cu2goup Δημ. 31 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 31 Ιανουαρίου Παιδιά την ατομική προσφορά με τα 250GB τη δίνει και το f2go; 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 31 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 31 Ιανουαρίου 13 minutes ago, cu2goup said: Παιδιά την ατομική προσφορά με τα 250GB τη δίνει και το f2go; 250 GB + απεριόρισα λεπτά για 8.90 ευρώ. Αυτό λες; Το δίνει σε κάποιους. Έχει έρθει σε ένα νούμερο μου. 4 3 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 31 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 31 Ιανουαρίου 4 minutes ago, HEO said: 250 GB + απεριόρισα λεπτά για 8.90 ευρώ. Αυτό λες; Το δίνει σε κάποιους. Έχει έρθει σε ένα νούμερο μου. Έχω σκοπό τώρα που καταστρέφουν τα ετήσια να έχω 2-3 ατάιστα και να κάνω αυτή τη δουλειά εναλλάξ. 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. 31 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 31 Ιανουαρίου Πέρυσι είχα κάνει φορητότητα στο πακέτο με τα 15 € όλα απεριόριστα που διαφήμιζαν και μου είχαν στείλει ακόμη ένα νούμερο. Το έβαλα σε συσκευή, και μου ζητάει να πάω σε κατάστημα με την ταυτότητα για ενεργοποίηση. 4 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 2 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Φεβρουαρίου On 31/1/2026 at 11:09 ΠΜ, hercoulis said: Πέρυσι είχα κάνει φορητότητα στο πακέτο με τα 15 € όλα απεριόριστα που διαφήμιζαν και μου είχαν στείλει ακόμη ένα νούμερο. Το έβαλα σε συσκευή, και μου ζητάει να πάω σε κατάστημα με την ταυτότητα για ενεργοποίηση. καντην την ταυτοποιηση ηλεκτρονικα χωρις να πας σε καταστημα 7 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. 4 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Φεβρουαρίου Τα ΜΒ λήγουν 28 Φεβρουαρίου αλλά το υπόλοιπο λήγει 10 Φεβρουαρίου. Αν ΔΕΝ ανανεώσω στις 10 Φεβρουαρίου χάνεται το υπόλοιπο data? 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 4 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Φεβρουαρίου χωρις υπολοιπο στην νοβα δεν δουλευουν πακετα 4 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Don_VitoCorleone Δημ. 4 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Φεβρουαρίου Μίλα στο chat και ισχυρισου ότι δε μπορείς να κάνεις ανανέωση μέσω ίντερνετ , θα σου βάλουν μισό ευρώ για να πάρεις παράταση 2 μήνες 2 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 4 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Φεβρουαρίου 1 ώρα πριν, GREGORYMO said: Τα ΜΒ λήγουν 28 Φεβρουαρίου αλλά το υπόλοιπο λήγει 10 Φεβρουαρίου. Αν ΔΕΝ ανανεώσω στις 10 Φεβρουαρίου χάνεται το υπόλοιπο data? Είσαι σιγουρος για τις ημερομηνιες; Απο πού είναι αυτά τα data; Εγω καθε φορά που βαζω data, εαν τα χρηματα ληγουν σε λιγοτερο απο 30 μερες, η ημερομηνία λήξης του χρηματικου υπολοίπου παρατείνεται μεχρι την ημερομηνια της ληξης των data. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 4 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Φεβρουαρίου (edited) 2 minutes ago, VIPdriver said: Είσαι σιγουρος για τις ημερομηνιες; Απο πού είναι αυτά τα data; Εγω καθε φορά που βαζω data, εαν τα χρηματα ληγουν σε λιγοτερο απο 30 μερες, η ημερομηνία λήξης του χρηματικου υπολοίπου παρατείνεται μεχρι την ημερομηνια της ληξης των data. σωστο αυτο, πλεον ολα τα πακετα δινουν παραταση και αν καποιο δεν δινει καλο ειναι να το ξερουμε + εκτος και αν μιλαμε για δωρα Edited 4 Φεβρουαρίου by HEO 5 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. 4 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Φεβρουαρίου 6 minutes ago, VIPdriver said: Είσαι σιγουρος για τις ημερομηνιες; Απο πού είναι αυτά τα data; Εγω καθε φορά που βαζω data, εαν τα χρηματα ληγουν σε λιγοτερο απο 30 μερες, η ημερομηνία λήξης του χρηματικου υπολοίπου παρατείνεται μεχρι την ημερομηνια της ληξης των data. Μου δίνουν δώρο ΚΑΘΕ 1' μήνα 600' και 600ΜΒ. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 4 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Φεβρουαρίου (edited) 8 minutes ago, GREGORYMO said: Μου δίνουν δώρο ΚΑΘΕ 1' μήνα 600' και 600ΜΒ. Οπως εγραψε και ο φιλος πιο πάνω, τα δώρα δεν παρατείνουν, οπότε τα 600+600 δεν θα φαίνονται διαθεσιμα μολις ληξει το χρηματικό υπολοιπο. Οταν ξαναβάλεις χρήματα, λογικα τον επομενο μηνα θα ξαναφανούν. Edited 4 Φεβρουαρίου by VIPdriver 2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexM2 Δημ. 4 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Φεβρουαρίου Στην Nova είναι πολύ χουβαρνταδες. Δεν λυπούνται τα GB μια ενεργοποίηση buy more από το κατάστημα και μια απ' αυτούς 😂 1 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damianos Δημ. 6 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Φεβρουαρίου Αλλάξανε νέα πακέτα ομιλίας στης νέες συνδέσεις, λέτε να έχουμε κ στην καρτοκινητή Νέα πακέτα ομιλίας ή θα παραμείνουν τα παλιά....???!!!🤔 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 6 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Φεβρουαρίου 4 minutes ago, damianos said: Αλλάξανε νέα πακέτα ομιλίας στης νέες συνδέσεις, λέτε να έχουμε κ στην καρτοκινητή Νέα πακέτα ομιλίας ή θα παραμείνουν τα παλιά....???!!!🤔 Μακάρι, αλλά δε νομίζω. Προωθουν τα συμβόλαια. Εαν βάλουν καλυτερα πακετα στην καρτοκινητή, θα ακυρωνουν την προώθηση των συμβολαίων. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. 6 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Φεβρουαρίου Πάπαλα 3 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 6 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Φεβρουαρίου 3 ώρες πριν, damianos said: Αλλάξανε νέα πακέτα ομιλίας στης νέες συνδέσεις, λέτε να έχουμε κ στην καρτοκινητή Νέα πακέτα ομιλίας ή θα παραμείνουν τα παλιά....???!!!🤔 Κόβουν το 2 γιγα που ξεκιναγε απο 10€ (ή το κρύβουν) και πανε στα 16 με 5 γιγα? Και μονο αν εχεις κι άλλη γραμμή? Καλά το πάνε κι αυτοί.... 1 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 6 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Φεβρουαρίου Έβγαλαν τον "κόφτη" από το Unlimited All. Άραγε σε FREE2GO και Q θα επιτρέψουν τα απεριόριστα σε περίπτωση που βγουν νέα πακέτα; Πολλά θέλω, ε; Δε βλέπω σωτηρία, ισχύει τελικά απλώς δεν αναφέρεται στο site! 1 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. 6 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Φεβρουαρίου Οι αλλαγές έγιναν! Τωρα θα περιμένουν να έρθουν τα έσοδα 😁 Τα βλέπει αυτά η κοσμοτε και hold my 🍺 1 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
empeiros Δημ. 11 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Φεβρουαρίου Γεια σας σκέφτομαι να πάω whats up σε free2go. Θυμάται κανείς αν πέρσι την άνοιξη το free2go έδωσε τα απεριόριστα για ένα χρόνο με 15 ευρώ ανανέωση κάθε μήνα; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 11 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Φεβρουαρίου 42 minutes ago, empeiros said: Γεια σας σκέφτομαι να πάω whats up σε free2go. Θυμάται κανείς αν πέρσι την άνοιξη το free2go έδωσε τα απεριόριστα για ένα χρόνο με 15 ευρώ ανανέωση κάθε μήνα; Δεν χρειάζεται να περιμένεις.. πάρε στο κέντρο καρτοκινητής. Δίνουν σε μόνιμη βάση. 2109995100 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
empeiros Δημ. 11 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Φεβρουαρίου (edited) Λάθος Edited 11 Φεβρουαρίου by empeiros 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. 11 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Φεβρουαρίου (edited) On 6/2/2026 at 1:20 ΜΜ, sou_d said: Πάπαλα Μου ήρθε κι εμένα χθες. Αναμενόμενο. Έλεγαν ότι η προσφορά ήταν για πάντα, εγώ το περίμενα ότι μετά από 1 χρόνο θα φάμε "άκυρο"... Το F2G είναι πανάκριβο πλέον. Αν μου πάρουν πίσω και τα 400+GB που έχω μαζεμένα ως bonus νέου συνδρομητή, έφυγα (ξανά) για VF CU και την ετήσια προσφορά με τα 110€. Edited 11 Φεβρουαρίου by MitsosDaBest13 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. 11 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Φεβρουαρίου 1 ώρα πριν, MitsosDaBest13 said: Μου ήρθε κι εμένα χθες. Αναμενόμενο. Έλεγαν ότι η προσφορά ήταν για πάντα, εγώ το περίμενα ότι μετά από 1 χρόνο θα φάμε "άκυρο"... Το F2G είναι πανάκριβο πλέον. Αν μου πάρουν πίσω και τα 400+GB που έχω μαζεμένα ως bonus νέου συνδρομητή, έφυγα (ξανά) για VF CU και την ετήσια προσφορά με τα 110€. Όντως έλεγαν για πάντα... Δηλώσεις, που μείνανε δηλώσεις 1 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wayfunbug Δημ. 11 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Φεβρουαρίου Η προσφορά 13/15€ τον μήνα για απεριόριστα δεν ισχύει πια; Κι αν ισχύει, ξέρει κανείς τι ΠΟΧ έχει; 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts