doganos Δημ. November 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2009 Εμενα παλι μου ρχεται 1-2 φορες τον μηνα :P Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstas18 Δημ. November 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2009 Εγω ποσα χρονια εχω αυτό το νούμερο ενας καταραμμένος διπλασιασμός δε μου ηρθε. και μενα μωρε ενας διπλασιασμουλης μια φορα μου χει ερθει σε αυτο το νουμερο κ το χω απο το 2005!αλλα ενταξει δεν εχω κ παραπανω απο το F2G....συνεχεια εκπληξεις ειναι!!!!ειδικα τα τελευταια 2 χρονια!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. November 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2009 Εμενα παλι μου ρχεται 1-2 φορες τον μηνα :P 2 φορες τον μηνα καθε μηνα? μου φαινεται απο υπερβολικο εως απιθανο Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. November 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2009 2 φορες τον μηνα καθε μηνα? μου φαινεται απο υπερβολικο εως απιθανο και εμενα :lol: Καλα δεν ειναι στανταρ αλλα ερχεται πολυ συχνα με μεσο ορο 1-2 μηνυματα ανα μηνα περιπου. :happy: Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. November 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2009 και εμενα :lol: Καλα δεν ειναι στανταρ αλλα ερχεται πολυ συχνα με μεσο ορο 1-2 μηνυματα ανα μηνα περιπου. :happy: μην το λες και μην το φωναζεις. μπορει να εισαι και ομονος με τοσα συχνα μηνυματα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serfistas1 Δημ. November 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2009 Μια ερωτηση για το F2G σχετικα με μειλ. Εχω ενα win mobile και θελω να ξερω αν μπορω να δω τα μειλ μου και να κατεβασω απο το κινητο με ελαχιστα φυσικα kb τους τιτλους των μειλ. Με ποιο προφιλ θα τα δω και τι πρεπει να κανω παλι, εχω υποτιθεται ενεργοποιησει ολες τις υπηρεσιες εδω και καιρο, Θελω φυσικα να εχω ογκοχρεωση, που να στειλω μηνυμα και με τι κωδικο? Παράθεση http://phonegr.blogspot.com -Mobile news http://peloponnisoslive.blogspot.gr- F1 Kart for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terminal Δημ. November 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2009 Μια ερωτηση για το F2G σχετικα με μειλ. Εχω ενα win mobile και θελω να ξερω αν μπορω να δω τα μειλ μου και να κατεβασω απο το κινητο με ελαχιστα φυσικα kb τους τιτλους των μειλ. Με ποιο προφιλ θα τα δω και τι πρεπει να κανω παλι, εχω υποτιθεται ενεργοποιησει ολες τις υπηρεσιες εδω και καιρο, Θελω φυσικα να εχω ογκοχρεωση, που να στειλω μηνυμα και με τι κωδικο? ειναι πολυ γενικο αυτο που γραφεις! διευκρινησε συσκευη, ποιο πακετο εννοεις εχεις ενεργοποιησει, τι mail εχεις κτλ. πιθανον να χρειαστεις και και αλλαγες στις ρυθμισεις του e-mail σου παντως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
l3ft3r1s Δημ. November 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2009 Μια ερωτηση για το F2G σχετικα με μειλ. Εχω ενα win mobile και θελω να ξερω αν μπορω να δω τα μειλ μου και να κατεβασω απο το κινητο με ελαχιστα φυσικα kb τους τιτλους των μειλ. Με ποιο προφιλ θα τα δω και τι πρεπει να κανω παλι, εχω υποτιθεται ενεργοποιησει ολες τις υπηρεσιες εδω και καιρο, Θελω φυσικα να εχω ογκοχρεωση, που να στειλω μηνυμα και με τι κωδικο? Εγώ σε windows mobile δεν έχω καταφέρει να κατεβάσω τα email μου από F2G. Παιδιά δε χαρίζεται ο φόρος πια???Είναι σίγουρο??? Σίγουρο. Εγώ έβαλα τώρα 15€, ενώ είχα ενεργοποιήσει την προσφορά, και μου κράτησε τον φόρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. November 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2009 Σίγουρο. Εγώ έβαλα τώρα 15€, ενώ είχα ενεργοποιήσει την προσφορά, και μου κράτησε τον φόρο. Το ίδιο κι εδώ...έβαλα χθες €20 με μήνυμα διπλασιασμού (=€40) και πιστώθηκαν €37.86, παρότι είχα ενεργοποιήσει την προσφορά. Τώρα που το σκέφτομαι, την προσφορά δεν πρόλαβα να την αξιοποιήσω γιατί είχα χρόνο ομιλίας και δεν έγραφε τπτ για ημερομηνία λήξης, οπότε δε βιάστηκα να ανανεώσω. :( Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serfistas1 Δημ. November 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2009 Μαλλον εχει περιορισμους καθως προκειται για ενα UMPC που εχει μια εκδοση των win mobiel 6.0 ως 2ο λειτουργικο αλλα παροτι δουλευει κανονικα με την καρτα σιμ δεν μπορω να παρω μειλ με τιποτα...που να το ρωτησουμε να μαθουμε τι συμβαινει... Παράθεση http://phonegr.blogspot.com -Mobile news http://peloponnisoslive.blogspot.gr- F1 Kart for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nmk1988 Δημ. November 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2009 Αυτοί στη wind άμα περιμένουν από μένα θα το κλείσουν το μαγαζί... :( Ακόμα ξοδεύω τα υπόλοιπα από τους περσινούς διπλασιασμούς και τα "+50%". Τώρα πήρα και τα 5€ σε κάθε f2g. Συν τα 20' "δωρεάν" (=με 1€) κάθε μήνα από το 1240, ε, δεν προβλέπω να κάνω ανανέωση για μήνες ακόμα. Και η τελευταία ανανέωση που έκανα ήταν τον Ιούνιο. :rolleyes: Ελπίζω να μην κλείσουν εξαιτίας μου... :p φιλε να σε ρωτησω νομιζω πως την προσφορα με τα 20΄ λεπτα με καθε ανανεωση μου εστειλαν μυνημα πως την σταματησαν!!!!σε σενα ακομα ισχυει???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. November 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2009 ερώτηση:ας πούμε οτι ενεργοποιώ το μπόνους εισερχομένων κλήσεων (1 ευρώ το μήνα).Αν μετα θέλω να το απενεργοποιήσω γίνεται?Το έχει κάνει κανένας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. November 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2009 Μην ανυσυχείς , απενεργοποιείτε μόνο του , πρέπει δηλαδή μόλις λάβεις το bonus να το ενεργοποιήσεις ξανά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. November 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2009 Μην ανυσυχείς , απενεργοποιείτε μόνο του , πρέπει δηλαδή μόλις λάβεις το bonus να το ενεργοποιήσεις ξανά. αν δεν λάβω μπόνους κάποιο μήνα? πρεπει και πάλι να ενεργοποιηθεί μετά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilik Δημ. November 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2009 Όταν λήγει κάποιο πρόγραμμα ομιλίας μετά από 30 μέρες, λήγει στο τέλος της ημέρας (00:00) ή στην ώρα που είχε ενεργοποιηθεί ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkostas Δημ. November 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2009 στο τελος της ημερας Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilik Δημ. November 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2009 στο τελος της ημερας ......... :thanks: .......... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. November 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2009 ερωτηση: σε καρτα γουιντ μη ενεργοποιημενη,αν ενεργοποιηθει σημερα και γινει κληση στο καταλληλο νουμερο, θα πιστωθουν τα 5 ευρω?? επισης,αν πιστωθουν ,μετραει ως ανανεωση??δηλαδη στις καρτες που αναφερεται πως αν γινει μια ανανεωση θα προστιθεται 1 ευρω καθε μηνα, ισχυει κατι τετοιο? Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. November 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2009 Η προσφορά είναι για όσες κάρτες εενργοποιήθηκαν μέχρι 31 Οκτωβρίου 2009 Από όσο ξέρω οι κάρτες λένε να καταναλώνεις 1 ευρώ τον μήνα , δεν ξέρω αν αυτό άλλαξε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. November 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2009 Αν εννοεις για τη προσφορα του 2009 τοτε ειναι το 1209. Ναι αυτος ειναι, ευχαριστω πολυ για την υπενθυμιση! και μενα μωρε ενας διπλασιασμουλης μια φορα μου χει ερθει σε αυτο το νουμερο κ το χω απο το 2005!αλλα ενταξει δεν εχω κ παραπανω απο το F2G....συνεχεια εκπληξεις ειναι!!!!ειδικα τα τελευταια 2 χρονια!!!! Μηπως εχει να κανει με το υπολοιπο που εχει ο καθενας στην καρτα του? Και εγω δεν κανω ανανεωσεις ,( εκτος απο φετος για να διατηρησει τα 1000+1000) αλλα διατηρω μεγαλο υπολοιπο στον λογαριασμο μου και δεν μου εχει ερθει διπλασιασμος εδω και 2+ χρονια. Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. November 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2009 ερωτηση: σε καρτα γουιντ μη ενεργοποιημενη,αν ενεργοποιηθει σημερα και γινει κληση στο καταλληλο νουμερο, θα πιστωθουν τα 5 ευρω?? επισης,αν πιστωθουν ,μετραει ως ανανεωση??δηλαδη στις καρτες που αναφερεται πως αν γινει μια ανανεωση θα προστιθεται 1 ευρω καθε μηνα, ισχυει κατι τετοιο? εαν κανεις κληση στο 1245 ναι θα παρεις κανονικα το μπονους ετσι πιστευω δηλαδη. οσο για το εαν πιανεται σαν ανανενωση οχι δεν ποιανεται διοτι εγω καλεσα το 1245 και πηρα τα 5ευρω και δεν ανανεώθηκε ο χρονος ομιλιας μου για 12 μηνες ελεγε οτι ληγει την προηγουμενη φορα που ειχα βαλει κάρτα. οποτε για να παρεις το 1 ευρω θα πρεπει να βάλεις μια καρτα τουλαχιστον τον 5 ευρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cker Δημ. November 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2009 εαν κανεις κληση στο 1245 ναι θα παρεις κανονικα το μπονους ετσι πιστευω δηλαδη. οσο για το εαν πιανεται σαν ανανενωση οχι δεν ποιανεται διοτι εγω καλεσα το 1245 και πηρα τα 5ευρω και δεν ανανεώθηκε ο χρονος ομιλιας μου για 12 μηνες ελεγε οτι ληγει την προηγουμενη φορα που ειχα βαλει κάρτα. οποτε για να παρεις το 1 ευρω θα πρεπει να βάλεις μια καρτα τουλαχιστον τον 5 ευρω. γνωριζει καποιος που εχουν ξεμεινει καρτες ανανεωσης προ της επιβολης του φορου στα καρτοκινητα καιειδικα για την θεσσαλονικη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Powerfull Δημ. November 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2009 εαν κανεις κληση στο 1245 ναι θα παρεις κανονικα το μπονους ετσι πιστευω δηλαδη. οσο για το εαν πιανεται σαν ανανενωση οχι δεν ποιανεται διοτι εγω καλεσα το 1245 και πηρα τα 5ευρω και δεν ανανεώθηκε ο χρονος ομιλιας μου για 12 μηνες ελεγε οτι ληγει την προηγουμενη φορα που ειχα βαλει κάρτα. οποτε για να παρεις το 1 ευρω θα πρεπει να βάλεις μια καρτα τουλαχιστον τον 5 ευρω. Όχι, δεν θα πάρεις το 5ευρο, ισχήει μόνο για κάρτες που έχουν ενεργοποιηθεί πριν τις 31/10. Παράθεση Favorites : Sony Ericsson T68i, Sony Ericsson P800, Eten G500+, Sony Ericsson K750i, Nokia N82, LeEco Le 2 Current : Xiaomi Redmi Note 8 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. November 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2009 Όχι, δεν θα πάρεις το 5ευρο, ισχήει μόνο για κάρτες που έχουν ενεργοποιηθεί πριν τις 31/10. Το αναφέρει και στη διαφήμιση, με μικρά αλλά αναγνώσιμα γράμματα. Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tseapis Δημ. November 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2009 φιλε να σε ρωτησω νομιζω πως την προσφορα με τα 20΄ λεπτα με καθε ανανεωση μου εστειλαν μυνημα πως την σταματησαν!!!!σε σενα ακομα ισχυει???? φίλε μου, εσύ μάλλον εννοείς την προσφορά με τα 50' και 50sms με κάθε ανανέωση. Αυτή καταργήθηκε. Εγώ παιρνω 20' για 40' εισερχόμενες εκτός πακέτων που εχω. Αυτό κοστίζει 1€ με κενό μηνυμα στο 1240. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts