CoyoteD Δημ. March 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2019 Ναι, ακριβώς έπρεπε να φάει από το πακέτο όποιο και να ήταν αυτό Καλώς σου πήρε χρήματα Δε γίνεται, αυτό που λες.... ενα έτος το κάνω Συνέχεια. Ζήτησε να σου επιστρέψουν τα χρήματα. Εκτός αν ήσουν πχ στην Ελβετία Παράθεση ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. March 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2019 Ναι, ακριβώς έπρεπε να φάει από το πακέτο όποιο και να ήταν αυτό Καλώς σου πήρε χρήματα Δε γίνεται, αυτό που λες.... ενα έτος το κάνω Συνέχεια. Ζήτησε να σου επιστρέψουν τα χρήματα. Εκτός αν ήσουν πχ στην ΕλβετίαΣτο δωρεάν roaming είναι και ο ΕΟΧ, άρα δεν είναι η Ελβετία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. March 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2019 Στον υιό μου, δώσανε 40' προς ΟΛΟΥΣ, αλλά επειδή μένει σε άλλη πόλη, δεν ξέρω γιατί. Το δώσανε σε κανένα άλλο και πώς προκύπτει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cuibono Δημ. March 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2019 Στις χώρες ΕΟΧ δεν συμπεριλαμμβανεται η Ελβετία, είναι μόνο Ισλανδία, Νορβηγία και Λιχτενστάιν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. March 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2019 Σε υποχρεωτικό δημοψήφισμα, οι πολίτες της Ελβετίας επέλεξαν να μη συμμετάσχουν στον ΕΟΧ. Αντίθετα οι Ελβετοί συνδέονται με την Ευρωπαϊκή Ένωση με διμερείς συμφωνίες, με διαφορετικό περιεχόμενο από την συμφωνία του ΕΟΧ. Επομένως τα συμμετέχοντα μέλη είναι τα τρία από τα τέσσερα κράτη-μέλη της ΕΖΕΣ - Ισλανδία, Λίχτενσταϊν και Νορβηγία, χωρίς την Ελβετία - η Ευρωπαϊκή Ένωση και τα 28 κράτη-μέλη της. Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DARKMAN74 Δημ. March 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2019 Ευχαριστώ οσους βοηθησαν και μου εστειλαν τηλεφωνα επικοινωνιας να παζαρεψω για προσφορές.... τελικα καταφερα να παρω "καρτοσυνδεση" 1000 προς wind 600 προς ολους 3,5 gb ιντερνετ 100 sms 8 ευρω μεσα στην καρτα μια action camera με τελικη τιμη 12 ευρω (συμπεριλαμβανομενου ΦΠΑ και τελος κινητης) μετα απο 15 χρονια τερμα το καρτοκινητο.... ελπιζω να μην το μετανιωσω Αυτο εκανα και εγω και ο 4ο μηνας καθε χρονου ειναι δωρεαν ( δεν θα τιμολογείται ) Αλλα εδω ξεκιναει και το προβλημα μου , ηρθε λογαριασμος 31 ευρω για το ενα νουμερο και 27 ευρω για το αλλο , τους πηρα τηλεφωνο και λεω ρε παιδια γιατι αυτα τα ποσα .... μου λεει εμεις τιμολογουμε καθε 6 του μηνα και εσας ξεκίνησε απο τις 26 του προηγούμενου μηνα αρα εχουμε μια αναλογια απο της 26/2 μεχρι της 6/3 δηλαδη ειναι το παγιο 6/3 μεχρι 7/4 και η αναλογια απο της 26 μεχρι της 6 :mad: τους απαντησα οτι και να μην μου το κανατε αναλογικα αλλα να μου χρεωνατε ολο το ποσο θα ηταν 12+12 = 24 το 31 και 27 απο που προκύπτει εκει η κοπελα σκάλωσε και μου λεει θα το δωσει για ελενχο και θα μου απαντήσουν..... Περιμενο να δω τι θα μου πουνε . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. March 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2019 Πληρώνεις στο πρώτο πάγιο: Αναλογικά τις ημέρες μέχρι την ημερομηνία του λογαριασμού σου, τον ολόκληρο μήνα που είχες υπηρεσίες και έναν μήνα ακόμα προκαταβολή. Όλα αυτά τα γράφει στον λογαριασμό σου στις τρέχουσες οφειλές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DARKMAN74 Δημ. March 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2019 (edited) Πληρώνεις στο πρώτο πάγιο: Αναλογικά τις ημέρες μέχρι την ημερομηνία του λογαριασμού σου, τον ολόκληρο μήνα που είχες υπηρεσίες και έναν μήνα ακόμα προκαταβολή. Όλα αυτά τα γράφει στον λογαριασμό σου στις τρέχουσες οφειλές. Που το λεει οτι πρεπει να δώσω εναν μηνα ακομα προκαταβολή ? αλλα ακομα και ετσι να ειναι θα επρεπε και η δυο λογαριασμοι να εχουν τα ιδια ποσα μιας και εγιναν μαζι :( δεν βλεπω καπου να λεει τρεχουσες οφειλες ? για που αναφερεσε για το Site η το app ??? Αυτος ειναι ο λογαριασμος http://prntscr.com/mzhgmx Edited March 18, 2019 by DARKMAN74 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. March 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2019 Συνήθως στον πρώτο μήνα χρεώνεται και η προκαταβολή που την παίρνεις στο τελευταίο πάγιο. Σε εσένα δεν χρεώθηκε, χρεώθηκε μόνο η αναλογία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DARKMAN74 Δημ. March 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2019 Πανο δεν ξερω που τα βλεπεις αυτα εγω βλεπω οτι ο λογαριασμος ειναι λαθος :( το παγιο ειναι 12 και ειναι τελικό με ολα μεσα οπως λεει και το παιδι ποιο πανω και εχουμε και μια αναλογια του παγιου 10 ημερών το 31,09 δεν βγαίνει οπως και να το δω ...... λογικα θα μου απαντησουν σημερα η αυριο και θα ξερω να σας πω . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. March 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2019 Μήπως στην αναλογία δεν μετράει η έκπτωση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DARKMAN74 Δημ. March 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2019 Δεν ξερω , περιμενω να δω τι θα μου πουνε εγω πηρα εκει που εκανα το πρόγραμμα και μου επιβεβαίωσαν οτι ειναι ετσι οπως τα λεω και οτι απο αυτους δεν εχει γινει καποιο λαθος αλλα θα πρεπει να παρω στο 13800 και αυτοι απο εκει θα στειλουν μαιλ . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. March 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2019 Γι' αυτό δεν κάνουμε ποτέ συμβόλαιο... @DARKMAN, ελπίζω να ξεμπλέξεις εύκολα. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. March 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2019 Η αναλογια και ενα ολόκληρο πάγιο (του επομενου μήνα) χρεωνονται στον πρώτο λογαριασμό. Και στους επόμενους το πάγιο του επόμενου μήνα πάντα. Εγω με βάση τα παγια τις εκπτώσεις του ολόκληρου μήνα υπολογίζω 16.08 με φπα και 12% φόρο κινητής τελική σε αυτο που εβαλες ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Υπολογιζω το μηνιαιο παγιο δεν ασχολήθηκα με τις αναλογίες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DARKMAN74 Δημ. March 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2019 (edited) Και εγω εκει το περιμενα στα 16 λιγο πανω λιγο κατω αλλα αλλο το 16 και αλλο το 31 :mad: ας ελπισουμε οτι θα ξεμπερδεψουμε ευκολα , το παγιο ειναι 12 τελικο με ολα μεσα , το 16 το περιμενα με τις αναλογίες. Γι' αυτό δεν κάνουμε ποτέ συμβόλαιο... @DARKMAN, ελπίζω να ξεμπλέξεις εύκολα. Για αυτο το λογο ( της χρεωσεις ) δεν εκανα ποτε και εγω συμβόλαια αλλα για αυτο το καρτο συμβόλαιο μου ελεγε η πωλήτρια οτι δεν θα δω ποτε και για κανενα λογο πανω απο 12 ευρω Edited March 18, 2019 by DARKMAN74 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psyched Δημ. March 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2019 Υπαρχει καποιος τροπος να ανανεωσεις f2go με ποσο μικροτερο της μικροτερης ανανεωσης (10 ευρω); Γιατι το 60αρι (10 το διμηνο) το χρονο παραειναι ακριβο για να κρατησεις απλα τον αριθμο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. March 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2019 Όχι... το έχουν καταργήσει από παντού, και μάλιστα από περίπτερο ή κατάστημα είναι στα 12€ η ελάχιστη ανανέωση Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balkos Δημ. March 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2019 Υπαρχει καποιος τροπος να ανανεωσεις f2go με ποσο μικροτερο της μικροτερης ανανεωσης (10 ευρω); Γιατι το 60αρι (10 το διμηνο) το χρονο παραειναι ακριβο για να κρατησεις απλα τον αριθμο... Για να κρατήσεις απλά τον αριθμό χρειάζεσαι μια 10€υρη ανανέωση το ΧΡΟΝΟ και ακριβέστερα κάθε 13 μήνες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. March 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2019 σωστο,εφοσον και για οσο δεν εφαρμαζεται η φραγή εισερχομένων στο 4μηνο...αν εφαρμοστεί θελει 30 το χρονο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. March 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2019 Για αυτο το λογο ( της χρεωσεις ) δεν εκανα ποτε και εγω συμβόλαια αλλα για αυτο το καρτο συμβόλαιο μου ελεγε η πωλήτρια οτι δεν θα δω ποτε και για κανενα λογο πανω απο 12 ευρω Βασικά, τους πωλητές δεν πρέπει να τους πιστεύει κανείς πλέον, γιατί τους δίνουν οδηγίες να λένε ψέμματα, ειδικά τηλεφωνικά. Κοίταξε στους όρους τους συμβολαίου σου (φαντάζομαι το έχεις γραπτά, σε χαρτί, όχι digital), να δεις αν μπορείς να το διακόψεις. Αυτό αν θες να το διακόψεις. Η πλάκα είναι ότι πήγα σε κατάστημα του καρτέλ, όχι της wind, για ανανέωση σε καρτοκινητό και με ενημέρωσαν ότι "δικαιούμαι αναβάθμιση των 36€". Αυτό σήμαινε τελικά καρτοσύνδεση ή καρτοσυμβόλαιο με ελάχιστη τιμή 15€ και το μέγιστο των data 1,2gb......... Γελάει ο κόσμος... Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fifini Δημ. March 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2019 παιδιά, είναι λογικό κάθε φορά που στέλνω 1 sms , να με χρεώνει και 4' από τον χρόνο ομιλίας; έχω το blender πακέτο. έχει τύχει και σε κάποιον άλλο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paul_dj Δημ. March 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2019 Εγω ειχα προσφορα φοιτητικο στα 12€ χωρις να ειμαι φοιτητης. Με το που τελειωσαν τα 2 χρονια ,μου πηγαν το παγιο στα 24€! Πηγα να το μετατρεψω σε καρτα και μου ειπαν θελουν 30€! Ετσι εκανα φορητοτητα σε cu δωρεαν. Μολις περασουν 2-3 μηνες θα ξανακανω φορητοτητα σε f2go γιατι χρειαζομαι τα magic numbers Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. March 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2019 (edited) παιδιά, είναι λογικό κάθε φορά που στέλνω 1 sms , να με χρεώνει και 4' από τον χρόνο ομιλίας; έχω το blender πακέτο. έχει τύχει και σε κάποιον άλλο; Έτσι λειτουργεί το blender Sent from my iPhone using Tapatalk Edited March 21, 2019 by Vasileios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siberiantiger Δημ. March 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2019 Δεν μπορώ να κάνω online ανανέωση. Από χθες παλεύω. Είμαι μόνο εγώ ή ισχύει και για εσάς συμφορουμιτες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. March 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2019 τι μήνυμα βγάζει? το πρωι σε q τουλάχιστον,εκανα κανονικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts