hercoulis Δημ. 5 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Ιουνίου summer offer 50 gb €13,30 2 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 5 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Ιουνίου 47 minutes ago, hercoulis said: summer offer 50 gb €13,30 vf το ίδιο με 12,70 ευρώ και η πράσινη 100GB με 13,50 ευρώ 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. 5 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Ιουνίου 18 minutes ago, aektzhs 1 said: vf το ίδιο με 12,70 ευρώ και η πράσινη 100GB με 13,50 ευρώ Η κλασσική WIND/NOVA που φοβάται να δώσει GB μην καταρρεύσει το δίκτυο. 6 Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teiresias_ Δημ. 5 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Ιουνίου 44 minutes ago, aektzhs 1 said: vf το ίδιο με 12,70 ευρώ και η πράσινη 100GB με 13,50 ευρώ Η Voda δίνει και απεριόριστο με 14,5. Αλλά και 200GB με 11,5 μέσω BB. 28 minutes ago, MIKU said: Η κλασσική WIND/NOVA που φοβάται να δώσει GB μην καταρρεύσει το δίκτυο. Τα δίνει σε εμάς τους εκλεκτούς πελάτες με 7€ unlimited.. 😉😂😂 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. 5 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Ιουνίου 4 ώρες πριν, Teiresias_ said: Τα δίνει σε εμάς τους εκλεκτούς πελάτες με 7€ unlimited.. 😉😂😂 Σωστά!!! Τα δίνει σε εσάς που της τα σκάτε χοντρά! (Noooot) 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teiresias_ Δημ. 6 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Ιουνίου 3 ώρες πριν, opmgls said: Σωστά!!! Τα δίνει σε εσάς που της τα σκάτε χοντρά! (Noooot) Ναι αλλά σκέψου πόση ντροπή νιώθουμε εμείς οι πτωχοί που αναγκαζόμαστε να πάρουμε το unlimited μόνο με 7€.. 😂😂😂 4 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alteisei Δημ. 9 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Ιουνίου Στο app, στα πακετα του παλιου free2go μου εχει εμφανισει διπλα στα Αγαπημενα, πριν το scroll στα πακετα του παλιου, ενοτητα με τα πακετα του νεου. Δεν το εχω κανει ποτε νεο. Οταν πατω πχ πανω στα 13€, με παει να βαλω καρτα πχ 13€. Ερωτημα: Εαν οντως βαλω καρτα πχ 13€ μεσω αυτου του τροπου στο παλιο free2go μου θα μου ενεργοποιησει και το αντιστοιχο πακετο του νεου free2go, στο/στα οποια δεν ειχα καθολου προσβαση ως παλιος; Η απλα θα βαλει καρτα και θα αφησει το υπολοιπο που αντιστοιχει (ποσο-10%-0,30€?); Στο παλιο πχ εχει τα Smart πακετα, που δεν εχει στο νεο: 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 9 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Ιουνίου Λοιπόν αν εχω καταλαβει καλά: https://nova.gr/anakoinoseis/genikes-anakoinwseis/anakoinwsh-kartokinhths-15-05-2024 Για σύνδεση η οποία είχε ήδη στις 15/5 magic numbers και συνδυασμο με σταθερό, μπορεί να φύγει μετά τις 14/6 να πάει σε άλλη εταιρεία και μετά την ενεργοποίηση στην άλλη εταιρεία να ζητήσει επιστροφή χρημάτων σε λογαριασμό τράπεζας. Τα λέω καλά? 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. 9 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Ιουνίου 7 ώρες πριν, alteisei said: Στο app, στα πακετα του παλιου free2go μου εχει εμφανισει διπλα στα Αγαπημενα, πριν το scroll στα πακετα του παλιου, ενοτητα με τα πακετα του νεου. Δεν το εχω κανει ποτε νεο. Οταν πατω πχ πανω στα 13€, με παει να βαλω καρτα πχ 13€. Ερωτημα: Εαν οντως βαλω καρτα πχ 13€ μεσω αυτου του τροπου στο παλιο free2go μου θα μου ενεργοποιησει και το αντιστοιχο πακετο του νεου free2go, στο/στα οποια δεν ειχα καθολου προσβαση ως παλιος; Η απλα θα βαλει καρτα και θα αφησει το υπολοιπο που αντιστοιχει (ποσο-10%-0,30€?); Στο παλιο πχ εχει τα Smart πακετα, που δεν εχει στο νεο: Εμένα "τυράκι" μου φαίνεται για να πάει κάποιος στο νέο f2g. 6 ώρες πριν, kmpatra said: Λοιπόν αν εχω καταλαβει καλά: https://nova.gr/anakoinoseis/genikes-anakoinwseis/anakoinwsh-kartokinhths-15-05-2024 Για σύνδεση η οποία είχε ήδη στις 15/5 magic numbers και συνδυασμο με σταθερό, μπορεί να φύγει μετά τις 14/6 να πάει σε άλλη εταιρεία και μετά την ενεργοποίηση στην άλλη εταιρεία να ζητήσει επιστροφή χρημάτων σε λογαριασμό τράπεζας. Τα λέω καλά? Αν πληρώνεις για την υπηρεσία magic numbers ναι. Αν είναι δωρεάν παροχή όχι. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 9 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Ιουνίου Δεν νομίζω ότι είναι θέμα δωρεάν, η υπηρεσία μεταβάλλεται συγκεκριμένα καταργείται. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. 9 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Ιουνίου 9 minutes ago, kmpatra said: Δεν νομίζω ότι είναι θέμα δωρεάν, η υπηρεσία μεταβάλλεται συγκεκριμένα καταργείται. Έχει να κάνει με το αν προκύπτει ζημία για αυτόν που έχει την υπηρεσία. Αν δεν πληρώνει δεν προκύπτει. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spoukos Δημ. 9 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Ιουνίου (edited) Πηγα σημερα σε ενα 4all στη γειτονια μου για να παρω ενα f2g πακετο συνδεσης και να το ενεργοποιησω online. Οταν πηγα να το ενεργοποιησω ελεγε πως ο αριθμος ειχε ηδη ενεργοποιηθει και οταν προσεξα καλα ειδα κατι διαφορετικο απο ενα κανονικο πακετο συνδεσης. Μπορει να μου εξηγησει καποιος σε πιο ονομα ειναι το νουμερο και γιατι; Εγω εψαξα και βρηκα απο το τηλεφωνο του γραφειου κατι πληροφοριες απο την ενωση λιμενικου σωματος. Να σημειωθει οτι δεν μου δωθηκε καμια αιτηση απο το καταστημα μονο το πακετο συνδεσης. Να το χρησιμοποιησω αφοβα η θα γινει τιποτα και μετα θα τρεχω επειδη ειναι αλλου δηλωμενο; Edited 9 Ιουνίου by spoukos 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 9 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Ιουνίου (edited) Η alpha promo είναι αυτή που προωθεί τα πακέτα και προφανώς στο όνομα της είναι περασμένα. Αυτό που είδες εδώ https://eaals.gr/archives/6998 για μένα είναι ξεκάθαρο ότι είναι μια απο τις συνεργασίες προώθησης. Ακολουθεις τις οδηγίες κανονικά για να πάει στο όνομά σου. Αιτηση φαντάζομαι ότι εννοεί κάποια εξουσιοδότηση μεταβίβασης. Ίσως θα έπρεπε να την πάρεις από εκεί που το αγόρασες. edit το λέει κιόλας έπρεπε να στο δώσουν. Ζητάει και το όνομα της επιχείρησης από όπου το πήρες. Σε κάθε περίπτωση από τη στιγμή που έχει ωράριο και τηλέφωνο επικοινωνίας θα βγάλεις άκρη σχετικά εύκολα φαντάζομαι. Edited 9 Ιουνίου by kmpatra 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spoukos Δημ. 9 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Ιουνίου (edited) 2 minutes ago, kmpatra said: Η alpha promo είναι αυτή που προωθεί τα πακέτα και προφανώς στο όνομα της είναι περασμένα. Αυτό που είδες εδώ https://eaals.gr/archives/6998 για μένα είναι ξεκάθαρο ότι είναι μια απο τις συνεργασίες προώθησης. Ακολουθεις τις οδηγίες κανονικά για να πάει στο όνομά σου. Την εβαλα στο κινητο και δουλευει κανονικα. Γινεται κατι αν δεν την αλλαξω στο ονομα μου; Γιατι την θελω για την γιαγια ενος φιλου που εχει ενα απλο κινητο για να μιλαει οταν χρειαζεται. Το νουμερο θα το εβαζα στο ονομα του φιλου μου αλλα οπως ειπα το πηρα ενεργοποιημενο.Απενεργοποιηται μετα απο καποιο χρονικο διαστημα η απλα μενει σε αυτους; Edited 9 Ιουνίου by spoukos 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 9 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Ιουνίου Μένει σε αυτούς από ό,τι φαίνεται. Νομίζω το πιο σωστό είναι για την έστω μία φορά που θα χρειαστεί την εξυπηρέτηση, να κάνεις την διαδικασία κανονικά. Το πολύ πολύ πάρε τηλέφωνο στην alpha promo θα σου στείλουν αίτηση αν δεν μπορείς να πας πάλι από κει που του πήρες. Υ.Γ. η αγγλική μετάφραση είναι για τα πανηγύρια... Ούτε google translate τέτοιο χάλι. Θα το τραβάνε φωτογραφίες οι τουρίστες και θα το ποστάρουν ενθύμιο από τις διακοπές τους. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spoukos Δημ. 9 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Ιουνίου 6 minutes ago, kmpatra said: Μένει σε αυτούς από ό,τι φαίνεται. Νομίζω το πιο σωστό είναι για την έστω μία φορά που θα χρειαστεί την εξυπηρέτηση, να κάνεις την διαδικασία κανονικά. Το πολύ πολύ πάρε τηλέφωνο στην alpha promo θα σου στείλουν αίτηση αν δεν μπορείς να πας πάλι από κει που του πήρες. Υ.Γ. η αγγλική μετάφραση είναι για τα πανηγύρια... Ούτε google translate τέτοιο χάλι. Θα το τραβάνε φωτογραφίες οι τουρίστες και θα το ποστάρουν ενθύμιο από τις διακοπές τους. Αμα την αφησω σε αυτους θα εχει προβλημα στο μελλον η γιαγια του φιλου μου; Για πολυ απλη χρηση το θελουμε γιαυτο δεν θελει να μπενει ο φιλος μου σε διαδικασιες εφοσον ειναι ενεργοποιημενη 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 9 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Ιουνίου Σου απάντησα. Κατ'εμε το νόμιμο και το σωστό είναι να μπει στο όνομα αυτού που το χρησιμοποιεί και στην περίπτωση που λες του συγγενή για την περίπτωση που θα χρειαστεί κάποια εξυπηρέτηση απο τον παροχο ή κάποια πιστοποίηση του αριθμού (τράπεζα κλπ). Δεν θα έχετε καμιά κυριότητα ή διαχείριση. Θεωρητικά αν θέλει η προωθητική να το καταργήσει κιόλας κάλλιστα το κάνει. Πολύ μικρή πιθανότητα βέβαια. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spoukos Δημ. 9 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Ιουνίου (edited) 46 minutes ago, kmpatra said: Σου απάντησα. Κατ'εμε το νόμιμο και το σωστό είναι να μπει στο όνομα αυτού που το χρησιμοποιεί και στην περίπτωση που λες του συγγενή για την περίπτωση που θα χρειαστεί κάποια εξυπηρέτηση απο τον παροχο ή κάποια πιστοποίηση του αριθμού (τράπεζα κλπ). Δεν θα έχετε καμιά κυριότητα ή διαχείριση. Θεωρητικά αν θέλει η προωθητική να το καταργήσει κιόλας κάλλιστα το κάνει. Πολύ μικρή πιθανότητα βέβαια. Οκ το ειπα στον φιλο μου και θα το κοιταξει. ευχαριστω πολυ. Επισης κοιταξα και τα πακετα και συμφερουν πολυ. Το μονο κακο ειναι οτι θελει ανανεωση 13€. Και ο αριθμος ειναι πολυ ευκολος με 4 επαναλαμβανομενα ψηφια! Edited 9 Ιουνίου by spoukos 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damianos Δημ. 9 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Ιουνίου Πώς μπορούμε να έχουμε αυτό το πακέτο;;; 2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spoukos Δημ. 9 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Ιουνίου 9 minutes ago, damianos said: Πώς μπορούμε να έχουμε αυτό το πακέτο;;; Δεν ξερω ηλικρινα. Εγω οπως ειπα αγορασα μια καρτα f2g απο ενα 4all ομως ηταν διαφορετικη απο τις αλλες. Ηταν ηδη ενεργοποιημενη σε προωθητικη εταιρεια και μου το εδωσαν. Το νουμερο δεν το χρησιμοποιω εγω 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 9 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Ιουνίου 7 minutes ago, spoukos said: Δεν ξερω ηλικρινα. Εγω οπως ειπα αγορασα μια καρτα f2g απο ενα 4all ομως ηταν διαφορετικη απο τις αλλες. Ηταν ηδη ενεργοποιημενη σε προωθητικη εταιρεια και μου το εδωσαν. Το νουμερο δεν το χρησιμοποιω εγω Η συσκευασία μπροστά τι έγραφε; 3 Παράθεση RIP Cashback... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. 9 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Ιουνίου Για όσους αναρωτιούνται για τα "ειδικά" αυτά πακέτα, την απάντηση την έδωσε ο φίλος στο πρώτο του μήνυμα: το νούμερο είναι δηλωμένο στο Ναυτικό/Λιμενικό. Η Alpha Promo έχει αναλάβει τη διάθεση νούμερων αποκλειστικά (!) για τα σώματα ασφαλείας. Πώς κατέληξαν τέτοια νούμερα για γενική χρήση, μόνο αυτοί ξέρουν 5 Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 9 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Ιουνίου Το "αποκλειστικά" προκύπτει απο κάπου? Δεν μπορεί να το διαθέτει και σε άλλη αγορά? Οπως τα 4all? 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. 10 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Ιουνίου (edited) 6 ώρες πριν, kmpatra said: Το "αποκλειστικά" προκύπτει απο κάπου? Δεν μπορεί να το διαθέτει και σε άλλη αγορά? Οπως τα 4all? η "αποκλειστικότητα" δεν έγκειται στο σημείο πώλησης, αλλά στο ότι τα συγκεκριμένα πακέτα, σύμφωνα με την ίδια τη NOVA, είναι σα τα αντίστοιχα προγράμμα συμβολαίου που μπορεί κάποιος να αποκτήσει μόνο αν ανήκει στις ένοπλες δυνάμεις (συμβόλαια ΓΕΣ). Γι'αυτό αναρωτιέμαι για τη νομιμότητα του πράγματος γιατί ο φίλος που πήρε το νούμερο γράφει από μόνος του ότι τα τηλ που έχει πάνω το πακέτο είναι του γραφείου του Λιμενικού Σώματος, κάτι που δεν το βλέπεις καθημερινά. Επίσης, ακόμα και αν είναι οκ να τα πουλάνε όπου θέλουνε, από τη στιγμή που είναι ενεργοποιημένα σε άλλα στοιχεία, πώς μπορείς να έισαι σίγουρος ότι αν τα γυρίσεις στα δικά σου, με την απλή την ταυτότητα, δεν θα σου τα καταργήσουν? Πάντως μια φορά φαίνεται ξεκάθαρα στη φωτο του πακέτου ότι υπάρχει προειδοποίηση για διαφοροποιήσεις στις παροχες των πακέτων. Αν το συγκεκριμένο ενεργοποιούνταν κατευθείαν στα στοιχεία του πελάτη, θα λεγα "οκ, θα τα έχεις όσο τα έχεις", αλλά σε δική μου περίπτωση που είχα legit φοιτητικό WIND με πάσο κτλ, όταν είχα ζητήσει αλλαγή στοιχείων (του αριθμού της ταυτότητας λόγω κλοπής, ούτε καν μεταβιβαση) την επόμενη μου είχαν αφαιρεσει την φοιτητικη ιδιοτητα και έπρεπε να ξανατρέχω σε κατάστημα. Edited 10 Ιουνίου by ParafronGR 4 1 Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alteisei Δημ. 10 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Ιουνίου 12 ώρες πριν, spoukos said: Δεν ξερω ηλικρινα. Εγω οπως ειπα αγορασα μια καρτα f2g απο ενα 4all ομως ηταν διαφορετικη απο τις αλλες. Ηταν ηδη ενεργοποιημενη σε προωθητικη εταιρεια και μου το εδωσαν. Το νουμερο δεν το χρησιμοποιω εγω Ποσο κοστισε η καρτα sim για να την παρεις απο το 4all της γειτονιας σου; Πηρες ενα καρτελακι απο τον παγκο ελευθερα η τους ζητησες να σου φερουν εαν ειχαν; 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts