Jump to content

dmstelios

Members
  • Δημοσιεύσεις

    30
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by dmstelios

  1. νομίζω μονο την νέα κάρτα πληρώνεις και αυτό είναι 5 ευρώ αλλά για σιγουριά μια επίσκεψη σε ένα κατάστημα είναι ότι καλύτερο!
  2. καλή χρονιά. οι κάρτες θα υποστηρίζουν 3G και το πακέτο που θα ανήκεις με το 2in1 θα είναι το νέο f2g.
  3. Μήπως έχετε αναφέρει κάπου πως μπορώ να αλλάξω τον ήχος κλήσης με δικό μου; Ευχαριστώ πολύ
  4. Πολλές οι υποψηφιότητες...καλή μας τύχη!
  5. μήπως για να δουλέψει η δωρεάν έκδοση πρέπει να έχουμε εγκαταστήσει αρχικά το Quickoffice το trial Που δίνει δωρεάν η εταιρεία στο site της;
  6. Λοιπόν, άργησα λιγάκι αλλά σας έχω απαντήσεις! Το 2in1 είναι επιλογή σαν υπηρεσία και έχει δυσλειτουργίες ακόμη και σήμερα σε όλες τις επιλογές. Ολοι μου πρότειναν να μείνω σε "νέο F2G" και σύνδεση όπως το έφτιαξα στην αρχή.Οι παρεμβάσεις σε πακέτα μπερδεύουν το σύστημα και έχουμε χρεώσεις που δύσκολα βρίσκονται!Για πράδειγμα είχα την χρέωση των προωθημένων κλήσεων στο καρτοκινητό και με αιτήσεις σωρό έβγαλα άκρη και πήρα μέρος χρηματων πίσω. Θα έχεις όλες τις προωθήσεις ΔΩΡΕΑΝ από τον ένα αριθμό στον άλλο δωρεάν. Επειδή όμως μπορεί να με κυνηγάς γιατί μπορεί κάτι να μην πάει καλά στα συστήματα της Wind τότε σου προτείνω την εξής κίνηση: -Γράφεις το αίτημα σου ηλεκτρονικά, -το στέλνεις με e-mail στη Wind, -παίρνεις απάντηση και με αυτή την απάντηση πας σε ένα κατάστημα, -ζητάς το 2in1 και αν κάτι δεν πάει καλά...στο απεύχομαι... -ζητάς την Δ Ω Ρ Ε Α Ν επιστροφή των καρτών σου στην αρχική κατάσταση κάτι που το δικαιούσε από την στιγμή που δεν σε κάλυψαν όπως αναφέρθηκαν και στο e-mail και στο κατάστημα!
  7. To Quick office συμφωνα με την Nokia είναι ολοκληρωμένο! Αν το βρει κάποιος ας μας πει πως έκανε εγκατάσταση και πως λειτουργεί!
  8. μια βόλτα από την Arvado Teleservice(Λεωφόρος Κηφισού και Αθηνών διασταύρωση),καπως ετσι λεγεται,που είναι εξουσιοδοτημένο service της Nokia όπως και η Alpha Copy θα σε πείσει. Χωρίς να θέλω να διαφημίσω την εταιρεία αλλά σε μία μέρα μου έφτιαξε το κινητό με την έκδοση V40 που έτρωγε τρελά κολλήματα και τώρα το σκέφτομαι πολύ σοβαρά αν θα βάλω την V50.Λειτουργεί 95% άψογα.Στο 5% είναι η έλειψη rds που μάλλον καταργείται αλλά και η δυσλειτουργία ενός mp4 ringtone!
  9. δεν έχω καμία επιλογή αλλαγής πακέτου. Από Δευτέρα θα το λύσω το θέμα σε ένα κατάστημα Wind (αξιόπιστο) και θα ενημερώσω και εδω.
  10. "Η αλλαγή πακέτου δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί. Παρακαλούμε απευθυνθείτε στο τμήμα εξυπηρέτησης πελατων Wind καλώντας το 1260."
  11. τσέκαρε λίγο τις προωθήσεις μήπως παίζει κάτι εκεί και σε χρεώνει! Μπορεί πάλι αυτό να συμβαίνει σε παλιές κάρτες 2in1 όπως η δική μου. Σημείωση: θα μπορούσες να μην είσαι τόσο επιθετικός!
  12. μιλάμε για 2in1 πάντα!Σε μένα δεν το κάνει και μιλησα και με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών με ένα φίλο μου και μου το επιβεβαιωσε...γι αυτό το έγραψα!Δεν υπέθεσα!!!
  13. Επειδή δεν επιτρέπει την άλλαγη οικονομικού πακέτου το αυτόματο σύστημα,ακόμη. Μπορεί αύριο να το επιτρέπει.Τι να πω...( ; ) για γίνει η αλλαγή...σου απενεργοποιούν προσωρινά τις προωθήσεις,αλλάζουν πακέτο και μετά σου ξαναενεργοποιούν τις προωθήσεις.Θέλω να πιστεύω ότι όλο αυτό είναι δωρεάν.Θα το κάνω μάλλον μια από τις επόμενες μέρες
  14. αυτη η αλλαγη μπορει να γινει μονο σε κατάστημα όχι καλώντας το 1342. πιθανόν και να μπορείς.Για το F2G2 δεν γνωρίζω αλλά λογικά θα μπορείς! με τις δωρεάν προωθήσεις δεν ξέρω τι παίζει ακριβώς στο F2G2.
  15. Για ηρεμήστε και αφήστε τις καταγγελίες... Επειδή το έχω ψάξει λιγάκι θα προσπαθήσω να σας δώσω κάποιες λεπτομέρειες: Κάρτα sim: Παρέχεται δωρεάν! 1ον: Ενεργοποίηση 2in1: Σε κάρτα-κάρτα: Δωρεάν (ή 3,57€ με δωρεάν προωθήσεις εφαπαξ) Σε κάρτα-συμβόλαιο: Δωρεάν στην κάρτα (ή 3,57€ με δωρεάν προωθήσεις εφαπαξ)- 7,14€ για κάθε αριθμό εφαπαξ Σε συμβόλαιο-συμβόλαιο: 7,14€ για κάθε αριθμό εφαπαξ 2ον: Απενεργοποίηση 2in1: Σε κάρτα-κάρτα: κόστος με τις εκάστοτε χρεώσεις για νέα/ες 1 ή 2 κάρτα/ες εφάπαξ Σε κάρτα-συμβόλαιο: κόστος με τις εκάστοτε χρεώσεις για νέα/ες 1 ή 2 κάρτα/ες εφάπαξ Σε συμβόλαιο-συμβόλαιο: κόστος με τις εκάστοτε χρεώσεις για νέες 1 ή 2 κάρτα/ες εφάπαξ 3ον: Προωθήσεις 2in1: Σε κάρτα-κάρτα: Δωρεάν Σε κάρτα-συμβόλαιο: Δωρεάν στην κάρτα - 2,2€ στο συμβόλαιο /μήνα Σε συμβόλαιο-συμβόλαιο: 2,2€ στο κάθε συμβόλαιο /μήνα Σημείωση: Για εταιρικά συμβόλαια οι προωθήσεις είναι δωρεάν! Προσοχή!!! Δεν υποστηρίζεται από όλες τις συσκευές του εμπορίου. 4ον:Οι παλιές κάρτες 2in1 (εν καιρό ΤΙΜ) υποστηρίζουν F2G και non stop. 5ον:Οι νέες ΔΕΝ υποστηρίζουν non stop με ενεργοποιημένη την δωρεάν προώθηση από κάρτα σε κινητό. 6ον:Εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε άλλο πακέτο καρτοκινητής πρέπει να έχει απενεργοποιημένες τις προωθήσεις (από κάρτα σε συμβόλαιο) από την εταιρεία!Κάτι που προσωπικά πιστεύω ΔΕΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ! *Σε όλες τις τιμές συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ.
  16. ενημερωθείτε και για τα δωρεάν λεπτά/sms της νέας καρτοκινητής στέλνοντας δωρεάν κενό μνμ στο 1209!
  17. Έλεος ρε παιδιά!!! Το F2G2 που πήγε; όσοι πρόλαβαν ... πρόλαβαν μου φαίνεται! Να προλάβω να ενεργοποιήσω και σε κάποιους φίλους γιατί δεν πάιζονται εκεί στη Wind. Windάκιας μέχρι κόκκαλο και με αυτή την κίνηση δίνω -1 στη Wind!
  18. Σήμερα τα έδωσε η Wind και σας τα παραθέτω ακριβώς όπως τα δίνει γιατί το site κολλάει απίστευτα: Για αναλυτικές πληροφορίες: http://www.wind.com.gr/ConDows/00002245_New_Tariffs_GR.pdf Λοιπές πληροφορίες: http://www.wind.com.gr/ConDows/00001718_OtherCharges_GR_2008.pdf http://www.wind.com.gr/ConImgs/sumvolaio/wind_new_programms_gr.jpg πηγή: http://www.wind.com.gr
  19. Σίγουρα έχει απαντηθεί αλλά όποιος μπορεί ας βοηθήσει. Προσπάθησα ώρες να βρω άκρη αλλά τίποτα μιας και αναζήτηση με 3 γράμματα δεν βγάζει κάτι (gps). Εγκατέστησα το Garmin,το Sygic και όλα πήγαιναν μια χαρά μέχρι που κατάλαβα ότι χρεώνομαι από το δίκτυο. Ποιες πρέπει να είναι οι ρυθμίσεις για μην χρεώνομαι; Όποιος μπορεί ας βοηθήσει την κατάσταση έστω και με link σε άλλο σημείο! Ευχαριστώ πολυ εκ των προτέρων Υ.Γ: Άνοιξα και topic εδώ για όσους ενδιαφερθούν αργότερα!
  20. ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες! Έψαξα για κάτι αντίστοιχο και δεν βρήκα γι αυτο το έθεσα εδώ! Ευχαριστώ και πάλι.
  21. καλως σας βρηκα στην παρεα του myphone σημερα μου ηρθε το εξης μηνυμα: ΑΠΟ 15/9 ΟΙ ΚΑΡΤΕΣ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΤΙΘΟΝΤΑΙ ΘΑ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΚΑΡΤΟΚΙΝΗΤΗΣ 12%,ΠΛΕΟΝ ΦΠΑ.ΑΝΑΝΕΩΣΤΕ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΟΜΙΛΙΑΣ ΣΑΣ ΤΩΡΑ ΓΙΑ 12% ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΧΡΟΝΟ ΟΜΙΛΙΑΣ Μπορεί κάποιος να το ερμηνεύσει αυτό;Δηλαδή τώρα μία κάρτα 10 ευρώ πόσο χρόνο θα περιέχει σε ευρώ;Θα μας τρελάνουνε πια!!!Θα καταργήσω μου φαίνεται και το καρτοκινητό και την σύνδεση και θα αρχίσω τα σήματα καπνού!!! Έλεοςςςςς
×
×
  • Create New...