Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Και γιατί να καταργηθούν τα καρτοκινητά ; Ας καταργηθούν τα συμβόλαια.

Για να μην παίζουμε την κολοκυθιά όμως, τα καρτοκινητά αν διακρίνονται για κάτι είναι η ελευθερία να φύγεις όποτε θές.

Δεν διακρίνονται για τις φτηνώτερες τιμές.

Το αντίθετο μάλιστα. Τα καρτοκινητά πρέπει να είναι ακριβώτερα ώστε τα συμβόλαια να είναι πιό συμφέροντα για αυτόν που κάνει δέσμευση.

Αλλιώς αποδεικνύεται απλά χαζούλης όποιος κάνει συμβόλαιο.

Αν και η συζήτηση έχει ανάψει για τις αυξήσεις της Wind...

Ενεργοποίησα στο κινητό της γυναίκας μου το NEW Talk to ALL & Data

Στις παρατηρήσεις αναφέρει: Ο ενσωματωμένος χρόνος ομιλίας του πακέτου μπορεί να καταναλωθεί για εξερχόμενες κλήσεις εντός Ελλάδας καθώς και για κλήσεις κατά την περιαγωγή από Ε.Ε. προς Ε.Ε. (Ζώνη 1).

Αν στείλω μήνυμα ΥΠ στο 1285 παίρνω το εξής μήνυμα...

AΠO TO OIKONOMIKO ΣAΣ ΠAKETO EXETE ΣTH ΔIAΘEΣH ΣAΣ 19 SMS ΠPOΣ OΛOYΣ ΠOU ΛHΓOYN 09/02/2019 , KAI 750,00 MB ΠOY ΛHΓOYN 09/02/2019 ΠOY MΠOPOYN NA KATANAΛΩΘOYN ΣTHN EΛΛAΔA H KATA THN ΠEPIAΓΩΓH ΣTHN EYPΩΠAIKH ENΩΣH (AΠO EE ΠPOΣ EE) XΩPIΣ EΠIΠΛEON XPEΩΣH

Άρα για περιαγωγή έχει μόνο τα 750ΜΒ (500MB+250MB Online Bonus) και τα 19 sms που ήταν δώρο για την μεταφορά της στο F2G.

Για λεπτά ομιλίας ούτε λόγος! Μήπως είναι λάθος; Κανονικά όταν πληρώνουμε για ένα πακέτο δεν παίρνουμε και τα λεπτά, sms, ΜΒ στην περιαγωγή;;;;

Edited by spookype20

GH388, Nokia 3210, Nokia 3310, Nokia 6310i, Sharp GX15, Sony Ericsson K510i, Moto E770v, Moto RAZR V3i, Nokia E51, HTC Desire, maguro, mako, hammerhead, shamu, angler, marlin, taimen, bonito, coral, redfin, oriole, cheetah, husky & iPad 9th

Αν και η συζήτηση έχει ανάψει για τις αυξήσεις της Wind...

Ενεργοποίησα στο κινητό της γυναίκας μου το NEW Talk to ALL & Data

Στις παρατηρήσεις αναφέρει: Ο ενσωματωμένος χρόνος ομιλίας του πακέτου μπορεί να καταναλωθεί για εξερχόμενες κλήσεις εντός Ελλάδας καθώς και για κλήσεις κατά την περιαγωγή από Ε.Ε. προς Ε.Ε. (Ζώνη 1).

Αν στείλω μήνυμα ΥΠ στο 1285 παίρνω το εξής μήνυμα...

AΠO TO OIKONOMIKO ΣAΣ ΠAKETO EXETE ΣTH ΔIAΘEΣH ΣAΣ 19 SMS ΠPOΣ OΛOYΣ ΠOU ΛHΓOYN 09/02/2019 , KAI 750,00 MB ΠOY ΛHΓOYN 09/02/2019 ΠOY MΠOPOYN NA KATANAΛΩΘOYN ΣTHN EΛΛAΔA H KATA THN ΠEPIAΓΩΓH ΣTHN EYPΩΠAIKH ENΩΣH (AΠO EE ΠPOΣ EE) XΩPIΣ EΠIΠΛEON XPEΩΣH

Άρα για περιαγωγή έχει μόνο τα 750ΜΒ (500MB+250MB Online Bonus) και τα 19 sms που ήταν δώρο για την μεταφορά της στο F2G.

Για λεπτά ομιλίας ούτε λόγος! Μήπως είναι λάθος; Κανονικά όταν πληρώνουμε για ένα πακέτο δεν παίρνουμε και τα λεπτά, sms, ΜΒ στην περιαγωγή;;;;

Είχα μιλήσει με την εξυπηρέτηση πελατών το καλοκαίρι για το συγκεκριμένο , και μου είπαν ότι το 1285 δεν είναι ακριβώς για αυτό το λόγο και τα λεπτά ομιλίας ισχύουν κανονικά . Δεν θυμάμαι αν καταναλώθηκαν γιατί είχα πάρα πολλά πακέτα ενεργοποιημένα.

θα ήθελα μια πληροφορία για το magic number πρέπει να έχουν και τα δυο νούμερα υπόλοιπο η αν κάνεις ανανέωση κάθε μηνά πάνω από 5€ μπορείς να κρατάς και τα δυο ενεργά .

θα ήθελα μια πληροφορία για το magic number πρέπει να έχουν και τα δυο νούμερα υπόλοιπο η αν κάνεις ανανέωση κάθε μηνά πάνω από 5€ μπορείς να κρατάς και τα δυο ενεργά .

Τι εννοείς όταν γράφεις "και τα δύο νούμερα;"

Μπορείς να δηλώσεις έως τρεις αριθμούς για magic numbers.

Από τη στιγμή που ανανεώνεις τον χρόνο ομιλίας, έχεις διαθέσιμα 1500 λεπτά προς τους 3 αυτούς αριθμούς.

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

Τι εννοείς όταν γράφεις "και τα δύο νούμερα;"

Μπορείς να δηλώσεις έως τρεις αριθμούς για magic numbers.

Από τη στιγμή που ανανεώνεις τον χρόνο ομιλίας, έχεις διαθέσιμα 1500 λεπτά προς τους 3 αυτούς αριθμούς.

ναι άλλα πρέπει να είναι ενεργά άρα θέλει κάθε 2 μήνες να βάζω και στα 2 από 10€

ναι άλλα πρέπει να είναι ενεργά άρα θέλει κάθε 2 μήνες να βάζω και στα 2 από 10€

Αυτήν τη λεπτομέρεια δεν τη γνωρίζω, προφανώς και θα πρέπει να είναι ενεργά, αλλιως τι νόημα έχει;

Θα καλείς σε ανενεργούς αριθμούς;

Παύλος Παυλίδης 

Αυτήν τη λεπτομέρεια δεν τη γνωρίζω, προφανώς και θα πρέπει να είναι ενεργά, αλλιως τι νόημα έχει;

Θα καλείς σε ανενεργούς αριθμούς;

έλεγα ίσως με την μια ανανέωση στο ένα κρατούσα ενεργό και το άλλο μόνο για επικοινωνία μετάξι τους ευχαριστώ για της απαντήσεις

έλεγα ίσως με την μια ανανέωση στο ένα κρατούσα ενεργό και το άλλο μόνο για επικοινωνία μετάξι τους ευχαριστώ για της απαντήσεις

Όχι, αυτό δεν γίνεται.

Παύλος Παυλίδης 

Εδώ σε θέλω τώρα με τα καινούρια δεδομένα που θα ισχύουν τι προτείνεις?

Φίλε γι,αυτό έγραψα (στηρίζεται στα σημερινά δεδομένα, πχ ύπαρξη 5€ρης κάρτας, δίμηνη διάρκεια κλπ) γιατί την περίμενα . Είχε ήδη ξεκινήσει η COTE τα 10€υρα. Προσωπικά εγώ "φόρτωσα" όλο το προηγούμενο 6μηνο με συνεχόμενες 10-ευρες και φέτος θα την βγάλω με 6*10=60 €.

Μια λύση που την έχω κάνει είναι αν έχεις παιδί 12-20 ετών να το γυρίσεις σε wind crew. Με 5,04 έχεις 300 όλους+ 1GB οπότε με 65€ το χρόνο καλύπτεσαι.

Μια άλλη λύση που έχει βολέψει τον πατέρα μου (που δε θέλει ιντερνετ) είναι να πας το σταθερό σου στη VODA με την συμφωνία να σου δώσουν καρτούλα με 120/μήνα όπως στη wind. Φυσικά μπορείς να πας το σταθερό σου στη WIND και να πάρεις την καρτούλα αλλά α) είχα πολλές διακοπές στο ιντερνετ

Δεν υπάρχει κάτι γενικό να γράψω που να ισχύει για όλους. Ο καθένας μας έχει τις δικές του ανάγκες.

Edited by Vasileios
Άλλο δίκτυο.

Αυτο γινεται εφόσον δεν μπει φραγή στο άλλο νούμερο. Νομίζω στο 3μηνο μπαίνει (αν και κάποιοι χρήστες έχουν αναφέρει ότι δεν εφαρμόζεται αυτό σε όλους τους αριθμούς) οπότε στο άλλο νούμερο θα κάνεις μια ανανέωση 10€υρη τώρα πια απο 14/2 ανα 3 μήνες και θα μπορεις να καλεις απο το κανονικό σου και αν δε μπει φραγή μπορει με το 10αρικο να βγάλεις όλη την χρονιά μόνο για να το καλεις..

Και γιατί να καταργηθούν τα καρτοκινητά ; Ας καταργηθούν τα συμβόλαια.

Για να μην παίζουμε την κολοκυθιά όμως, τα καρτοκινητά αν διακρίνονται για κάτι είναι η ελευθερία να φύγεις όποτε θές.

Δεν διακρίνονται για τις φτηνώτερες τιμές.

Το αντίθετο μάλιστα. Τα καρτοκινητά πρέπει να είναι ακριβώτερα ώστε τα συμβόλαια να είναι πιό συμφέροντα για αυτόν που κάνει δέσμευση.

Αλλιώς αποδεικνύεται απλά χαζούλης όποιος κάνει συμβόλαιο.

Τι να πω, καλο και σωστο και αυτο που λες, απλα σε ενα δυο χρονια θα θελουμε 15+ το μηνα με αμφιβολο πακετακι οποτε....δε ξερω, να φυγεις σχετικο ειναι γιατι εχουν βαλει και χαρατσι στις φορητοτητες.... νομιζω οτι μας γλεντουν ομαδικα το ξαναειπα αυτο

Αγαπάτε ΑΛΛΗΛΟΥΣ- Κακο ΔΕΝ κανει...

Samsung Galaxy S2, HTC ONE(Μ7),Iphone6s, Samsung J7(2016),Samsung S9, iphone7,iphone 13pro max
Ipad 3,Ipad 5

Θα μπορούσα να δεχθώ <λογική> παγίου στα καρτοκινητο, αλλά ΟΧΙ ελάχιστη ανανέωση η ελάχιστο πακέτο τα 300' πχ. Είναι ΠΑΡΑΛΟΓΟ! Καταναλώνω λιγότερο και θέλω πακέτο στα μέτρα μου!

ΥΓ. Εκεί στην ΕΕΤΤ μου φαίνεται ότι κοιμούνται όρθιοι !

Εγώ πλήρωσα φορητότητα 30 ευρώ

Ναι κυριοι, αυτο εννοουσα χαρατσι τα 30 της φιτηροτητας, εκτος και αν καταργηθηκε...εντεκως τυχαια βαλαν επισης οοολοι τους χαρατσι για τη φορητοτητα και μετα αρχισε το γλεντι....με τις αυξησεις, απλο ειναι...δε νοειται καρτοκινητο που μου επιβαλει την ανανεωση καθε μηνα σχεδον...ας βαλον ενα κοστος 60 ευρω αλλα να διαρκει για 12 μηνες...αυτο που κανουν ειναι χαλι για μεγαλους σε ηλικια και γενικα... εχουμε γεμισει γνωστους που επειδη εχει χχχ λεπτα καλει και μιλαει 30-45 λεπτα μονο και μονο γιατι μπορει.....αρα δεν τα χρειαζεται απλα τα τρωει για να μη τα χαρισει πισω στις εταιρειες...λες και αυτες μπαινουν μεσα με τον αερα που πουλουν...

Samsung Galaxy S2, HTC ONE(Μ7),Iphone6s, Samsung J7(2016),Samsung S9, iphone7,iphone 13pro max
Ipad 3,Ipad 5

Οι συνδρομητές των ανωτέρω προγραμμάτων, εφόσον επηρεάζονται, έχουν το δικαίωμα να διακόψουν αζημίως τη σύνδεσή τους εντός δύο μηνών από την εφαρμογή των ανωτέρω τροποποιήσεων.

Αν φύγω τώρα προς Q, πληρώνω φορητότητα? ή θα πρέπει να περιμένω να φύγω στις 11/02 (να εχει ξεκινήσει η εφαρμογή τους) για να φύγω αζημίως?

I am the FireStarter

Τη φορητότητα την πληρώνεις στον νεο πάροχο. Δεν πληρώνεις ποινή στην q για να φύγεις αυτό εννοεί το "αζημίως". Όποτε θες φεύγεις.

να ρωτησω κατι γενικο; πως πληρωνει καποιος την καρτοσυνδεση; ερχεται λογαριασμος; βαζει καρτα κάθε μηνα; πως γινεται;

Ipad 3,Ipad 5

Έρχεται λογαριασμός.

και ποια η διαφορα με το συμβολαιο; εκτος του κοστους παγιου…

Ipad 3,Ipad 5

Η διαφορά είναι ότι δεν μπορείς να υπερβείς σε σχεδόν καμμία περίπτωση το πάγιο. Ο μόνος τρόπος να κάνεις κάτι άλλο είναι να βάλεις κάρτα ή να συμφωνήσεις κάποιο έξτρα πακέτο να χρεωθεί στον επόμενο λογαριασμό.

Αντιθέτως στο συμβόλαιο αν τελιώσουν οι δωρεάν παροχές ή αν καλέσεις εξωτερικό μπορεί να λάβεις έναν τρελλό λογαριασμό.

Τη φορητότητα την πληρώνεις στον νεο πάροχο.

Καλή μαγκιά :ninja:

Όποτε θες φεύγεις.

Αυτό δεν το καταλαβαίνω, εφόσον ισχύει το παραπάνω που λες.

Αν πληρώνω στον νέο πάροχο που θα πάω και είμαι με κάρτα, τι θα μπορούσαν να μου ζητήσουν να πληρώσω στον παλιό πάροχο?

Η φορητότητα απο WIND που είμαι τώρα, σε Q, πόσο κοστίζει? 30 και αυτή ή επειδή ειναι συνοικιακά μαγαζιά παίζει καλύτερη?

I am the FireStarter

Καλησπέρα. Μέχρι τώρα για να μετατρέψω το προνομιακό σε καρτοσυμβόλαιο έπαιζαν 2 τιμές. Μια με 11 και μια με 13 ευρώ ανάλογα τα mb. Σήμερα και μετά τις τιμολογιακές αλλαγές που ανακοινώθηκαν πρόσφατα, η προσφορά που μόλις έλαβα μέσω τηλεφώνου έγινε 14,5 ευρώ με 24 μήνες δεσμευση με...Εκεί του είπα ευχαριστώ πολύ δεν θα πάρω. Νομίζω ότι δε θα την γλυτώσουν και θα σταματήσω να ασχολούμαι με τα 4 νούμερα ειδικής προσφοράς τους που χρησιμοποιούμε στην οικογένεια. Πολλά μαζεύτηκαν. 25 μέρες ο μήνας 10 ευρώ το πακέτο. Edited by Vasileios
αλλη εταιρεία

• The title was changed to Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova