bill33 Δημ. July 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2017 Μέχρι στιγμής το νέο f2g απλικασιο :lol: δεν μπορώ να πω ότι με τρελαίνει.Θα δείξει στην συνέχεια αν είνια βολικό. Αραγε δεν θα μπορούσαν να κάνουν να μην χρεώνονται δεδομένα για την εφαρμογή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. July 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2017 εμενα μου δουλευει κανονικα με wifi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. July 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2017 Μέχρι στιγμής το νέο f2g απλικασιο :lol: δεν μπορώ να πω ότι με τρελαίνει.Θα δείξει στην συνέχεια αν είνια βολικό. Αραγε δεν θα μπορούσαν να κάνουν να μην χρεώνονται δεδομένα για την εφαρμογή; λολ σου τρώει MB η ίδια η εφαρμογή της wind για να τσεκάρεις το υπόλοιπο σου; Μα τέτοια αθλιότητα; ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:mad::mad::mad::mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. July 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2017 λολ σου τρώει MB η ίδια η εφαρμογή της wind για να τσεκάρεις το υπόλοιπο σου; Μα τέτοια αθλιότητα; ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:mad::mad::mad::mad: Φιλαράκι με τρολάρεις ε; :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. July 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2017 Τελικά η νέα εφαρμογή είναι όμορφη και λειτουργική. Πολύ ανανεωμένο UI. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enteka Δημ. July 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2017 Δεν ξέρω τι να κάνω τελικά, να την κάνω την ενημέρωση της εφαρμογής ή όχι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elephant Δημ. July 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2017 Ξεκάθαρα όχι, μεγάλη φόλα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. July 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2017 Εμένα μου άρεσε, καιρός ήταν να ανανεωθεί. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. July 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2017 Μετά την αναβάθμιση έριξα μια ματιά για ελάχιστα δευτερόλεπτα και μάλλον μου άρεσε το νέο περιβάλλον. Επιφυλάσσομαι μέχρι να την δουλέψω περισσότερο. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. July 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2017 περίεργα πράγματα με την εφαρμογή, έχω 2 wifi σπίτι ένα με την vodafone και ένα με την nova.Με την nova συνδέεται και με την vodafone τίποτα και δεν παίζει να φταίει η vodafone γιατί με την προηγουμενη έμπαινα κανονικά και πουθενά αλλου δεν έχω πρόβλημα μονο με τις wind την εφαρμογή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morp Δημ. August 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2017 Παιδιά σήμερα είδα την αναβάθμιση της εφαρμογής, εξαιρετική! πολύ όμοφρο περιβάλλον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. August 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2017 Καλό μήνα! Πολύ ωραία όντως! Τα log n win που πήγαν;; Edit: τσ βρήκα! Παιδιά σήμερα είδα την αναβάθμιση της εφαρμογής, εξαιρετική! πολύ όμοφρο περιβάλλον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VasilisSam Δημ. August 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2017 Και εμένα η εφαρμογή μου άρεσε! Στάλθηκε από το SM-N7505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scream Δημ. August 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2017 Πολύ καλή η νέα εφαρμογή μπράβο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. August 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2017 εταιρικά υποστηρίζει; θα βγάλουν και για μας τίποτα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. August 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2017 Α, δεν το ήξερα αυτό, νόμιζα πως πήγαινε βάση ημερομηνίας λήξης. Για λεπτά και sms δεν ισχύει το ίδιο, έτσι δεν είναι; οχι,τα υπολοιπα πανε με την ημερομηνια ληξης. Δυστυχώς, κάποιες φορές είναι "ανάλογα" με τα κέφια: ΑΝ και σήμερα, μετά την 120΄κάθε μήνα στην από public f2go sim, "συμπεριφέρθηκε" "κανονικά": Από:......Σε:.... Παρεπιμπτόντως, παρατηρείτε τίποτα "περίεργο"; : :lol::lol::lol::p:p:lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. August 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2017 (edited) στην πρωτη εικονα με τα βελη,δεν υπαρχει λαθος. Κατ'εξαιρεση οταν υπολειπονται κατω απο 3' σε πακέτο,η χρεωση της κλησης γινεται ανα δευτερολεπτο,εως οτου εξαντληθει το υπολοιπο του πακετου απο το οποιο πρεπει να τραβηξει την κληση. Πήρε τα 2' 46'' και αλλα 14'' απο το επομενο. Αν ειχες κανει κληση 10'',τα 2' 46'' θα γινονταν 2' 36''. Edited August 1, 2017 by kmpatra Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. August 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2017 στην πρωτη εικονα με τα βελη,δεν υπαρχει λαθος. Κατ'εξαιρεση οταν υπολειπονται κατω απο 3' σε πακέτο,η χρεωση της κλησης γινεται ανα δευτερολεπτο,εως οτου εξαντληθει το υπολοιπο του πακετου απο το οποιο πρεπει να τραβηξει την κληση. Πήρε τα 2' 46'' και αλλα 14'' απο το επομενο. Αν ειχες κανει κληση 10'',τα 2' 46'' θα γινονταν 2' 36''. Μάλλον δεν κατάλαβες: Διαρκώς από όταν "μπήκαν" τα 120΄προς όλους (που εδώ βλέπεις προς εξάντληση) ΑΦΑΙΡΟΥΣΕ από αυτά (ΜΕ ΜΕΤΑΓΕΝΕΣΤΕΡΗ λήξη): Προφανώς και δεν μπορώ να βάλω τόσες screnshots. Δλδ: Αφαιρούσε λεπτά ομιλίας (έστω bonus public f2go) μεταγενέστερης λήξης. Καθόλη τη διάρκεια από όταν μπήκε το bonus (που έληγε 31/7)!! Αυτό δε συμβαίνει με το σημερινό bonus public f2go που λήγει 31/8!!! Στο τελευταίο screenshot: 1) Ωραίο που λήγει το Gigafull την 18/1/2038...ΝΑΙ: 38!!! 2) Είναι πολλά τα turbo, "Άρη" (Αν και έχει ξαναναφερθεί εδώ ο "τρόπος")!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. August 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2017 α οκ δεν το καταλαβα,το πρωτο κοιταξα μονο. Βασικα μεταξυ του μπονους των 120' και του αγορασμενου πακετου,προηγειται οποιο εχει ενεργοποιηθει πρωτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. August 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2017 (edited) α οκ δεν το καταλαβα,το πρωτο κοιταξα μονο. Βασικα μεταξυ του μπονους των 120' και του αγορασμενου πακετου,προηγειται οποιο εχει ενεργοποιηθει πρωτο. Ούτε εγώ δεν το καταλάβαινα γιατί να αφαιρεί λεπτά ομιλίας από μεταγενέστερο (έστω 1 μέρας 31/7 έναντι 30/7 του "κανονικού" πακέτου): 30 Ιουνίου ενεργοποιήθηκε το "κανονικό" (εξ'ου και η λήξη 30/7): Δλδ πιο πριν το bonus της 1 Ιουλίου... Όντως, και όπως τα λες, δεν αναφέρει κάτι τέτοιο στα faq του wind https://www.wind.gr/gr/f2g/upostirixi/faq/ , MONO στα ΜΒ αναφέρει εξαιρέσεις στην προτεραιότητα. Κι όμως: Μου συνέβει όλο τον Ιούλη!! Από μεταγενέστερης λήξης πακέτο (έστω: το bonus 120΄κάθε μήνα της public sim f2go)... Edited August 1, 2017 by jimmiss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. August 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2017 (edited) Ούτε εγώ δεν το καταλάβαινα γιατί να αφαιρεί λεπτά ομιλίας από μεταγενέστερο (έστω 1 μέρας 31/7 έναντι 30/7 του "κανονικού" πακέτου): 30 Ιουνίου ενεργοποιήθηκε το "κανονικό" (εξ'ου και η λήξη 30/7): Δλδ πιο πριν το bonus της 1 Ιουλίου... Όντως, και όπως τα λες, δεν αναφέρει κάτι τέτοιο στα faq του wind https://www.wind.gr/gr/f2g/upostirixi/faq/ , MONO στα ΜΒ αναφέρει εξαιρέσεις στην προτεραιότητα. Κι όμως: Μου συνέβει όλο τον Ιούλη!! Από μεταγενέστερης λήξης πακέτο (έστω: το bonus 120΄κάθε μήνα της public sim f2go)... Σχετικό ίσως:το πακέτο ομιλίας και data που είχα έληγε 30-7.Επίτηδες πέρασα data log&win να λήγει 31-7 για να κάνω εκείνη την ημέρα ανανέωση χρόνου ομιλίας.Τελικά μου έτρωγε πρωτα το log&win που έληγε μια μέρα μετά και όχι απο το πακέτο που έληγε νωρίτερα. Ακυρο καθώς βλέπω ότι το αναφέρει στο faq.Δεν το είχα δει. Edited August 1, 2017 by bill33 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. August 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2017 αν θες εξηγησε και αυτο με τα turbo,γιατι και αυτο δεν το καταλαβα. Μπορει να εχει αναφερθει πιο πριν,αλλα αν δεν το διευκρινησεις τι ειναι,η αναφορα φαινεται ανουσια. Για πολλαπλη ενεργοποιηση turbo πακετων μετα την αγορα βασικου πακετου λες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enteka Δημ. August 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2017 αν θες εξηγησε και αυτο με τα turbo,γιατι και αυτο δεν το καταλαβα. Μπορει να εχει αναφερθει πιο πριν,αλλα αν δεν το διευκρινησεις τι ειναι,η αναφορα φαινεται ανουσια. Για πολλαπλη ενεργοποιηση turbo πακετων μετα την αγορα βασικου πακετου λες? Νομίζω ναι, πως σε αυτό αναφέρεται. Μήπως, όμως, με την αναβάθμιση της εφαρμογής διορθώθηκε αυτό το... bug; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. August 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2017 Νομίζω ναι, πως σε αυτό αναφέρεται. Μήπως, όμως, με την αναβάθμιση της εφαρμογής διορθώθηκε αυτό το... bug; Ίσως...Δεν το δοκίμασα με τη νέα: Ίσως 1 λόγος να μην αναβαθμίσει κανείς!! Επίσης ας "κοιτάξει" κάποιος και πόσο "χρήσιμη" είναι η app του f2go σε κινητές συσκευές Windows....:) Σχετικό ίσως:το πακέτο ομιλίας και data που είχα έληγε 30-7.Επίτηδες πέρασα data log&win να λήγει 31-7 για να κάνω εκείνη την ημέρα ανανέωση χρόνου ομιλίας.Τελικά μου έτρωγε πρωτα το log&win που έληγε μια μέρα μετά και όχι απο το πακέτο που έληγε νωρίτερα. Ακυρο καθώς βλέπω ότι το αναφέρει στο faq.Δεν το είχα δει. Ναι: Στα data της η Wind f2go έχει "τέτοια": Αλλά και στα ομιλίας; Για αυτά λέω!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enteka Δημ. August 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2017 Επίσης, για να εμφανιστούν τα turbo μετά την ενεργοποίηση βασικού πακέτου, πρέπει να "σκοτώσεις" την εφαρμογή, όπως γινόταν μέχρι πρότινος, ή εμφανίζονται αυτόματα μετά την ενεργοποίηση; Το έχει δοκιμάσει κανείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts