VIPdriver Δημ. Τρίτη στις 12:40 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 12:40 μμ 11 minutes ago, cu2goup said: Αρχίσαμε.. το καλοκαίρι να δεις τι έχει να γίνει.. καλά εγώ και τη Vodafone τη φοβάμαι.. με τόσο απεριόριστο που μοιράζει. Εγώ πιστευω οτι κάποια βλάβη έχει η Νοβα. Κάτι με "δεν έγινε εγγραφή σιμ" του έλεγε. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. Τρίτη στις 12:42 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 12:42 μμ 1 minute ago, VIPdriver said: Εγώ πιστευω οτι κάποια βλάβη έχει η Νοβα. Κάτι με "δεν έγινε εγγραφή σιμ" του έλεγε. Θα φανεί.. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Konsta_ntina Δημ. Τρίτη στις 01:33 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 01:33 μμ 2 ώρες πριν, therock said: Κοιτα σπιτι μου σε δωματιο που δεν εχει σημα το παθαινω συχνα πυκνα αλλα τωρα στο γραφειο σε τελειως διαφορετικο σημειο πρωτη φορα. Δε ξερω δεν εχω ρωτησει καποιον αλλο εδω κοντα Το τηλέφωνο πεθαίνει. Ψάξε να βρεις κάτι άλλο. Μην κολλάς στα αντικείμενα. Γνωστά συμπτώματα. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Τρίτη στις 01:35 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 01:35 μμ 2 ώρες πριν, therock said: Κοιτα σπιτι μου σε δωματιο που δεν εχει σημα το παθαινω συχνα πυκνα αλλα τωρα στο γραφειο σε τελειως διαφορετικο σημειο πρωτη φορα. Δε ξερω δεν εχω ρωτησει καποιον αλλο εδω κοντα Τι κινητό έχεις; Γίνεται την ίδια στιγμή με άλλους συνδρομητές nova καρτοκινητή; αν ναι τότε δεν φταίει το κινητό. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. Τρίτη στις 01:45 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 01:45 μμ Επιβεβαιώνω και εγώ ότι τουλάχιστον για την περιοχή της Θεσσαλονίκης, αντιμετώπισα σήμερα σε δύο περιπτώσεις πρόβλημα σε κληση φωνής με πολλά "τζαρτζαρίσματα", ας το πούμε έτσι και αλλοίωση της φωνής σε περιοχές με φουλ σήμα. Πριν μια ώρα αυτά. Το screenshot από το down detector επιβεβαιώνει ότι υπήρχε κάποιο θέμα σήμερα. 9 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. Τρίτη στις 01:46 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 01:46 μμ Τι πρόγραμμα είναι το συγκεκριμένο; Σας ευχαριστώ 😉 5 Παράθεση Τo πιο αξιόπιστο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα,Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Τρίτη στις 01:47 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 01:47 μμ Οπότε δεν φταίει η συσκευή του παιδιού που μας το ανέφερε. Just now, Antonio21 said: Τι πρόγραμμα είναι το συγκεκριμένο; Σας ευχαριστώ 😉 Στο speedtest πατάς από κάτω downdetector,άμα λες για αυτό. Ωχ αυξάνονται οι αναφορές ραγδαία πήγε 882 από 785 στο screenshot του pk πριν 3λ. Ελπίζω μη συνεχίσει ή επιδεινωθεί. 25 minutes ago, Konsta_ntina said: Το τηλέφωνο πεθαίνει. Ψάξε να βρεις κάτι άλλο. Μην κολλάς στα αντικείμενα. Γνωστά συμπτώματα. Το δίκτυο πεθαίνει. 4 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. Τρίτη στις 02:20 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 02:20 μμ Εντάξει, μην είμαστε και υπερβολικοί. Κανένα δίκτυο δεν πεθαίνει. 4 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Τρίτη στις 02:22 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 02:22 μμ Μεταφορικά το είπα όχι κυριολεκτικά..όπως είπε το κινητό πεθαίνει Ζει και βασιλεύει το κινητό 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damianos Δημ. Τρίτη στις 03:27 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 03:27 μμ Και εμένα 13.00 με 13.30 στα Χανιά ΔΕΝ υπήρχε Δίκτυο... 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. Τρίτη στις 03:32 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 03:32 μμ Οπως φαινεται ηταν πανελλαδικό το πρόβλημα. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damianos Δημ. Τρίτη στις 03:40 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 03:40 μμ 8 minutes ago, VIPdriver said: Οπως φαινεται ηταν πανελλαδικό το πρόβλημα. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Τρίτη στις 04:01 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 04:01 μμ 20 minutes ago, damianos said: Σήμερα πάει γρήγορα η εξυπηρέτηση, ευτυχώς είναι ενημερωμένοι για το θέμα. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damianos Δημ. Τρίτη στις 04:24 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 04:24 μμ (edited) Τους τα έχωσα στο chat αλλά ΔΕΝ ιδρώνει το αυτί τούς... Edited Τρίτη στις 04:24 μμ by damianos 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. Τρίτη στις 04:28 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 04:28 μμ 3 minutes ago, damianos said: Τους τα έχωσα στο chat αλλά ΔΕΝ ιδρώνει το αυτί τούς... Δικαιούσαι το 2/720 του μηνιαίου πακέτου που έβαλες 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Don_VitoCorleone Δημ. Τρίτη στις 05:20 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 05:20 μμ (edited) Κάποια στιγμή το μεσημέρι στη δουλειά ήμουν εκτός δικτύου κι εγώ. Λόγω τεράστιου φόρτου εργασίας δε συγκράτησα ούτε ώρα ούτε διάρκεια. Γύρω στη μία με δύο το μεσημέρι πρέπει να ήταν. Περιοχή Αιγείρα. Edited Τρίτη στις 05:20 μμ by Don_VitoCorleone 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokalo Δημ. Τρίτη στις 09:27 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 09:27 μμ Κι εγώ τα ίδια με dual sim και οι 2 NOVA F2G. Στην Αγία Παρασκευή στην Αθήνα, πάνω στην Μεσογείων. Κι ενώ η μία SIM επανήλθε στο 15λεπτο περίπου, η άλλη έκανε πάνω από ώρα.... 6 Παράθεση Στο στόμα του σκύλου.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. Τετάρτη στις 04:51 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 04:51 πμ 12 ώρες πριν, damianos said: Τους τα έχωσα στο chat αλλά ΔΕΝ ιδρώνει το αυτί τούς... Πολλά ζητάς σύντεκνε. Έμεινες 2 ώρες και θες δωρεάν παροχές στην Νοβα δεν πιάνουν αυτά. 24 ώρες και βλέπουμε....... 😅 Τραγικά πράγματα!!! Και για ένα λεπτό που λέει ο λόγος έπρεπε να σου δώσουν.. 3 2 Παράθεση Τo πιο αξιόπιστο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα,Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
advantix Δημ. Τετάρτη στις 08:20 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 08:20 πμ Έβαλε κάποιος το Flash Offer ; Δίνει παράταση υπολοίπου για 2 μήνες ; 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. Τετάρτη στις 09:12 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 09:12 πμ 19 ώρες πριν, Konsta_ntina said: Το τηλέφωνο πεθαίνει. Ψάξε να βρεις κάτι άλλο. Μην κολλάς στα αντικείμενα. Γνωστά συμπτώματα. Λογικα αυτο ειναι. Εχω το S24 Ultra. Δεν ειναι να δενεσαι με τα υλικα. Μαλλον ειναι για πεταμα και πρεπει να παω στο S25 Ultra 😅 5 Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damianos Δημ. Τετάρτη στις 09:13 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 09:13 πμ 1000% θα δώσει... Έτσι λειτουργεί ούτος η άλλως το πακέτο, ΔΕΝ μπορεί να λήξει νωρίτερα... Αλλά θα το βάλω την Παρασκευή για σιγουριά να σας πω... Υστερόγραφο: θυμάται κανείς πέρυσι τι έδωσαν για Πάσχα??? Διάρκεια και τιμή??? Ξέρουμε από τώρα ότι θα είναι 256.000 MB αλλά πόσο καιρό και τι τιμή??? 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
advantix Δημ. Τετάρτη στις 10:00 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 10:00 πμ 46 minutes ago, damianos said: Υστερόγραφο: θυμάται κανείς πέρυσι τι έδωσαν για Πάσχα??? Διάρκεια και τιμή??? Ξέρουμε από τώρα ότι θα είναι 256.000 MB αλλά πόσο καιρό και τι τιμή??? https://techmaniacs.gr/aperiorista-dedomena-se-oloys-toys-parochoys/#google_vignette 1 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damianos Δημ. Τετάρτη στις 10:05 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 10:05 πμ 1 ώρα πριν, advantix said: Έβαλε κάποιος το Flash Offer ; Δίνει παράταση υπολοίπου για 2 μήνες ; 🤯 5 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagmouk Δημ. Τετάρτη στις 03:53 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 03:53 μμ Όλα καλά και για μένα με τη φορητότητα.Ολοκληρωθηκε σήμερα και με 13 ευρώ πήρα απεριόριστα data και 1000 λεπτά.Ομως αυτό το ρημάδι το WiFi calling δε λέει να ενεργοποιηθεί.Μιλησα με το chat αλλά και με την τεχνική εξυπηρέτηση στο 13700.Και οι δυο μου είπαν ότι μου ενεργοποίησαν την υπηρεσία και με ένα reboot θα είμαι Οκ.Δυστυχως όμως τίποτα ακόμα , μόνο το Volte δουλεύει και η πλάκα είναι σε ένα νέο νούμερο που ενεργοποίησα πριν λίγες μέρες δουλεύει εξ αρχής κανονικά και χωρίς πρόβλημα χωρίς καμία ενέργεια εκ μέρους μου.Ειναι όντως τόσο ταλαιπωρία το Vowifi στη Nova η έπεσα στην περίπτωση?Θεμα ασυμβατότητας κινητού ή ρυθμίσεων στη συσκευή δεν παίζει…. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. Τετάρτη στις 07:18 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 07:18 μμ Έχουμε γράψει σε μια μέρα ενεργοποιούνται. Υπάρχει και το κατάλληλο νήμα για αυτά. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts