Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Όχι βεβαίωση κυριότητας αριθμού κινητού δεν ζητάνε, το πρόβλημα είναι στην ταυτότητα.Καλά χομπίστηκα θα το έκανα πιο πολύ για την παράταση υπολοίπου αν ισχύει.Για να γράψω άλλον ναι δεν μπαίνω στην διαδικασία.

Καλησπέρα 

Θέλω να κάνω φορητότητα από CU σε F2G και στο site βλέπω ότι πρέπει να κάνεις με το ζόρι 15€ ανανέωση. Αν πάω από το κατάστημα και τους πω ότι θέλω μόνο sim και χωρίς κάτι εξτρα θα μου δώσουν τη sim ή δεν τα γλιτώνω τα 15€?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Για δοκιμασε στο 2109995100, ζητα να σου στειλουν μια sim f2g για φορητότητα. Μπορεί να έχει και καμιά προσφορά μέσα με 15€ π.χ να παίρνεις πακέτο με απεριόριστα. Εσύ βέβαια θα τους πεις ότι θέλεις μόνο την κάρτα. 

Στο κατάστημα μπορείς να ρωτήσεις αλλά είναι που θα πέσεις. Μπορεί να στο κάνουνε χωρίς να σε υποχρεώσουν να βάλεις 15€ στην αρχή. Μπορεί να παίζεις όμως και σε υπάλληλο που να θέλει το κατιτις. Σε γνωστό ζητησαν για φορητότητα 20€. Άγνωστο αν θα έμπαινε αυτό το ποσο στην κάρτα τελικά.

Υ.Γ. έφτιαξαν και domain για την q για να διαφημίζουν τα απεριόριστο

https://qvip.gr/

Edited by kmpatra

2 ώρες πριν, LEf.V.2 said:

θα μου δώσουν τη sim ή δεν τα γλιτώνω τα 15€?

τα γλυτωνεις

πηγαινε σε καταστημα nova κανε φορητοτητα

παρε οπωσδηποτε την καρτα sim, και μην ξαναπατησεις εκει (θα στο ζητησουν για να την ενεργοποιησουν και να σου βαλουν καρτα)

ενεργοποιησε την καρτα μονος σου οταν χαθει το σημα στην παλια κανοντας μια κληση ενος δευτερολεπτου

28 minutes ago, kmpatra said:

140€;;; 140 κλωτσιες καλυτερα

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

5 minutes ago, VIPdriver said:

Με 144 φρογκ και πραγματικά απεριόριστα και σήμα κοσμοτε...

Θα συμφωνήσω και θα πω πως το ότι δίνει η nova με 140€ και κόφτη στα 300GB και χωρίς roaming αγγίζει τα όρια του θράσους.

2 ώρες πριν, cu2goup said:

Θα συμφωνήσω και θα πω πως το ότι δίνει η nova με 140€ και κόφτη στα 300GB και χωρίς roaming αγγίζει τα όρια του θράσους.

Δεν είναι θράσος είναι συμφωνία κυρίων

Εντωμεταξύ, Ματζεντα και βονταφονάρα ανεβασαν κοινωνικά μηνύματα για τα αποτελέσματα των πανελληνίων και η νοβα τιποτα... Μόνο τζογος κ καζινο...

57 minutes ago, VIPdriver said:

Εντωμεταξύ, Ματζεντα και βονταφονάρα ανεβασαν κοινωνικά μηνύματα για τα αποτελέσματα των πανελληνίων και η νοβα τιποτα... Μόνο τζογος κ καζινο...

Telekom.. Magenta λέγεται στην Αυστρία (Magenta-T-) και το "χρώμα" ταυτότητα όπως η Vodafone με το Red.

5 ώρες πριν, kmpatra said:

Μπορεί να έχει και καμιά προσφορά μέσα με 15€ π.χ να παίρνεις πακέτο με απεριόριστα.

Δυστυχώς δεν έχει. Είχα πάρει τη Δευτέρα και ρώτησα.

Οκ. Το ανέφερα μόνο ως πιθανότητα, εγώ κατάλαβα ότι ο φίλος θέλει απλά να κάνει φορητότητα.

Παιδια τσιμπησε κανεις αυτη εδω τη προσφορα .. λεω την παιξω  δεν χανουμε κατι .. 🤠😎

Screenshot_2026-06-25-20-59-36-185_co.trebbble.android.wind.f2g.jpg

Ενα 10αρικο βασικα, ναι .. 😄😝

Edited by Lyngas1

Δημήτρης

2 ώρες πριν, Lyngas1 said:

Παιδια τσιμπησε κανεις αυτη εδω τη προσφορα .. λεω την παιξω  δεν χανουμε κατι .. 🤠😎

Screenshot_2026-06-25-20-59-36-185_co.trebbble.android.wind.f2g.jpg

Ενα 10αρικο βασικα, ναι .. 😄😝

Μπορεί να χάσεις το πακέτο όπου είσαι…

4 ώρες πριν, hercoulis said:

Έλα ρε φίλε..  ! Θα τους πάρω τηλέφωνο. ..

Δημήτρης

είδε κανείς κάτι πραγματικά καινούργιο στο Nova More?????🧐🧐🧐🧐🧐🧐

Nova-More.jpg

5 minutes ago, damianos said:

είδε κανείς κάτι πραγματικά καινούργιο στο Nova More?????🧐🧐🧐🧐🧐🧐

Nova-More.jpg

Είναι ακριβώς το Wind one. Επειδή έχουν γυρίσει και στο παλιό myWind τώρα, έχει επανέλθει και το κουμπί του call back 😛

37 minutes ago, paanos said:

Είναι ακριβώς το Wind one. Επειδή έχουν γυρίσει και στο παλιό myWind τώρα, έχει επανέλθει και το κουμπί του call back 😛

ΟΥΤΕ καν ΔΕΝ έφτιαξαν Buy More 3.0 μήπως ξυπνήσει λίγο τα πνεύματα, αλλά άλλαξε ο Μανωλιός και έβαλε τα ρούχα του αλλιώς.... Nova More και κουραφεξαλα... ΜΑΠΑ το 🍉 🍉 🍉 

20 ώρες πριν, hercoulis said:

Λοιπον, τους πηρα τηλ. Δεν χανεται τιποτα. Τρεχουν παραλληλα τα 2 προγραματα/προσφορες. Μου το ειπε ρητα η υπαλληλος, και στο καπακι επειδη χθες μου ειχαν κλεισει ραντεβου να μιλησω με πηραν και μιλησα και με δευτερο υπαλληλο οπου μου ειπε ακριβως τα ιδια. οποτε οποιος το σκεφτεται, προχωρηστε αφοβα. Πατρε τους και τηλ αν θελετε .. εγω λεω να το ξεκινησω απο 1 ιουλιου ..

Δημήτρης

On 25/6/2026 at 4:14 ΜΜ, kmpatra said:

Για δοκιμασε στο 2109995100, ζητα να σου στειλουν μια sim f2g για φορητότητα. Μπορεί να έχει και καμιά προσφορά μέσα με 15€ π.χ να παίρνεις πακέτο με απεριόριστα. Εσύ βέβαια θα τους πεις ότι θέλεις μόνο την κάρτα. 

Στο κατάστημα μπορείς να ρωτήσεις αλλά είναι που θα πέσεις. Μπορεί να στο κάνουνε χωρίς να σε υποχρεώσουν να βάλεις 15€ στην αρχή. Μπορεί να παίζεις όμως και σε υπάλληλο που να θέλει το κατιτις. Σε γνωστό ζητησαν για φορητότητα 20€. Άγνωστο αν θα έμπαινε αυτό το ποσο στην κάρτα τελικά.

Υ.Γ. έφτιαξαν και domain για την q για να διαφημίζουν τα απεριόριστο

https://qvip.gr/

On 25/6/2026 at 4:40 ΜΜ, HEO said:

τα γλυτωνεις

πηγαινε σε καταστημα nova κανε φορητοτητα

παρε οπωσδηποτε την καρτα sim, και μην ξαναπατησεις εκει (θα στο ζητησουν για να την ενεργοποιησουν και να σου βαλουν καρτα)

ενεργοποιησε την καρτα μονος σου οταν χαθει το σημα στην παλια κανοντας μια κληση ενος δευτερολεπτου

140€;;; 140 κλωτσιες καλυτερα

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. 

Στο τηλέφωνο μου είπαν τα ίδια, οπότε έκανα αυτό που είπε ο HEO. Πήγα την Πέμπτη στο κατάστημα, πήρα τη sim και τώρα περιμένω πότε θα χαθεί το σήμα. Πόσες μέρες κάνει περίπου, γνωρίζετε?

1 hour ago, LEf.V.2 said:

Πόσες μέρες κάνει περίπου, γνωρίζετε?

την τελευταια φορα εκανε 2 εργασιμες+τρεχουσα,

πηγαμε παρασκευη απογευμα και τεταρτη ειμασταν στο δικτυο της νοβα

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

κάθε δύο ημέρες με πετάει έξω...

μουφα και η ενημέρωση του application...

Screenshot_2026-06-28-11-56-43-291_gr.wind.mywind.jpg

4 ώρες πριν, damianos said:

κάθε δύο ημέρες με πετάει έξω...

μουφα και η ενημέρωση του application...

Screenshot_2026-06-28-11-56-43-291_gr.wind.mywind.jpg

Καμία φωτό από μέσα έχεις να χαζέψουμε; 

Από ότι βλέπω οι μπούφοι κατήργησαν το "δες τις τεχνικές ενημέρωσεις για το σταθερό σου" και τώρα που έχω πρόβλημα με το ίντερνετ και το ψάχνω δεν το βρίσκω.Εκτος αν είμαι τόσο στραβος.

Screenshot_20260629-101018.png

1 hour ago, Fns1 said:

Από ότι βλέπω οι μπούφοι κατήργησαν το "δες τις τεχνικές ενημέρωσεις για το σταθερό σου" και τώρα που έχω πρόβλημα με το ίντερνετ και το ψάχνω δεν το βρίσκω.Εκτος αν είμαι τόσο στραβος.

Screenshot_20260629-101018.png

Τελικά ξεφύτρωσε,Μάλλον όταν υπάρχει θέμα εμφανίζεται και όταν όχι εξαφανίζεται.

Screenshot_20260629-111543_Nova.png

διάβασα παντού για τους όρους του Nova More αλλά ΔΕΝ βρήκα πουθενά εάν είναι συμβατό με το Buy More 15 giga???🧐🧐🧐

nova-more-bg-mobile-landing-600x368.jpg