Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

2 ώρες πριν, gpapas640 said:

Ποτέ στο 1265 δεν αναφέρονται οι προσωπικές προσφορές. Είτε ενημερώνουν με μήνυμα είτε στο δωράκι της εφαρμογής.

Μπορεί εσύ να μην τα ακούσεις ποτέ επειδή δεν τα έχει κάθε φορά - άλλα όταν είναι δίνεται και δυνατότητα ενεργοποιήσεις με πάτημα ψηφίου

Edited by Bas

On 2/11/2024 at 2:40 ΜΜ, Fns1 said:

Σήμερα έγινε ενεργοποίηση τελικά αλλά πηγαίνοντας η υπάλληλος να κάνει ενεργοποίηση του buy more βλέπει ότι είναι ενεργοποιημένο ήδη και δεν την αφήνει να κάνει κάποια ενέργεια.Στο τηλέφωνο δεν έχει μπει τίποτα ούτε 1000 ούτε 15gb Έβαλα και 13 άρα κάρτα μήπως βοηθήσει κάπου.(Δεν αγόρασα ακόμη πακέτο παίζει μήπως ρόλο αυτό;)Πολυ φοβάμαι ότι στα συστήματα τους φαίνεται ενεργοποιημένο από πριν την φορητότητα.Οποτε τι κάνουμε τώρα?Σκεφτομουνα για το chat αλλά τους θεωρώ αφερέγγυους.Μηπως μπούνε μόνα τους την 1η του μήνα?Να στείλω στην φόρμα επικοινωνίας που είναι πιο σοβαροί;Να περιμένω κάνα δύο μέρες μήπως αλλάξει κάτι;Να αγοράσω κάποιο πακέτο μπας και? Κάθε βοήθεια δεκτή.

Επιστρέφω λοιπόν με νεότερα μίλησα με το chat του free to go και μου είπαν ότι θα μπουνε τα 1.000 λεπτά αλλά την πρώτη του μήνα, τα 15 giga σε καμία περίπτωση δεν μου τα δίνουν επειδή είμαι παλιός συνδρομητής τους είπα για τη φορητότητα που έκανα  δεν το δέχονται σε καμία περίπτωση επειδή ή σταθερή μου είναι πολύ καιρό πριν, ανέφερα  καταγγελία στην ΕΕΤΤ το αυτί τους δεν ιδρώνει αποφάσισα να περιμένω μέχρι την πρώτη του μήνα να δω τι θα μπει τελικά γιατί δεν έχω ούτε τα 1000 λεπτά τώρα, επίσης λήγει η σταθερή μου οπότε σκέφτομαι να το χρησιμοποιήσω σαν επιχείρημα ανανεώνοντας τις σταθερή μου μήπως μου τα δώσουνε.Αφηνω και την εκκρεμότητα να δοκιμάσω και σε κατάστημα ξανά αλλά μετά την 1η Δεκεμβρίου.Θα ξαναεπανελθω τότε.

Edited by Fns1

2 ώρες πριν, Fns1 said:

Επιστρέφω λοιπόν με νεότερα μίλησα με το chat του free to go και μου είπαν ότι θα μπουνε τα 1.000 λεπτά αλλά την πρώτη του μήνα, τα 15 giga σε καμία περίπτωση δεν μου τα δίνουν επειδή είμαι παλιός συνδρομητής τους είπα για τη φορητότητα που έκανα  δεν το δέχονται σε καμία περίπτωση επειδή ή σταθερή μου είναι πολύ καιρό πριν, ανέφερα  καταγγελία στην ΕΕΤΤ το αυτί τους δεν ιδρώνει αποφάσισα να περιμένω μέχρι την πρώτη του μήνα να δω τι θα μπει τελικά γιατί δεν έχω ούτε τα 1000 λεπτά τώρα, επίσης λήγει η σταθερή μου οπότε σκέφτομαι να το χρησιμοποιήσω σαν επιχείρημα ανανεώνοντας τις σταθερή μου μήπως μου τα δώσουνε.Αφηνω και την εκκρεμότητα να δοκιμάσω και σε κατάστημα ξανά αλλά μετά την 1η Δεκεμβρίου.Θα ξαναεπανελθω τότε.

1656471882_TheBuyLessProject_4_.thumb.png.71eb82ab8dda5e248b9c2add850ff54f.png

Το γράφω και εδώ γιατί στο Κίου μάλλον είμαστε πιο λίγοι 😂 Έχω 5g κινητό αλλά δεν ενεργοποιείται στην q μόνο το 4g. Τι λέτε να φταίει;

8 minutes ago, Jimakos43 said:

Το γράφω και εδώ γιατί στο Κίου μάλλον είμαστε πιο λίγοι 😂 Έχω 5g κινητό αλλά δεν ενεργοποιείται στην q μόνο το 4g. Τι λέτε να φταίει;

Έχεις παλιά σιμ. Πρέπει να την αντικαταστήσεις δωρεάν σε ένα κατάστημα. Αλλά είναι λιγάκι δύσκολο να βρεις κάρτες σιμ.

11 minutes ago, Jimakos43 said:

Μήπως σκέφτηκες ότι η Q λειτουργεί ως roaming της μαμάς εταιρείας (όποια και αν είναι αυτή)?

8 minutes ago, makap said:

Μήπως σκέφτηκες ότι η Q λειτουργεί ως roaming της μαμάς εταιρείας (όποια και αν είναι αυτή)?

Δεν παίζει ρόλο αυτό. Δεν θα είχε ούτε 4g τότε. Προφανώς έχει τα δεδομένα μέσω roaming ανοικτά. Αλλά επειδή είναι η παλιά σιμ, δεν μπαίνει στο 5g.

Επίσης με τις νέες σιμ δεν λειτουργεί ως roaming.

Όλα αυτά βέβαια ισχύουν εκτός κι αν έχει επιλέξει προτεραιότητα στο 4g. Τότε τσάμπα τα λέμε τα υπόλοιπα.

32 minutes ago, Teiresias_ said:

Δεν παίζει ρόλο αυτό. Δεν θα είχε ούτε 4g τότε. Προφανώς έχει τα δεδομένα μέσω roaming ανοικτά. Αλλά επειδή είναι η παλιά σιμ, δεν μπαίνει στο 5g.

Επίσης με τις νέες σιμ δεν λειτουργεί ως roaming.

Όλα αυτά βέβαια ισχύουν εκτός κι αν έχει επιλέξει προτεραιότητα στο 4g. Τότε τσάμπα τα λέμε τα υπόλοιπα.

Όχι κάνω λοκ το 5g στις ρυθμίσεις και δείχνει ότι έχει σήμα αλλά δεν βγάζει το 5g να πιάσει 

2 ώρες πριν, Jimakos43 said:

Μήπως roaming; 

Εγώ σε παλιά κάρτα Q είχε την επιλογή 5G στις ρυθμίσεις αλλά έβλεπα 4G+

3 ώρες πριν, Jimakos43 said:

Όχι κάνω λοκ το 5g στις ρυθμίσεις και δείχνει ότι έχει σήμα αλλά δεν βγάζει το 5g να πιάσει 

Τι χρώμα είναι η σιμ;

7 ώρες πριν, Fns1 said:

Καλή υπομονή εύχομαι. Επειδή με ενδιαφέρει κι εμένα το θέμα, κράτα μας ενήμερους σε παρακαλώ.

Πρόταση: ζήτα τους να σου δώσουν γραπτά την ημερομηνία που ενεργοποιήθηκε ο αριθμος σου. Αν το σύστημα αναφέρει την ημερομηνία που επέστρεψες στη Nova, τότε έχεις ένα πολύ καλό επιχείρημα.

59 minutes ago, VIPdriver said:

Χαρά στο κουράγιο του φίλου. Εγώ δεν θα είχα την υπομονή να ασχοληθώ περισσοτερο. 

Και σε αυτό ποντάρει η "εξυπηρέτηση"...

1 ώρα πριν, Teiresias_ said:

Τι χρώμα είναι η σιμ;

1 ώρα πριν, Teiresias_ said:

Τι χρώμα είναι η σιμ;

Πορτοκαλί με άσπρο πάντως δεν έχω ενεργοποιημένο το roaming και έχω 4g. Επίσης πήγα στο κατάστημα όπως μου είπε η εξυπηρέτηση και τους εξήγησα το νούμερο ότι είναι από λαϊκή αλλά μου λένε πρέπει να έρθει και αυτός ο άνθρωπος εδώ για να γίνει μεταβίβαση. Μα λέω έτσι μου είπε η υποστήριξη της νόβα έχω και σκρινσοτ. Τίποτα μου λέω να μου δώσει ένα άλλο νούμερο ή να το κάνουμε συμβόλαιο 😂😂. Δεν ασχολούμαι άλλο το παρατάω 

Συμβόλαιο πως θα το κάνει χωρίς τον νόμιμο εκπρόσωπο; 

Αντί να βγάλουν κάνα sms για την ενεργοποίηση του 5G ταλαιπωρούν τον κόσμο..

4 minutes ago, Jimakos43 said:

Πορτοκαλί με άσπρο πάντως δεν έχω ενεργοποιημένο το roaming και έχω 4g. Επίσης πήγα στο κατάστημα όπως μου είπε η εξυπηρέτηση και τους εξήγησα το νούμερο ότι είναι από λαϊκή αλλά μου λένε πρέπει να έρθει και αυτός ο άνθρωπος εδώ για να γίνει μεταβίβαση. Μα λέω έτσι μου είπε η υποστήριξη της νόβα έχω και σκρινσοτ. Τίποτα μου λέω να μου δώσει ένα άλλο νούμερο ή να το κάνουμε συμβόλαιο 😂😂. Δεν ασχολούμαι άλλο το παρατάω 

Επικοινώνησε ξανά με την εξυπηρέτηση πελατών και πες τους ποιό κατάστημα και υπάλληλος σου ειπε οτι δεχεται να γίνει φορητοτητα σε συμβόλαιο αλλά οχι απλη φορητοτητα σε καρτοκινητο. Δωστους στεγνά τους πονηρους.

Θα ειχε γελιο να έλεγες στον πονηρο υπαλληλο "οκ καντο το πιο ακριβό συμβόλαιο και δώσε και δωρο συσκευη" και οταν σου ζητουσε τα στοιχεία σου να έλεγες "αφου μου είπατε οτι πρεπει να ερθει και ο άλλος".

RIP Cashback...1485709620_Screenshot_20241105_MyVodafone.thumb.jpg.b2cbc5c521f81c29c403b7ca2f7b0b43.jpg

7 minutes ago, elkons said:

Συμβόλαιο πως θα το κάνει χωρίς τον νόμιμο εκπρόσωπο; 

Φαντάζομαι ότι ο υπάλληλος εννοούσε να τον περάσει σε συμβόλαιο με καινούργια σιμ και νέο νούμερο

12 minutes ago, Jimakos43 said:

Πάντως η πορτοκαλί σιμ δεν είναι 5g. Και λειτουργεί με roaming.

Just now, opmgls said:

Φαντάζομαι ότι ο υπάλληλος εννοούσε να τον περάσει σε συμβόλαιο με καινούργια σιμ και νέο νούμερο

Μπορεί πάντως δεν το διευκρίνισε 

Screenshot_2024-11-08-18-35-33-353_com_miui.securitycenter.thumb.jpg.bca370b14b285e47b11d90deed2f8a42.jpg

Έτσι πίστευα και εγώ. Xiaomi έχω 

14 minutes ago, Jimakos43 said:

Τίποτα μου λέω να μου δώσει ένα άλλο νούμερο ή να το κάνουμε συμβόλαιο 😂😂. Δεν ασχολούμαι άλλο το παρατάω 

Εγω κατάλαβα να σου κάνει συμβόλαιο το νουμερο που αρνηθηκε να αλλάξει τα στοιχεία. 

RIP Cashback...1485709620_Screenshot_20241105_MyVodafone.thumb.jpg.b2cbc5c521f81c29c403b7ca2f7b0b43.jpg

9 ώρες πριν, Fns1 said:

Κλασσικά ελεεινή Nova/Wind. Πραγματικά δεν τους αξίζει να κάνει ποτέ κανείς συμβόλαιο μαζί τους. Καρτοκινητή μόνο με πολλά νούμερα αταίστα και μόνο άμα δίνουν καλή προσφορά βάζεις τόσο όσο για να την ενεργοποιήσεις.
Τετοια είναι αυτή η εταιρεία εδώ και 20 χρόνια, όσοι ιδιοκτήτες και ceo και αν άλλαξαν. Εχει παγιωμένη την λαμογιά στην εταιρική της κουλτούρα. Δεν θα άλλαξει αυτό ούτε με τον επόμενο ιδιοκτήτη.

2 minutes ago, VIPdriver said:

Εγω κατάλαβα να σου κάνει συμβόλαιο το νουμερο που αρνηθηκε να αλλάξει τα στοιχεία. 

Αυτό κατάλαβα και εγώ εκτός αν δεν το εννοούσε έτσι και έλεγε για καινούριο αριθμό. Όμως γιατί να μου αναφέρει συμβόλαιο και να μην μου πει απλά να πάρω ένα άλλο νούμερο 

Edited by Jimakos43

3 minutes ago, VIPdriver said:

Πολύ καφρικό αν εννοούσε αυτό, αλλά δεν βγάζει νόημα να του λέει ότι για να του ανοίξει το 5G θέλει τον κάτοχο ενώ για συμβόλαιο δεν τον θέλει. :classic_biggrin:

ΥΓ. Γελάω μόνος μου με όλον αυτόν τον παραλογισμό. 
Nova one and only forever!

Edited by opmgls

4 minutes ago, Teiresias_ said:

Πάντως η πορτοκαλί σιμ δεν είναι 5g. Και λειτουργεί με roaming.

Και εγώ είχα μια τέτοια σιμ σε Redmi note 12 pro 5G λειτουργούσε χωρίς Roaming, ενώ σε Redmi 8 pro ήθελε Roaming.

Στο 12 pro στις ρυθμίσεις κλειστό Roaming αναμένο τύπος δικτύου 5G και έλεγε 4G+ παντού 

Στη τελική δεν έκανα κάτι γιατί η κάρτα δεν ήταν στο όνομα μου ήταν από πλανόδιο σε λαϊκή 

2 minutes ago, opmgls said:

Πολύ καφρικό αν εννοούσε αυτό, αλλά δεν βγάζει νόημα να του λέει ότι για να του ανοίξει το 5G θέλει τον κάτοχο ενώ για συμβόλαιο δεν τον θέλει. :classic_biggrin:

Ακούστε τι είπα ακριβώς.. πάω εκεί και λέω μίλησα με την τεχνική υποστήριξη πως εγώ αγοράσει ένα νούμερο από την λαϊκή και θέλω να ενεργοποιήσω το βολτε και 5g. Μου λένε πρέπει πρώτα να πάω σε κατάστημα ώστε να το κάνω μεταβίβαση στο όνομα μου. Οπότε ήρθα σε εσάς. Μου λέει δεν γίνεται αν δεν είναι αυτός που το έχει εδώ. Οπότε αν θέλω καινούριο νούμερο ή να κάνουμε συμβόλαιο. Δεν ασχολήθηκα και έφυγα γιατί δεν θα έβγαζα άκρη 

Just now, elkons said:

Και εγώ είχα μια τέτοια σιμ σε Redmi note 12 pro 5G λειτουργούσε χωρίς Roaming, ενώ σε Redmi 8 pro ήθελε Roaming.

Στο 12 pro στις ρυθμίσεις κλειστό Roaming αναμένο τύπος δικτύου 5G και έλεγε 4G+ παντού 

Στη τελική δεν έκανα κάτι γιατί η κάρτα δεν ήταν στο όνομα μου ήταν από πλανόδιο σε λαϊκή 

Αυτό έχω πάθει και εγώ 😂

Edited by Jimakos43