pexths Δημ. September 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2009 2000 σμς για 30 μερες ειναι περιπου 65σμς/μερα.(66,6666666) ποιος νομιζεις οτι στελνει τοσα πολλα σε μια μερα,καθε μερα??μονο τπτ μαθητες που στελνουν σμς τυπου -"στο διαλλειμα θα φας μπουγατσα με κρεμα η με τυρι?" αρα ουσιαστικα καμια προσφορα με νοημα! αυτο ακριβως. ειναι ψιλοκοροιδια. τα sms απευθυνονται σε συγκεκριμενο κοινο που κατα την γνωμη μου δεν ειναι ο μεσος ορος. ας κανει κατι και με χρονο ομιλιας να πω μπραβο. με τα χιλιαδες sms προσωπικα δεν ξεγελιεμαι στο site κλασσικα δεν υπαρχει καμια ενημερωση http://www.wind.com.gr/pages.fds?langID=1&pageid=1399 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. September 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2009 μάλλον είναι κάτι αντίστοιχο με τη προσφορά της cote που αν δε κάνω λάθος κάτι αντίστοιχο δίνει στο call them all 600 που δίνει νομίζω και δώρο sms Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PUK Δημ. September 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2009 μάλλον είναι κάτι αντίστοιχο με τη προσφορά της cote που αν δε κάνω λάθος κάτι αντίστοιχο δίνει στο call them all 600 που δίνει νομίζω και δώρο sms αρα ειναι μαλλον για εναργοποιησεις μεχρι 15/9 οπως στο γουατς απ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. September 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2009 εχει ακουσει κανεις σημερα τις επιλογες νον στοπ;; εχει μια επιλογη για 600 λεπτα και 2000 σμς προς φρι του γκο (με 5 ευρώ) ή κατί γινεται λαθος;; Το έχω ενεργοποιήσει από το τέλος Αυγούστου. Μου έκανε κι εμένα εντύπωση που με το ίδιο ποσό (€5) που έδινα τόσο καιρό μόνο για κλήσεις σε F2G τώρα έχω και 2000 SMS, αλλά όπως προαναφέρθηκε είναι υπερβολή και αδύνατο να τα αξιοποιήσει κανείς. :p Εγώ δεν στέλνω καν SMS εδώ και καιρό (ας είναι καλά τα €0,10/λεπτό), οπότε αμφιβάλλω αν θα χρησιμοποιήσω έστω και 10 από αυτά! Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eliseos Δημ. September 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2009 τελικά παιδιά συνεχίζει η χρέωση στο ft2 0.10? έχετε δοκιμάσει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. September 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2009 Το έχω ενεργοποιήσει από το τέλος Αυγούστου. Μου έκανε κι εμένα εντύπωση που με το ίδιο ποσό (€5) που έδινα τόσο καιρό μόνο για κλήσεις σε F2G τώρα έχω και 2000 SMS, αλλά όπως προαναφέρθηκε είναι υπερβολή και αδύνατο να τα αξιοποιήσει κανείς. :p Εγώ δεν στέλνω καν SMS εδώ και καιρό (ας είναι καλά τα €0,10/λεπτό), οπότε αμφιβάλλω αν θα χρησιμοποιήσω έστω και 10 από αυτά! εισαι ενας απο τους παρα πολλους πιστευω, που η προσφορα απλα δεν τους αγγιζει. θα περιμενα κατι καλυτερο απο την wind. ευελπιστω συντομα να προχωρησει σε κατι καλο Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmstelios Δημ. September 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2009 καλως σας βρηκα στην παρεα του myphone σημερα μου ηρθε το εξης μηνυμα: ΑΠΟ 15/9 ΟΙ ΚΑΡΤΕΣ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΤΙΘΟΝΤΑΙ ΘΑ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΚΑΡΤΟΚΙΝΗΤΗΣ 12%,ΠΛΕΟΝ ΦΠΑ.ΑΝΑΝΕΩΣΤΕ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΟΜΙΛΙΑΣ ΣΑΣ ΤΩΡΑ ΓΙΑ 12% ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΧΡΟΝΟ ΟΜΙΛΙΑΣ Μπορεί κάποιος να το ερμηνεύσει αυτό;Δηλαδή τώρα μία κάρτα 10 ευρώ πόσο χρόνο θα περιέχει σε ευρώ;Θα μας τρελάνουνε πια!!!Θα καταργήσω μου φαίνεται και το καρτοκινητό και την σύνδεση και θα αρχίσω τα σήματα καπνού!!! Έλεοςςςςς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. September 4, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2009 καλως σας βρηκα στην παρεα του myphone σημερα μου ηρθε το εξης μηνυμα: ΑΠΟ 15/9 ΟΙ ΚΑΡΤΕΣ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΤΙΘΟΝΤΑΙ ΘΑ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΚΑΡΤΟΚΙΝΗΤΗΣ 12%,ΠΛΕΟΝ ΦΠΑ.ΑΝΑΝΕΩΣΤΕ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΟΜΙΛΙΑΣ ΣΑΣ ΤΩΡΑ ΓΙΑ 12% ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΧΡΟΝΟ ΟΜΙΛΙΑΣ Μπορεί κάποιος να το ερμηνεύσει αυτό;Δηλαδή τώρα μία κάρτα 10 ευρώ πόσο χρόνο θα περιέχει σε ευρώ;Θα μας τρελάνουνε πια!!!Θα καταργήσω μου φαίνεται και το καρτοκινητό και την σύνδεση και θα αρχίσω τα σήματα καπνού!!! Έλεοςςςςς Καλώς ήρθες στο myphone. Θα βρεις τις απαντήσεις που ψάχνεις στο σχετικό θέμα: Επιβολή φόρου στα καρτοκινητά και «αναπροσαρμογή» τελών συνδρομητών κινητής Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
White_butter_fly Δημ. September 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2009 καλως σας βρηκα στην παρεα του myphone σημερα μου ηρθε το εξης μηνυμα: ΑΠΟ 15/9 ΟΙ ΚΑΡΤΕΣ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΤΙΘΟΝΤΑΙ ΘΑ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΚΑΡΤΟΚΙΝΗΤΗΣ 12%,ΠΛΕΟΝ ΦΠΑ.ΑΝΑΝΕΩΣΤΕ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΟΜΙΛΙΑΣ ΣΑΣ ΤΩΡΑ ΓΙΑ 12% ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΧΡΟΝΟ ΟΜΙΛΙΑΣ Μπορεί κάποιος να το ερμηνεύσει αυτό;Δηλαδή τώρα μία κάρτα 10 ευρώ πόσο χρόνο θα περιέχει σε ευρώ;Θα μας τρελάνουνε πια!!!Θα καταργήσω μου φαίνεται και το καρτοκινητό και την σύνδεση και θα αρχίσω τα σήματα καπνού!!! Έλεοςςςςς Άρχισε να διαβάζεις και τα thread πριν κάνεις post εντωμεταξύ, υπάρχει εκτενέστατη συζήτηση γι αυτό το θέμα! :p Καλωσήρθες! Πολύ περιληπτικά, μια κάρτα των 10 ευρώ θα σου δίνει 8,8 ευρώ χρόνο ομιλίας περίπου. Δε φταίνε οι εταιρίες, είναι νόμος του κράτους. Τα υπόλοιπα λίγο πιο πάνω και στο αντίστοιχο θέμα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] It only ends once. Anything that happens before that is just progress. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmstelios Δημ. September 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2009 ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες! Έψαξα για κάτι αντίστοιχο και δεν βρήκα γι αυτο το έθεσα εδώ! Ευχαριστώ και πάλι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
knaison Δημ. September 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2009 Χθες έστειλα κενό μήνυμα στο 1240 για τη γνωστή υπηρεσία κέρδουν δωρεάν 5 λεπτών για κάθε 10 εισερχόμενων. Με έκπληξη είδα ότι χρεώθηκα 1 ευρώ. Η υπηρεσία ήταν δωρεάν μέχρι 31/8/09? Η εταιρεία όπως έριξε τόση διαφήμιση δεν μας έστειλε κάποιο μήνυμα που να μας ειδοποιεί ότι αλλάζει η τιμολογιακή πολιτική της συγκεκριμένης υπηρεσίας. Παράθεση __________ Αν οι εκλογές άλλαζαν κάτι θα ήταν παράνομες Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. September 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2009 Χθες έστειλα κενό μήνυμα στο 1240 για τη γνωστή υπηρεσία κέρδουν δωρεάν 5 λεπτών για κάθε 10 εισερχόμενων. Με έκπληξη είδα ότι χρεώθηκα 1 ευρώ. Η υπηρεσία ήταν δωρεάν μέχρι 31/8/09? Η εταιρεία όπως έριξε τόση διαφήμιση δεν μας έστειλε κάποιο μήνυμα που να μας ειδοποιεί ότι αλλάζει η τιμολογιακή πολιτική της συγκεκριμένης υπηρεσίας. ειχε εξ' αρχης ενημερωση και στο σαιτ και στην διαφημιση στην τηλεοραση. αν δεν το προσεξες εσυ ειναι αλλο θεμα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. September 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2009 Χθες έστειλα κενό μήνυμα στο 1240 για τη γνωστή υπηρεσία κέρδουν δωρεάν 5 λεπτών για κάθε 10 εισερχόμενων. Με έκπληξη είδα ότι χρεώθηκα 1 ευρώ. Η υπηρεσία ήταν δωρεάν μέχρι 31/8/09? Η εταιρεία όπως έριξε τόση διαφήμιση δεν μας έστειλε κάποιο μήνυμα που να μας ειδοποιεί ότι αλλάζει η τιμολογιακή πολιτική της συγκεκριμένης υπηρεσίας. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2907254#post2907254 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tazio Δημ. September 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2009 Επιτέλους χαμηλές χρεώσεις προς Ιταλία! Μπορεί να αλλάξει κάποιος απλά από F2G2 σε International ή πρέπει να πάρει απαραίτητα νέα sim; Την ίδια απορία έχω κι εγώ. Αν θέλουν μπορούν να δώσουν την επιλογή μέσω του 1342 όπως επιλέγουμε τα υπόλοιπα πακέτα να μπορούμε να επιλέξουμε και αυτό. Κι επειδή πλέον όταν καλεί κάποιος το 1342 δεν αναφέρεται πιο πακέτο f2g είναι το αντίστοιχο με ποιας εταιρείας, κάνω μια μικρή αναφορά για να δω αν τα θυμάμαι σωστά και ταυτόχρονα να τα μάθει και όποιος δε τα γνώριζε. f2g 1 = Q card f2g 2 = Frog f2g 3 = cu f2g 4 = wats up f2g 5 = ala carte f2g 6 = cosmoκαρτα f2g 7 = mo mad f2g 8 = Carrefour/Marinopoulos Σωστά ή λάθος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARASwrite Δημ. September 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2009 για να ακούσουμε ποιο πακέτο f2g έχουμε που παίρνουμε? κάποιο που να είναι δωρεάν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisk13 Δημ. September 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2009 1269 αφού μας πει πόσα ευρό έχουμε μετά λέει το πακέτο που έχουμε. Παράθεση Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARASwrite Δημ. September 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2009 αναφέρει ότι έχω οικονομικό πακέτο f2g δεν λέει αν έχω το 1,2,3 κοκ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
White_butter_fly Δημ. September 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2009 αναφέρει ότι έχω οικονομικό πακέτο f2g δεν λέει αν έχω το 1,2,3 κοκ??? Τότε δεν έχεις μεταφερθεί σε κάποιο άλλο οικονομικό πακέτο. Κάλεσε στο 1342. :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] It only ends once. Anything that happens before that is just progress. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARASwrite Δημ. September 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2009 Τότε δεν έχεις μεταφερθεί σε κάποιο άλλο οικονομικό πακέτο. Κάλεσε στο 1342. :) ευχαριστώ, θα το ψάξω λίγο γιατί κάτι μου λέει ότι δεν θα έχω απεριόριστο ίντερνετ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
White_butter_fly Δημ. September 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2009 ευχαριστώ, θα το ψάξω λίγο γιατί κάτι μου λέει ότι δεν θα έχω απεριόριστο ίντερνετ. To Wind Plus Non-Stop δεν απενεργοποιείται με την αλλαγή οικονομικού πακέτου πάντως! ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] It only ends once. Anything that happens before that is just progress. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARASwrite Δημ. September 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2009 αλήθεια??? κακό αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
White_butter_fly Δημ. September 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2009 αλήθεια??? κακό αυτό. Γιατί είναι κακό αυτό;;; :confused::confused::confused: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] It only ends once. Anything that happens before that is just progress. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARASwrite Δημ. September 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2009 Γιατί είναι κακό αυτό;;; :confused::confused::confused: γιατί αν κάποιος θέλει ίντερνετ δεν μπορεί να μπει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. September 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2009 Εξακολουθει να χρεωνει 0,10 η γουιντ :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. September 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2009 Εξακολουθει να χρεωνει 0,10 η γουιντ :happy: Το επιβεβαιωνω και εγω.παροτι ειμαι σιγουρος οτι 1/9 με χρεωσε 30 ευρωσεντ για κληση 90 δευτερολεπτων περιπου.ας ελπισουμε να το κρατησει για καιρο ακομα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts