kmpatra Δημ. Παρασκευή στις 03:39 πμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 03:39 πμ Μια διευκρίνιση: βάζοντας τα 13€, ενεργοποιήθηκε αυτόματα πακέτο; Γιατί στις προϋποθέσεις της προσφοράς φαίνεται ότι πρέπει να ενεργοποιηθεί πακέτο για να πάρεις τα απεριόριστα, τουλάχιστον έτσι το καταλαβαίνω 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. Παρασκευή στις 03:50 πμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 03:50 πμ 9 minutes ago, kmpatra said: Μια διευκρίνιση: βάζοντας τα 13€, ενεργοποιήθηκε αυτόματα πακέτο; Γιατί στις προϋποθέσεις της προσφοράς φαίνεται ότι πρέπει να ενεργοποιηθεί πακέτο για να πάρεις τα απεριόριστα, τουλάχιστον έτσι το καταλαβαίνω Δεν ενεργοποιηθηκε πακέτο κάνοντας ανανέωση. Ενεργοποίησα εγώ πακέτο combo 11,80€. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. Παρασκευή στις 08:59 πμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 08:59 πμ 11 ώρες πριν, Bas said: όποτε απουσιάσει ο Μήτσος... Μην το ξαναπείς αυτό. Ο κυρ-Μητσος δεν λείπει ποτε ήταν-ειναι και θα είναι πάντα δίπλα μας σε ότι χρειαστούμε 1 9 Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. Παρασκευή στις 01:53 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 01:53 μμ 21 ώρες πριν, kmpatra said: Ρωτα,σε ποιο νούμερο τις απέδωσαν... Γραψε κι εδω https://nova.gr/eksipiretisi-pelatwn/epikoinonia/apostoli-aitimatos Θεμα: επίλυση διαφορας Είναι υποχρεωμένοι να σου απαντήσουν γραπτά. Αλλιώς μετά σε βλέπω για εεττ (ή φορητοτητα) Επειδή δε θυμάμαι ακριβώς, έκανες ανανέωση μπήκε το πακέτο και απλά δεν έχεις τα απεριόριστα από την προσφορά? Απο που εγινε η παραγγελία? Απο το site ή το 2109995100? Χθες έκανα αυτό που αναφέρεις σχετικά με την "επίλυση διαφοράς". Πριν λίγο ήρθε email από την NOVA ότι αποδόθηκαν τα απεριόριστα δεδομένα και λεπτά ομιλίας για έναν χρόνο με 13€ τον μήνα. Υπερβολικά ψυχοφθόρα κατάσταση που δεν θέλω να ξαναζήσω. Ζούμε στην χώρα που τιμωρείται το αυτονόητο. Δυστυχώς... 12 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. Παρασκευή στις 02:20 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 02:20 μμ 26 minutes ago, damierom said: Χθες έκανα αυτό που αναφέρεις σχετικά με την "επίλυση διαφοράς". Πριν λίγο ήρθε email από την NOVA ότι αποδόθηκαν τα απεριόριστα δεδομένα και λεπτά ομιλίας για έναν χρόνο με 13€ τον μήνα. Υπερβολικά ψυχοφθόρα κατάσταση που δεν θέλω να ξαναζήσω. Ζούμε στην χώρα που τιμωρείται το αυτονόητο. Δυστυχώς... Και λες ρε παιδί μου "καρτοκινητό είναι.. πόσο να μπλέξεις;;" Κι όμως.. Τεσπα τέλος καλό όλα καλά.. 11 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Παρασκευή στις 02:22 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 02:22 μμ 29 minutes ago, damierom said: Χθες έκανα αυτό που αναφέρεις σχετικά με την "επίλυση διαφοράς". Πριν λίγο ήρθε email από την NOVA ότι αποδόθηκαν τα απεριόριστα δεδομένα και λεπτά ομιλίας για έναν χρόνο με 13€ τον μήνα. Υπερβολικά ψυχοφθόρα κατάσταση που δεν θέλω να ξαναζήσω. Ζούμε στην χώρα που τιμωρείται το αυτονόητο. Δυστυχώς... Α μέσω επίλυσης διαφοράς μια χαρά το δέχτηκε το σύστημα όμως.. 9 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. Παρασκευή στις 02:31 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 02:31 μμ η φορμα επικοινωνιας εξακολουθει να εχει δυναμη 🙂 10 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boban3 Δημ. Παρασκευή στις 04:17 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 04:17 μμ On 11/6/2025 at 9:27 ΜΜ, cu2goup said: Εγώ πριν λίγο ζήτησα φορητότητα στο γνωστό νούμερο και θα γίνει δωρεάν και μετά αν θέλω βάζω κάρτα για να πάρω το πακέτο των 13 ή 15€. Μήπως κάτι δεν κατάλαβες καλά; Έκανες αίτηση φορητότητας μέσω του site ή μέσω του γνωστού νούμερου;; Οκ κομπλέ πήρα πάλι σήμερα μίλησα με άλλον εκπρόσωπο και αναμένω αρχικά τις δύο δωρεάν sim φορητοτητας. Αν κυλήσουν όλα ομαλά θα ξανακάνω την ίδια διαδικασία για τις 5 συνδέσεις. Ευχαριστώ για τη βοήθεια. 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boban3 Δημ. Σάββατο στις 09:13 πμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 09:13 πμ Εμπειρικά πόσο σύντομα στέλνουν το αίτημα φορητοτητας στον υπάρχον παροχο σου μετά την παραλαβή των sim f2go από κουριερ? Για να έχω το νου μου για την οποια αντιπροσφορα δεχτώ. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
empeiros Δημ. Σάββατο στις 12:37 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 12:37 μμ Γεια σας επειδη θα παρω το motorola edge 60 pro θα ηθελα να ξερω αν στη nova θα εχω volte kai wifi-calling; Υπαρχει καποιος που ειχε το motorola edge 50 pro για να μου πει αν η nova υποστηριζει τη motorola 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. Σάββατο στις 01:02 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 01:02 μμ 24 minutes ago, empeiros said: Γεια σας επειδη θα παρω το motorola edge 60 pro θα ηθελα να ξερω αν στη nova θα εχω volte kai wifi-calling; Υπαρχει καποιος που ειχε το motorola edge 50 pro για να μου πει αν η nova υποστηριζει τη motorola Λογικά υποστηρίζεται μην αγχώνεσαι.. Συμβόλαιο έχεις στη Nova ή καρτοκινητό; 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
empeiros Δημ. Σάββατο στις 01:12 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 01:12 μμ (edited) 14 minutes ago, cu2goup said: Λογικά υποστηρίζεται μην αγχώνεσαι.. Συμβόλαιο έχεις στη Nova ή καρτοκινητό; Εχω what s up και θέλω να κάνω φορητότητα στην nova. Για την προσφορά 13€ το μήνα που δίνει απεριοριστα για ένα χρόνο έχει συμμασία αν το κάνω από το τηλέφωνο ή από το site; Εφόσον είναι κάρτοκινητό αν θέλω γυρνάω πάλι πίσω απλά κάνω μία ερώτηση Edited Σάββατο στις 01:18 μμ by empeiros 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KrisB-free97 Δημ. Σάββατο στις 01:12 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 01:12 μμ 3 ώρες πριν, boban3 said: Εμπειρικά πόσο σύντομα στέλνουν το αίτημα φορητοτητας στον υπάρχον παροχο σου μετά την παραλαβή των sim f2go από κουριερ? Για να έχω το νου μου για την οποια αντιπροσφορα δεχτώ. Είχα κάνει 2 φορητότητες τέλη Φλεβάρη από το 2109995100 και η διαδικασία ξεκίνησε την επόμενη μέρα από την παραλαβή των sim. Μου είχε έρθει sms από τη vodafone οτι παρέλαβε το αίτημα φορητότητας κλπ. 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. Σάββατο στις 01:37 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 01:37 μμ 23 minutes ago, empeiros said: Για την προσφορά 13€ το μήνα που δίνει απεριοριστα για ένα χρόνο έχει συμμασία αν το κάνω από το τηλέφωνο ή από το site; Κάνε από το τηλέφωνο καλύτερα.. η τελευταία εμπειρία μέσω site δεν ήταν καλή. Άσε που από το τηλέφωνο είναι δωρεάν ενώ από το site θέλει να δώσεις 15€. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KrisB-free97 Δημ. Σάββατο στις 01:56 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 01:56 μμ 38 minutes ago, empeiros said: Εχω what s up και θέλω να κάνω φορητότητα στην nova. Για την προσφορά 13€ το μήνα που δίνει απεριοριστα για ένα χρόνο έχει συμμασία αν το κάνω από το τηλέφωνο ή από το site; Εφόσον είναι κάρτοκινητό αν θέλω γυρνάω πάλι πίσω απλά κάνω μία ερώτηση Πήρα την προσφορά και με τους 2 τρόπους και δεν είχα κανένα πρόβλημα. Η μόνη διαφορά, όπως σου γράφει και ο @cu2goupείναι οτι μέσω του site προπληρώνεις 13 ή 15 ευρώ και σου στέλνουν μαζί με το πακέτο F2G και μία κάρτα ανανέωσης αντίστοιχης αξίας ενώ από το 2109995100 μπορείς να ζητήσεις μόνο το πακέτο F2G δωρεάν. Γράφω τη διαδικασία μέσω site εδώ https://myphone.gr/forum/topic/29857/?do=findComment&comment=7375584 5 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. Σάββατο στις 03:22 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 03:22 μμ 1 hour ago, KrisB-free97 said: Πήρα την προσφορά και με τους 2 τρόπους και δεν είχα κανένα πρόβλημα. Η μόνη διαφορά, όπως σου γράφει και ο @cu2goupείναι οτι μέσω του site προπληρώνεις 13 ή 15 ευρώ και σου στέλνουν μαζί με το πακέτο F2G και μία κάρτα ανανέωσης αντίστοιχης αξίας ενώ από το 2109995100 μπορείς να ζητήσεις μόνο το πακέτο F2G δωρεάν. Γράφω τη διαδικασία μέσω site εδώ https://myphone.gr/forum/topic/29857/?do=findComment&comment=7375584 Δλδ η απεριόριστη ομιλία δεν δίνεται από τα 13€ μέσω site;; 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KrisB-free97 Δημ. Σάββατο στις 03:49 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 03:49 μμ (edited) 27 minutes ago, cu2goup said: Δλδ η απεριόριστη ομιλία δεν δίνεται από τα 13€ μέσω site;; 13 ευρώ πλήρωσα εγώ ναι όλα απεριόριστα και 300 sms. Απλά επειδή έγραψες παραπάνω 15 εσύ είπα μήπως ισχύει και κάτι άλλο. Edited Σάββατο στις 03:50 μμ by KrisB-free97 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. Σάββατο στις 03:58 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 03:58 μμ 7 minutes ago, KrisB-free97 said: 13 ευρώ πλήρωσα εγώ ναι όλα απεριόριστα και 300 sms. Απλά επειδή έγραψες παραπάνω 15 εσύ είπα μήπως ισχύει και κάτι άλλο. Σου το είπα επειδή στο τηλέφωνο με 13€ σου δίνουν μόνο 1000 λεπτά ομιλία. Και μου έκανε εντύπωση που δεν το ανέφερες.. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KrisB-free97 Δημ. Σάββατο στις 04:04 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 04:04 μμ (edited) 3 ώρες πριν, cu2goup said: Σου το είπα επειδή στο τηλέφωνο με 13€ σου δίνουν μόνο 1000 λεπτά ομιλία. Και μου έκανε εντύπωση που δεν το ανέφερες.. Δεν ξέρω αν ισχύει ακόμα αυτό με τα 1000 λεπτά μέσω τηλεφώνου, εγώ είχα πάρει εκείνη την προσφορά τέλη Φλεβάρη. Πιθανολογώ, χωρίς να το γνωρίζω όμως, οτι πλέον κι από το τηλέφωνο θα ισχύει το ίδιο δηλαδή όλα απεριόριστα. Αν πήρες πρόσφατα μέσω τηλεφώνου εσύ θα ξέρεις καλύτερα. Edited Σάββατο στις 07:29 μμ by KrisB-free97 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. Σάββατο στις 04:08 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 04:08 μμ 3 minutes ago, KrisB-free97 said: Δεν ξέρω αν ισχύει ακόμα αυτό με τα 1000 λεπτά μέσω τηλεφώνου, εγώ είχα πάρει εκείνη την προσφορά τέλη Φλεβάρη. Πιθανολογώ, χωρίς να το γνωρίζω όμως, οτι πλέον κι από το τηλέφωνο αφού έρχεται δωρεάν το πακέτο σύνδεσης και κάνεις μετά την ανανέωση χρόνου ομιλίας, θα ισχύει πλέον το ίδιο δηλαδή όλα απεριόριστα. Έχω παραγγείλει δύο φορητότητες.. λογικά από Δευτέρα θα τα στείλουν. Θα σε ενημερώσω. 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odim Δημ. Χθες στς 12:13 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 12:13 πμ Αν δε βάλεις κάρτα σε πόσο χρονικο διάστημα χάνεις το νουμερακι? Παλιά ήταν σε 12 μήνες, ισχύει ακόμη αυτό η έχει μειωθεί η χρονική διάρκεια? 5 Παράθεση Vodafone CU - Nova Free2go (your mobile fun pack)!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. Χθες στς 05:19 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 05:19 πμ 5 ώρες πριν, odim said: Αν δε βάλεις κάρτα σε πόσο χρονικο διάστημα χάνεις το νουμερακι? Παλιά ήταν σε 12 μήνες, ισχύει ακόμη αυτό η έχει μειωθεί η χρονική διάρκεια? Ισχύει.. 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. Χθες στς 06:32 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 06:32 πμ 17 ώρες πριν, empeiros said: Γεια σας επειδη θα παρω το motorola edge 60 pro θα ηθελα να ξερω αν στη nova θα εχω volte kai wifi-calling; Υπαρχει καποιος που ειχε το motorola edge 50 pro για να μου πει αν η nova υποστηριζει τη motorola Είμαι σε f2g. Πήρα πρόσφατα motoG75. Είναι ίδια "γενιά" με το moto edge 50 pro και φοράνε ίδια γενιά λειτουργικό της Motorola σε Android 15. Και τα δύο έχουν snapdragon CPU. Tο edge 60 pro έχει Meditek CPU, πολύ σύγχρονη. Δεν νομίζω να έχεις κάνενα πρόβλημα. Χρειάστηκε να στείλω μήνυμα στο chat για ενεργοποίηση VoLte. Mου είπαν ότι το ενεργοποήσαν αμεσα. Εγώ νομίζω ότι πήρε λίγες ώρες μέχρι τελικά να ενεργοποιηθεί. Θέλει επανεκκίνηση και η συσκευή το οπόιο δεν μου το ανέφεραν στο chat οπότε δεν είμαι σίγουρος πόσο ακριβώς χρόνο πήρε η ενεργοποίηση. Μετά την επανεκίνηση εμφανίστηκε το σηματάκι VoLte επάνω δεξία στην συσκευή. Γενικά, ακόμη και σε δύσκολα σημεία, δεν έχω θέμα με την ομιλία στην Αττική που κινούμαι. Η ενεργοποίηση του wii-calling υπάρχει ως επιλογή στο λειτουργικό, με εικονικό κουμπί, μέσα στις διάφορες επιλογές που υπάρχουν για την sim που το θες. 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. Χθες στς 06:50 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 06:50 πμ 15 minutes ago, opmgls said: Χρειάστηκε να στείλω μήνυμα στο chat για ενεργοποίηση VoLte. Mου είπαν ότι το ενεργοποήσαν αμεσα. Εγώ νομίζω ότι πήρε λίγες ώρες μέχρι τελικά να ενεργοποιηθεί. Θέλει επανεκκίνηση και η συσκευή το οπόιο δεν μου το ανέφεραν στο chat οπότε δεν είμαι σίγουρος πόσο ακριβώς χρόνο πήρε η ενεργοποίηση. Μετά την επανεκίνηση εμφανίστηκε το σηματάκι VoLte επάνω δεξία στην συσκευή. Βασικά και καθόλου να μην επικοινωνούσες μαζί τους, την επόμενη της ενεργοποίησης θα ήταν έτοιμο το volte. 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. Χθες στς 07:01 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 07:01 πμ 6 minutes ago, cu2goup said: Βασικά και καθόλου να μην επικοινωνούσες μαζί τους, την επόμενη της ενεργοποίησης θα ήταν έτοιμο το volte. Μπορεί να είναι έτσι. Εγραφαν εδώ στο φόρουμ ότι χρειάζεται να το ζητήσεις μέσω chat. Το f2g είχε ενεργοποιηθεί σε άλλη συσκευή ένα μήνα πριν που δεν είχε 5G. Δεν μπορώ να θυμηθώ αν εκεί έδειχνε το σηματάκι VoLte. Πάντως στην καινούργια συσκευή σίγουρα δεν το έδειχνε για 2 μέρες οπότε έστειλα στο chat. Ίσως απλά να ήθελε 1-2 φορές επανεκκίνηση. 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts