inel Δημ. December 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2009 εμενα ρε παιδια με παιρνουν καθε 4 μερες και ξαναζητανε τα στοιχεια μου.εχω κερδισει απο την 2η ή 3η μερα του διαγωνισμου,αλλα δωρο παπαλα. στο τηλεφωνο χαρακτηριστικα μου αναφερουν "ειστε απο επαρχια,δε ξερουμε πως θα σταλει το δωρο εκει" λες και ζω πια σε κανα κατσικοχωρι αποκλεισμενο απο τα χιονια... Υπάρχει όντως καποιο πρόβλημα με την οργάνωση για την παραλαβή των δώρων... Και εγω περίμενα να επικοινωνήσουν τηλεφωνικώς αλλα δεν με πήραν ποτέ, οπότε πήγα κατευθείαν στην έδρα τους.. Πως ειναι δυνατόν να χρησιμοποιούν δικαιολογίες για 'δυσκολία αποστολής σε επαρχία' όταν μιλάμε για διαφημιστική εταιρεία που έχει αναλάβει και άλλες φορές διαγωνισμούς... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. December 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2009 τωρα που τελειωνει η προσφορα της χρονιας, ποια νον στοπ επιλογη θα ενεργοποιουμε καθε μηνα?εννοω ποια ειναι ποιο κοντα στα 1000 λεπτα και μηνυματα? και ποιο το κοστος της ενεργοποιησης της? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. December 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2009 τωρα που τελειωνει η προσφορα της χρονιας, ποια νον στοπ επιλογη θα ενεργοποιουμε καθε μηνα?εννοω ποια ειναι ποιο κοντα στα 1000 λεπτα και μηνυματα? και ποιο το κοστος της ενεργοποιησης της? http://www.wind.com.gr/pages.fds?langID=1&pageid=1023 Μαλλον νον στοπ της παρεας με 7ε/μηνα για 1200 ομιλιας και βιντεοκλησεων +1200 sms. Το κακο ειναι οτι ολα τα νον-στοπ εχουν χρεωση ανα 3 λεπτα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. December 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2009 http://www.wind.com.gr/pages.fds?langID=1&pageid=1023 Μαλλον νον στοπ της παρεας με 7ε/μηνα για 1200 ομιλιας και βιντεοκλησεων +1200 sms. Το κακο ειναι οτι ολα τα νον-στοπ εχουν χρεωση ανα 3 λεπτα! σωστος. και η προσφορα της χρονιας ανα τριλεπτο εγραφε αλλα τελικα ανα δευτερολεπτο ητανε. εκεινο το νον στοπ που εχει και 150 λεπτα προς σταθερα? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. December 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2009 σωστος. και η προσφορα της χρονιας ανα τριλεπτο εγραφε αλλα τελικα ανα δευτερολεπτο ητανε. εκεινο το νον στοπ που εχει και 150 λεπτα προς σταθερα? Αυτό θεωρώ καλύτερο με τα 850 F2G και 150 λεπτά προς σταθερά , γιατί ούτε 200 δεν μιλάω κάθε μήνα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tseapis Δημ. December 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2009 Στις 22/12 μου ήρθε το μπόνους εισερχόμενων κλήσεων 20'. Αμέσως πήρα στο 1260 και ρώτησα "αν καλέσω το 1245 και μετά ανανεώσω με 5€ και πάρω τα 4,46€ για 7 ημέρες, ποιος χρόνος θα καταναλωθεί πρώτος; Τα 20' ή τα 4,46€ (=45' περίπου);" Μου απάντησαν ότι τα 4,46€ μα διάρκεια 7 ημέρες θα καταναλωθούν πρώτα. Ανανεώνω με 5€ και όντως παίρνω και τα 4,46€ για 7 ημέρες. Τσεκάρω σήμερα, αφού έκανα κάποιες κλήσεις, το υπόλοιπο μου και είχαν καταναλωθεί από τα 20' του μπόνους εισερχόμενων! :wacko: Φτου! Παίρνω το 1260. [Αρχικά το άτομο που με εξυπηρέτησε μου είπε ότι το μπόνους εισερχόμενων κλήσεων δεν ισχύει πλέον. :wacko: Μετά με έβαλε στην αναμονή και ενημερώθηκε.] Μετά από αρκετή συζήτηση και αρκετή αναμονή μου είπε ότι το λάθος είναι "συστεμικό" και ότι όντως θα έπρεπε να καταναλώνονται πρώτα τα 4,46€ και κατέθεσε αίτημα για να μου ξαναδώσουν τα 20'. Θα σας ενημερώσω για την κατάληξη. Ελέγξτε κι εσείς μήπως έχετε πάθει το ίδιο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nondaz Δημ. December 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2009 Υπάρχει όντως καποιο πρόβλημα με την οργάνωση για την παραλαβή των δώρων... Και εγω περίμενα να επικοινωνήσουν τηλεφωνικώς αλλα δεν με πήραν ποτέ, οπότε πήγα κατευθείαν στην έδρα τους.. Πως ειναι δυνατόν να χρησιμοποιούν δικαιολογίες για 'δυσκολία αποστολής σε επαρχία' όταν μιλάμε για διαφημιστική εταιρεία που έχει αναλάβει και άλλες φορές διαγωνισμούς... Και σε μένα το ίδιο. Εγώ είμαι και υπερτυχερός γιατί κέρδισα 2 φορές:X. Μάλιστα για το δευτερο δώρο (και συγκεκριμένα εχθές) με πήραν τηλ στισ 12 η ώρα το μεσημέρι για τα στοιχεία μου, χωρίς να εχουν ανακοινωθεί οι νικητές, και μένω παγωτό για το δευτερο δώρο :p Παράθεση iPad Pro 2020, iPhone 12 pro max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. December 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2009 Με πηραν τηλεφωνο απο την Wind Και μου ειπαν οτι κερδισα 2 εισιτήρια σε μια συναυλια (ουτε θυμαμαι τα ονοματα) και τους ειπα οτι δε θα παω.. ****το, και λεω θα κερδιζα κατι καλυτερο... Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ababapanos Δημ. December 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2009 εχει παρει κανεις δωρο απο επαρχεια? εχω κερδησει ενα PLAYSTATION 3 και πριν καμια βδομαδα που μιλισα μου ειπαν θα με παρρουν για να μου πουν ποτε θα μου το στειλουν , και ακομα τιποτα Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. December 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2009 περιμενε..εμενα με πηραν 3 φορες να τους δωσω τα στοιχεια μου.τους ρωτησα τι θα γινει με το δωρο,αν θα το στειλουν ή αν θα περασω απο υποκαταστημα και μου ειπαν "βλεπω πως ειστε απο επαρχια(θεσσαλονικη).με εσας θα υπαρξει προβλημα ,θα σας καλεσουμε τις επομενες μερες" Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostas_01 Δημ. December 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2009 Παιδιά, καλησπέρα και χρόνια πολλά! Μόλις είδα ότι είμαι ένας από τους νικητές της Τετάρτης στο διαγωνισμό Wind-Εκπλήξεις. Το θέμα είναι πως δεν με έχουν πάρει ακόμα τηλέφωνο ούτε μου ήρθε κάποιο μήνυμα (Η κλήρωση λογικά έγινε σήμερα το μεσημέρι). Παίρνω τηλέφωνο στο 8008887316 κι όλο μιλάει, ενώ και με το 1260 και τα μαγνητοφωνημένα μηνύματά του δεν βγάζω άκρη.... Έχω ψιλοαπελπιστεί, γιατί έχουν θέσει χρονικό όριο για την επικοινωνία -αλλιώς ακυρώνεσαι- και είναι περίεργη η κατάσταση αυτές τις μέρες λόγω απανωτών αργιών (τριήμερο). Μήπως ξέρετε κάποιο άλλο τηλέφωνο που μπορώ ν' απευθυνθώ; Όσοι νικήσατε, ποιες ενέργειες κάνατε; Περιμένατε να επικοινωνήσουν πρώτα αυτοί μαζί σας; Οι όροι τους δεν είναι και πολύ συγκεκριμένοι σε κάποια σημεία κι έγω αγχωθεί σχετικά με το χρονικό περιθώριο που έχω.:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. December 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2009 Εγω ουτε ειδα οτι κερδισα. Με πηραν μονοι τους τηλεφωνο. Αλλα μαλλον επειδη ηταν συναυλια ηθελαν να ξερουν εαν θα πας κτλ Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. December 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2009 Παιδιά, καλησπέρα και χρόνια πολλά! Μόλις είδα ότι είμαι ένας από τους νικητές της Τετάρτης στο διαγωνισμό Wind-Εκπλήξεις. Το θέμα είναι πως δεν με έχουν πάρει ακόμα τηλέφωνο ούτε μου ήρθε κάποιο μήνυμα (Η κλήρωση λογικά έγινε σήμερα το μεσημέρι). Παίρνω τηλέφωνο στο 8008887316 κι όλο μιλάει, ενώ και με το 1260 και τα μαγνητοφωνημένα μηνύματά του δεν βγάζω άκρη.... Έχω ψιλοαπελπιστεί, γιατί έχουν θέσει χρονικό όριο για την επικοινωνία -αλλιώς ακυρώνεσαι- και είναι περίεργη η κατάσταση αυτές τις μέρες λόγω απανωτών αργιών (τριήμερο). Μήπως ξέρετε κάποιο άλλο τηλέφωνο που μπορώ ν' απευθυνθώ; Όσοι νικήσατε, ποιες ενέργειες κάνατε; Περιμένατε να επικοινωνήσουν πρώτα αυτοί μαζί σας; Οι όροι τους δεν είναι και πολύ συγκεκριμένοι σε κάποια σημεία κι έγω αγχωθεί σχετικά με το χρονικό περιθώριο που έχω.:confused: To τηλ της KICK ειναι 2102852913 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elephant Δημ. December 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2009 Μην αγχώνεστε. Εμένα δε με πήραν ποτέ τηλέφωνο. Το χα δει στο ίντερνετ και από δω βρήκα το τηλ της Kick. Eίναι λίγο κάπου στο πουθενά στο Νέο Ηράκλειο. Πήγα μια εβδομάδα μετά την ανακοίνωση, δεν είχα ειδοποιήσει και το πήρα κανονικά. Έχουν μια λίστα με όλους τους τυχερούς ανά ημέρα. Όλοι θα πάρετε τα δώρα σας... Merry Xmas to all. ΥΓ. Να χετε το κινητό μαζί και ταυτότητα ε... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostas_01 Δημ. December 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2009 Παιδιά, σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις άμεσες απαντήσεις και τα στοιχεία που μου δώσατε!:) Φίλε elephant, μου αναπτέρωσες το ηθικό με αυτά που είπες, καθώς ομολογώ πως μέχρι τώρα, αντί να χαίρομαι που κέρδισα, μου είχε χαλάσει η βραδιά με την όλη κατάσταση.:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostas_01 Δημ. December 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2009 Σε προσπάθεια επικοινωνίας με την εταιρεία που είναι υπεύθυνη για το διαγωνισμό μου βγήκε το ηχογραφημένο μήνυμα πως η εταιρεία θα παραμείνει κλειστή έως τις 3 Ιανουρίου, ενώ και το τηλέφωνο της Wind εξακολουθεί να είναι απασχολημένο. Με λίγα λόγια, την κάτσαμε.:grin::cry: Θα πάω τη Δευτέρα σε κάποιο κατάστημα της Wind, μπας και μπορούν να βγάλουν αυτοί κάποια άκρη με το θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaxa1982 Δημ. December 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2009 Σε προσπάθεια επικοινωνίας με την εταιρεία που είναι υπεύθυνη για το διαγωνισμό μου βγήκε το ηχογραφημένο μήνυμα πως η εταιρεία θα παραμείνει κλειστή έως τις 3 Ιανουρίου, ενώ και το τηλέφωνο της Wind εξακολουθεί να είναι απασχολημένο. Με λίγα λόγια, την κάτσαμε.:grin::cry: Θα πάω τη Δευτέρα σε κάποιο κατάστημα της Wind, μπας και μπορούν να βγάλουν αυτοί κάποια άκρη με το θέμα. Σου εύχομαι να μην πέσανε έξω μετά από αυτό τον διαγωνισμό και το 3 Ιανουαρίου γίνει επ' αόριστον κλείσιμο... :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. December 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2009 Εγώ το παρέλαβα κανονικά το κινητό του διαγωνισμού , πήγα στο γραφείο στο Νέο Ηράκλειο και το πήρα την τρίτη. Σε φίλο μου από την Χίο που κέρδισε του είπαν πως δεν είναι σίγουρο ακόμα αν θα το στείλουν με κούριερ ή θα το πάρει από το τοπικό κατάστημα , Άρα μην βιάζεστε τώρα είναι Χριστούγεννα και διακοπές. Με τον νέο χρόνο θα τα πάρετε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostas_01 Δημ. December 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2009 Σου εύχομαι να μην πέσανε έξω μετά από αυτό τον διαγωνισμό και το 3 Ιανουαρίου γίνει επ' αόριστον κλείσιμο... :lol: Αχαχαχαχα. Πες μου τέτοια!:lol::p Άρα μην βιάζεστε τώρα είναι Χριστούγεννα και διακοπές. Με τον νέο χρόνο θα τα πάρετε Βασικά δεν με καίει το πότε θα το πάρω, αλλά το πώς θα έρθω σ' επαφή μαζί τους σε σύντομο χρονικό διάστημα, όπως ορίζουν οι όροι του διαγωνισμού.:) Ακόμα και οι ίδιοι μάλλον δεν τους γνωρίζουν, καθώς αλλού κάνουν λόγο για δύο ημερολογιακές ημέρες κι αλλού για δύο εργάσιμες, ενώ σε άλλο σημείο γράφουν πως θα σε ειδοποιήσουν αυτοί, αλλά από την άλλη αναφέρεται πως αν ο νικητής δεν έρθει σ' επαφή μαζί τους σε κάποιο χρονικό διάστημα μετά την ανάρτηση των αποτελεσμάτων ακυρώνεται. Με άλλα λόγια, βγάλε άκρη... :wacko::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p4n0z Δημ. December 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2009 Ρε παιδιά, την "διπλή" καρτα μόνο σε ομιλία την καταναλώνουμε? μπορούμε πχ να πάρουμε κάποιο πακέτο ομιλίας (30 - 60 - 100 λεπτά - όχι non-stop)? το έχει δοκιμάσει κανείς? Παράθεση 1. Ψάξε στο internet 2. Ψάξε στο forum 3. Γράψε Ελληνικά !! Μπορείς !! :rolleyes: :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. December 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2009 Τα €5 με μία ανανέωση για κάθε μήνα (η 1η προσφορά της σειράς) ισχύουν για οποιοδήποτε ποσό ανανέωσης ή υπάρχουν κι εκεί ψιλά γράμματα (π.χ. ελάχιστο ποσό ανανέωσης) ? Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. December 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2009 Εγώ έβαλα 3ευρη και τα πήρα τα 5 ευρώ . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. December 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2009 Τα €5 με μία ανανέωση για κάθε μήνα (η 1η προσφορά της σειράς) ισχύουν για οποιοδήποτε ποσό ανανέωσης ή υπάρχουν κι εκεί ψιλά γράμματα (π.χ. ελάχιστο ποσό ανανέωσης) ? Δεν υπάρχουν ψιλά γράμματα απ'οτι θυμάμαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ad709 Δημ. December 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2009 Η wind εδώ και καιρό είναι πολύ πίσω σε θέματα προσφορών διαφόρων πακέτων καρτοκινητών. Τόσο η cosmote όσο και η Vodafone έχουν πλέον πολύ πιο ελκυστικά πακέτα υπηρεσιών. Είναι κρίμα να δείχνει τέτοια αδιαφορία η εταιρία που ξεκίνησε τα καρτοκινητά πραγματικά λυπάμαι και σε λίγο δυστυχώς θα αποχωρήσω και θα διαλέξω μάλλον cosmote whats up... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. December 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2009 Η wind εδώ και καιρό είναι πολύ πίσω σε θέματα προσφορών διαφόρων πακέτων καρτοκινητών. Τόσο η cosmote όσο και η Vodafone έχουν πλέον πολύ πιο ελκυστικά πακέτα υπηρεσιών. Είναι κρίμα να δείχνει τέτοια αδιαφορία η εταιρία που ξεκίνησε τα καρτοκινητά πραγματικά λυπάμαι και σε λίγο δυστυχώς θα αποχωρήσω και θα διαλέξω μάλλον cosmote whats up... μιλας σοβαρα?ειναι πισω ενω προσφερει 0.10 το λεπτο προς ολους? μαλλον εχεις μπερδευτει λιγο. ποια αλλη προσφερει τετοια χρεωση? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts