atmistis Δημ. September 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2015 Ευχαριστώ πολύ. Το χρησιμοποιώ μόνο για ίντερνετ οπότε με αυτά τα κόλπα τους με τα τρίμηνα θα κάνω ανανεώσεις κάθε καλοκαίρι. Ίσως αν είμαστε πολλοί να μην τραβήξει ή ιστορία των τριμηνων στο διηνεκές τελικά. Κρίμα βρήκαν τρόπο να μαζεύουν χρήματα μέσα στην κρίση. Ένα κλειστό κινητό δεν απασχολεί το δίκτυο μόνο τη database μην ακούω για κόστος διαχείρισης ίσα ίσα που χρησιμοποιούσαν τον αριθμό των συνδρομητών για διαφήμιση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. September 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2015 Εχει εφαρμόσει τρίμηνο και η wind?Στις 18-9 έκανα ανανέωση και ο χρόνος ομιλιάς μου λήγει Μάρτη. :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. September 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2015 Εχει εφαρμόσει τρίμηνο και η wind?Στις 18-9 έκανα ανανέωση και ο χρόνος ομιλιάς μου λήγει Μάρτη. :worry: Οχι ακομα. Εξαμηνο ειναι Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diplo Δημ. September 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2015 Οχι ακομα. Εξαμηνο ειναι και για ακόμη μία βδομάδα, αν δε κάνω λάθος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. September 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2015 και για ακόμη μία βδομάδα, αν δε κάνω λάθος Εχει βγάλει ανακοίνωση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diplo Δημ. September 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2015 Εχει βγάλει ανακοίνωση; http://www.wind.gr/gr/wind/gia-tin-etaireia/anakoinoseis/anakoinosi/?prid=381 Τέλος από τις 28 Σεπτεμβρίου 2015 τροποποιείται η διάρκεια ισχύος της αξίας συνδιαλέξεων για τους συνδρομητές καρτοκινητής WIND Card, Q card και WIND F2G. Συγκεκριμένα από την ανωτέρω ημερομηνία η διάρκεια ισχύος της αξίας συνδιαλέξεων από ανανέωση αλλάζει και μειώνεται από 6 μήνες σε 90 ημέρες. Εάν κατά το χρονικό διάστημα των 90 ημερών μετά την τελευταία ανανέωση δεν πραγματοποιηθεί εκ νέου ανανέωση χρόνου ομιλίας, τότε τυχόν υπολειπόμενη αξία συνδιαλέξεων θα χάνεται και δεν θα επιστρέφεται στο συνδρομητή. Από την ως άνω ημερομηνία, κάθε αρχική ενεργοποίηση σύνδεσης, εφόσον σε αυτή υπάρχει χρηματικό ποσό, ή μετά από κάθε ανανέωση χρηματικού υπολοίπου, η διάρκεια ισχύος του διαθέσιμου χρηματικού υπολοίπου ορίζεται σε 90 ημέρες. Στην περίπτωση όπου υφιστάμενοι συνδρομητές έχουν διαθέσιμο υπόλοιπο και πραγματοποιήσουν νέα ανανέωση μετά την ανωτέρω ημερομηνία, το νέο υπόλοιπό τους θα έχει διάρκεια 90 ημέρες ενώ το υφιστάμενο εναπομένον υπόλοιπό τους θα έχει τη μεταγενέστερη από τις δύο ημερομηνίες διάρκειας των ανανεώσεων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magos_88 Δημ. September 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2015 Αυτό το πολυπόθητο μήνυμα με τα 8€ πώς στο καλό το παίρνετε; Είμαι 4 μήνες στη Wind (μέσω φορητότητας) και δεν μου έχει έρθει κανένα μήνυμα προσφοράς ενώ στον κολλητό μου στέλνουν 3-4 φορές την εβδομάδα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orestis28 Δημ. September 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2015 Αυτό το πολυπόθητο μήνυμα με τα 8€ πώς στο καλό το παίρνετε; Είμαι 4 μήνες στη Wind (μέσω φορητότητας) και δεν μου έχει έρθει κανένα μήνυμα προσφοράς ενώ στον κολλητό μου στέλνουν 3-4 φορές την εβδομάδα! Σταματα να κανεις πολυ καταναλωση , να δεις πως θα στο στειλουν. εμενα μου εστελναν μηνύματα ακομα και οταν το ειχα ενεργοποιησει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. September 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2015 Αυτό το πολυπόθητο μήνυμα με τα 8€ πώς στο καλό το παίρνετε; Είμαι 4 μήνες στη Wind (μέσω φορητότητας) και δεν μου έχει έρθει κανένα μήνυμα προσφοράς ενώ στον κολλητό μου στέλνουν 3-4 φορές την εβδομάδα! Δοκίμασες να στείλεις το 1000 στο 1264? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. September 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2015 Σταματα να κανεις πολυ καταναλωση , να δεις πως θα στο στειλουν. εμενα μου εστελναν μηνύματα ακομα και οταν το ειχα ενεργοποιησει. Δεν παίζει ρόλο η κατανάλωση. Στο f2g που έχω στο συναγερμό (μηδενική κατανάλωση εδώ και μήνες) ακόμη δεν ήρθε τίποτα... :lol: Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. September 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2015 (edited) Δεν παίζει ρόλο η κατανάλωση. Στο f2g που έχω στο συναγερμό (μηδενική κατανάλωση εδώ και μήνες) ακόμη δεν ήρθε τίποτα... :lol: Η μάνα μου έχει F2G και κάθε μήνα μπαίνουν 120' προς όλους, δώρο από το σταθερό Double Play της WIND, που έχουμε βάλει στο σπίτι του παππού... Κάρτα βάζει μόνο όταν κοντεύει να λήξει και φυσικά από πακέτα, δεν αγοράζει τίποτα, γιατί τα 120' τη φτάνουν... Και μάντεψε... Της έχει έρθει μήνυμα για το φοιτητικό πακέτο των 8€, ενώ δεν το χρειάζεται... :rolleyes: Οπότε πάρτε 1-2 νέους αριθμούς F2G, βάλτε μία κάρτα των 5€ από κατάστημα ή ίντερνετ και αφήστε το έτσι, μπας και σας έρθει καμιά προσφορά... :lol: Κάθε 12 μήνες θα θέλει ανανέωση για να μη χαθεί ο αριθμός... :p Edited September 20, 2015 by MitsosDaBest13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naxiand Δημ. September 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2015 Με έχουν τρελάνει στα μηνύματα η q, μετά από ένα μήνυμα που είχα στείλει για ένα διαγωνισμό... Πως σταματάνε;;; help....... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. September 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2015 Δεν παίζει ρόλο η κατανάλωση. Στο f2g που έχω στο συναγερμό (μηδενική κατανάλωση εδώ και μήνες) ακόμη δεν ήρθε τίποτα... :lol: Θα σου πρότινα να το κάνεις κοσμοτε μηδενικό πάγιο που δεν χρειάζεται ανανέωση κάθε 3 μήνες!http://www.cosmote.gr/cosmoportal/page/HCP/xml/Personal__contractplans__contractplan_zero_fee_prs/section/Postpaid_OtherPlans_Prs Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. September 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2015 Θα σου πρότινα να το κάνεις κοσμοτε μηδενικό πάγιο που δεν χρειάζεται ανανέωση κάθε 3 μήνες!http://www.cosmote.gr/cosmoportal/page/HCP/xml/Personal__contractplans__contractplan_zero_fee_prs/section/Postpaid_OtherPlans_Prs Τον ένα συναγερμό τον έχω κάνει έτσι. Τώρα που γίνεται τρίμηνο και το f2g, θα ακολουθήσει τον ίδιο δρόμο. :) Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. September 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2015 Τον ένα συναγερμό τον έχω κάνει έτσι. Τώρα που γίνεται τρίμηνο και το f2g, θα ακολουθήσει τον ίδιο δρόμο. :) Μην σου φανε ντο υπολοιπο ομως!Αν δεν ξερεις τι να το κανεις δωστα στο χαμογελο στο 14545! Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magos_88 Δημ. September 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2015 Δοκίμασες να στείλεις το 1000 στο 1264? Ναι φίλε μου, η υπηρεσία δεν βρέθηκε (ή κάτι τέτοιο) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalgeorge Δημ. September 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2015 παιδια συγνώμη.... εκανα ανανεωση πριν 3 μηνες περιπου στο f2g και σημερα μου ήρθε μήνυμα, οτι αν δεν ανανεωσω στις επομενες πεντε μερες, θα κοπει το νουμερο...... τι γινεται?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. September 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2015 Μηπως εχεις κανει κι αλλη ανανεωση τον Σεπτεμβρη; Ναι είχα κάνει, άκυρος ο συναγερμός! Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. September 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2015 (edited) Μην σου φανε ντο υπολοιπο ομως!Αν δεν ξερεις τι να το κανεις δωστα στο χαμογελο στο 14545! Στο πρώτο νούμερο αυτό ακριβώς έκανα, τα έχουμε ξαναπεί αυτά εδώ, εδώ, εδώ και μάλλον και αλλού, αλλά βαριέμαι να ψάχνω. Μην ανησυχείς όμως, δεν τα ξεχνώ. Καλύτερα να πάνε (όσα πάνε) στο χαμόγελο, παρά στην κάθε κερδοσκοπική εταιρία... :) Ξέρει κάποιος το ποσοστό που αποδίδεται στο χαμόγελο από αυτό το νούμερο ??? Edited September 21, 2015 by marras Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. September 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2015 Καλημέρα, έκανα ανανέωση σε κατάστημα και στην απόδειξη δεν γράφει το όνομα μου στα στοιχεία αλλά το όνομα του καταστήματος, σε άλλες αποδείξεις από ανανεώσεις το έγραφε.τι μπορώ να κάνω; Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. September 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2015 Και πιο το πρόβλημα; Χρειάζεσαι για κάτι η απόδειξη να φαίνεται ονομαστική; Τα χρήματα δεν μπήκαν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orestis28 Δημ. September 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2015 Θα σου πρότινα να το κάνεις κοσμοτε μηδενικό πάγιο που δεν χρειάζεται ανανέωση κάθε 3 μήνες!http://www.cosmote.gr/cosmoportal/page/HCP/xml/Personal__contractplans__contractplan_zero_fee_prs/section/Postpaid_OtherPlans_Prs Και στο cosmote μηδενικο παγιο παντως, λεει οτι αν για 6 μηνες δεν εχεις καταναλωση, κανουν διακοπη του συμβολαιου. Δεν ξερω αν το κανουν οντως , αλλα το γραφει ξεκαθαρα στους ορους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelique_dim Δημ. September 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2015 Η μάνα μου έχει F2G και κάθε μήνα μπαίνουν 120' προς όλους, δώρο από το σταθερό Double Play της WIND, που έχουμε βάλει στο σπίτι του παππού... Κάρτα βάζει μόνο όταν κοντεύει να λήξει και φυσικά από πακέτα, δεν αγοράζει τίποτα, γιατί τα 120' τη φτάνουν... Και μάντεψε... Της έχει έρθει μήνυμα για το φοιτητικό πακέτο των 8€, ενώ δεν το χρειάζεται... :rolleyes: Οπότε πάρτε 1-2 νέους αριθμούς F2G, βάλτε μία κάρτα των 5€ από κατάστημα ή ίντερνετ και αφήστε το έτσι, μπας και σας έρθει καμιά προσφορά... :lol: Κάθε 12 μήνες θα θέλει ανανέωση για να μη χαθεί ο αριθμός... :p Καθόλου κακή ιδέα ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. September 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2015 Και πιο το πρόβλημα; Χρειάζεσαι για κάτι η απόδειξη να φαίνεται ονομαστική; Τα χρήματα δεν μπήκαν; Για να την δικαιολογώ στο φπα μου, Δεν είπα για τα χρήματα Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. September 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2015 Κατάλαβα. Ίσως είναι καλό να τους το τονίζεις την επόμενη φορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts