Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

9 minutes ago, evang.t said:

24 ώρες περίμενε φίλε μου, και θα ενεργοποιηθεί μόνο του. Θα σου έρθει SMS

Προς το μεσημεράκι συνήθως έρχεται 

Ευχαριστώ για την απάντηση. Θα περιμένω

1 hour ago, AlexM2 said:

Καλησπέρα. Όσο και να φαίνεται περίεργο επέστρεψα εχθές σε Nova F2G από Cosmote μιας και το δίκτυο με καλύπτει καλύτερα στις περιοχές που κινούμαι. Έχω iPhone 17 pro Max ενώ το VoLTE δουλεύει κανονικά το WiFi calling όχι. Έχω κάνει επαναφορά ρυθμίσεων,η επιλογή είναι ενεργοποιημένη από τις ρυθμίσεις,μίλησα με εξυπηρέτηση και μου είπαν ότι είναι όλα εντάξει. Τι άλλο μπορεί να φταίει; SMS για την ενεργοποίηση του WiFi calling ακόμα δεν έχω λάβει όμως.

Μην σκας ένα πρωί της επόμενης μέρας θα σου έρθει sms ότι ενεργοποιήθηκε στην σύνδεση 

Vodafone The only scam company you can trust 

1 ώρα πριν, AlexM2 said:

Ευχαριστώ για την απάντηση. Θα περιμένω

Από κέντρο καρτοκινητής έκανες τη φορητότητα; Τι προσφορές δίνουν τώρα αυτοί;

Αντιπροσφορά από Cosmote είχες;

1 ώρα πριν, evang.t said:

Από κέντρο καρτοκινητής έκανες τη φορητότητα; Τι προσφορές δίνουν τώρα αυτοί;

Αντιπροσφορά από Cosmote είχες;

Όχι την προσφορά από το Lidl plus πήρα.  Στην Cosmote δεν πρόλαβα να το σηκώσω και δεν με ξανά πήραν

4 ώρες πριν, AlexM2 said:

Καλησπέρα. Όσο και να φαίνεται περίεργο επέστρεψα εχθές σε Nova F2G από Cosmote μιας και το δίκτυο με καλύπτει καλύτερα στις περιοχές που κινούμαι. Έχω iPhone 17 pro Max ενώ το VoLTE δουλεύει κανονικά το WiFi calling όχι. Έχω κάνει επαναφορά ρυθμίσεων,η επιλογή είναι ενεργοποιημένη από τις ρυθμίσεις,μίλησα με εξυπηρέτηση και μου είπαν ότι είναι όλα εντάξει. Τι άλλο μπορεί να φταίει; SMS για την ενεργοποίηση του WiFi calling ακόμα δεν έχω λάβει όμως.

Με iPhone 17 έκανε 3-4 μέρες να ενεργοποιηθεί. Ούτε μήνυμα ούτε τίποτα. Το κατάλαβα όταν το είδα πάνω αριστερά στη μπάρα. 

19 minutes ago, Driver_3 said:

Με iPhone 17 έκανε 3-4 μέρες να ενεργοποιηθεί. Ούτε μήνυμα ούτε τίποτα. Το κατάλαβα όταν το είδα πάνω αριστερά στη μπάρα. 

Μου έκανε περιέργεια γιατί σε συμβόλαιο ήρθε την επόμενη

1 hour ago, Driver_3 said:

Εμένα μου ήρθε την επόμενη ημέρα στις 06:52 το πρωί αφού ενεργοποιήθηκα στην Q και VoLTE και VoWIFI 

27 minutes ago, Dimitris_15 said:

Εμένα μου ήρθε την επόμενη ημέρα στις 06:52 το πρωί αφού ενεργοποιήθηκα στην Q και VoLTE και VoWIFI 

Σήμερα ήταν η επόμενη αλλά μόνο το VoLTE είναι ενεργό. 

22 minutes ago, AlexM2 said:

Σήμερα ήταν η επόμενη αλλά μόνο το VoLTE είναι ενεργό. 

Έχεις άλλη συσκευή συμβατή αν όχι δώστου άλλο λίγο 

1 ώρα πριν, Dimitris_15 said:

Έχεις άλλη συσκευή συμβατή αν όχι δώστου άλλο λίγο 

Ναι ούτε στην άλλη δουλεύει ενώ ο διακόπτης είναι στο On. Θα το αφήσω λίγο ακόμα

Edited by AlexM2

25 minutes ago, AlexM2 said:

Ναι ούτε στην άλλη δουλεύει ενώ ο διακόπτης είναι στο On. Θα το αφήσω λίγο ακόμα

Αλλιώς αν δεν δώσε άλλη συσκευή συμβατή και θα στο ξανα ενεργοποιήση 

Αλλιώς δώστου χρόνο και θα έχει ενεργοποιηθεί 

Διότι εμένα την Τρίτη ενεργοποιήθηκε στις 06:52 το πρωί και volte και vowifi 

On 13/5/2026 at 8:33 ΜΜ, hercoulis said:

Χαμηλότερη ανανέωση 14€ και η νόβα. Στις 11 ανανέωσα με 13€.

Και ξανά το ίδιο ερώτημα, και 20€ μπορούν, τη χαμηλότερη. Ο κόσμος… δεν αντιδρά. 

Για να δούμε για να δούμε τη συνέχεια…

IMG_1148.jpeg

ο CEO της ΔΕΗ, Γ. Στάσσης ξεκαθάρισε πως η ΔΕΗ δεν εξετάζει την είσοδό της στη λιανική αγορά κινητής τηλεφωνίας. Απαντώντας σε σχετική ερώτηση αναλυτή, σημείωσε πως η συμμετοχή στην πρόσφατη διαβούλευση της ΕΕΤΤ αφορούσε αποκλειστικά την προοπτική που εξετάζει η ΔΕΗ, για παροχή στο μέλλον υπηρεσιών ασύρματου ίντερνετ, συμπληρωματικά με το δίκτυο οπτικών ινών που αναπτύσσει.

Η δεη δεν πρόκειται να μπει στην κινητή τηλ,το λέει ο CEO της.

*#*#86583#*#* εμφανίζει την επιλογή voLTE σε Xiaomi smartphone.

*#*#869434#*#* εμφανίζει την επιλογή voWIFI σε Xiaomi smartphone.

5 minutes ago, nasos_79 said:

αυτά τα combo πακέτα,εμφανίζονται σε όλους;η είναι προσωποποιημένα;

IMG-ebf7b33cb5252b2a0bc789f84a422fa9-V.jpg

Σε ΌΛΟΥΣ μάς...😉😉😉

βασικα ειναι πανακριβα πακετα

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

Υπάρχει τρόπος να βλέπω/ελεγχω από το Nova app καρτοκινητά πχ δύο f2g ταυτόχρονα, όπως γίνεται απο το Cosmote και My Vodafone app που ελέγχεις πολλαπλούς λογαριασμούς;

10 minutes ago, opmgls said:

Υπάρχει τρόπος να βλέπω/ελεγχω από το Nova app καρτοκινητά πχ δύο f2g ταυτόχρονα, όπως γίνεται απο το Cosmote και My Vodafone app που ελέγχεις πολλαπλούς λογαριασμούς;

Στο Nova app όχι 

Edited by AlexM2

20 minutes ago, opmgls said:

Υπάρχει τρόπος να βλέπω/ελεγχω από το Nova app καρτοκινητά πχ δύο f2g ταυτόχρονα, όπως γίνεται απο το Cosmote και My Vodafone app που 

Από την εφαρμογή f2go Φυσικά και μπορείς εγώ στην εφαρμογή έχω περάσει 4 κινητά και τα διαχειρίζομαι - παρακολουθω.

Edited by mips

ΔΗΜΗΤΡΗΣ

1 ώρα πριν, opmgls said:

F2g  μπορείς ναι από το free2go app.

Από το nova app μπορείς να ελέγχεις ότι κινητό, σταθερό, υπηρεσία με συμβόλαιο έχεις στο ΑΦΜ σου.

23 ώρες πριν, mips said:

Από την εφαρμογή f2go Φυσικά και μπορείς εγώ στην εφαρμογή έχω περάσει 4 κινητά και τα διαχειρίζομαι - παρακολουθω.

22 ώρες πριν, Fns1 said:

F2g  μπορείς ναι από το free2go app.

Από το nova app μπορείς να ελέγχεις ότι κινητό, σταθερό, υπηρεσία με συμβόλαιο έχεις στο ΑΦΜ σου.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις αλλά δυστυχώς η εφαρμογή f2g δεν με αφήνει να κάνω προσθήκη άλλου αριθμου εκτός του 1ου που έχω κάνει σύνδεση. Δηλαδή πατάω το + (προσθήκη) και η εφαρμογή δεν αντιδρα.

11 minutes ago, opmgls said:

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις αλλά δυστυχώς η εφαρμογή f2g δεν με αφήνει να κάνω προσθήκη άλλου αριθμου εκτός του 1ου που έχω κάνει σύνδεση. Δηλαδή πατάω το + (προσθήκη) και η εφαρμογή δεν αντιδρα.

Μη πατάς κατευθείαν προσθήκη, σπρώξε αριστερά το προφίλ που έχεις μέχρι να γίνει μεγάλο αυτό που λέει προσθήκη και μετά πατα το.