Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

2000 σμς για 30 μερες ειναι περιπου 65σμς/μερα.(66,6666666)

ποιος νομιζεις οτι στελνει τοσα πολλα σε μια μερα,καθε μερα??μονο τπτ μαθητες που στελνουν σμς τυπου

-"στο διαλλειμα θα φας μπουγατσα με κρεμα η με τυρι?"

αρα ουσιαστικα καμια προσφορα με νοημα!

αυτο ακριβως. ειναι ψιλοκοροιδια. τα sms απευθυνονται σε συγκεκριμενο κοινο που κατα την γνωμη μου δεν ειναι ο μεσος ορος. ας κανει κατι και με χρονο ομιλιας να πω μπραβο. με τα χιλιαδες sms προσωπικα δεν ξεγελιεμαι

στο site κλασσικα δεν υπαρχει καμια ενημερωση http://www.wind.com.gr/pages.fds?langID=1&pageid=1399

[sIGPIC][/sIGPIC]

μάλλον είναι κάτι αντίστοιχο με τη προσφορά της cote που αν δε κάνω λάθος κάτι αντίστοιχο δίνει στο call them all 600 που δίνει νομίζω και δώρο sms

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

μάλλον είναι κάτι αντίστοιχο με τη προσφορά της cote που αν δε κάνω λάθος κάτι αντίστοιχο δίνει στο call them all 600 που δίνει νομίζω και δώρο sms

αρα ειναι μαλλον για εναργοποιησεις μεχρι 15/9 οπως στο γουατς απ...

εχει ακουσει κανεις σημερα τις επιλογες νον στοπ;;

εχει μια επιλογη για 600 λεπτα και 2000 σμς προς φρι του γκο (με 5 ευρώ) ή κατί γινεται λαθος;;

Το έχω ενεργοποιήσει από το τέλος Αυγούστου. Μου έκανε κι εμένα εντύπωση που με το ίδιο ποσό (€5) που έδινα τόσο καιρό μόνο για κλήσεις σε F2G τώρα έχω και 2000 SMS, αλλά όπως προαναφέρθηκε είναι υπερβολή και αδύνατο να τα αξιοποιήσει κανείς. :p

Εγώ δεν στέλνω καν SMS εδώ και καιρό (ας είναι καλά τα €0,10/λεπτό), οπότε αμφιβάλλω αν θα χρησιμοποιήσω έστω και 10 από αυτά!

Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus

Το έχω ενεργοποιήσει από το τέλος Αυγούστου. Μου έκανε κι εμένα εντύπωση που με το ίδιο ποσό (€5) που έδινα τόσο καιρό μόνο για κλήσεις σε F2G τώρα έχω και 2000 SMS, αλλά όπως προαναφέρθηκε είναι υπερβολή και αδύνατο να τα αξιοποιήσει κανείς. :p

Εγώ δεν στέλνω καν SMS εδώ και καιρό (ας είναι καλά τα €0,10/λεπτό), οπότε αμφιβάλλω αν θα χρησιμοποιήσω έστω και 10 από αυτά!

εισαι ενας απο τους παρα πολλους πιστευω, που η προσφορα απλα δεν τους αγγιζει. θα περιμενα κατι καλυτερο απο την wind. ευελπιστω συντομα να προχωρησει σε κατι καλο

[sIGPIC][/sIGPIC]

καλως σας βρηκα στην παρεα του myphone

σημερα μου ηρθε το εξης μηνυμα:

ΑΠΟ 15/9 ΟΙ ΚΑΡΤΕΣ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΤΙΘΟΝΤΑΙ ΘΑ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΚΑΡΤΟΚΙΝΗΤΗΣ 12%,ΠΛΕΟΝ ΦΠΑ.ΑΝΑΝΕΩΣΤΕ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΟΜΙΛΙΑΣ ΣΑΣ ΤΩΡΑ ΓΙΑ 12% ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΧΡΟΝΟ ΟΜΙΛΙΑΣ

Μπορεί κάποιος να το ερμηνεύσει αυτό;Δηλαδή τώρα μία κάρτα 10 ευρώ πόσο χρόνο θα περιέχει σε ευρώ;Θα μας τρελάνουνε πια!!!Θα καταργήσω μου φαίνεται και το καρτοκινητό και την σύνδεση και θα αρχίσω τα σήματα καπνού!!!

Έλεοςςςςς

ΑΠΟ 15/9 ΟΙ ΚΑΡΤΕΣ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΤΙΘΟΝΤΑΙ ΘΑ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΚΑΡΤΟΚΙΝΗΤΗΣ 12%,ΠΛΕΟΝ ΦΠΑ.ΑΝΑΝΕΩΣΤΕ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΟΜΙΛΙΑΣ ΣΑΣ ΤΩΡΑ ΓΙΑ 12% ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΧΡΟΝΟ ΟΜΙΛΙΑΣ

Μπορεί κάποιος να το ερμηνεύσει αυτό;Δηλαδή τώρα μία κάρτα 10 ευρώ πόσο χρόνο θα περιέχει σε ευρώ;Θα μας τρελάνουνε πια!!!Θα καταργήσω μου φαίνεται και το καρτοκινητό και την σύνδεση και θα αρχίσω τα σήματα καπνού!!!

Έλεοςςςςς

Καλώς ήρθες στο myphone.

Θα βρεις τις απαντήσεις που ψάχνεις στο σχετικό θέμα:

Επιβολή φόρου στα καρτοκινητά και «αναπροσαρμογή» τελών συνδρομητών κινητής

http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158

Έλεοςςςςς

Άρχισε να διαβάζεις και τα thread πριν κάνεις post εντωμεταξύ, υπάρχει εκτενέστατη συζήτηση γι αυτό το θέμα! :p

Καλωσήρθες!

Πολύ περιληπτικά, μια κάρτα των 10 ευρώ θα σου δίνει 8,8 ευρώ χρόνο ομιλίας περίπου. Δε φταίνε οι εταιρίες, είναι νόμος του κράτους.

Τα υπόλοιπα λίγο πιο πάνω και στο αντίστοιχο θέμα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

It only ends once. Anything that happens before that is just progress.

ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες!

Έψαξα για κάτι αντίστοιχο και δεν βρήκα γι αυτο το έθεσα εδώ!

Ευχαριστώ και πάλι.

Χθες έστειλα κενό μήνυμα στο 1240 για τη γνωστή υπηρεσία κέρδουν δωρεάν 5 λεπτών για κάθε 10 εισερχόμενων.

Με έκπληξη είδα ότι χρεώθηκα 1 ευρώ. Η υπηρεσία ήταν δωρεάν μέχρι 31/8/09?

Η εταιρεία όπως έριξε τόση διαφήμιση δεν μας έστειλε κάποιο μήνυμα που να μας ειδοποιεί ότι αλλάζει η τιμολογιακή πολιτική της συγκεκριμένης υπηρεσίας.

Αν οι εκλογές άλλαζαν κάτι θα ήταν παράνομες

Χθες έστειλα κενό μήνυμα στο 1240 για τη γνωστή υπηρεσία κέρδουν δωρεάν 5 λεπτών για κάθε 10 εισερχόμενων.

Η εταιρεία όπως έριξε τόση διαφήμιση δεν μας έστειλε κάποιο μήνυμα που να μας ειδοποιεί ότι αλλάζει η τιμολογιακή πολιτική της συγκεκριμένης υπηρεσίας.

ειχε εξ' αρχης ενημερωση και στο σαιτ και στην διαφημιση στην τηλεοραση. αν δεν το προσεξες εσυ ειναι αλλο θεμα

[sIGPIC][/sIGPIC]

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2907254#post2907254

Επιτέλους χαμηλές χρεώσεις προς Ιταλία! Μπορεί να αλλάξει κάποιος απλά από F2G2 σε International ή πρέπει να πάρει απαραίτητα νέα sim;

Την ίδια απορία έχω κι εγώ. Αν θέλουν μπορούν να δώσουν την επιλογή μέσω του 1342 όπως επιλέγουμε τα υπόλοιπα πακέτα να μπορούμε να επιλέξουμε και αυτό.

Κι επειδή πλέον όταν καλεί κάποιος το 1342 δεν αναφέρεται πιο πακέτο f2g είναι το αντίστοιχο με ποιας εταιρείας, κάνω μια μικρή αναφορά για να δω αν τα θυμάμαι σωστά και ταυτόχρονα να τα μάθει και όποιος δε τα γνώριζε.

f2g 1 = Q card

f2g 2 = Frog

f2g 3 = cu

f2g 4 = wats up

f2g 5 = ala carte

f2g 6 = cosmoκαρτα

f2g 7 = mo mad

f2g 8 = Carrefour/Marinopoulos

Σωστά ή λάθος;

1269 αφού μας πει πόσα ευρό έχουμε μετά λέει το πακέτο που έχουμε.
Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016

αναφέρει ότι

έχω οικονομικό

πακέτο f2g δεν λέει

αν έχω το 1,2,3 κοκ???

Τότε δεν έχεις μεταφερθεί σε κάποιο άλλο οικονομικό πακέτο.

Κάλεσε στο 1342. :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τότε δεν έχεις μεταφερθεί σε κάποιο άλλο οικονομικό πακέτο.

Κάλεσε στο 1342. :)

ευχαριστώ,

θα το ψάξω λίγο

γιατί κάτι μου λέει ότι

δεν θα έχω απεριόριστο ίντερνετ.

ευχαριστώ,

θα το ψάξω λίγο

γιατί κάτι μου λέει ότι

δεν θα έχω απεριόριστο ίντερνετ.

To Wind Plus Non-Stop δεν απενεργοποιείται με την αλλαγή οικονομικού πακέτου πάντως! ;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

αλήθεια???

κακό αυτό.

Γιατί είναι κακό αυτό;;; :confused::confused::confused:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Γιατί είναι κακό αυτό;;; :confused::confused::confused:

γιατί αν κάποιος θέλει ίντερνετ δεν μπορεί

να μπει...

Εξακολουθει να χρεωνει 0,10 η γουιντ :happy:

Το επιβεβαιωνω και εγω.παροτι ειμαι σιγουρος οτι 1/9 με χρεωσε 30 ευρωσεντ για κληση 90 δευτερολεπτων περιπου.ας ελπισουμε να το κρατησει για καιρο ακομα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

• The title was changed to Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova