Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

4 ώρες πριν, VIPdriver said:

Ελαχιστοι ασχολούνται με τις ταχύτητες και ελάχιστοι ξεπερνούν τα 200-300 gb.

Είπα εγώ ποτέ ότι αναφέρομαι στις ανάγκες της πλειοψηφίας; Ή μήπως όσοι γράφουμε τακτικά εδώ δεν είμαστε η μειοψηφία της μειοψηφίας.

Ξαναλέω ότι το θέμα είναι η λογική και όχι πόσους αφορά.

On 22/1/2025 at 9:15 ΜΜ, spoukos said:

Σήμερα  ενεργοποιηθηκα στο δίκτυο και έλαβα αυτά τα μηνύματα. Είναι για 1 χρόνο τα απεριόριστα και μετά 38gb σε κάθε ανανέωση επ αόριστον 

Screenshot_20250122_182624_Messages.jpg

Περιμένω κι εγώ ενεργοποίηση από φορητότητα αύριο. Να σε ρωτήσω.. είχες κάποια επικοινωνία με Nova πριν σου κοπεί το σήμα; Ή απλώς κάποια στιγμή μέσα στη μέρα διακόπηκε;

50 minutes ago, gpapas640 said:

Είπα εγώ ποτέ ότι αναφέρομαι στις ανάγκες της πλειοψηφίας; Ή μήπως όσοι γράφουμε τακτικά εδώ δεν είμαστε η μειοψηφία της μειοψηφίας.

Ξαναλέω ότι το θέμα είναι η λογική και όχι πόσους αφορά.

Η κάθε εταιρία βλέπει τις ανάγκες και τη χρηση της πλειοψηφίας. Οσο αφορα την λογική, απο τη στιγμη που λεει απεριόριστα και δεν το κόβει εντελώς, παραμένουν απεριόριστα. Εαν έλεγαν φουλ ταχύτητες και εβαζαν κοφτη, τοτε θα ηταν φαουλ.

On 22/1/2025 at 9:49 ΜΜ, cu2goup said:

Πάρτε στο 2109995100 και ζητήστε:

είτε κενή sim για να κάνετε εσείς τη διαδικασία της φορητότητας 

είτε καινούριο νούμερο.

Εγώ ζήτησα δύο κενές για φορητότητα και μου στέλνει και άλλη μία δώρο νέο νούμερο. Όλα με την προσφορά. Και όλα δωρεάν.

Θέλω μία διευκρίνιση σχετικά με αυτό. Τι σημαίνει ολα δωρεαν? Μπορώ να κάνω φορητότητα ζητώντας κενή sim, και να μου στείλουν μόνο τη sim, χωρίς κάποια κάρτα ανανέωσης κοντά? Γιατί θέλω το νούμερο που θα μεταφέρω να το ξαναγυρίσω μετά στη vodafone. Αν δεν πληρώσω 13 ή 15€ για την πρώτη ανανέωση είναι ό,τι πρέπει.

37 minutes ago, hercoulis said:

Ακριβώς αυτό. Δε θα έχει κάρτα ανανέωσης.

Εγώ πάντως δεν συμφωνώ με το να τα δίνουν και εντελώς δωρεάν. Μία καρτούλα των 13€ θα ήταν καλό να σε υποχρεώνει να πάρεις. Σου στέλνουν με κούριερ την κάρτα που η Cosmote αυτό το χρεώνει 3€.. κι εσύ στο καπάκι κάνεις φορητότητα για άλλη εταιρεία για να πάρεις προσφορά..

@kmpatraδεν σου τη λέω καλά κάνεις κι εγώ στη θέση σου το ίδιο θα έκανα.

6 ώρες πριν, gpapas640 said:

Ειλικρινά δεν υπάρχει λόγος να κολλάμε στο δέντρο και να χάνουμε το δάσος. Το πακέτο με απεριόριστα δεδομένα θα το πάρει κάποιος που δε θέλει να μετράει τα δεδομένα του. Κι ο λόγος που δεν θέλει να μετράει τα δεδομένα του είναι επειδή η χρήση του είναι αυξημένη. Όχι για να είναι απλώς online και να μπορεί να στέλνει ίσα ισα στο messenger με μέγιστη ταχύτητα 4Mbps, διότι με αυτή τη χρήση ξοδεύει ελάχιστα data, άρα τα απεριόριστα απλώς δεν του είναι χρήσιμα. Συνεπώς όπως ήδη αναφέρθηκε πρόκειται για παραπλανητικό μάρκετινγκ.

Τίμια είναι η κοσμοτέ που δίνει πραγματικά απεριόριστα χωρίς κόφτες.

Τίμια είναι η Nova που άλλαξε στα πακέτα της το "απεριόριστα data" σε "200GB" χωρίς να χρησιμοποιεί καταχρηστικά τον όρο απεριόριστα, βάζοντας κόφτες ταχύτητας.

Και κάτι τελευταίο: ακόμη και αν δεχτούμε τον κόφτη, πάλι δεν είναι σωστή η Vodafone. Είχε τύχει να μου επιβληθεί περιορισμός ταχύτητας στο παρελθόν ενώ δεν είχα ξεπεράσει ούτε για αστείο τα 300GB μηνιαίως (και λόγω κατανάλωσης αφού αγοράζω το Big bang data max των 200GB που δεν εξαντλω ποτέ και λόγω ταχύτητας που οριακά είναι 13-14Mbps). Μιλώντας με την εξυπηρέτηση, δε μπορούσαν να μου αποδείξουν ότι τα είχα ξεπεράσει. Επειδή είδαν στο σύστημα ότι είχα παρει 1 μέρα απεριόριστα το έριξαν εκεί. Ότι δηλαδή μέσα σε ένα μήνα δεν καταναλώνω ποτέ πάνω από 200GΒ και σε μία ημέρα κατανάλωσα πανω από 100GB με ταχύτητα 14Mbps. Ζήτησα να διερευνηθεί, σε λίγες μέρες κλείνουν 2 μήνες από το περιστατικό και ακόμη διερευνάται. Γελάει ο κόσμος....

Καλά όλοι έχουμε ιστορίες παραπόνων από τις εταιρείες. Σε μένα πιο παλικαρίσια να το πω, φέρθηκε η voda.

Υ.Γ. (και off topic) Αυτή την ατάκα με το δέντρο και το δάσος ρε καρντάση την μισώ. Πολύ άκυρο επιχείρημα. Άσε που την χρησιμοποιούν πολύ αυτοί με τις πυραμίδες

6 ώρες πριν, gpapas640 said:

Όχι για να είναι απλώς online και να μπορεί να στέλνει ίσα ισα στο messenger με μέγιστη ταχύτητα 4Mbps, διότι με αυτή τη χρήση ξοδεύει ελάχιστα data, άρα τα απεριόριστα απλώς δεν του είναι χρήσιμα.

Τώρα σοβαρά υποστηρίζεις ότι με 4Mbps το μόνο που μπορείς είναι να στείλεις μνμ από το msgr;

Μάλλον ήσουν πολύ μικρός όταν είχαμε τις adsl 1-2-4 Mbps..

Από την άλλη, αν χρησιμοποιείς αυτή την υπερβολή ώστε να μας πείσεις, μην το κάνεις καλύτερα. Όλοι ξέρουμε ότι με 4Mbps κάνεις τα πάντα άνετα (ακόμα και streaming), εκτός από το κατέβασμα.

Edited by cu2goup

1 hour ago, sou_d said:

Αυτή την ατάκα με το δέντρο και το δάσος ρε καρντάση την μισώ. Πολύ άκυρο επιχείρημα. Άσε που την χρησιμοποιούν πολύ αυτοί με τις πυραμίδες

Μα η συγκεκριμένη ατάκα όπως τη λες δεν είναι το επιχείρημα μου. Δεν εξαντλούμαι σε ένα τσιτατο, εξηγω παρακάτω αναλυτικά.

2 ώρες πριν, cu2goup said:

Τώρα σοβαρά υποστηρίζεις ότι με 4Mbps το μόνο που μπορείς είναι να στείλεις μνμ από το msgr;

Από την άλλη, αν χρησιμοποιείς αυτή την υπερβολή ώστε να μας πείσεις, μην το κάνεις καλύτερα. Όλοι ξέρουμε ότι με 4Mbps κάνεις τα πάντα άνετα (ακόμα και streaming), εκτός από το κατέβασμα.

Κι εγώ αυτό πιστεύω. Αλλά τι α κανς;

1 hour ago, gpapas640 said:

Μα η συγκεκριμένη ατάκα όπως τη λες δεν είναι το επιχείρημα μου. Δεν εξαντλούμαι σε ένα τσιτατο, εξηγω παρακάτω αναλυτικά.

Μην κοιτάς το δέντρο 🤣

4 ώρες πριν, cu2goup said:

Περιμένω κι εγώ ενεργοποίηση από φορητότητα αύριο. Να σε ρωτήσω.. είχες κάποια επικοινωνία με Nova πριν σου κοπεί το σήμα; Ή απλώς κάποια στιγμή μέσα στη μέρα διακόπηκε;

Απλως διακοπηκε η παλια και ενεργοποιηθηκε η καινουργια. Δεν υπηρξε καποια επικοινωνια πανω σε αυτο. Καλο θα ηταν να τις εχεις και τις 2 μεσα στο κινητο αν υποστηριζει 2 σιμ ωστε να μη μεινεις χωρις τηλ

Edited by spoukos

9 ώρες πριν, cu2goup said:

Επιβεβαιώνω, εμένα η βονταφονάρα μου δίνει 2Mbps στο τσακίρ κέφι ενω εχω συνηθίσει να κανω τα παντα και με λιγότερα. Τωρα εαν ο Ιλον (ο Μασκ) μου ζητήσει χοτσποτ για να κατευθύνει τα διαστημικά του θα του πω οτι μπορεί να λαγκάρει λίγο.