elkons Δημ. Κυριακή στις 08:20 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 08:20 μμ 5 minutes ago, mips said: Η πλάκα είναι ότι από το 13800 μου είπαν ότι έστειλαν μήνυμα ότι θα γίνει φραγή αλλά για ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΔΕΝ ΤΟ ΠΗΡΑ. Τα συμπεράσματα δικά σας. Βλακείες λένε και στη q δεν έλαβα τίποτα 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. Κυριακή στις 08:25 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 08:25 μμ 4 minutes ago, elkons said: Βλακείες λένε και στη q δεν έλαβα τίποτα Μήπως φταίμε εμείς που δεν το λάβαμε το μήνυμα?? 3 Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Κυριακή στις 08:30 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 08:30 μμ Βλακείες εννοώ αυτά που λένε στο 13800 Σκέφτομαι σοβαρά να καταργήσω τη Q μόνος μου με έχουν κουράσει και είναι ένα απλό καρτοκινητο ούτε καν συμβόλαιο μια το sms κατάργησης μετά η πίεση να το μετατρέψω ντε και καλά σε συμβόλαιο έχουν κουράσει. Και συνεχίζουν και σε εσάς να σας τρολαρουν. Πολύ σοβαρή εταιρεία... 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. Κυριακή στις 09:16 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 09:16 μμ Τώρα κάποιος πάτησε το κουμπί για τα ντατα 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alteisei Δημ. Κυριακή στις 09:32 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 09:32 μμ 1 hour ago, elkons said: Έχουν απωθημένα με τους πελάτες γιατί καθημερινά ακούνε το ευαγγέλιο 😅😅 Λοιπον, Και στην ελληνικη επανασταση πχ 1825 γραφαν οι αγγλικες εφημεριδες ψεμματα/παραλογισμους (πχ οτι δεν ειψε αυτη τη βιαιοτητα που γραφαν οι Βιενεζικες εφημεριδες η Τροπολιτσα), Οπως κι εδω ειναι παραλογο/υπερβαλλον να ζητατε και οχι € εντος 2μηνου και 600αρια, σε σχεση με το λογικο (ισης αξιας δλδ): Οχι ουτε καν καλες υπηρεσιες η μαυρη εταιρια? ΟΚ τουλαχιστον οχι φραγη εισερχομενων για 12 μηνες. Λογικο στο πλαισιο "Ο,τι δινεις παιρνεις , αναλογα". Εστω και με τους "παραλογισμους" (υπερβαλλοντα απο τα αναλογουντα στην ΑΝαξια αυτης της εταιριας) οπου ζητατε παραπανω απο οσα της ΑΝαξιζουν, ΟΚ, Τουλαχιστον καποιοι απο εδω μεσα (username δε λεω) κανουν μωκο, που εδειχναν υπερ του δεοντος πιστη στο "ευαγγελιο": "Ορκιζομαι στην μαυρομπλε εταιρια να πω την αληθεια, ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΝ ΠΑΡΕΙ Ο ΧΑΡΟΣ με τοσα ψεμματα που λεωβκαι δεν ισχυουν μα τον τοιουτιποτα!!". Αλλα με οσα ζητατε το παρακανατε. Αυτα που αναλογουν στην μαυρη εταιρια. Μη το παρακανετε. Θα κλεισει τελειως και οι αλλες 2 εταιριες θα σας δωσουν υπερ του δεοντος ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ/ΑΡΜΟΖΕΙ στη συντριπτικη πλειοψηφια των υπηκοοων αποχαυνωσης/target group. ΚΑΙ ΟΟ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΜΕΤΑ ΘΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΔΕΟΝΤΟΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΡΜΟΖΟΥΝ. Μπρος γκρεμος και πισω ρεμα: "Η Λερναια Υδρα δε κοβεται μαχαιρι. Καιγεται σιγα-σιγα οσπου να καυτηριαστει". Πολυ συγκινησιακη πανουκλα εχετε "κολλησει". Αναμενομενο/προβλεπομενο βεβαια, οπως και το "τρενο" που παραμενετε "επιβατες". Υ.Γ.: Βαζουν αστειακια like οι αναφερομενοι "μωκο".... Ας συνεχισουν. "Τι ειμαι; Οσα εχω κανει ως τωρα στο παρελθον μου. Και αυτο δε προκειται ποτε να αλλαξει ωςπου να φυγει καθεις απο αυτο τον κοσμο". Defacto._ 1 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. Κυριακή στις 09:42 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 09:42 μμ @alteisei κοιτά καψόνι με το πακέτο που κάνουν. Εχει καμπάνα αλλά δεν υπάρχει 😁😁 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Κυριακή στις 09:45 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 09:45 μμ 1 minute ago, hercoulis said: @alteisei κοιτά καψόνι με το πακέτο που κάνουν. Εχει καμπάνα αλλά δεν υπάρχει 😁😁 Θετικά:Έχει φουλ σήμα (αν όχι gsm) Αρνητικά:Σε τρολάρουν ψηφιακά 1 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. Κυριακή στις 09:48 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 09:48 μμ Είναι πλασματικό αν αγγίξεις το τηλ πάει στη μια γραμμή Γιαυτο και το αποθανάτησα 📶 5 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. Χθες στς 12:45 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 12:45 πμ 4 ώρες πριν, HEO said: OK, το λεω αυτο, διοτι ΑΝ ΤΟ ΤΗΕΛΦΩΝΟ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΟ συμβαινει αυτο που γραφεις δεν σου λεει κανενα μηνυμα αν το παρεις οτι ο χρηστης εχει την συσκευη ανεργη και κανει λες και ειναι αποσυνδεδεμενο και βεβαια δεν σου ερχονται μηνυμαρα οτι καποιος σε πηρε μονο τα κανονικα SMS μηνυματα μενουν σε αναμονη και οταν το ανοιξεις τα λαμβανεις φυσικα οπως ειπα αν ειναι ανοικτο και συνδεδεμενο δουλευει μια χαρα και κανεις δεν καταλαβαινει τιποτα Όλα ακριβώς ίδια σε μένα 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. Χθες στς 04:31 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 04:31 πμ On 5/11/2024 at 6:54 ΠΜ, ParafronGR said: Αυτή η NOVA (ποια NOVA, NOVάρα!), άλλαξε τόσο πολύ που θυμίζει παλιές καλές εποχές TIM. Στο F2G που εχω στο συρτάρι από το Γενάρη αποφάσισαν - αφού μου το έδωσαν για 2 μήνες το καλοκαίρι από το πουθενά και στα μισά του δεύτερου μου το πήραν πίσω - να μου δώσουν την πρώτη του Νοέμβρη ξανά τα 600+600 αλλά χωρίς αυτή τη φορά το 1cent δώρο. Βλέπω την κίνηση τα ξημερώματα της 1ης στο myF2G λέω, "προσπαθουν να με κάνουν να τους βάλω κάρτα". Ανοίγω το τηλ σήμερα από τότε και τί να δω! Μου τα ξαναφάνε όλα!! Σε ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΟ νούμερο. Κι όχι μόνο μου τα φάγανε, μου στείλανε και ενημερωτικά sms "έχετε καταναλωσει το 80% των λεπτών/mb της προσφοράς". Τους έστειλα μήνυμα στο τσατ να μου εξηγήσουν πώς καταναλωσα τα λεπτά στις 2 τα ξημερωματα με το τηλ κλειστό και η ιστορία έχει ώς εξής: - πώς καταναλωθηκαν τα λεπτά σε κλειστό τηλεφωνο? - ο αριθμό σας φαίνεται απενεργοποιημένος λόγω μη ανανεωσης τους τελευταιους 2 μήνες. - ο αριθμός δεν είναι απενεργοποιημένος, δεχεται κανονικά κλήσεις & μήνυμα. αλλά τι σχεση έχει αυτό? τα mb & τα λεπτά πώς καταναλωθηκαν σε κλειστή συσκευή - επειδή ο αριθμός φαίνεται ανενεργός, έγινε απενεργοποιηση της προσφοράς. - δλδ μου δώσατε από το πουθενα μια προσφορά και μου τη φάγατε μόνοι σας ενώ ξέρατε από πριν οτι ο αριθμός είναι "ανενεργός" για εσάς. - κάποιος θα επικοινωνησει μαζί σας, έχετε αριθμό υπόθεσηςΧΧΧΧ . Καλό απόγευμα. 😛 😛 😛 *θα ανεβασω τα screenshot από τα μηνυματα αργότερα γιατί είναι από ένα αρχαίο xiaomi Καταλάθος το είχα γράψει στο νήμα των συμβολαίων, αλλά και σε μένα τα ίδια έκαναν. 4 Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fns1 Δημ. 20 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 20 ώρες πριν 5 ώρες πριν, ParafronGR said: Καταλάθος το είχα γράψει στο νήμα των συμβολαίων, αλλά και σε μένα τα ίδια έκαναν. Το έγραψα και πιο πρίν.Προφανως είναι bug βλακεία των προγραμματιστών.Δεν έπρεπε καν να έρχεται καν το 600αρι γιατί τα νούμερα είναι αταιστα πάνω από 2μηνο.Αλλα είναι τόσο προχειροι που έρχεται το μνμ και μετά από κάποιες ώρες ξανά τσεκαρει το μποτάκι και τα παίρνει πίσω τα μηδενίζει με αυτόματοποιημενο μην ότι καταναλώθηκαν κλπ.Το ίδιο ισχύει και σε εμένα εδώ και μήνες. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. 20 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 20 ώρες πριν 4 minutes ago, Fns1 said: Το έγραψα και πιο πρίν.Προφανως είναι bug βλακεία των προγραμματιστών.Δεν έπρεπε καν να έρχεται καν το 600αρι γιατί τα νούμερα είναι αταιστα πάνω από 2μηνο.Αλλα είναι τόσο προχειροι που έρχεται το μνμ και μετά από κάποιες ώρες ξανά τσεκαρει το μποτάκι και τα παίρνει πίσω τα μηδενίζει με αυτόματοποιημενο μην ότι καταναλώθηκαν κλπ.Το ίδιο ισχύει και σε εμένα εδώ και μήνες. Αν το έκανε άλλος πάροχος (εκτός της Nova - οτι να ναι) θα υποπτευόμουν ότι γίνεται επίτηδες για να σου θυμίζει τι χάνεις που δεν βάζεις χρήματα. 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. 19 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 19 ώρες πριν Επανέρχομαι για ενημέρωση Μετά από δεκάδες τηλέφωνα με το 13700 το αποτέλεσμα ήταν ξερός εκβιασμός. Αν δεν κάνω ανανέωση η γραμμή δεν ανοίγει ούτε θα δέχεται κλήσεις τίποτα. Μολις ζήτησα να μιλήσω με κάποιον υπεύθυνο μου είπαν ότι δεν είναι δυνατόν αυτό. Όταν ζήτησα από την κοπέλα να μου πει πάλι το όνομα της και ότι δεν πρόκειται να ενεργοποιηθεί η γραμμή για να καταγράψω την κλήση μου το έκλεισε κατάμουτρα. Γνωρίζει κάποιος που πρέπει να κάνω καταγγελία? 2 1 4 Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 19 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 19 ώρες πριν (edited) 6 minutes ago, mips said: Γνωρίζει κάποιος που πρέπει να κάνω καταγγελία? δεν προκειται να καταφερεις κατι απο την στιγμη που επισημα λενε οτι μπαινει φραγη και ανεπισημα σε καποιους το αφηνουν ανοικτο γνωμη μου Edited 19 ώρες πριν by HEO 7 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. 19 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 19 ώρες πριν 3 minutes ago, HEO said: δεν προκειται να καταφερεις κατι απο την στιγμη που επισημα λενε οτι μπαινει φραγη και ανεπισημα σε καποιους το αφηνουν ανοικτο γνωμη μου Καταρχήν φίλε μου κάθε γνώμη είναι δεκτή και σεβαστή. Να διευκρινίσω ότι το πρόβλημα μου δεν είναι να κάνω ανανέωση είναι πρωτον ότι με ενοχλεί αφάνταστα ο ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ και δεύτερον αυτή δεν είναι η έννοια του καρτοκινητου να κάνω ανανέωση οπότε χρειάζομαι . 6 Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. 18 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 18 ώρες πριν 6 minutes ago, mips said: Καταρχήν φίλε μου κάθε γνώμη είναι δεκτή και σεβαστή. Να διευκρινίσω ότι το πρόβλημα μου δεν είναι να κάνω ανανέωση είναι πρωτον ότι με ενοχλεί αφάνταστα ο ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ και δεύτερον αυτή δεν είναι η έννοια του καρτοκινητου να κάνω ανανέωση οπότε χρειάζομαι . Όπως γράφεις φίλε κάθε γνώμη σεβαστή αλλά ο ορισμός που δίνεις στην καρτοκινητη τηλεφωνία είναι δικός σου. Η Nova δίνει άλλο ορισμό και μάλιστα τον αλλάζει κάθε τόσο όπως νομίζει. Και στον καθένα μας μπορεί να δίνει διαφορετικό αφού ο ορισμός αυτός δεν είναι θεσμοθετημένος. Για καταγγελία προσπάθησε να πάρεις αυτές τις απαντήσεις από την Nova online μέσω της σελίδας, φόρμα επικοινωνίας ή ακόμη καλύτερα email. Εύχομαι να βγάλεις κάποια άκρη. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akar2015 Δημ. 17 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 17 ώρες πριν Από 02/01/2025 κι εφεξής, η υπηρεσία καρτοκινητής που προσφέρει δωρεάν 1000 λεπτά ομιλίας προς όλους για 30 ημέρες αυτόματα και κάθε μήνα σε συνδρομητές που συνδυάζουν τουλάχιστον ένα (1) συμβόλαιο σταθερής ή κινητής, τροποποιείται και θα εφαρμόζεται πλέον αυτόματη χρέωση αξίας 3€ στην 1η ανανέωση οποιασδήποτε αξίας ανά ημερολογιακό μήνα. Η τροποποίηση αφορά υφιστάμενους και νέους συνδρομητές όλων των προγραμμάτων FREE2GO και Q, εγγεγραμμένους στη συνδυαστική υπηρεσία, συμπεριλαμβανομένων και όσων λαμβάνουν προσωρινά προωθητικό bonus 15GB για 30 ημέρες. Επιπρόσθετα, οι εν λόγω συνδρομητές θα έχουν δυνατότητα απεγγραφής από την υπηρεσία καλώντας στην εξυπηρέτηση πελάτων NOVA (χρέωση 0,25€/κλήση). Οι συνδρομητές που θα έχουν ενεργοποιήσει τα ανωτέρω πακέτα πριν την τροποποίησή τους, θα μπορούν να κάνουν χρήση των υφιστάμενων διαθέσιμων παροχών τους μέχρι την κατανάλωση ή τη λήξη τους. https://nova.gr/anakoinoseis/genikes-anakoinwseis/anakoinwsh-nova-02-12-2024 4 3 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 17 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 17 ώρες πριν Τελευταία στιγμή; Συγνώμη από δωρεάν στα 3€; Μήπως να τους πληρώνουμε και το ρεύμα για τις κεραίες τους ;.. 1 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. 17 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 17 ώρες πριν 3€ για 1000' 4 2 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 17 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 17 ώρες πριν Απο δωρεάν. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fns1 Δημ. 17 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 17 ώρες πριν On 8/11/2024 at 9:28 ΠΜ, Fns1 said: Επιστρέφω λοιπόν με νεότερα μίλησα με το chat του free to go και μου είπαν ότι θα μπουνε τα 1.000 λεπτά αλλά την πρώτη του μήνα, τα 15 giga σε καμία περίπτωση δεν μου τα δίνουν επειδή είμαι παλιός συνδρομητής τους είπα για τη φορητότητα που έκανα δεν το δέχονται σε καμία περίπτωση επειδή ή σταθερή μου είναι πολύ καιρό πριν, ανέφερα καταγγελία στην ΕΕΤΤ το αυτί τους δεν ιδρώνει αποφάσισα να περιμένω μέχρι την πρώτη του μήνα να δω τι θα μπει τελικά γιατί δεν έχω ούτε τα 1000 λεπτά τώρα, επίσης λήγει η σταθερή μου οπότε σκέφτομαι να το χρησιμοποιήσω σαν επιχείρημα ανανεώνοντας τις σταθερή μου μήπως μου τα δώσουνε.Αφηνω και την εκκρεμότητα να δοκιμάσω και σε κατάστημα ξανά αλλά μετά την 1η Δεκεμβρίου.Θα ξαναεπανελθω τότε. Επιστρέφω με νεότερα τελικά 1η του μήνα δεν μπήκε απολύτως τίποτα ούτε καν τα 1000 οπότε μιλάω στο chat χθες και μου ανοίγουν εσωτερικό αίτημα με αριθμό αιτήματος και σήμερα το πρωί μου ήρθε e-mail και τελικά μπήκανε και τα 1.000 και τα 15 γιγα. Δεν πρόλαβα να χαρώ βέβαια γιατί τώρα διάβασα για την ανακοίνωση που θα χρεώνει το3ευρώ.Δεν ξερω να γελάσω η να κλάψω. 1 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 17 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 17 ώρες πριν 25 minutes ago, elkons said: Τελευταία στιγμή; Συγνώμη από δωρεάν στα 3€; Μήπως να τους πληρώνουμε και το ρεύμα για τις κεραίες τους ;.. καλα ειναι, μην το πανε στα 13 € 3 1 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 17 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 17 ώρες πριν Το καλό που είναι; Για παράδειγμα κάθε πρωί οι περισσότεροι παίρνουμε καφέ, πείτε πως δεν το πληρώνετε καθόλου τόσο καιρό και είναι δωρεάν,μετά από καιρό ξαφνικά σας λένε από αύριο θα δίνεις 3€ για το καφεδάκι σου,θα σας άρεσε; 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 17 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 17 ώρες πριν 5 minutes ago, elkons said: Το καλό που είναι; Για παράδειγμα κάθε πρωί οι περισσότεροι παίρνουμε καφέ, πείτε πως δεν το πληρώνετε καθόλου τόσο καιρό και είναι δωρεάν,μετά από καιρό ξαφνικά σας λένε από αύριο θα δίνεις 3€ για το καφεδάκι σου,θα σας άρεσε; Γενικά τα δώρα είναι άσχημο να τα χρεώνουν. 2 4 Παράθεση - Εξαργύρωση Cashback έως 08/12/2024 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 16 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 16 ώρες πριν 33 minutes ago, VIPdriver said: Γενικά τα δώρα είναι άσχημο να τα χρεώνουν. πλεον δεν ειναι δωρο ειναι πακετο βεβαια, στην αδερφη μου ακομα δεν εχουν χρεωσει τιποτα, το εχει το f2g απο τον αυγουστο ουτε το 1 ευρω που ελεγαν πριν 8 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts