nininikos Δημ. 19 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Φεβρουαρίου Δούλεψε σε 2 νέα f2go και σε 3 Q. Ένα Q μαλιστα είχε και ληγμένο υπόλοιπο από τις 5.2.2024. οπότε μάλλον ισχύει για όλους χωρίς ψιλά γράμματα. 57 minutes ago, kmpatra said: Καλημέρα. Για κάντε μια (δωρεάν) δοκιμή, μηνυμα 31 στο 12410. Εμενα χτες μου απαντησε: ΣYΓXAPHTHPIA! EΓΓPAΦHKEΣ ΣTHN .... Βρε θηρίο, που το πήρες χαμπάρι αυτό το τεφαρικι;😂 Απίστευτο, να δίνει τέτοιο δώρο η WIND στο ξεκουδουνο. Θενκς για την άμεση ενημέρωση. Να, κάτι τέτοια κάνει και όλο αναβάλλω την φορητότητα στον βάτραχο. 😂😂😂 4 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 19 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Φεβρουαρίου Υποθέτω οτι στα κινητά με ληγμένο υπόλοιπο αν δουλεύει κατι θα είναι τα λεπτά. Πιθανόν να μη δουλεύει το ίντερνετ με 0 υπόλοιπο. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jimakos43 Δημ. 19 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Φεβρουαρίου 2 ώρες πριν, kmpatra said: Καλημέρα. Για κάντε μια (δωρεάν) δοκιμή, μηνυμα 31 στο 12410. Εμενα χτες μου απαντησε: ΣYΓXAPHTHPIA! EΓΓPAΦHKEΣ ΣTHN ΠPOΣΦOPA ΠOY ΘA ΣOY ΔINEI KAΘE 1H TOY MHNA 600 ΛEΠTA ΠPOΣ OΛOYΣ KAI 600MB. MOΛIΣ ΠHPEΣ TO ΠPΩTO ΔΩPO KIOΛAΣ! Προφανώς βολεύει όσους έχουν ανάγκη αρκετή ομιλία. Δοκιμάστηκε σε 2 αριθμούς, νέο και παλιό f2g και το έδωσε και στα δυο,τα οποία έχουν κάνει ανανέωση μέσα στο δίμηνο. Ο κωδικός δοκιμάστηκε τυχαία μεταξύ άλλων, δεν είχε έρθει κάποιο μήνυμα. Φυσικά δεν ξέρω αν θα το πάρουν όλοι και υπό ποιες προϋποθέσεις. Απο παλιότερα ποστ που έψαξα,επι wind συνήθως ο κωδικός έδινε δωρεάν παροχές για 6 μήνες. Ως είθισται,αν κάποιος το βάλει σήμερα,θα πάρει τα λεπτά τώρα,και ξανά, όπως το γράφει κιόλας, την 1η Μαρτίου. Οπότε αν είναι 6μηνη θεωρητικά θα μπουν 6 δόσεις, 1 τώρα και οι επόμενες 5 καθε πρώτη του μήνα. Άγνωστο μέχρι πότε θα επιτρέπει ενεργοποίηση. Οπως έγινε και σε άλλη περίπτωση μπορεί να την κόψουν οποτεδήποτε. Άγνωστο αν και αυτή είναι για 6 μήνες ή λιγότερο. Δεν γνωρίζω αν δίνει παράταση υπολοίπου,το πιθανότερο είναι όχι οπως συμβαίνει σε τέτοιες προσφορές. Το δικό μου υπόλοιπο έληγε στις 23/3 οπότε σε αυτό θα ήθελα κάποιο feedback,αν δίνει παράταση τουλάχιστον την πρώτη φορά,σε υπόλοιπα που λήγουν σε λιγότερο από 30 μερες. Update ΔΕΝ δίνει παράταση με την ενεργοποίηση Δούλεψε και σε εμένα θενκιου μπραδερ 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_man Δημ. 19 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Φεβρουαρίου Καλησπέρα , έχει κανεις πρόβλημα με το tap & get it . Εκανα ανανεωση υπολοιπου 15 ευρώ και δεν μου επιτρεπει να ενεργοποιήσω την υπηρεσια . Εχουν περάσει 10 μερες και τίποτα. Σε επικοινωνια με την νοβα μου ειπαν υπαρχει τεχνικο προβλημα στο app . 10 μέρες και δεν μπορούν να το φτιάξουν ? 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damianos Δημ. 19 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Φεβρουαρίου Έγινε σε 2 Free to Go πάω και στο Q το ληγμένο να το βάλω.... το Q , τα πήρε αλλά χωρίς παράταση υπολοίπου 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
advantix Δημ. 19 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Φεβρουαρίου 3 ώρες πριν, kmpatra said: Καλημέρα. Για κάντε μια (δωρεάν) δοκιμή, μηνυμα 31 στο 12410. Εμενα χτες μου απαντησε: ΣYΓXAPHTHPIA! EΓΓPAΦHKEΣ ΣTHN ΠPOΣΦOPA ΠOY ΘA ΣOY ΔINEI KAΘE 1H TOY MHNA 600 ΛEΠTA ΠPOΣ OΛOYΣ KAI 600MB. MOΛIΣ ΠHPEΣ TO ΠPΩTO ΔΩPO KIOΛAΣ! Σε παλιό f2g δεν δούλεψε, σε νέο δούλεψε. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
goldenboy7535 Δημ. 19 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Φεβρουαρίου 1 hour ago, makis_man said: Καλησπέρα , έχει κανεις πρόβλημα με το tap & get it . Εκανα ανανεωση υπολοιπου 15 ευρώ και δεν μου επιτρεπει να ενεργοποιήσω την υπηρεσια . Εχουν περάσει 10 μερες και τίποτα. Σε επικοινωνια με την νοβα μου ειπαν υπαρχει τεχνικο προβλημα στο app . 10 μέρες και δεν μπορούν να το φτιάξουν ? Καλησπερα Ποτε εκανες την ανανεωση ? θελει μεσα σε 7 μερες να πας να ζητησεις tap and get it . Ναι οντως ειχε θεμα πριν 10 μερες , Αλλα παρα ειναι μεγαλο διαστημα να μην εχει φτιαξει.. yg σε δικο μου app φαινονται κανονικα. Μηπως να τους ενημερωσεις .? 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_man Δημ. 19 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Φεβρουαρίου 14 minutes ago, goldenboy7535 said: Καλησπερα Ποτε εκανες την ανανεωση ? θελει μεσα σε 7 μερες να πας να ζητησεις tap and get it . Ναι οντως ειχε θεμα πριν 10 μερες , Αλλα παρα ειναι μεγαλο διαστημα να μην εχει φτιαξει.. yg σε δικο μου app φαινονται κανονικα. Μηπως να τους ενημερωσεις .? εχω επικοινωνήσει τουλαχιστον 5 φορες . η ιδια απάντηση "τεχνικο προβλημα με το app" επιβεβαιώνω και γω , σε πολυ παλιο f2g εγγραφηκα στην υπηρεσια με μήνυμα 31 στο 12410 . τι δωρο ανελπιστο ηταν αυτο ,ευχαριστω παιδια 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. 19 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Φεβρουαρίου Λοιπόν, σε παλιό F2G δουλεύει σε 2 αριθμούς και τώρα θα βάλω αλλά 3 το ενα είναι νέο. 3 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
advantix Δημ. 19 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Φεβρουαρίου 3 minutes ago, Nikolas14 said: Λοιπόν, σε παλιό F2G δουλεύει σε 2 αριθμούς και τώρα θα βάλω αλλά 3 το ενα είναι νέο. Χμμ θα ξαναδοκιμάσω στο παλιό f2g τι να πω μπορεί να μην πήγε κάτι καλά με την αποστολή sms 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. 19 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Φεβρουαρίου Το έκανα σε Q ληγμένο εδώ και 2 μήνες και ενώ μου λέει υπόλοιπο 600 δεν με αφήνει να καλέσω.. 🙂 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. 19 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Φεβρουαρίου 1 hour ago, advantix said: Χμμ θα ξαναδοκιμάσω στο παλιό f2g τι να πω μπορεί να μην πήγε κάτι καλά με την αποστολή sms Λοιπόν σε 3 παλιά F2G δουλεύει, θα δοκιμάσω το απόγευμα στο δικό μου. 2 2 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 19 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Φεβρουαρίου Λογικόν... 4 minutes ago, kalitexnis_g said: Το έκανα σε Q ληγμένο εδώ και 2 μήνες και ενώ μου λέει υπόλοιπο 600 δεν με αφήνει να καλέσω.. 🙂 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 19 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Φεβρουαρίου (edited) Το είπα το πρωί μόλις βγήκε το ποστ του φίλου @kmpatra σε έναν φίλο από την Αθήνα και το έκανε. Παλιό F2G και έπιασε Edited 19 Φεβρουαρίου by aektzhs 1 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drjo Δημ. 19 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Φεβρουαρίου 51 minutes ago, kalitexnis_g said: Το έκανα σε Q ληγμένο εδώ και 2 μήνες και ενώ μου λέει υπόλοιπο 600 δεν με αφήνει να καλέσω.. 🙂 Ουτε εμενα! Χαχα 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
advantix Δημ. 19 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Φεβρουαρίου Έβαλα την sim σε άλλη συσκευή και το έστειλε κανονικά. Οπότε το πήρα και στο παλιό F2G να δω τώρα τι παίχτηκε με το άλλο κινητό και δεν στέλνει. ( Μάλλον είναι γενικό το κακό δεν στέλνει και αλλού. ) 🤔 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkostas Δημ. 19 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Φεβρουαρίου κ μενα με ληξη υπολοιπου 12/2 το πηρε αλλα δε μπορω να καλεσω λεει η συνδεση σας εχει απενεργοποιηθει. μενει να δουμε αν στα αλλα νουμερα που το πηραν θα λειτουργει οταν ληξει το υπολοιπο τους 2 1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitroula10 Δημ. 19 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Φεβρουαρίου (edited) 5 ώρες πριν, kmpatra said: Υποθέτω οτι στα κινητά με ληγμένο υπόλοιπο αν δουλεύει κατι θα είναι τα λεπτά. Πιθανόν να μη δουλεύει το ίντερνετ με 0 υπόλοιπο. Δεν δουλεύει σε Q με ληγμένο υπόλοιπο 5 μήνες, όμως εισερχόμενες και ΣΜΣ δέχεται. Επίσης τα 600' είναι με χρέωση ανά δευτερόλεπτο, πολύ σημαντικό. Οπότε με μία ανανέωση σε Q με 8€ βγαίνουν 3 μήνες με επέκταση υπολοίπου στον 2ο μήνα αγοράζοντας με 6€ unlimited nights ή 5,30/28 ημέρες για Αλβανία-Βαλκανια που δίνει 200' προς νόβα/q και 500μβ. Όσο κρατήσουν αυτά βέβαια. Οπότε με ληγμένο αν μπει μια 8ευρη από κσουντνταουν παίρνει μπροστά. Ωραία κίνηση για ενεργοποίηση πεθαμένων αριθμών σε συρτάρια. Edited 19 Φεβρουαρίου by dimitroula10 3 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 19 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Φεβρουαρίου 4 minutes ago, dkostas said: κ μενα με ληξη υπολοιπου 12/2 το πηρε αλλα δε μπορω να καλεσω λεει η συνδεση σας εχει απενεργοποιηθει. μενει να δουμε αν στα αλλα νουμερα που το πηραν θα λειτουργει οταν ληξει το υπολοιπο τους Μάλλον όταν βλέπει μηδενικό υπόλοιπο, μπλοκάρει τα πάντα. Άρα για να το έχουμε, θα πρέπει να βάζουμε 13€/2μηνο. Ξέρει κανείς εάν έχει ελαχ. χρέωση το 3λεπτο; 4 Παράθεση RIP Cashback... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 19 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Φεβρουαρίου 1 hour ago, VIPdriver said: Μάλλον όταν βλέπει μηδενικό υπόλοιπο, μπλοκάρει τα πάντα. Άρα για να το έχουμε, θα πρέπει να βάζουμε 13€/2μηνο. Ξέρει κανείς εάν έχει ελαχ. χρέωση το 3λεπτο; Ελάχιστη 1'. 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. 19 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Φεβρουαρίου 9 ώρες πριν, kmpatra said: Καλημέρα. Για κάντε μια (δωρεάν) δοκιμή, μηνυμα 31 στο 12410. Εμενα χτες μου απαντησε: ΣYΓXAPHTHPIA! EΓΓPAΦHKEΣ ΣTHN ΠPOΣΦOPA ΠOY ΘA ΣOY ΔINEI KAΘE 1H TOY MHNA 600 ΛEΠTA ΠPOΣ OΛOYΣ KAI 600MB. MOΛIΣ ΠHPEΣ TO ΠPΩTO ΔΩPO KIOΛAΣ! Προφανώς βολεύει όσους έχουν ανάγκη αρκετή ομιλία. Δοκιμάστηκε σε 2 αριθμούς, νέο και παλιό f2g και το έδωσε και στα δυο,τα οποία έχουν κάνει ανανέωση μέσα στο δίμηνο. Ο κωδικός δοκιμάστηκε τυχαία μεταξύ άλλων, δεν είχε έρθει κάποιο μήνυμα. Φυσικά δεν ξέρω αν θα το πάρουν όλοι και υπό ποιες προϋποθέσεις. Απο παλιότερα ποστ που έψαξα,επι wind συνήθως ο κωδικός έδινε δωρεάν παροχές για 6 μήνες. Ως είθισται,αν κάποιος το βάλει σήμερα,θα πάρει τα λεπτά τώρα,και ξανά, όπως το γράφει κιόλας, την 1η Μαρτίου. Οπότε αν είναι 6μηνη θεωρητικά θα μπουν 6 δόσεις, 1 τώρα και οι επόμενες 5 καθε πρώτη του μήνα. Άγνωστο μέχρι πότε θα επιτρέπει ενεργοποίηση. Οπως έγινε και σε άλλη περίπτωση μπορεί να την κόψουν οποτεδήποτε. Άγνωστο αν και αυτή είναι για 6 μήνες ή λιγότερο. Δεν γνωρίζω αν δίνει παράταση υπολοίπου,το πιθανότερο είναι όχι οπως συμβαίνει σε τέτοιες προσφορές. Το δικό μου υπόλοιπο έληγε στις 23/3 οπότε σε αυτό θα ήθελα κάποιο feedback,αν δίνει παράταση τουλάχιστον την πρώτη φορά,σε υπόλοιπα που λήγουν σε λιγότερο από 30 μερες. Update ΔΕΝ δίνει παράταση με την ενεργοποίηση Σε ευχαριστώ! Την ενεργοποίησα σε 4 νούμερα. Ο αδερφός μου προσπάθησε τώρα σε άλλα 3 αλλά λέει προσωρινά μη διαθέσιμη. Μάλλον την έκοψαν. 7 Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damianos Δημ. 19 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Φεβρουαρίου Στο παραΤσακ 😉 2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 19 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Φεβρουαρίου Δεν αποκλείεται να την έκοψαν,οπως και την προηγουμένη φορά. Αν και το προσωρινά μη διαθέσιμη μπορεί να υποδηλώνει φόρτο στο σύστημα. Δεν αποκλείεται τετοιες προσφορές να έχουν και όριο στον αριθμό των συνδρομητών που τις λαμβάνουν ή τις ενεργοποιούν. 3 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. 19 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Φεβρουαρίου 9 minutes ago, kmpatra said: Δεν αποκλείεται να την έκοψαν,οπως και την προηγουμένη φορά. Αν και το προσωρινά μη διαθέσιμη μπορεί να υποδηλώνει φόρτο στο σύστημα. Δεν αποκλείεται τετοιες προσφορές να έχουν και όριο στον αριθμό των συνδρομητών που τις λαμβάνουν ή τις ενεργοποιούν. Λοιπόν, 3 F2G παλια με φοιτητική προσφορά το πήραν και το δικό μου σαν νέο. Από εκεί και πέρα μπορεί να το έκοψαν διότι το ίδιο έγινε και με το 94 που πήρε η μητέρα μου αλλά δεν μπορούσα σε αλλά δυο της οικογένειας. 2 1 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. 19 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Φεβρουαρίου 37 minutes ago, snapp said: Σε ευχαριστώ! Την ενεργοποίησα σε 4 νούμερα. Ο αδερφός μου προσπάθησε τώρα σε άλλα 3 αλλά λέει προσωρινά μη διαθέσιμη. Μάλλον την έκοψαν. μια από τα ίδια σε και σε ενα που μολις προσπάθησα .... προσωρινά μη διαθέσιμη 3 2 Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts