνικά μου είπαν ότι η συγκεκριμένη προσφορά έχει καταργηθεί. Τους απάντησα ότι αυτό αποκλείεται γιατί έχω μιλήσει με άλλον συνάδελφο σας και μου είπε οτι κάτι τέτοιο δεν ίσχυε και μαλιστα μου έβαλε τα 1000 λεπτά. Επίσης της διάβασα και το μήνυμα που μου είχαν στείλει. Η απάντηση ήταν ότι μην κλείσετε θα σας βάλω στην αναμονή να το δω πάλι. Μετά από δύο λεπτά μου το έκλεισε αυτή. Θα προσπαθήσω πάλι το απόγευμα που θα γυρίσω σπίτι.

38 minutes ago, damianos said:

Έχει καταντήσει τραγελαφική η προσέγγιση του buy More από την εξυπηρέτηση πελατών Νόβα...🤬

Ο καθένας λέει στην κυριολεξία ότι του κατέβει....

Έχω ακούσει....🤯

1.Να κάνει πρώτα μια ανανέωση κάρτας, σε υπάρχων σταθερό όταν ήρθε από φορητότητα το καρτοκινητο ενώ τα δικαιούται ούτως ή άλλως.

2. Θα μπούνε πρώτη του μήνα, ενώ η απόδοση γίνεται αυτόματα με την ενεργοποίηση της υπηρεσίας.

3. Εάν είχε γίνει η προφορική συμφωνία από την εξυπηρέτηση πελατών πριν την ενεργοποίηση του καρτοκινητου.

4. ΔΕΝ υπάρχει ποία η υπηρεσία.

5. ΔΕΝ την δικαιούται η γραμμή σάς 

Και άλλες προσβλητικές δικαιολογίες που υποτιμούν την νοημοσύνη μου και την πιστότητα στην εταιρία από το 1997...

Πέντε buy more έχω κ μου έβγαλαν το καλοκαιρινό ζώδιο, στο καθένα ξεχωριστά για να ενεργοποιηθεί...

Ότι του φανεί του λολοστεφανη είναι η πραγματική αντιμετώπιση τούς...🤡

nova.jpg

Τι να κάνει και ο κυρ-Μητσος δεν μπορεί να τα ξέρεις όλα. Σιγα-σιγα θα τα μάθει. 

ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Επανέρχομαι για ενημέρωση. Μετά από αλλεπάλληλες συνομιλίες στο chat και στο 13800 και αφού μιλησα με όλη την οικογένεια του κυρ-Μητσου βρέθηκε  ένας υπάλληλος που απλά ήξερε την δουλειά του και τακτοποιηθηκε το πρόβλημα μου. Σας παραθέτω τις συνομιλίες μας.

Screenshot_20250523-133230_Chrome.jpg

Screenshot_20250523-133919_Chrome.jpg

ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Δλδ μετά την επιτυχή κατάργηση της ιστορικής φορμας επικοινωνίας, μόνο με chat επικοινωνούμε με τους βασιλικότερους των βασιλέων στη Nova? Κάθε φορά που πουλιέται, όλο και καλύτερη γίνεται η εξυπηρετηση!

Πήρα τώρα τηλέφωνο στην τεχνική εξυπηρέτηση, 13700, για να ενεργοποιήσω το VoLTE.
Είπα στο αυτοματοποιήμενο σύστημα τι θέλω και μου απαντάει:
Ωραία, για το θέμα που μας έχετε ζητήσει καλέστε ξανά στο 13800 με χρέωση!!!
Κατέβασα κάτι καντύλια στο αυτόματο σύστημα!...!  Λες και δεν είναι τεχνικό θέμα αυτό και καλώ για πληροφορίες, ή λες και μπορώ να το κάνω με άλλον τρόπο... για τα μπάζα...! :classic_angry:
Αναγκαστικά θα το κάνω στο chat.

Ακολουθεί OFF TOPIC
Ζητώ ταπεινά συγνώμη για το παρακάτω αλλά έπρεπε κάπως να το βγάλω από μέσα μου.

Θέλω τόσο πολύ να βρίσω αλλά ποιον να πρωτοβρισω. Την εταιρεία, την ΕΕΤΤ που αν κάνω καταγγελία θα τους κάνει λίγο ντα για να το αλλάξουν, ενώ θα επρεπε να βάζει τεράστια προστιμα για να μην κάνουν κάτι τέτοια καταχρηστικά οι εταιρείες, την κάθε κυβέρνηση που θα έπρεπε να θεσμοθετεί ποινικές και αστικές ευθύνες στα στελέχη εταιρειών που παίρνουν τέτοιες αποφάσεις στο βωμό της ελεύθερης αγοράς και του κέρδους για τους λίγους, ή την πλειοψηφίας των συμπατριωτών μου που ψηφίζουν τέτοιες κυβερνήσεις που συστηματικά αποφεύγουν να θεσμοθετούν υπερ του δημοσίου συμφέροντος. Με 3 παίκτες μόνο δεν υπάρχει ελεύθερη αγορά. Υπάρχει διαστρέβλωση και χρειάζεται κρατικός παρεμβατισμός. Όπως και στις τράπεζες και αλλού. 
Σκέτη απογοήτευση... 

15 minutes ago, opmgls said:

Πήρα τώρα τηλέφωνο στην τεχνική εξυπηρέτηση, 13700, για να ενεργοποιήσω το VoLTE.
Κατέβασα κάτι καντύλια στο αυτόματο σύστημα!...!  Λες και δεν είναι τεχνικό θέμα αυτό και καλώ για πληροφορίες, ή λες και μπορώ να το κάνω με άλλον τρόπο... για τα μπάζα...! :classic_angry:

Τόσα χρόνια έπρεπε να βαλει SMS ενεργοποίησης όπως η Cosmote τσακ μπαμ. Η WIND είχε (VOWΝΑΙ) για wifi calling αλλα δε λειτουργεί πελον με τη Nova το έχουν αλλάξει είχα ρωτήσει και στην εξυπηρέτηση μόνο από εκεί.

27 minutes ago, opmgls said:

Ακολουθεί OFF TOPIC
Ζητώ ταπεινά συγνώμη για το παρακάτω αλλά έπρεπε κάπως να το βγάλω από μέσα μου.

Θέλω τόσο πολύ να βρίσω αλλά ποιον να πρωτοβρισω. Την εταιρεία, την ΕΕΤΤ που αν κάνω καταγγελία θα τους κάνει λίγο ντα για να το αλλάξουν, ενώ θα επρεπε να βάζει τεράστια προστιμα για να μην κάνουν κάτι τέτοια καταχρηστικά οι εταιρείες, την κάθε κυβέρνηση που θα έπρεπε να θεσμοθετεί ποινικές και αστικές ευθύνες στα στελέχη εταιρειών που παίρνουν τέτοιες αποφάσεις στο βωμό της ελεύθερης αγοράς και του κέρδους για τους λίγους, ή την πλειοψηφίας των συμπατριωτών μου που ψηφίζουν τέτοιες κυβερνήσεις που συστηματικά αποφεύγουν να θεσμοθετούν υπερ του δημοσίου συμφέροντος. Με 3 παίκτες μόνο δεν υπάρχει ελεύθερη αγορά. Υπάρχει διαστρέβλωση και χρειάζεται κρατικός παρεμβατισμός. Όπως και στις τράπεζες και αλλού. 
Σκέτη απογοήτευση... 

Δοκιμασε να πάρεις ξανά στο 13700 και πες πρόβλημα σύνδεσης η κάτι τέτοιο 

ΔΗΜΗΤΡΗΣ

6 ώρες πριν, mips said:

Επανέρχομαι για ενημέρωση. Μετά από αλλεπάλληλες συνομιλίες στο chat και στο 13800 και αφού μιλησα με όλη την οικογένεια του κυρ-Μητσου βρέθηκε  ένας υπάλληλος που απλά ήξερε την δουλειά του και τακτοποιηθηκε το πρόβλημα μου. Σας παραθέτω τις συνομιλίες μας.

Screenshot_20250523-133230_Chrome.jpg

Screenshot_20250523-133919_Chrome.jpg

Ήρθε το SMS ότι ενεργοποιηθεί το buy More 15gb+1000 προς ΌΛΟΥΣ???

1 hour ago, Kostas_653 said:

Δλδ μετά την επιτυχή κατάργηση της ιστορικής φορμας επικοινωνίας, 

https://nova.gr/eksipiretisi-pelatwn/epikoinonia/apostoli-aitimatos

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

6 minutes ago, HEO said:

Αυτό δεν είναι η φόρμα επικοινωνίας γενικής χρήσης. Είναι ειδική φόρμα για θέματα GDPR, δηλαδή για προσωπικά δεδομένα. Άλλο πράγμα η επικοινωνία με την εξυπηρέτηση πελατών και άλλο η άσκηση δικαιωμάτων βάσει του κανονισμού προστασίας δεδομένων.

Στην πρωτη επιλογη (θέμα επικοινωνίας) υπαρχει επιλυση διαφορας ή ασκηση δικαιωματος gdpr. Κανονικα το πρωτο πρεπει να δουλεψει.

Edited by kmpatra

57 minutes ago, elkons said:

Αυτό δεν είναι η φόρμα επικοινωνίας γενικής χρήσης. Είναι ειδική φόρμα για θέματα GDPR, δηλαδή για προσωπικά δεδομένα. Άλλο πράγμα η επικοινωνία με την εξυπηρέτηση πελατών και άλλο η άσκηση δικαιωμάτων βάσει του κανονισμού προστασίας δεδομένων.

Ακριβώς αυτό. Η κλασικη φορμα επικοινωνίας ήταν για θεματα account, τα θεματα καρτοκινητής κλπ. Τώρα δεν έχουμε ΠΟΥΘΕΝΑ να γραψουμε για θεματα καρτοκινητής που δεν μπορούσαμε να λύσουμε σε καταστημα ή chat και βασικά την πατήσαμε.

3 ώρες πριν, elkons said:

Η κλασική φόρμα είναι, επιλέγετε επίλυση διαφοράς και λαμβάνετε και αριθμό πρωτοκόλλου για μελλοντική χρήση στην εεττ

1 minute ago, paanos said:

Η κλασική φόρμα είναι, επιλέγετε επίλυση διαφοράς και λαμβάνετε και αριθμό πρωτοκόλλου για μελλοντική χρήση στην εεττ

Δηλαδή μπορεί να χρησιμοποιηθεί για οποιοδήποτε αίτημα όπως και κατά το παρελθόν;

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

8 ώρες πριν, damianos said:

Ήρθε το SMS ότι ενεργοποιηθεί το buy More 15gb+1000 προς ΌΛΟΥΣ???

Όχι δεν ήρθε. Εγώ έχω το παλιό. 1000 προς όλους μόνο.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ

13 ώρες πριν, p_k said:

Δηλαδή μπορεί να χρησιμοποιηθεί για οποιοδήποτε αίτημα όπως και κατά το παρελθόν;

ναι, την ίδια καταληξη έχει

On 21/5/2025 at 3:07 ΜΜ, vslk said:

Η προσφορά με τα απεριόριστα και επίσημα από το site

IMG_20250521_150048.thumb.jpg.1bbc3f81cc87241bc72f7798b32ebd1e.jpg

Εγώ έχω την προσφορά αλλά με τα 1000' στα 13€, από συνεργάτη. Πιστεύω να μην είναι και το δικό μας για 12 μήνες, γιατί οι ίδιοι διαφήμιζαν την προσφορά ως "για πάντα". 😅 Βέβαια δεν θα μου κάνει εντύπωση αν έλεγαν ψέματα.

6 minutes ago, MitsosDaBest13 said:

Εγώ έχω την προσφορά αλλά με τα 1000' στα 13€, από συνεργάτη. Πιστεύω να μην είναι και το δικό μας για 12 μήνες, γιατί οι ίδιοι διαφήμιζαν την προσφορά ως "για πάντα". 😅 Βέβαια δεν θα μου κάνει εντύπωση αν έλεγαν ψέματα.

Ένα τόσο δα αθώο ψεματάκι.. 😉😂😂

Υ.Γ: Πάντως παιδιά αν είναι να είσαι Nova καρτοκινητή, καλύτερα με 99€ το ετήσιο της Q. Με τα ίδια λεφτά ούτε 8 μήνες free2go δεν βγάζεις.