cu2goup Δημ. 26 Μαρτίου Δημ. 26 Μαρτίου (edited) 8 minutes ago, tasosathan said: σωστά (ή για να ξέρω αν βγάλουν ξανα στα 99 ευρώ το ετήσιο, να προχωρησω αφοβα) Πάντως είναι πάνω κάτω τα ίδια με τη Vodafone. Εμένα προσωπικά η Vodafone μου βγάζει περισσότερη σταθερότητα στην περιοχή που ζω. Η Nova κάνει διακοπές συχνά. ... αλλά για αυτό και θα δοκιμάσεις να μην πάρεις γουρούνι στο σακί.. Edited 26 Μαρτίου by cu2goup 3 Παράθεση
kokalo Δημ. 27 Μαρτίου Δημ. 27 Μαρτίου Καλημέρα Επειδή σε λίγες μέρες θα πάω Ισπανία, και μόλις έμαθα ότι το buy more που έχω (1.000' + 15GB) δεν ισχύει για roaming στην Ευρώ, τι θα προτείνατε για πακέτο που να καλύπτει ομιλία και data.....? Γιατί με το λίγο που είδα από τα πακέτα Small και Large (medium δεν έχει? 😄) δεν μπορώ να καταλάβω τι θα έχω τελικά με τα Tap and Get it και Data Jump (αυτό ούτε που κατάλαβα πως λειτουργεί)..... Τι λέτε ότι συμφέρει.....? 2 Παράθεση Στο στόμα του σκύλου....
damianos Δημ. 27 Μαρτίου Δημ. 27 Μαρτίου (edited) 8 ώρες πριν, kokalo said: Καλημέρα Επειδή σε λίγες μέρες θα πάω Ισπανία, και μόλις έμαθα ότι το buy more που έχω (1.000' + 15GB) δεν ισχύει για roaming στην Ευρώ, τι θα προτείνατε για πακέτο που να καλύπτει ομιλία και data.....? Γιατί με το λίγο που είδα από τα πακέτα Small και Large (medium δεν έχει? 😄) δεν μπορώ να καταλάβω τι θα έχω τελικά με τα Tap and Get it και Data Jump (αυτό ούτε που κατάλαβα πως λειτουργεί)..... Τι λέτε ότι συμφέρει.....? Τα 1000 λεπτά ισχύουν για ευρωπαϊκή ένωση. Τα 15 γίγας όχι... Καρατσεκαρισμενο Για μόνο ίντερνετ: Η τιμή ενεργοποίησης του πακέτου είναι 13,30€. Τα MB ισχύουν για χρήση στην Ε.Ε. με πολιτικής ορθής χρήσης τα 19501MB. Για ενεργοποίηση του πακέτου μέσω SMS, στείλε 250GB με δωρεάν SMS στο 1264. Για τη χρήση των MB απαιτείται διαθέσιμο υπόλοιπο τουλάχιστον ίσο με 0,01€. Edited 27 Μαρτίου by damianos 2 5 Παράθεση
HEO Δημ. 27 Μαρτίου Δημ. 27 Μαρτίου (edited) 1 hour ago, damianos said: Τα 1000 λεπτά ισχύουν για ευρωπαϊκή ένωση. Τα 15 γίγας όχι... Καρατσεκαρισμενο Για μόνο ίντερνετ: Η τιμή ενεργοποίησης του πακέτου είναι 13,30€. Τα MB ισχύουν για χρήση στην Ε.Ε. με πολιτικής ορθής χρήσης τα 19501MB. Για ενεργοποίηση του πακέτου μέσω SMS, στείλε 250GB με δωρεάν SMS στο 1264. Για τη χρήση των MB απαιτείται διαθέσιμο υπόλοιπο τουλάχιστον ίσο με 0,01€. καλυτερα να παρει το πακετο ιντερνετ 3 γιγα με τα 4,5 ευρω εκτος αν θελει περισσοτερα οποτε παω πασο Edited 27 Μαρτίου by HEO 5 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.
kokalo Δημ. 27 Μαρτίου Δημ. 27 Μαρτίου 4 ώρες πριν, damianos said: Τα 1000 λεπτά ισχύουν για ευρωπαϊκή ένωση. Τα 15 γίγας όχι... Καρατσεκαρισμενο Οι άσχετοι φυσικά στην εξυπηρέτηση μου είπαν ότι δεν ισχυουν τα 1000'..... Ελπίζω να έχεις δίκιο 3 ώρες πριν, HEO said: καλυτερα να παρει το πακετο ιντερνετ 3 γιγα με τα 4,5 ευρω εκτος αν θελει περισσοτερα οποτε παω πασο Πολύ καλή πρόταση..... μάλλον αυτό θα βολέψει..... 1 3 Παράθεση Στο στόμα του σκύλου....
akalos Δημ. 28 Μαρτίου Δημ. 28 Μαρτίου (edited) έκανα παραγγελία νέο αριθμό,τι περιέχει πακέτο μέσα δωρεάν με 13€,την προσφορά η και κάτι άλλο ,χρήση εντός Ελλάδας μόνο! η κάλυψη δικτύου Ανατολική Κρήτη υπάρχει 5g Edited 28 Μαρτίου by akalos 3 Παράθεση
HEO Δημ. 28 Μαρτίου Δημ. 28 Μαρτίου 10 ώρες πριν, kokalo said: Οι άσχετοι φυσικά στην εξυπηρέτηση μου είπαν ότι δεν ισχυουν τα 1000'..... Ελπίζω να έχεις δίκιο και η αδερφη μου ειχε παει στην Ουγγαρια πριν λιγο καιρο και τα 1000 ισχυαν συμβουλη: μολις πας τσεκαρεις πρωτα στο πρωτο τηλεφωνο που θα κανεις, η χρεωση λογικα θα ειναι στο καθιερωμενο τιμολογιο της ΕΕ 4 2 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.
damianos Δημ. 28 Μαρτίου Δημ. 28 Μαρτίου 43 minutes ago, HEO said: και η αδερφη μου ειχε παει στην Ουγγαρια πριν λιγο καιρο και τα 1000 ισχυαν συμβουλη: μολις πας τσεκαρεις πρωτα στο πρωτο τηλεφωνο που θα κανεις, η χρεωση λογικα θα ειναι στο καθιερωμενο τιμολογιο της ΕΕ Πήγα Βέλγιο, Ολλανδία κ Γερμανία κ τα μιλούσα ΚΑΝΟΝΙΚΆ... 1000% δουλεύουν, στο 13800 είναι ένα σωρό άσχετοι που λένε μια έτσι μια αλλιώς κ κατάρτιση μηδέν... 5 Παράθεση
therock Δημ. 29 Μαρτίου Δημ. 29 Μαρτίου Παιδιά εγώ έχω φοιτητικό και μου ήρθε αυτό. Είναι συμβόλαιο καρτοσυμβολαιο η καρτοκινητο? Αξίζει να φύγω από το φοιτητικό σε αυτό και να το χάσω? 2 μέρες έχω ακόμα βάση τις προθεσμίας που γράφει 4 Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/
therock Δημ. 29 Μαρτίου Δημ. 29 Μαρτίου Ακόμα καλύτερα. Αλλά δε μου πες φίλε μου, είναι κάρτοσυμβολαιο? Δηλαδή σου τραβάει αυτόματα κάποιο ποσό ή εκδίδεται λογαριασμός πως ακριβώς λειτουργεί? Είμαι τόσα χρόνια σε καρτοκινητο και έχω χάσει επαφή με οτιδήποτε άλλο προγραμμα 3 Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/
hercoulis Δημ. 29 Μαρτίου Δημ. 29 Μαρτίου Πιστεύω ότι είναι συμβόλαιο, γιατί όλο συμβόλαια διαφημίζει με αυτόν τον τρόπο,αλλά δεν είμαι σίγουρος. & εγώ με καρτοκινητό είμαι … 4 Παράθεση
mips Δημ. 29 Μαρτίου Δημ. 29 Μαρτίου (edited) Για να πάρω το buy and more με τα 1000 λεπτά και 15gb πρέπει να είμαι στο νέο f2go η γίνεται και με το παλιό f2go που είμαι τώρα Edited 29 Μαρτίου by mips 2 Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ
HEO Δημ. 29 Μαρτίου Δημ. 29 Μαρτίου 56 minutes ago, mips said: Για να πάρω το buy and more με τα 1000 λεπτά και 15gb πρέπει να είμαι στο νέο f2go η γίνεται και με το παλιό f2go που είμαι τώρα Δεν έχει σημασία που είσαι 3 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.
mips Δημ. 29 Μαρτίου Δημ. 29 Μαρτίου 1 hour ago, HEO said: Δεν έχει σημασία που είσαι Αυτό το κουλό μου είπαν από το κατάστημα και μου φάνηκε περίεργο 1 Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ
damianos Δημ. 29 Μαρτίου Δημ. 29 Μαρτίου (edited) 2 ώρες πριν, mips said: Για να πάρω το buy and more με τα 1000 λεπτά και 15gb πρέπει να είμαι στο νέο f2go η γίνεται και με το παλιό f2go που είμαι τώρα Η προσφορά αποδίδεται κάθε 1η του μήνα. Η ανανέωση χρόνου ομιλίας που απαιτείται είναι αυτή κάθε 2 μήνες για να ΜΗΝ διαγραφεί το υπόλοιπο του καρτοκινητού. Αν το υπόλοιπο του καρτοκινητού μηδενίσει, λόγω μη ανανέωσης ανά 2μηνο, παύει προσωρινά να αποδίδεται και η προσφορά. Με το που γίνει όμως η ανανέωση, ακόμα κ μέσα στο μήνα, αποδίδεται άμεσα η προσφορά. Η προσφορά ισχύει για F2G . Όσο για το καρτοκινητο πρέπει να είναι αποκλειστικά καινούργιο ή μεταφορά ΜΕΤΑ από της 11/04/2024 η ενεργοποίηση του, για την απόδοση τών 15 γίγας. ΜΕΤΑ από της 11/04/2024 η ενεργοποίηση του Free2Go Edited 29 Μαρτίου by damianos 4 Παράθεση
mips Δημ. 29 Μαρτίου Δημ. 29 Μαρτίου 1 minute ago, damianos said: Η προσφορά αποδίδεται κάθε 1η του μήνα. Η ανανέωση χρόνου ομιλίας που απαιτείται είναι αυτή κάθε 2 μήνες για να ΜΗΝ διαγραφεί το υπόλοιπο του καρτοκινητού. Αν το υπόλοιπο του καρτοκινητού μηδενίσει, λόγω μη ανανέωσης ανά 2μηνο, παύει προσωρινά να αποδίδεται και η προσφορά. Με το που γίνει όμως η ανανέωση, ακόμα κ μέσα στο μήνα, αποδίδεται άμεσα η προσφορά. Η προσφορά ισχύει για F2G . Όσο για το καρτοκινητο πρέπει να είναι αποκλειστικά καινούργιο ή μεταφορά ΜΕΤΑ από της 11/04/2024 η ενεργοποίηση του, για την απόδοση τών 15 γίγας. Δηλαδή εμένα που είναι παλιός ο αριθμός δεν έχει 15gb 2 Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ
damianos Δημ. 29 Μαρτίου Δημ. 29 Μαρτίου (edited) 11 minutes ago, mips said: Δηλαδή εμένα που είναι παλιός ο αριθμός δεν έχει 15gb ΕΓΩ θα σου πω τι έκανα: Πήγα μια ημέρα cosmote με 3 ευρώ τα έξοδα κ επιτόπου την άλλη ημέρα ξανά φορητότητα αριθμού στην Nova on-line, και την ημέρα της ενεργοποίησης μπήκα στο chat και ΜΟΥ έβαλαν το νέο Buy More 2.0 ΜΑΖΙ με τα 15 γίγας 😜😜😜😜 Edited 29 Μαρτίου by damianos 1 3 Παράθεση
HEO Δημ. 29 Μαρτίου Δημ. 29 Μαρτίου 2 ώρες πριν, mips said: Αυτό το κουλό μου είπαν από το κατάστημα και μου φάνηκε περίεργο και εγω απο πληροφοριες απο καταστημα το γνωριζω, πριν εναν χρονο ειχα παει σε καταστημα και εβαλα το συγκεκριμενο μπονους στο κινητο της φουραριαρας της μανας μου 3 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.
mips Δημ. 29 Μαρτίου Δημ. 29 Μαρτίου 1 ώρα πριν, damianos said: ΕΓΩ θα σου πω τι έκανα: Πήγα μια ημέρα cosmote με 3 ευρώ τα έξοδα κ επιτόπου την άλλη ημέρα ξανά φορητότητα αριθμού στην Nova on-line, και την ημέρα της ενεργοποίησης μπήκα στο chat και ΜΟΥ έβαλαν το νέο Buy More 2.0 ΜΑΖΙ με τα 15 γίγας 😜😜😜😜 Θα το δοκιμάσω και θα ενημερώσω. Σας ευχαριστώ όλους για τη βοήθεια 2 Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ
VIPdriver Δημ. 30 Μαρτίου Δημ. 30 Μαρτίου 19 ώρες πριν, therock said: Ακόμα καλύτερα. Αλλά δε μου πες φίλε μου, είναι κάρτοσυμβολαιο? Δηλαδή σου τραβάει αυτόματα κάποιο ποσό ή εκδίδεται λογαριασμός πως ακριβώς λειτουργεί? Είμαι τόσα χρόνια σε καρτοκινητο και έχω χάσει επαφή με οτιδήποτε άλλο προγραμμα Διευκρινίσεις Η προσφορά ισχύει για μετατροπή καρτοκινητού σε συμβόλαιο με 24μηνη διάρκεια και περιλαμβάνει τέλη κινητής 10% και ΦΠΑ 24%. Μάθε εδώ εάν είσαι δικαιούχος για να έχεις 10% χαμηλότερη τιμή στο κινητό σου. Η προσφορά απευθύνεται σε συνδρομητές καρτοκινητής για τους οποίους θα πρέπει να έχουν παρέλθει 3 μήνες από την αρχική ενεργοποίηση του καρτοκινητού τους. Ακόμη, οι συνδρομητές καρτοκινητής θα πρέπει να έχουν πραγματοποιήσει τουλάχιστον μια ανανέωση. Κατά την μετατροπή αριθμού καρτοκινητού σε συμβόλαιο Nova, τυχόν υπόλοιπο σε ευρώ του καρτοκινητού χάνεται. Τα λεπτά ομιλίας που περιλαμβάνονται στην ενσωματωμένη χρήση αφορούν σε κλήσεις φωνής και κλήσεις βίντεο που πραγματοποιούνται εντός Ελλάδας προς εθνικά δίκτυα σταθερής και κινητής τηλεφωνίας. Επιπλέον ισχύουν για εξερχόμενες κλήσεις περιαγωγής που πραγματοποιούνται από Ε.Ε. προς Ε.Ε. (Ζώνη E.E.). Τα λεπτά ομιλίας δεν ισχύουν για: διεθνείς κλήσεις, κλήσεις προς τον Προσωπικό Τηλεφωνητή στην Ελλάδα, κλήσεις προς το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών Nova (13800), κλήσεις προς την Υπηρεσία Καταλόγου και Άμεσης Σύνδεσης Nova και κλήσεις προς λοιπές υπηρεσίες. Τα SMS που περιλαμβάνονται στην ενσωματωμένη χρήση αφορούν αποστολή μηνυμάτων που πραγματοποιείται προς εθνικά δίκτυα. Επιπλέον ισχύουν για γραπτά μηνύματα που αποστέλλονται κατά την περιαγωγή από Ε.Ε. προς Ε.Ε. (Ζώνη E.E.). Δεν ισχύουν για: SMS προς ξένα δίκτυα, προς υπηρεσίες. 7 Παράθεση
elkons Δημ. 30 Μαρτίου Δημ. 30 Μαρτίου Χτες μου έληξε το πακέτο στη NOVA είχα ξεχάσει ανοιχτά τα δεδομένα μόλις πήγε η ώρα 00.00, και το υπόλοιπο από 0.70€ πήγε 0.01€. Δεν έγινε κάποια ενεργοποίηση, όλα μηδένισαν (έλαβα και SMS για χαμηλό υπόλοιπο). Θα έπρεπε να γίνει αυτό; Επίσης έχουν κόψει 4G/5G, λαμβάνει κλήσεις κανονοικά αλλά φαίνεται GSM 900. Φαντάζομαι μόλις ανανεώσω θα επιστρέψει 4G/5G. 2 Παράθεση Hlias.
mips Δημ. 31 Μαρτίου Δημ. 31 Μαρτίου 8 ώρες πριν, elkons said: Χτες μου έληξε το πακέτο στη NOVA είχα ξεχάσει ανοιχτά τα δεδομένα μόλις πήγε η ώρα 00.00, και το υπόλοιπο από 0.70€ πήγε 0.01€. Δεν έγινε κάποια ενεργοποίηση, όλα μηδένισαν (έλαβα και SMS για χαμηλό υπόλοιπο). Θα έπρεπε να γίνει αυτό; Επίσης έχουν κόψει 4G/5G, λαμβάνει κλήσεις κανονοικά αλλά φαίνεται GSM 900. Φαντάζομαι μόλις ανανεώσω θα επιστρέψει 4G/5G. Λογικό είναι. Έτσι γίνεται. Σου τελείωσε το πακέτο και έτρωγε σπο το υπόλοιπο χρημάτων. Όταν τελειώσει το πακέτο σου ρίχνουν το δίκτυο για να σε αναγκάσουν να βάλεις κάρτα. 2 Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ
evang.t Δημ. 31 Μαρτίου Δημ. 31 Μαρτίου 17 minutes ago, mips said: Λογικό είναι. Έτσι γίνεται. Σου τελείωσε το πακέτο και έτρωγε σπο το υπόλοιπο χρημάτων. Όταν τελειώσει το πακέτο σου ρίχνουν το δίκτυο για να σε αναγκάσουν να βάλεις κάρτα. Δεν του έριξε το δίκτυο. Εισερχόμενες λαμβάνει κανονικά μέσω 2G. Οταν βάλει κάρτα θα έχει ίντερνετ να καταναλώσει και θα μπαίνει σε 4G/5G κανονικά 1 2 Παράθεση
Recommended Posts