Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

1 hour ago, Chrischal1908 said:

Μέχρι 20/6 γράφουν.

Μέχρι 20/6 γράφουν στο site για την προσφορά του F2G... Ισχύει και για τον εξωτερικό συνεργάτη? 

Edited by George6633

15 minutes ago, George6633 said:

Μέχρι 20/6 γράφουν στο site για την προσφορά του F2G... Ισχύει και για τον εξωτερικό συνεργάτη? 

Μπερδεύεται ο κόσμος κι εδώ και στα λαγονικά... Τα του site δεν έχουν σχέση με το κέντρο φορητότητας...

Το site με 13€ όλα απεριόριστα, το κέντρο με 15€

Το site λήγει 20/6, το κέντρο απροσδιόριστο.

Μην μπερδεύεστε!!

1 minute ago, cu2goup said:

Μπερδεύεται ο κόσμος κι εδώ και στα λαγονικά... Τα του site δεν έχουν σχέση με το κέντρο φορητότητας...

Το site με 13€ όλα απεριόριστα, το κέντρο με 15€

Το site λήγει 20/6, το κέντρο απροσδιόριστο.

Μην μπερδεύεστε!!

Ακριβώς... Εγώ το κατάλαβα,γιαυτό και ρώτησα για επιβεβαίωση!

1 minute ago, cu2goup said:

Το ξέρω δεν σε φοβάμαι εσένα!! 😉

Ήταν να μη πάρω φορά 😂

Θυμάστε που σας έλεγα ότι πήρα ένα free2go για φορητότητα δωρεάν από βενζινάδικο Avin;; (Άδεια σιμ χωρίς αριθμό)

Μόλις το χρησιμοποίησα ως δόλωμα στην cosmote και κονόμησα 10€ και 1000 λεπτά για 12 μήνες!! 

Thnks Nova 😉😉😂😂

Edited by cu2goup

1 ώρα πριν, cu2goup said:

Θυμάστε που σας έλεγα ότι πήρα ένα free2go για φορητότητα δωρεάν από βενζινάδικο Avin;; (Άδεια σιμ χωρίς αριθμό)

Μόλις το χρησιμοποίησα ως δόλωμα στην cosmote και κονόμησα 10€ και 1000 λεπτά για 12 μήνες!! 

Thnks Nova 😉😉😂😂

πως ρε θηριο;;;

καντο μας ταληρα να το καταλαβουμε και εμεις 🙂

+

ΥΓ ειδα τωρα το ποστ σου στο θεμα των καρτοκινητων της cosmo και την καταλαβα την φαση

ειμαι και αργο πιστολι αυτην την ωρα (μετα το φαγητο) 😁

Edited by HEO

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

Καλησπερα.

Χθες αγόρασα fri2go από το κατάστημα. Το ανανέωσα με 13 ευρώ. Ενεργοποίησαν ένα πακέτο με 1 Gig 1000 λεπτά... Αλλά το απεριόριστο δεν εμφανίστηκε. Τώρα δεν ξέρω αν ανανεώσω άλλα 13 ευρώ, θα εμφανιστεί προσφορα με απεριοριστα ή θα σπαταληθούν χρήματα;
Και εχει οριο 300Giga και μετα κοβει ταχιτητα;

#DONBASS #DONETSK

25 minutes ago, emigrant said:

Καλησπερα.

Χθες αγόρασα fri2go από το κατάστημα. Το ανανέωσα με 13 ευρώ. Ενεργοποίησαν ένα πακέτο με 1 Gig 1000 λεπτά... Αλλά το απεριόριστο δεν εμφανίστηκε. Τώρα δεν ξέρω αν ανανεώσω άλλα 13 ευρώ, θα εμφανιστεί προσφορα με απεριοριστα ή θα σπαταληθούν χρήματα;

Η προσφορά με τα απεριόριστα είναι για παραγγελία μέσω του site του F2G

Αναφορικά με το 12μηνο πακέτο του FREE2GO από το επίσημο site  και περί πολιτικής χρήσης δεδομένων. 

Για να μας φύγει η απορία και για όποιον ενδιαφέρεται απεριόριστα Data στο δίκτυο της Nova. 

Screenshot_20250601_011742_Chrome.thumb.jpg.d5fe7336b53c2772bfc94678b78d4b18.jpg

21 minutes ago, elkons said:

Αναφορικά με το 12μηνο πακέτο του FREE2GO από το επίσημο site  και περί πολιτικής χρήσης δεδομένων. 

Για να μας φύγει η απορία και για όποιον ενδιαφέρεται απεριόριστα Data στο δίκτυο της Nova. 

Screenshot_20250601_011742_Chrome.thumb.jpg.d5fe7336b53c2772bfc94678b78d4b18.jpg

Ο Ρετζέπ Τούρκος υπήκοος είναι; 

9 minutes ago, Fns1 said:

Ο Ρετζέπ Τούρκος υπήκοος είναι; 

Το πιθανότερο να είναι και αυτός "ελληνας"

1 hour ago, emigrant said:

Καλησπερα.

Μη κάνεις άλλη ανανέωση, δεν θα πάρεις τα απεριόριστα. Όπως αναφέρθηκε: 

Η προσφορά ισχύει για νέες συνδέσεις FREE2GO από 20/05 έως 20/06, αποκλειστικά για online αιτήσεις μέσω του f2g.gr

Αν θες οπωσδήποτε την προσφορά και δεν θες να φορτωθείς νέο αριθμό, μπορείς να  κάνεις φορητότητα σε cosmote NEO που είναι δωρεάν η sim και ο πρώτος μήνας και να επιστρέψεις μετά μέσω του f2g.gr

Edited by vslk

On 29/5/2025 at 5:27 ΜΜ, cu2goup said:

Thnks Nova 😉😉😂😂

Πώς πήρες δωρεάν από βενζινάδικο avin sim? Ή έστω ξέρει κανένας πως μπορούμε να βρούμε φορητότητες σε νορμάλ πλαίσιο (θέλω τρεις για κινητά με συμβόλαιο και άλλες δύο για καρτοκινητά)

10 minutes ago, boban3 said:

Πώς πήρες δωρεάν από βενζινάδικο avin sim? Ή έστω ξέρει κανένας πως μπορούμε να βρούμε φορητότητες σε νορμάλ πλαίσιο (θέλω τρεις για κινητά με συμβόλαιο και άλλες δύο για καρτοκινητά)

Πάρε εδώ

Την έχω χρησιμοποιήσει αρκετές φορες

Screenshot_2025-06-01-11-14-13-978_com.alensw.PicFolder~01.jpg

1 minute ago, HEO said:

Πάρε εδώ

Την έχω χρησιμοποιήσει αρκετές φορες

Screenshot_2025-06-01-11-14-13-978_com.alensw.PicFolder~01.jpg

Καλημέρα,

Παίρνω τηλέφωνο, δηλώνω και τα 5 νούμερα που θέλω να μεταφέρω και αναμένω δωρεάν τις αντίστοιχες sim με κούριερ? Πληρώνω κάτι για τις sim?

Just now, boban3 said:

Καλημέρα,

Παίρνω τηλέφωνο, δηλώνω και τα 5 νούμερα που θέλω να μεταφέρω και αναμένω δωρεάν τις αντίστοιχες sim με κούριερ? Πληρώνω κάτι για τις sim?

Όλα τζάμπα και 

αν θέλεις βάζεις κάρτα

Μίλα μαζί τους και θα σου πουν την διαδικασία 

9 ώρες πριν, vslk said:

Μη κάνεις άλλη ανανέωση, δεν θα πάρεις τα απεριόριστα. Όπως αναφέρθηκε: 

Η προσφορά ισχύει για νέες συνδέσεις FREE2GO από 20/05 έως 20/06, αποκλειστικά για online αιτήσεις μέσω του f2g.gr

Αν θες οπωσδήποτε την προσφορά και δεν θες να φορτωθείς νέο αριθμό, μπορείς να  κάνεις φορητότητα σε cosmote NEO που είναι δωρεάν η sim και ο πρώτος μήνας και να επιστρέψεις μετά μέσω του f2g.gr

Η μετατροπή από what's up σε cosmote neo εξακολουθεί να είναι δωρεάν για ένα μήνα? Και μετά απλά το ξαναγυρνάς σε what's up?

6 ώρες πριν, HEO said:

Όλα τζάμπα και 

αν θέλεις βάζεις κάρτα

Μίλα μαζί τους και θα σου πουν την διαδικασία 

Για καταλαβω, μπορω να ζητησω q για φορητοτητα (χωρίς προσφορά 99€ π.χ.) και να μου στειλουν τζάμπα τη σιμ και χωρίς να βάλω λεφτά για ανανέωση?

Γιατι q σε κατάστημα δεν βρίσκω.

9 minutes ago, kmpatra said:

Για καταλαβω, μπορω να ζητησω q για φορητοτητα (χωρίς προσφορά 99€ π.χ.) και να μου στειλουν τζάμπα τη σιμ και χωρίς να βάλω λεφτά για ανανέωση?

Έχει γραφτεί ότι αν δεν μπούνε τα χρήματα δεν προχωράει η φορητοτητα αλλά φαντάζομαι η sim έρχεται όπως και να χει,τώρα δεν ξέρω τι ισχύει με τις υπογραφές κλπ για φορητοτητα.. Εγώ είχα πάρει νέο αριθμό οπότε πήρα τη sim δωρεάν και έβαλα τα λεφτά.

15 minutes ago, kmpatra said:

Για Q δεν ξέρω, εγώ μιλάω για f2g

Έρχεται η κάρτα σιμ γίνεται κανονικά η φορητότητα, το νούμερο έχει 0.07 ευρώ μέσα και ΑΝ ΘΈΛΕΙΣ βάζεις κάρτα 

Το έχω κάνει όπως είπα πολλές φορες

Κρατάω τα νούμερα για εισερχόμενες και λήγει το υπόλοιπο  

χρησιμοποιώ callback με την telz για εξερχόμενες 

Πολύ πιθανό να είναι και η q ετσι

1 ώρα πριν, kmpatra said:

Μέσω του site εδώ μπορείς να παραγγείλεις, βέβαια εκεί θα πληρώσεις 15€ για την ανανέωση.

Αν σε ενδιαφέρει δωρεάν, κοίτα μόνο για νέο αριθμό. Αν δε σου ζητήσουν προκαταβολικά τα 99€ δηλ. σου πουν ότι πρώτα θα ενεργοποιηθεί η sim και μετά να τους στείλεις τα λεφτά...

Edited by vslk

Εκανε κανεις πανω 300 γιγα με SIM απο προσφορα 99 ευρω; Αν κοβουν ταχιτιτα πραγματικα. Δεν τουσ πιστευω. ))) Θελω για 5G router 

#DONBASS #DONETSK

17 ώρες πριν, HEO said:

Για Q δεν ξέρω, εγώ μιλάω για f2g

Έρχεται η κάρτα σιμ γίνεται κανονικά η φορητότητα, το νούμερο έχει 0.07 ευρώ μέσα και ΑΝ ΘΈΛΕΙΣ βάζεις κάρτα 

Το έχω κάνει όπως είπα πολλές φορες

Κρατάω τα νούμερα για εισερχόμενες και λήγει το υπόλοιπο  

χρησιμοποιώ callback με την telz για εξερχόμενες 

Πολύ πιθανό να είναι και η q ετσι

Ίδια εμπειρία κι εγώ όπως περιγράφει ο @HEO
ΥΓ. Πόσο κοστίζει το callback στην Telz γιατί δεν το βρήκα στην ιστοσελίδα;

1 ώρα πριν, opmgls said:

Ίδια εμπειρία κι εγώ όπως περιγράφει ο @HEO
ΥΓ. Πόσο κοστίζει το callback στην Telz γιατί δεν το βρήκα στην ιστοσελίδα;

0.032 ευρω το λεπτο - το διπλο απο το απλο voip που ειναι 0.016

καποιος μπορει να χρησιμοποιεισει και το voipalot που ειναι φθηνοτερο 0.01 -αν θυμαμαι καλα- αλλα εχει τελος ανα κληση ακομα και αν δεν απαντησει ο αλλος και εχει και καποια θεματα

telz ειναι εγγυηση

Edited by HEO