Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σημερα μου στειλαν μυνημα και μου ειπαν πως η προσφορα δεν ισχυει πλεον.Μονο αυτη με τα 1200+1200 με 7ευρω/μηνα.

Ναι και μενα το ιδιο, μονο που ελεγε 600+600 με 5 ευρω, την αλλη προσφορα τους δηλαδη.

Με λιγα λογια μας ειπαν δοκιμαστε την προσφορα για ενα χρονο να δειτε την γλυκα και μετα σκαστε 5ευρα και 7ευρα για να την ειχετε. Ετσι ειναι το μαρκετινγκ. :)

Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι

http://www.aeginahomes.gr/

Ναι και μενα το ιδιο, μονο που ελεγε 600+600 με 5 ευρω, την αλλη προσφορα τους δηλαδη.

Με λιγα λογια μας ειπαν δοκιμαστε την προσφορα για ενα χρονο να δειτε την γλυκα και μετα σκαστε 5ευρα και 7ευρα για να την ειχετε. Ετσι ειναι το μαρκετινγκ. :)

εμενα προσωπικα δεν με χαλασε καθολου που δοκιμασα την προσφορα για ενα χρονο και μιλουσα ασταματητα με 1 ευρω. και τα 5 ευρω τον μηνα δεν ειναι πολλα, απλα ειναι χτυπητη η διαφορα με το περυσι

[sIGPIC][/sIGPIC]

Άλλωστε τα 3 τελευταία "δωράκια" του 1245 γιατί νομίζετε μας τα δωσαν; Για να μας γλυκάνουν, μη μας έρθει απότομη η διακοπή του 1000+1000

ενταξει ρε παιδια και τι κανουμε;;;μια ζωη τζαμπα θα μιλαμε;;;μια χρονια ηταν μια χαρα...απο δω και περα και παλι πακετα non stop....αυξησαν και τα λεπτα+μνμ και ειναι σχετικα καλα!!!φυσικα κι εγω θα ηθελα παλι μια προσφορα οπως του 2009 αλλα.....εγω παντως θα πω και ευχαριστω που ενα χρονο δεν πληρωσα τιποτα!!!

ενταξει ρε παιδια και τι κανουμε;;;μια ζωη τζαμπα θα μιλαμε;;;μια χρονια ηταν μια χαρα...απο δω και περα και παλι πακετα non stop....αυξησαν και τα λεπτα+μνμ και ειναι σχετικα καλα!!!φυσικα κι εγω θα ηθελα παλι μια προσφορα οπως του 2009 αλλα.....εγω παντως θα πω και ευχαριστω που ενα χρονο δεν πληρωσα τιποτα!!!

Ε ναι μην τα θέλουμε όλα τζάμπα. Άλλωστε αυτή η προσφορά ήταν μια προσπάθεια της Wind να φέρει περισσότερους συνδρομητές στο δίκτυό της και δεν ήταν ιδιαίτερα κερδοφόρα. Δεν μπορεί να γίνεται συνέχεια. Το ζήτημα είναι, υπάρχει λόγος πλέον να βάζεις non stop της παρέας (αυτό με τα 7ε); Γιατί πλέον όλοι whats up έχουν...

Εγώ θα συνεχίσω να βάζω το πακέτο με τα 850 λεπτα προς F2G και 150 σταθερά .

καμμιά άλλη εταιρεία δεν έχει αντίστοιχο μηνιαίο πακέτο .

Εγώ θα συνεχίσω να βάζω το πακέτο με τα 850 λεπτα προς F2G και 150 σταθερά .

καμμιά άλλη εταιρεία δεν έχει αντίστοιχο μηνιαίο πακέτο .

συμφωνω βασιλη, ειναι μακραν το καλυτερο πακετο. αν αυξανε λιγο και τα λεπτα προς σταθερα θα ηταν ακομα καλυτερα

[sIGPIC][/sIGPIC]

Σε προσπάθεια επικοινωνίας με την εταιρεία που είναι υπεύθυνη για το διαγωνισμό μου βγήκε το ηχογραφημένο μήνυμα πως η εταιρεία θα παραμείνει κλειστή έως τις 3 Ιανουρίου, ενώ και το τηλέφωνο της Wind εξακολουθεί να είναι απασχολημένο.

Με λίγα λόγια, την κάτσαμε.:grin::cry:

Θα πάω τη Δευτέρα σε κάποιο κατάστημα της Wind, μπας και μπορούν να βγάλουν αυτοί κάποια άκρη με το θέμα.

Να ενημερώσω όσους έχετε κερδίσει δώρο από το διαγωνισμό "Εκπλήξεις" του F2Go πως η εταιρεία που δίνει τα δώρα, παρά το μήνυμα που βγαίνει ενίοτε στον τηλεφωνητή ότι θα παραμείνει κλειστή μέχρι 3/1, είναι ανοιχτή κι εξυπηρετεί κανονικά όσους επιθυμούν να πάνε να παραλάβουν τα δώρα τους.:)

Να ενημερώσω όσους έχετε κερδίσει δώρο από το διαγωνισμό "Εκπλήξεις" του F2Go πως η εταιρεία που δίνει τα δώρα, παρά το μήνυμα που βγαίνει ενίοτε στον τηλεφωνητή ότι θα παραμείνει κλειστή μέχρι 3/1, είναι ανοιχτή κι εξυπηρετεί κανονικά όσους επιθυμούν να πάνε να παραλάβουν τα δώρα τους.:)

επισης για οσους εχουμε κερδισει αλλα ζουμε εκτος αθηνων η απαντηση τους ειναι "δεν εχουμε συνενοηθει με την γουιντ ακομα για τον τροπο αποστολης των δωρων":mad:

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

Ε ναι μην τα θέλουμε όλα τζάμπα. Άλλωστε αυτή η προσφορά ήταν μια προσπάθεια της Wind να φέρει περισσότερους συνδρομητές στο δίκτυό της και δεν ήταν ιδιαίτερα κερδοφόρα. Δεν μπορεί να γίνεται συνέχεια. Το ζήτημα είναι, υπάρχει λόγος πλέον να βάζεις non stop της παρέας (αυτό με τα 7ε); Γιατί πλέον όλοι whats up έχουν...

εγω προσωπικα μιλαω πιο πολυ με νουμερα F2G....σιγα μη κατσω να εχω τις χρεωσεις του what s up!!!

ρε μάγκες ξέρει κανείς αν θα έχουμε καμια καλή προσφορα για internet για το 2010 με τα πακέτα non stop? να δίνουν ξέρω εγώ και 600 mb ή 1200 mb... είμαι φαντάρος και θα μου ήταν τρομερά ευχρηστο

ρε μάγκες ξέρει κανείς αν θα έχουμε καμια καλή προσφορα για internet για το 2010 με τα πακέτα non stop? να δίνουν ξέρω εγώ και 600 mb ή 1200 mb... είμαι φαντάρος και θα μου ήταν τρομερά ευχρηστο

Την (εύλογη) απορία σου την έχουμε όλοι... Στην Ελλάς του 2010 δεν υπάρχει τίποτα στα πακέτα καρτοκινητών για ίντερνετ... ΕΛΕΟΣ πραγματικά...

(μη μου πείτε για τα 40μβ του Wind plus που είναι για γέλια)

Υπάρχει βέβαια και το προπληρωμένο ADSM NS7 με κόστος 1.75€ και όγκο 1.5GB την ημέρα.

Είναι από τα φτηνότερα πακέτα "απεριόριστης" καρτοκινητής data στην Ευρώπη αλλά απευθύνεται κυρίως σε συνδέσεις μέσω υπολογιστή. Τι να το κάνεις το 1.5GB/μέρα σε κινητό. :lol:

@djkokalis: Αν δεν αλλάξει τίποτα το 2010, στη θέση σου θα κοίταζα και το "Συμβόλαιο με όρους Q" (μηδενικό πάγιο, καμία χρονική δέσμευση και προπληρωμένα πακέτα χρόνου ομιλίας/data από 50 ως 300ΜΒ). Ή κάποιο πρόγραμμα με μηδενικό πάγιο και έξτρα Web&Mail πακέτο.

Υπάρχει βέβαια και το προπληρωμένο ADSM NS7 με κόστος 1.75€ και όγκο 1.5GB την ημέρα.

Είναι από τα φτηνότερα πακέτα "απεριόριστης" καρτοκινητής data στην Ευρώπη αλλά απευθύνεται κυρίως σε συνδέσεις μέσω υπολογιστή. Τι να το κάνεις το 1.5GB/μέρα σε κινητό. :lol:

Αυτό δε θεωρείται πακέτο για κινητό... Και είναι άσχετοι εκεί στο 1260 όταν τους ρωτάς τι διαθέσιμο πακέτο ίντερνετ για κινητό υπάρχει και σου προτείνουν 1,5γίγα τη μέρα και 1,75€ τη μέρα, δηλαδή ~55€ το μήνα...

Εμείς αναφερόμαστε να πληρώνουμε βρε αδερφέ μια φλατ τιμή το μήνα ~10€ μαξ λέω εγώ και να έχουμε αξιοπρεπές ίντερνετ στο κινητό μας. Παράλογα πράματα ζητάμε; Αγγλία, Γερμανία που γνωρίζω αυτά είναι αυτονόητα.

ποσο δύσκολο είναι πια? τωρα τα χριστούγεννα που εκαναν δώρο 100mb είμουν βασιλιάς.....πέρναγε η ώρα στη σκοπιά αέρα...χεχε. αντε ρε φτιαξτε κανενα αξιοπρεπες πακέτο για ιντερνετ

Εμείς αναφερόμαστε να πληρώνουμε βρε αδερφέ μια φλατ τιμή το μήνα ~10€ μαξ λέω εγώ και να έχουμε αξιοπρεπές ίντερνετ στο κινητό μας. Παράλογα πράματα ζητάμε; Αγγλία, Γερμανία που γνωρίζω αυτά είναι αυτονόητα.

Επειδή ζω στη Γερμανία, να σου πω μόνο ότι τα πράγματα δεν είναι καλύτερα ή φτηνότερα από την Ελλάδα. Και οι τρεις εταιρίες κινητής (εξαιρώ την Eplus της οποίας το δίκτυο είναι υπερφορτωμένο με χάλια internet και μόνο UMTS) , προσφέρουν day flat στα καρτοκινητά με δωρέαν όγκο 1GB, κόστος 5€ η Τ-Mobile και Vodafone ή 3.5€ η Ο2. Και η ισχύς σε όλες είναι από 0:00-24:00, δηλ. αν το ενεργοποιήσεις το μεσημέρι, έχασες μισή μέρα! Καμία σχέση με τα 1.75€ του ADSM ή τον χρόνο χρέωσης. ;)

Εκτός από το ημερήσιο flat, η Vodafone έχει κάτι σαν το ADSM NS7 αλλά με κόστος 10€ και όριο 1GB για 7 μέρες (δηλ. ~43€/μήνα για 4GB!). Η O2 προσφέρει μηνιαίο "flat" με 10€/μήνα που όμως έχει όριο τα 200ΜΒ (!?!) και μετά από τα 200 στο ρίχνει σε ταχύτητες GPRS! :lol:

Βέβαια εκτός από τα παραπάνω καρτοκινητά των "επίσημων" εταιριών, υπάρχουν πια δεκάδες καρτοκινητά από τις "θυγατρικές" τους (τύπου Frog, Momad) και εκατοντάδες άλλα καρτοκινητά από supermarket, κανάλια TV, εφημερίδες κλπ. Αυτές έχουν φτηνότερες χρεώσεις ομιλίας και data αλλά με περιορισμούς. Π.χ. όσες είναι στο δίκτυο της T-Mobile δίνουν flat με 2.5€/μέρα αλλά αντί να δίνουν full HSPA με 7.2Mbps όπως η Τ-Mobile, κόβουν την ταχύτητα σε 384Kbps! Ή άλλες που είναι στο δίκτυο της Eplus δίνουν πακέτα 1GB με 20€/μήνα αλλά τι να το κάνεις που τις περισσότερες φορές δεν μπορείς να μπεις επειδή το δίκτυό της είναι υπερφοτωμένο; Η μόνη υποφερτή και σχετικά φτηνή λύση (20€/μήνα σε HSPA) είναι της Tchibo μέσω δικτύου Ο2 αλλά αυτή την κρατάνε "μυστική" ακόμα και στην ιστοσελίδα τους και την ξέρουν μόνο όσοι ψάχνονται.

΅

Επειδή ζω στη Γερμανία, να σου πω μόνο ότι τα πράγματα δεν είναι καλύτερα ή φτηνότερα από την Ελλάδα. Και οι τρεις εταιρίες κινητής (εξαιρώ την Eplus της οποίας το δίκτυο είναι υπερφορτωμένο με χάλια internet και μόνο UMTS) , προσφέρουν day flat στα καρτοκινητά με δωρέαν όγκο 1GB, κόστος 5€ η Τ-Mobile και Vodafone ή 3.5€ η Ο2. Και η ισχύς σε όλες είναι από 0:00-24:00, δηλ. αν το ενεργοποιήσεις το μεσημέρι, έχασες μισή μέρα! Καμία σχέση με τα 1.75€ του ADSM ή τον χρόνο χρέωσης. ;)

Εκτός από το ημερήσιο flat, η Vodafone έχει κάτι σαν το ADSM NS7 αλλά με κόστος 10€ και όριο 1GB για 7 μέρες (δηλ. ~43€/μήνα για 4GB!). Η O2 προσφέρει μηνιαίο "flat" με 10€/μήνα που όμως έχει όριο τα 200ΜΒ (!?!) και μετά από τα 200 στο ρίχνει σε ταχύτητες GPRS! :lol:

Βέβαια εκτός από τα παραπάνω καρτοκινητά των "επίσημων" εταιριών, υπάρχουν πια δεκάδες καρτοκινητά από τις "θυγατρικές" τους (τύπου Frog, Momad) και εκατοντάδες άλλα καρτοκινητά από supermarket, κανάλια TV, εφημερίδες κλπ. Αυτές έχουν φτηνότερες χρεώσεις ομιλίας και data αλλά με περιορισμούς. Π.χ. όσες είναι στο δίκτυο της T-Mobile δίνουν flat με 2.5€/μέρα αλλά αντί να δίνουν full HSPA με 7.2Mbps όπως η Τ-Mobile, κόβουν την ταχύτητα σε 384Kbps! Ή άλλες που είναι στο δίκτυο της Eplus δίνουν πακέτα 1GB με 20€/μήνα αλλά τι να το κάνεις που τις περισσότερες φορές δεν μπορείς να μπεις επειδή το δίκτυό της είναι υπερφοτωμένο; Η μόνη υποφερτή και σχετικά φτηνή λύση (20€/μήνα σε HSPA) είναι της Tchibo μέσω δικτύου Ο2 αλλά αυτή την κρατάνε "μυστική" ακόμα και στην ιστοσελίδα τους και την ξέρουν μόνο όσοι ψάχνονται.

΅

Σε συμβόλαιο με χαμηλό πάγιο όμως υπάρχουν αρκετά προγράμματα για ίντερνετ και στην Γερμανία, έτσι δεν είναι; Γιατί όταν αναφέρομαι στο να δίνουμε ~10€ το μήνα, εννοώ προφανώς (παρέλειψα να το αναφέρω) ακόμα και συμβόλαιο. Όχι όμως να με υποχρεώνουν να πληρώνω 55€ το μήνα για να έχω 200-300 λεπτά ομιλίας και απεριόριστο ίντερνετ (βόνταφον) και κάπου 70-80€ για παρεμφερή προγράμματα η Γουίντ.

Μολις εστειλα ΕΠΩΝΥΜΑ καταγγελια στη ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ , ΣΤΗΝ ΕΕΤΤ και με κοινοποιηση στη wind το πιο κατω email. Καλο θα ηταν να στειλουν και αλλοι φιλοι κατι παρομοιο γαι να καταλαβουν οτι δεν ηματσε αρειανοι !!!

" Καλησπερα.

Εδω και μερικες μέρες παιζει σε ολα τα καναλια μια διαφημιση της wind που λεει ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΜΙΚΡΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ

οτι σου διπλασιαζει το κοστος της πρωτης καρτας ανανεωσης αρκει να καλεσεις το 1245

Ομως ειναι καθαρη απατη αφου στο site της wind εχει ορους http://www.wind.com.gr/pages.fds?langID=1&pageid=1986,

που καποιος που δεν εχει γνωση ιντερνετ και υπολογιστη δε θα μπορει να τους ξερει.

Ετσι δεν υπαρχει κανενας διπλασιασμος αλλα απο 1-5 ευρω δε δινει τιποτα , απο 5-11 δινει 5 και απο 11-20 δινει 11

και απο 20-50 δινει 20. Επιπλεον βαζει περιορισμο για το δωρεαν χρονο 7 ημερες.

Να σημειωσω εδω οτι η "απατη" της wind εχει και προηγουμενο αφου μεσω της σελιδας της ζητησε να ψηφισουν οι χρηστες

ποια προσφορα θελουν και σαν προσφορα υπηρχε απλα και ξεκαθαρα ο διπλασιασμος της πρωτης καρτας.

Πιστευω οτι η υπηρεσια σας θα πρεπει να λαβει καποια μετρα για την προστασια των καταναλωτων.

Ευχαριστω πολυ"

Σε συνεχεια της καταγγελιας μου ελαβα το ακολουθω μειλ.

μολις λαβω την απαντηση θα σας ενημερωσω...

"Αξιότιμε κύριε Αν*********,

Παρακαλούμε όπως μας αποστείλετε τα πλήρη στοιχεία της ταχυδρομικής σας διεύθυνσης

προκειμένου να λάβετε γνώση των περαιτέρω ενεργειών μας.

Με εκτίμηση

Ρ***** Α*****

Γενική Γραμματεία Καταναλωτή

Διεύθυνση Προστασίας Καταναλωτή

Τμήμα Β΄

Τηλ. : 210 -38 93 301"

[85]IPHONE(6)3G-3GS-4-5-5s-6plus[NOKIA(42)1100 6110 6150 6210 6310i 3210 3310 3330 8210 8310 8810 8850 7650 3510 3100 5100 5140 3200 6610 6600 7200 2650 7260 6101 6230 6670 3230 6111 N71 5300 6290 6300 N76 1650 5220 6303i c2-03 202 206 301 515 225] [ERICSSON z200 v800 w800i T280i 337 388 768 788 t20 t20s t28][sHARP G400 G30i G25 G703 GX29 GX770] [PANASONIC (3)] [sAMSUNG 5522 7722 8262 9060][XIAOMI RN2-3-4-5A-5 MIMAX1-2-3 MI MIX][POCO F2-X3]

Σε συνεχεια της καταγγελιας μου ελαβα το ακολουθω μειλ.

μολις λαβω την απαντηση θα σας ενημερωσω...

Συγχαρητήρια για την κίνηση! Πραγματικά είμαι πολύ περίεργος να ακούσω τη συνέχεια. Εγώ απλά δεν ασχολήθηκα με τη συγκεκριμένη προσφορά: Παρότι ήταν δωρεάν, ήταν τόσο μπλεγμένη και με τόσες προϋποθέσεις που δεν είχα καμία διάθεση να διαβάσω τα ψιλά γράμματα και να βγάλω άκρη...ελπίζω όμως όσοι την ενεργοποίησαν να βρουν άκρη και να δικαιωθούν.

Για να πούμε και κάτι ευχάριστο, έκανα μια ανανέωση €5 σήμερα και μου πιστώθηκαν €9,46 (από την 1η προσφορά της σειράς). Το πώς ακριβώς προέκυψε αυτό το ποσό δεν το γνωρίζω, αλλά πρέπει να είναι 5*0,88 (ανανέωση-12% φόρος) + €5 bonus από την προσφορά!

Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus

Για να πούμε και κάτι ευχάριστο, έκανα μια ανανέωση €5 σήμερα και μου πιστώθηκαν €9,46 (από την 1η προσφορά της σειράς). Το πώς ακριβώς προέκυψε αυτό το ποσό δεν το γνωρίζω, αλλά πρέπει να είναι 5*0,88 (ανανέωση-12% φόρος) + €5 bonus από την προσφορά!

αυτο ακριβώς είναι :)

γεια χαρα!

μπορω να ενεργοποιησω μεσα σε ενα μηνα καποιο απο τα πακετα παραπανω απο μια φορα?συγκεκριμενα θελω να βαλω 1200 λεπτα ενω τα εχω ηδη ενεργοποιησει μια φορα...

Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801)

Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta

Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V.

Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz

Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD

Σε συμβόλαιο με χαμηλό πάγιο όμως υπάρχουν αρκετά προγράμματα για ίντερνετ και στην Γερμανία, έτσι δεν είναι; Γιατί όταν αναφέρομαι στο να δίνουμε ~10€ το μήνα, εννοώ προφανώς (παρέλειψα να το αναφέρω) ακόμα και συμβόλαιο. Όχι όμως να με υποχρεώνουν να πληρώνω 55€ το μήνα για να έχω 200-300 λεπτά ομιλίας και απεριόριστο ίντερνετ (βόνταφον) και κάπου 70-80€ για παρεμφερή προγράμματα η Γουίντ.

Στο προηγούμενο μήνυμα αναφέρθηκα τι ισχύει στην καρτοκινητή μόνο αφού και το νήμα αφορά καρτοκινητά. Αλλά αφού το επεκτείνεις και στα συμβόλαια, δυστυχώς η κατάσταση δεν είναι καλύτερη ούτε στα συμβόλαια στη Γερμανία. Δεν ξέρω τι ισχύει ακριβώς στα συμβόλαια στην Ελλάδα, αλλά οι τιμές τις Vodafone και Wind που ανέφερες είναι σχετικά καλές συγκριτικά.

Π.χ. εγώ λόγω iPhone έχω πρόγραμμα για iPhone με την T-Mobile, που μου δίνει 240 λεπτά, μόνο 150 SMS και "απεριόριστο" internet με 70€/μήνα. Το απεριόριστο βέβαια το βάζω σε εισαγωγικά, γιατί είναι μόνο 1GB/μήνα. Και μάλιστα τα i-προγράμματα ισχύουν μόνο αν αγοράσεις iPhone και όχι για οποιοδήποτε κινητό όπως τα i-προγράμματα της Cosmote και της Voda.

Όσο για τα προγράμματα εκτός απ' αυτά για iPhone, η κατάσταση είναι ακόμα χειρότερη γιατί είναι ακριβότερα. Για να μη μακρηγορώ, δεν υπάρχει στη Γερμανία ικανοποιητικό πακέτο/πρόγραμμα data που να κοστίζει επιπλέον "~10€ το μήνα" όπως γράφεις. Π.χ. οι T-Mobile και Vodafone που έχουν σχεδόν ίδιες τιμές (ναι κι εδώ καρτέλ), δίνουν "απεριόριστο" internet με 35€/μήνα αλλά με όριο τα 5GB και όχι τα 30GB όπως στην Ελλάδα. Από κει και πέρα τα πακέτα με λίγοτερο κόστος δίνουν δωρεάν όγκο της πλάκας π.χ. 20-25€ για 200-300ΜΒ ή 5€ για 30ΜΒ (σαν να λέμε Wind Plus μείον 10MB, συν 1€ :lol:)

Πρόσθεσε στα παραπάνω ότι όποιο συμβόλαιο και να κάνεις έχει υποχρεωτική διάρκεια 2 χρόνια και ότι αν δεν το διακόψεις 3 τουλάχιστο μήνες πριν τη λήξη, παρατείνεται αυτόματα για έναν επιπλέον χρόνο και καταλαβαίνεις ότι η κατάσταση δεν είναι χειρότερη στην Ελλάδα. Στη Γαλλία που επίσης έζησα, τα ίδια και χειρότερα με Γερμανία. Για Αγγλία δεν ξέρω αλλά ακούω ότι τουλάχιστο υπάρχει ένας σχετικός ανταγωνισμός στις τιμές data.

γεια χαρα!

μπορω να ενεργοποιησω μεσα σε ενα μηνα καποιο απο τα πακετα παραπανω απο μια φορα?συγκεκριμενα θελω να βαλω 1200 λεπτα ενω τα εχω ηδη ενεργοποιησει μια φορα...

αλλαξε πακετο καλωντασ 1342 κ βαλε καποιο απ'αυτα που δεν εχει επιλογεσ νον στοπ (π.χ. αυτο που ειναι αντιστοιχο τησ κοσμοκαρτας) ετσι ωστε να σου απενεργοποιηθουν τα νον στοπ που δε σου χουν ληξει. μετα ξανακαλεσε 1342 κ βαλε το πακετο που χεσ κ επειτα παρε το 1265 κ βαλε κ οτι νον στοπ θελεισ!

Υ.Γ: Προσοχη απενεργοποιουνται ολα τα νονστοπ ομιλιασ η/και μηνυματων που χεις βαλει, π.χ. Αν ειχεσ βαλει κ τισ 30 κλησεις η το nights. Τα χανεισ ολα!

Υ.Γ: Προσοχη απενεργοποιουνται ολα τα νονστοπ ομιλιασ η/και μηνυματων που χεις βαλει, π.χ. Αν ειχεσ βαλει κ τισ 30 κλησεις η το nights. Τα χανεισ ολα!

Mόνο στα F2G5 και F2G6. :)

• The title was changed to Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova