teamrodos Δημ. April 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2020 Ξερουμε μεχρι ποτε ειναι η προσφορα με τα 10gb με ανανεωση μεσα απο το on line? Μέχρι τις 27/04 https://www.wind.gr/f2g/gr/upiresies/online-ananeosi-hronou-omilias/online-ananeosi-hronou-omilias-meso-myf2g-/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aaaaztek84 Δημ. April 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2020 Γκαις γρήγορη ερώτηση, μπερδεύτηκα λίγο. Το ενεργό πρόγραμμα με χρόνο ομιλίας και gb που έχω λήγει αρχές Μαΐου. Όμως το υπόλοιπο λήγει σε λίγες μέρες. Όταν λήξει (αφού δεν ανανεώσω βάζοντας αλλά χρήματα) πέρα απο την διαγραφή του υπολοίπου θα χάσω και τα gb και το χρόνο. Δήλ αν λήξει μηδέν όλα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkostas Δημ. April 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2020 Γκαις γρήγορη ερώτηση, μπερδεύτηκα λίγο. Το ενεργό πρόγραμμα με χρόνο ομιλίας και gb που έχω λήγει αρχές Μαΐου. Όμως το υπόλοιπο λήγει σε λίγες μέρες. Όταν λήξει (αφού δεν ανανεώσω βάζοντας αλλά χρήματα) πέρα απο την διαγραφή του υπολοίπου θα χάσω και τα gb και το χρόνο. Δήλ αν λήξει μηδέν όλα? ναι ληγουν ολα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliot Δημ. April 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2020 Νομίζω χρόνος ομιλίας και sms από πακέτα δε μηδενίζονται, αλλά τα mb σίγουρα, γιατί μηδενίζονται με όποιον τρόπο και να πάει 0 το υπόλοιπο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. April 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2020 Χάνονται όλα. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. April 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2020 Δευτέρα 20-04-2020. Μέχρι τις 27/04 https://www.wind.gr/f2g/gr/upiresies/online-ananeosi-hronou-omilias/online-ananeosi-hronou-omilias-meso-myf2g-/ Οκ ευχαριστω για τις απαντησεις σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. April 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2020 (edited) Δίκαια προσφορά... Έτσι έπρεπε να είναι πάντα αλλά με της κ@λοεταιρείες που έχουμε μπλέξει... Το παρακάτω είναι σπάνιο φαινόμενο Edited April 19, 2020 by oxxy Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. April 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2020 Δίκαια προσφορά... Έτσι έπρεπε να είναι πάντα αλλά με της κ@λοεταιρείες που έχουμε μπλέξει... Το παρακάτω είναι σπάνιο φαινόμενο και στο κινητο του θειου μου εμφανιστηκε η ιδια προσφορα με 10,40 ευρω πανω δεξια με ενα πακετο!! φοβερη προσφορα αλλα μην ξεχναμε δεν εχει περιορισμο στην ταχυτητα αλλα απο την αλλη δεν ξερουμε τι φορτωση μπορει να εχει η καθε κεραια , αλλα εχουμε την επιλογη να επιλεξουμε εως 3g και ή εως 4g ααρα αμα η μια κεραια εχει μπουκωσει τοτε η αλλη πιθανον να μην ειναι τοσο φορτωμενο. Βεβαια που λενε οτι θα καταργηθει το 3g αλλα μεχρι τοτε εχουμε και αυτην την επιλογη! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexasso Δημ. April 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2020 αν υπηρχε αυτη η προσφορα καθε μηνα θα ειχε τα φραγκα μου, βεβαια ετσι οπως το εχουν κανονισει καθε μηνα το 10αρικο στο παιρνουν χωρις να σου δινουν το παραπανω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros_P Δημ. April 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2020 Καλημέρα σε όλους, Ανανέωσα σήμερα με 10€ και αντί για 8,80€ υπόλοιπο μου πιστώθηκαν 8,63€... Γιατί μου κρατήθηκαν 0,17€ παραπάνω; Έχω χάσει κάποια εξέλιξη; Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. April 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2020 Καλημέρα σε όλους, Ανανέωσα σήμερα με 10€ και αντί για 8,80€ υπόλοιπο μου πιστώθηκαν 8,63€... Γιατί μου κρατήθηκαν 0,17€ παραπάνω; Έχω χάσει κάποια εξέλιξη; Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 8,93 μειον 0,30 η προμηθεια συνολο 8,63. ολα φυσιολογικα ειναι Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros_P Δημ. April 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2020 8,93 μειον 0,30 η προμηθεια συνολο 8,63. ολα φυσιολογικα ειναιΠοιά προμήθεια;;; Από πότε υπάρχει προμήθεια για ανανέωση; Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. April 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2020 Ποιά προμήθεια;;; Από πότε υπάρχει προμήθεια για ανανέωση; Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 0,30. εχει καιρο Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. April 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2020 Πολλά χρόνια τώρα υπάρχει προμήθεια 0,30 ανά ανανέωση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros_P Δημ. April 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2020 Ευχαριστώ για την πληροφορία, υπάρχει κάπου αναρτημένο στο site τους; Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sapadak Δημ. April 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2020 Αν δεν κάνω λάθος είδα απο διάφορους χρήστες ενημέρωση οτι το πακέτο #menoumespiti ξαναεμφανίστηκε προς ενεργοποίηση, αλλά δεν εμφανίστηκε σε όλους. Ξέρουμε τι παίζει με αυτό τελικά? Παράθεση I am the FireStarter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. April 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2020 Ευχαριστώ για την πληροφορία, υπάρχει κάπου αναρτημένο στο site τους; Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΥπήρχε αρχικά αν θυμάμαι καλά σαν bonus ανανέωσης από κατάστημα, που σε χρέωνε 30 λεπτά και σου έδινε κάποια παροχή σε λεπτά ομιλίας ή mb, και μπορούσες να το αποφύγεις ανανεώνοντας ηλεκτρονικά. Κάποια στιγμή έκοψε τις παροχές εντελώς και μετετράπη σε κανονικό χαράτσι για κάθε ανανέωση, όπως και να γίνει αυτή. Νομίζω πως η ανακοίνωση που ψάχνεις στο site τους είναι αυτή : https://www.wind.gr/gr/wind/gia-tin-etaireia/anakoinoseis/anakoinosi/472/ Sent from my Galaxy S10e Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. April 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2020 Τέλος διαχείρισης ονομάζεται και ισχύει εδώ και καιρό. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros_P Δημ. April 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2020 8,93 μειον 0,30 η προμηθεια συνολο 8,63. ολα φυσιολογικα ειναι Ο φόρος κινητής δεν είναι 12% έως τα 50€ ; Αυτό γνώριζα τουλάχιστον. Εάν παραμένει 12% το ποσό που μένει από την ανανέωση των 10€ είναι 8,80€, εάν αφαιρέσουμε και το "ενιαίο τέλος διαχείρισης" των 0,30€ λεπτών ανά ανανέωση, πάμε στα 8,50€ τελικό ποσό. Κάνω κάτι λάθος ; Παράθεση Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. April 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2020 (edited) Τέλος διαχείρισης ονομάζεται και ισχύει εδώ και καιρό. Το τέλος συνήθως χρησιμοποιείται όπου υπάρχει κάποια ανταπόδοση. Πχ τέλη κυκλοφορίας, επειδή χρησιμοποιείς το οδικό δίκτυο πληρώνεις κάτι που πάει θεωρητικά στη συντήρηση των δρόμων. Το να σου βάζει τέλος του την διαχείριση της χρέωσης, δηλαδή επειδή σου παίρνει χρήματα, είναι πολύ πιο σωστό να χρησιμοποιούμε τη λέξη χαράτσι. Ο φόρος κινητής δεν είναι 12% έως τα 50€ ; Αυτό γνώριζα τουλάχιστον. Εάν παραμένει 12% το ποσό που μένει από την ανανέωση των 10€ είναι 8,80€, εάν αφαιρέσουμε και το "ενιαίο τέλος διαχείρισης" των 0,30€ λεπτών ανά ανανέωση, πάμε στα 8,50€ τελικό ποσό. Κάνω κάτι λάθος ; Δεν είναι ακριβώς έτσι. Για να το καταλάβεις καλύτερα πες ότι είναι Χ το αρχικό ποσό που είναι να δώσεις στον πάροχο, χωρίς φόρους. Για να υπολογίσεις το τελικό είναι X επί 1,24 για να βάλεις το ΦΠΑ, και μετά αυτό που βρήκες επί 1,12 για το τέλος κινητής. Αν το αποτέλεσμά σου θες να είναι 10€ ( η ανανέωση που κάνεις), πρακτικά αρκεί να κάνεις 10 δια 1,12 για να βρεις το καθαρό ποσό. Αυτό βγαίνει 8,93€. Αφαιρείς και το χαράτσι που σου επιβάλλει (μόνο) η wind, και έχεις 8,63 διαθέσιμα. Sent from my Galaxy S10e Edited April 21, 2020 by Mark_K Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. April 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2020 Εγώ ανέφερα την επίσημη ονομασία. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros_P Δημ. April 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2020 Το τέλος συνήθως χρησιμοποιείται όπου υπάρχει κάποια ανταπόδοση. Πχ τέλη κυκλοφορίας, επειδή χρησιμοποιείς το οδικό δίκτυο πληρώνεις κάτι που πάει θεωρητικά στη συντήρηση των δρόμων. Το να σου βάζει τέλος του την διαχείριση της χρέωσης, δηλαδή επειδή σου παίρνει χρήματα, είναι πολύ πιο σωστό να χρησιμοποιούμε τη λέξη χαράτσι. Δεν είναι ακριβώς έτσι. Για να το καταλάβεις καλύτερα πες ότι είναι Χ το αρχικό ποσό που είναι να δώσεις στον πάροχο, χωρίς φόρους. Για να υπολογίσεις το τελικό είναι X επί 1,24 για να βάλεις το ΦΠΑ, και μετά αυτό που βρήκες επί 1,12 για το τέλος κινητής. Αν το αποτέλεσμά σου θες να είναι 10€ ( η ανανέωση που κάνεις), πρακτικά αρκεί να κάνεις 10 δια 1,12 για να βρεις το καθαρό ποσό. Αυτό βγαίνει 8,93€. Αφαιρείς και το χαράτσι που σου επιβάλλει (μόνο) η wind, και έχεις 8,63 διαθέσιμα. Sent from my Galaxy S10e Κατάλαβα, ήσουν απόλυτα κατανοητός και σε ευχαριστώ. Όσο για το "ενιαίο τέλος διαχείρισης", όπως και να το δείς και όσο καλή διάθεση και να έχεις, χαράτσι παραμένει όντως! Παράθεση Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. April 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2020 Κοντολογής 8.93 +12% φόρο = 10 ευρώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnikolop Δημ. April 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2020 Σου παίρνω χαράτσι γιατί με πληρώνεις. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mythos_bt Δημ. April 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2020 Ενα παρομοιο "τελος διαχειρισης" ειχε εφαρμοστει και παλαιοτερα απο την ιδια εταιρεια, μονο που τοτε λεγοταν tim, αν θυμαμαι καλα. Μετα απο λιγο καιρο το απεσυραν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts