Jimakos43 Δημ. 8 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Οκτωβρίου 9 minutes ago, damianos said: Ξεκάθαρα το έκαναν 7,80 για να ΜΗΝ ανανεώνεις με 8 ευρώ κ να την βγάζεις 1 μήνα 😤 σάν σε τιμωρούνε που είσαι πελάτης τούς 🤡 Ξεκάθαρα αυτό. Όσοι μπορούνε εγώ το έκανα δήλωσα το νούμερο για απαλλαγή φόρου ώστε να βάζω 8 και να μπαίνουν καθαρά 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kapoios mallon Δημ. 8 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Οκτωβρίου δίκαιο είχατε, το άφησα χωρίς κάρτα κάνα τρίμηνο και ήρθε 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. 8 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Οκτωβρίου 6 ώρες πριν, elkons said: Σε σχέση με τους ανταγωνιστές είναι αρκετά καλή η τιμή. Πχ το What's up δεν έχει προσωπικές προφορές μόνο τα πακέτα ! Κάτι παλιό tokens δίνει μόνο 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 8 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Οκτωβρίου 4 minutes ago, sou_d said: Κάτι παλιό tokens δίνει μόνο Μόνο στη payzy δίνει καλό, τότε να το χ3σω 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitroula10 Δημ. 8 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Οκτωβρίου (edited) 1 ώρα πριν, damianos said: Ξεκάθαρα το έκαναν 7,80 για να ΜΗΝ ανανεώνεις με 8 ευρώ κ να την βγάζεις 1 μήνα 😤 σάν σε τιμωρούνε που είσαι πελάτης τούς Ένα μήνα 9€ υπόλοιπο 0,88€ αν είσαι q και έχεις μηδενικό υπόλοιπο και τον επόμενο 8€. Σε f2g δεν έχει 0,30 χαράτσι Εντάξει δεν είναι καταστροφή. Ποιός δίνει αυτές τις παροχές σε αυτή την τιμή, αν βέβαια τα χρειάζεται κάποιος? 1 ώρα πριν, Kapoios mallon said: δίκαιο είχατε, το άφησα χωρίς κάρτα κάνα τρίμηνο και ήρθε Βάζεις όσο χρειάζεται και το αγοράζεις αμέσως. Δεν καθυστερείς και το παίρνεις με ΣΜΣ όχι στην εφαρμογή για να έρχεται κάθε μήνα. Edited 8 Οκτωβρίου by dimitroula10 5 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. 8 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Οκτωβρίου 16 minutes ago, elkons said: Μόνο στη payzy δίνει καλό, τότε να το χ3σω Και κάτι mystery, aniversary 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 8 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Οκτωβρίου Mystery δίνει και μερικά καλά τα απεριόριστα Data 5 ημέρες ήταν ότι πρέπει, και το ενεργοποιείς όποτε θες έχω και περσινά Mistery tokens ✨️ Α να δούμε θα δώσουν στη black Friday όπως πέρυσι; θα δώσουν κ οι 3 καμία καλή προφορά ; θα δείξει. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 8 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Οκτωβρίου Δεν τιμωρεί κανέναν η εταιρία. Βλέπει οτι οτιδήποτε και να κανει, δεν φεύγει ο κόσμος, οπότε το εκμεταλλέυεται. Και πολύ καλά κάνει. Στο γκρουπ της κιου στο Facebook εδω και 3 χρόνια ολοι απειλούν οτι θα φύγουν και όλοι κάθονται... Οι καλύτεροι πελάτες. Και εμένα εαν μου εδινε το σουπερ πακετο καθε μηνα, θα καθόμουν, έλα ομως που μου το δίνει καθε 3 μήνες (και καθε φορα το αγοραζα με σμσ)... 11 Παράθεση RIP Cashback... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitroula10 Δημ. 8 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Οκτωβρίου 39 minutes ago, VIPdriver said: έλα ομως που μου το δίνει καθε 3 μήνες (και καθε φορα το αγοραζα με σμσ)... Σταμάτα..... 😆 1 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 8 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Οκτωβρίου 5 minutes ago, dimitroula10 said: Σταμάτα..... 😆 Δεν με πιστεύεις; 4 1 Παράθεση RIP Cashback... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teiresias_ Δημ. 8 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Οκτωβρίου 1 hour ago, VIPdriver said: Δεν με πιστεύεις; Πάρε 3 Q και ασ' τις ατάιστες να δεις τι καλά θα έχεις μονίμως την προσφορά. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitroula10 Δημ. 8 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Οκτωβρίου 36 minutes ago, Teiresias_ said: Πάρε 3 Q και ασ' τις ατάιστες να δεις τι καλά θα έχεις μονίμως την προσφορά. Δεν ενδιαφέρεται κανένας, θέλουν μόνο να γκρινιάζουν. Τους είπα ότι χαρίζω έναν αχρησιμοποίητο αριθμό που έρχεται συνεχώς το ΠΑΚΕΤΟ και δεν ενδιαφέρθηκε κανένας.😆 2 4 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teiresias_ Δημ. 9 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Οκτωβρίου Τώρα που το θυμήθηκα.. γι' αυτούς που λένε πως η Vodafone ανεβάζει τεχνιτά τα νούμερα των συνδέσεων με τα δωρεάν CU.. Η Nova απαντάει σε αυτό με το να μην αφήνει να λήξουν ποτέ τα νούμερα. Για θυμηθείτε το 0.01 που μπαίνει στο υπόλοιπο ξαφνικά κατά διαστήματα!! 😉 Οπότε ουσιαστικά με το να μην αφήνεις να καταργηθούν τα νούμερα, είναι η ίδια τακτική. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 9 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Οκτωβρίου 26 minutes ago, Teiresias_ said: Τώρα που το θυμήθηκα.. γι' αυτούς που λένε πως η Vodafone ανεβάζει τεχνιτά τα νούμερα των συνδέσεων με τα δωρεάν CU.. Η Nova απαντάει σε αυτό με το να μην αφήνει να λήξουν ποτέ τα νούμερα. Για θυμηθείτε το 0.01 που μπαίνει στο υπόλοιπο ξαφνικά κατά διαστήματα!! 😉 Οπότε ουσιαστικά με το να μην αφήνεις να καταργηθούν τα νούμερα, είναι η ίδια τακτική. Την ίδια μέρα που έγινε αυτή η συζήτηση, το ειχα γράψει αυτό. 7 Παράθεση RIP Cashback... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jimakos43 Δημ. 9 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Οκτωβρίου (edited) 9 ώρες πριν, dimitroula10 said: Δεν ενδιαφέρεται κανένας, θέλουν μόνο να γκρινιάζουν. Τους είπα ότι χαρίζω έναν αχρησιμοποίητο αριθμό που έρχεται συνεχώς το ΠΑΚΕΤΟ και δεν ενδιαφέρθηκε κανένας.😆 Το θέλω εγώ 😂 Πες μου αν είναι Edited 9 Οκτωβρίου by Jimakos43 1 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fns1 Δημ. 9 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Οκτωβρίου Στο αταιστο νούμερο μου βγάζει μόνιμα την προσφορά των 7,80 πλέον. Το θετικό είναι ότι από προχθές μου στην έβγαλε και σε αυτο που ταιζω κανονικά. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. 9 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Οκτωβρίου 2 ώρες πριν, Fns1 said: Στο αταιστο νούμερο μου βγάζει μόνιμα την προσφορά των 7,80 πλέον. Το θετικό είναι ότι από προχθές μου στην έβγαλε και σε αυτο που ταιζω κανονικά. Το ίδιο και σε εμένα. Ήρθε και στα δύο. 4 Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StrikeFTW Δημ. 9 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Οκτωβρίου On 5/10/2024 at 8:33 ΜΜ, StrikeFTW said: Μάλλον αυτό είναι αλλά η ίδια η NOVA δεν με πήρε ποτέ πίσω. Δεν ξέρω αν είναι τυχαίο αλλά με κάλεσε συνεργάτης της NOVA και μου είπε την ίδια προσφορά. (νόμιζα ότι με κάλεσαν επειδή έκανα παράπονα, αλλα τελικά δεν ήξεραν τίποτα). Προφανώς το ζήτησα να μου το στείλουν γραπτά με email και μου στείλαν αυτό https://f2g.top-store.gr/ και τα στοιχεία τους. Το προχώρησα μαζί τους και περιμένω (μου δώσαν tracking από ACS που φαίνεται ότι θα παραδοθεί σε εμένα τη Δευτέρα) θα κάνω update όταν έχω νεότερα. Όλα ΟΚ παιδιά. Ενεργοποιήθηκα. Έβαλα 13€ κάρτα και ενώ μου είπαν ότι θα έχω 25GB η εφαμοργή μου έδωσε 35GB. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teiresias_ Δημ. 9 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Οκτωβρίου (edited) 2 ώρες πριν, Fns1 said: Στο αταιστο νούμερο μου βγάζει μόνιμα την προσφορά των 7,80 πλέον. Το θετικό είναι ότι από προχθές μου στην έβγαλε και σε αυτο που ταιζω κανονικά. 28 minutes ago, mips said: Το ίδιο και σε εμένα. Ήρθε και στα δύο. Είναι για να ενημερωθούμε όλοι για τη νέα ακριβότερη τιμή!! Edited 9 Οκτωβρίου by Teiresias_ 2 4 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. 9 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Οκτωβρίου (edited) 31 minutes ago, StrikeFTW said: Όλα ΟΚ παιδιά. Ενεργοποιήθηκα. Έβαλα 13€ κάρτα και ενώ μου είπαν ότι θα έχω 25GB η εφαμοργή μου έδωσε 35GB. Μήπως έχεις Lidl plus? Edited 9 Οκτωβρίου by hercoulis 3 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. 9 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Οκτωβρίου 33 minutes ago, Teiresias_ said: Είναι για να ενημερωθούμε όλοι για τη νέα ακριβότερη τιμή!! Δεν έχεις άδικο. Το μέλλον θα δείξει αν μας το ξαναδώσει. 4 Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 9 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Οκτωβρίου 27 minutes ago, hercoulis said: Μήπως έχεις Lidl plus? Lidl + nova Φοβερός συνδυασμός 😄 Ωραία προσφορά είναι 2 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 9 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Οκτωβρίου 3 minutes ago, elkons said: Lidl + nova Φοβερός συνδυασμός 😄 Ωραία προσφορά είναι Μα η Nova είναι κινητή από τα λιντλ... 5 1 Παράθεση RIP Cashback... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 9 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Οκτωβρίου Μετά από αυτό θα πουλάνε στα ταμεία κάρτες 😛😛 Μα το Lidl είναι γερμανικό...όπως η Cosmote 😀 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 9 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Οκτωβρίου Μου αρέσει που γραφουν 24 μηνες, ενω πριν το τέλος του χρόνου θα έχουν πουληθεί. Εαν κάποιος πάει σε κατάστημα λιντλ, ας ενημερώσει εαν πουλούν νούμερα f2g 3 Παράθεση RIP Cashback... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts