AlexM2 Δημ. 14 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 14 Μαΐου 9 minutes ago, evang.t said: 24 ώρες περίμενε φίλε μου, και θα ενεργοποιηθεί μόνο του. Θα σου έρθει SMS Προς το μεσημεράκι συνήθως έρχεται Ευχαριστώ για την απάντηση. Θα περιμένω 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_15 Δημ. 14 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 14 Μαΐου 1 hour ago, AlexM2 said: Καλησπέρα. Όσο και να φαίνεται περίεργο επέστρεψα εχθές σε Nova F2G από Cosmote μιας και το δίκτυο με καλύπτει καλύτερα στις περιοχές που κινούμαι. Έχω iPhone 17 pro Max ενώ το VoLTE δουλεύει κανονικά το WiFi calling όχι. Έχω κάνει επαναφορά ρυθμίσεων,η επιλογή είναι ενεργοποιημένη από τις ρυθμίσεις,μίλησα με εξυπηρέτηση και μου είπαν ότι είναι όλα εντάξει. Τι άλλο μπορεί να φταίει; SMS για την ενεργοποίηση του WiFi calling ακόμα δεν έχω λάβει όμως. Μην σκας ένα πρωί της επόμενης μέρας θα σου έρθει sms ότι ενεργοποιήθηκε στην σύνδεση 1 2 Παράθεση Vodafone The only scam company you can trust Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evang.t Δημ. 14 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 14 Μαΐου 1 ώρα πριν, AlexM2 said: Ευχαριστώ για την απάντηση. Θα περιμένω Από κέντρο καρτοκινητής έκανες τη φορητότητα; Τι προσφορές δίνουν τώρα αυτοί; Αντιπροσφορά από Cosmote είχες; 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexM2 Δημ. 14 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 14 Μαΐου 1 ώρα πριν, evang.t said: Από κέντρο καρτοκινητής έκανες τη φορητότητα; Τι προσφορές δίνουν τώρα αυτοί; Αντιπροσφορά από Cosmote είχες; Όχι την προσφορά από το Lidl plus πήρα. Στην Cosmote δεν πρόλαβα να το σηκώσω και δεν με ξανά πήραν 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Driver_3 Δημ. 14 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 14 Μαΐου 4 ώρες πριν, AlexM2 said: Καλησπέρα. Όσο και να φαίνεται περίεργο επέστρεψα εχθές σε Nova F2G από Cosmote μιας και το δίκτυο με καλύπτει καλύτερα στις περιοχές που κινούμαι. Έχω iPhone 17 pro Max ενώ το VoLTE δουλεύει κανονικά το WiFi calling όχι. Έχω κάνει επαναφορά ρυθμίσεων,η επιλογή είναι ενεργοποιημένη από τις ρυθμίσεις,μίλησα με εξυπηρέτηση και μου είπαν ότι είναι όλα εντάξει. Τι άλλο μπορεί να φταίει; SMS για την ενεργοποίηση του WiFi calling ακόμα δεν έχω λάβει όμως. Με iPhone 17 έκανε 3-4 μέρες να ενεργοποιηθεί. Ούτε μήνυμα ούτε τίποτα. Το κατάλαβα όταν το είδα πάνω αριστερά στη μπάρα. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexM2 Δημ. 14 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 14 Μαΐου 19 minutes ago, Driver_3 said: Με iPhone 17 έκανε 3-4 μέρες να ενεργοποιηθεί. Ούτε μήνυμα ούτε τίποτα. Το κατάλαβα όταν το είδα πάνω αριστερά στη μπάρα. Μου έκανε περιέργεια γιατί σε συμβόλαιο ήρθε την επόμενη 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_15 Δημ. 14 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 14 Μαΐου 1 hour ago, Driver_3 said: Με iPhone 17 έκανε 3-4 μέρες να ενεργοποιηθεί. Ούτε μήνυμα ούτε τίποτα. Το κατάλαβα όταν το είδα πάνω αριστερά στη μπάρα. Εμένα μου ήρθε την επόμενη ημέρα στις 06:52 το πρωί αφού ενεργοποιήθηκα στην Q και VoLTE και VoWIFI 1 1 1 Παράθεση Vodafone The only scam company you can trust Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexM2 Δημ. 14 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 14 Μαΐου 27 minutes ago, Dimitris_15 said: Εμένα μου ήρθε την επόμενη ημέρα στις 06:52 το πρωί αφού ενεργοποιήθηκα στην Q και VoLTE και VoWIFI Σήμερα ήταν η επόμενη αλλά μόνο το VoLTE είναι ενεργό. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_15 Δημ. 14 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 14 Μαΐου 22 minutes ago, AlexM2 said: Σήμερα ήταν η επόμενη αλλά μόνο το VoLTE είναι ενεργό. Έχεις άλλη συσκευή συμβατή αν όχι δώστου άλλο λίγο 3 Παράθεση Vodafone The only scam company you can trust Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexM2 Δημ. 14 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 14 Μαΐου (edited) 1 ώρα πριν, Dimitris_15 said: Έχεις άλλη συσκευή συμβατή αν όχι δώστου άλλο λίγο Ναι ούτε στην άλλη δουλεύει ενώ ο διακόπτης είναι στο On. Θα το αφήσω λίγο ακόμα Edited 14 Μαΐου by AlexM2 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_15 Δημ. 14 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 14 Μαΐου 25 minutes ago, AlexM2 said: Ναι ούτε στην άλλη δουλεύει ενώ ο διακόπτης είναι στο On. Θα το αφήσω λίγο ακόμα Αλλιώς αν δεν δώσε άλλη συσκευή συμβατή και θα στο ξανα ενεργοποιήση Αλλιώς δώστου χρόνο και θα έχει ενεργοποιηθεί Διότι εμένα την Τρίτη ενεργοποιήθηκε στις 06:52 το πρωί και volte και vowifi 3 Παράθεση Vodafone The only scam company you can trust Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. 14 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 14 Μαΐου On 13/5/2026 at 8:33 ΜΜ, hercoulis said: Χαμηλότερη ανανέωση 14€ και η νόβα. Στις 11 ανανέωσα με 13€. Και ξανά το ίδιο ερώτημα, και 20€ μπορούν, τη χαμηλότερη. Ο κόσμος… δεν αντιδρά. Για να δούμε για να δούμε τη συνέχεια… 4 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odim Δημ. 14 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 14 Μαΐου ο CEO της ΔΕΗ, Γ. Στάσσης ξεκαθάρισε πως η ΔΕΗ δεν εξετάζει την είσοδό της στη λιανική αγορά κινητής τηλεφωνίας. Απαντώντας σε σχετική ερώτηση αναλυτή, σημείωσε πως η συμμετοχή στην πρόσφατη διαβούλευση της ΕΕΤΤ αφορούσε αποκλειστικά την προοπτική που εξετάζει η ΔΕΗ, για παροχή στο μέλλον υπηρεσιών ασύρματου ίντερνετ, συμπληρωματικά με το δίκτυο οπτικών ινών που αναπτύσσει. Η δεη δεν πρόκειται να μπει στην κινητή τηλ,το λέει ο CEO της. 4 Παράθεση *#*#86583#*#* εμφανίζει την επιλογή voLTE σε Xiaomi smartphone. *#*#869434#*#* εμφανίζει την επιλογή voWIFI σε Xiaomi smartphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. 15 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 15 Μαΐου Αλήθεια λέει, δεν σχεδιάζει να μπει, για αρχή βλέπουνε τη σταθερή. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 15 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 15 Μαΐου 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. 15 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 15 Μαΐου 2 ώρες πριν, VIPdriver said: Tελειο 2 Παράθεση Η Νόβα είναι το Καλύτερο Δίκτυο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasos_79 Δημ. 18 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 18 Μαΐου αυτά τα combo πακέτα,εμφανίζονται σε όλους;η είναι προσωποποιημένα; 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damianos Δημ. 18 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 18 Μαΐου 5 minutes ago, nasos_79 said: αυτά τα combo πακέτα,εμφανίζονται σε όλους;η είναι προσωποποιημένα; Σε ΌΛΟΥΣ μάς...😉😉😉 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 18 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 18 Μαΐου βασικα ειναι πανακριβα πακετα 6 1 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. 18 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 18 Μαΐου Υπάρχει τρόπος να βλέπω/ελεγχω από το Nova app καρτοκινητά πχ δύο f2g ταυτόχρονα, όπως γίνεται απο το Cosmote και My Vodafone app που ελέγχεις πολλαπλούς λογαριασμούς; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexM2 Δημ. 18 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 18 Μαΐου (edited) 10 minutes ago, opmgls said: Υπάρχει τρόπος να βλέπω/ελεγχω από το Nova app καρτοκινητά πχ δύο f2g ταυτόχρονα, όπως γίνεται απο το Cosmote και My Vodafone app που ελέγχεις πολλαπλούς λογαριασμούς; Στο Nova app όχι Edited 18 Μαΐου by AlexM2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. 18 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 18 Μαΐου (edited) 20 minutes ago, opmgls said: Υπάρχει τρόπος να βλέπω/ελεγχω από το Nova app καρτοκινητά πχ δύο f2g ταυτόχρονα, όπως γίνεται απο το Cosmote και My Vodafone app που Από την εφαρμογή f2go Φυσικά και μπορείς εγώ στην εφαρμογή έχω περάσει 4 κινητά και τα διαχειρίζομαι - παρακολουθω. Edited 18 Μαΐου by mips 2 1 Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fns1 Δημ. 18 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 18 Μαΐου 1 ώρα πριν, opmgls said: Υπάρχει τρόπος να βλέπω/ελεγχω από το Nova app καρτοκινητά πχ δύο f2g ταυτόχρονα, όπως γίνεται απο το Cosmote και My Vodafone app που ελέγχεις πολλαπλούς λογαριασμούς; F2g μπορείς ναι από το free2go app. Από το nova app μπορείς να ελέγχεις ότι κινητό, σταθερό, υπηρεσία με συμβόλαιο έχεις στο ΑΦΜ σου. 2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. 19 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 19 Μαΐου 23 ώρες πριν, mips said: Από την εφαρμογή f2go Φυσικά και μπορείς εγώ στην εφαρμογή έχω περάσει 4 κινητά και τα διαχειρίζομαι - παρακολουθω. 22 ώρες πριν, Fns1 said: F2g μπορείς ναι από το free2go app. Από το nova app μπορείς να ελέγχεις ότι κινητό, σταθερό, υπηρεσία με συμβόλαιο έχεις στο ΑΦΜ σου. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις αλλά δυστυχώς η εφαρμογή f2g δεν με αφήνει να κάνω προσθήκη άλλου αριθμου εκτός του 1ου που έχω κάνει σύνδεση. Δηλαδή πατάω το + (προσθήκη) και η εφαρμογή δεν αντιδρα. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 19 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 19 Μαΐου 11 minutes ago, opmgls said: Ευχαριστώ για τις απαντήσεις αλλά δυστυχώς η εφαρμογή f2g δεν με αφήνει να κάνω προσθήκη άλλου αριθμου εκτός του 1ου που έχω κάνει σύνδεση. Δηλαδή πατάω το + (προσθήκη) και η εφαρμογή δεν αντιδρα. Μη πατάς κατευθείαν προσθήκη, σπρώξε αριστερά το προφίλ που έχεις μέχρι να γίνει μεγάλο αυτό που λέει προσθήκη και μετά πατα το. 2 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts