mips Δημ. 25 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Οκτωβρίου 27 minutes ago, Jimakos43 said: Τι φάση στους μισούς έχει και στους μισούς όχι ; Εμένα δουλεύει κανονικά 😂 Ούτε σε εμένα δουλεύει. 2 3 Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. 25 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Οκτωβρίου 56 minutes ago, mips said: Ούτε σε εμένα δουλεύει. Το web login φαίνεται να δουλεύει κανονικά όμως 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 25 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Οκτωβρίου Μάλλον θα έπεσε επειδή ήθελαν πολλοί να βάλουν τη προσφορά της 28ης 😛 2 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 25 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Οκτωβρίου 8 minutes ago, elkons said: Μάλλον θα έπεσε επειδή ήθελαν πολλοί να βάλουν τη προσφορά της 28ης 😛 Απλά έχουν ίντερνετ απο τη Νοβα... 6 Παράθεση RIP Cashback... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fns1 Δημ. 25 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Οκτωβρίου Σεμένα δουλεύει μια χαρά. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. 25 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Οκτωβρίου 23 minutes ago, elkons said: Μάλλον θα έπεσε επειδή ήθελαν πολλοί να βάλουν τη προσφορά της 28ης 😛 OXI 3 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 25 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Οκτωβρίου Τι έχουν κάνει οι τύποι.. Το ημερήσιο πακέτο 50GB [πρώην απεριόριστα data] για μια ημέρα είναι 2€ Τι έχουν κάνει στις φωτογραφίες στο Playstore; Παραπλάνηση μου κάνει παρά λάθος τους 😂 Playstore πραγματικότητα Playstore Την πραγματικότητα την ξέρετε. 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. 25 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Οκτωβρίου Δεν δουλευει ουτε σε μενα το app 3 3 Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 25 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Οκτωβρίου 7 minutes ago, elkons said: Τι έχουν κάνει οι τύποι.. Το ημερήσιο πακέτο 50GB [πρώην απεριόριστα data] για μια ημέρα είναι 2€ Τι έχουν κάνει στις φωτογραφίες στο Playstore; Παραπλάνηση μου κάνει παρά λάθος τους 😂 Playstore πραγματικότητα Playstore Την πραγματικότητα την ξέρετε. Γενικά αυτά δεν ενημερώνονται. Θα έπρεπε όμως τουλάχιστον το ποσό ανανέωσης που έχει αλλάξει από 17 Ιανουαρίου και όχι πριν λίγες μέρες όπως το πακέτο να έχει αλλάξει και να έλεγε 13 ευρώ 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 25 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Οκτωβρίου Τα 0.90€ στα 2€ που το πας 😂😂 4 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nektarios76 Δημ. 25 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Οκτωβρίου Αν φύγεις απο f2go σε cu φορητότητα σε πόσες μέρες μπορείς να κάνεις το αντίστροφο και αν γίνετε....???? 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fns1 Δημ. 25 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Οκτωβρίου 18 minutes ago, nektarios76 said: Αν φύγεις απο f2go σε cu φορητότητα σε πόσες μέρες μπορείς να κάνεις το αντίστροφο και αν γίνετε....???? Ο @damianos αν δεν κάνω λάθος είχε πάει για 3 ώρες στο what's up και ξαναγύρισε είχε πει. 2 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. 25 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Οκτωβρίου καλησπερα σας εχω ενα free to go nova το παλιο το οποιο αποσυνδεθηκε απο το δικτυο , καλεσα την εξυπηρετηση πελατων και το επανασυνδεσαν με την ιδια καρτα σημ αφου δεν ειχανε περασει 6 μηνες . Βαζωντας μου μεσα 1 ευρω και ληξη υπολοιπου 13/12/2024 . Το κακο ειναι οτι με εβαλαν στο νεο free to go διοτι φαινεται διαφορετικο το μενου στο my free to go. Ρωτησα για την επαναφορα στο παλιο και μου ειπε οτι δεν γινεται. Παντως για να απενεργοποιησω την αυτοματη ενεργοποιηση πακετου πρεπει να στειλω οχι στο 1264; . στο νεο free to go δεν βλεπω πανω δεξια το δωρακι που ειχε ατομικες προσφορες πχ 1000 λεπτα και απεριοριστα data με 5 ευρω που το ενεργοποιουσα. Στο νεο free to go δεν υπαρχουνε τετοιες προσφορες; και το flash offers ειναι οι μονες προσφορες; καθε τεταρτη βγαινει νεα προσφορα; . Για να εχω μια τετοια ατομικη προσφορα με πχ 1000 λεπτα και απεριοριστα data με 5 ευρω να το γυρισω σε q υπαρχει περιπτωση να μου την δωσει ή να μεινω στο νεο free to go ; . 5 ώρες πριν, nektarios76 said: Αν φύγεις απο f2go σε cu φορητότητα σε πόσες μέρες μπορείς να κάνεις το αντίστροφο και αν γίνετε....???? νομιζω σε 1 μηνα, εκτος και αν γινει τηλεφωνικα η φορητοτητα και εχεις δικαιωμα υπαναχωρησης 14 ημερων. 4 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 26 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Οκτωβρίου (edited) Προσωπικες προσφορές δινονται και στο νέο f2g Edited 26 Οκτωβρίου by kmpatra 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. 26 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Οκτωβρίου 5 ώρες πριν, JOHNMEGARYTHMOS said: καλησπερα σας εχω ενα free to go nova το παλιο το οποιο αποσυνδεθηκε απο το δικτυο , καλεσα την εξυπηρετηση πελατων και το επανασυνδεσαν με την ιδια καρτα σημ αφου δεν ειχανε περασει 6 μηνες . Βαζωντας μου μεσα 1 ευρω και ληξη υπολοιπου 13/12/2024 . Το κακο ειναι οτι με εβαλαν στο νεο free to go διοτι φαινεται διαφορετικο το μενου στο my free to go. Ρωτησα για την επαναφορα στο παλιο και μου ειπε οτι δεν γινεται. Παντως για να απενεργοποιησω την αυτοματη ενεργοποιηση πακετου πρεπει να στειλω οχι στο 1264; . στο νεο free to go δεν βλεπω πανω δεξια το δωρακι που ειχε ατομικες προσφορες πχ 1000 λεπτα και απεριοριστα data με 5 ευρω που το ενεργοποιουσα. Στο νεο free to go δεν υπαρχουνε τετοιες προσφορες; και το flash offers ειναι οι μονες προσφορες; καθε τεταρτη βγαινει νεα προσφορα; . Για να εχω μια τετοια ατομικη προσφορα με πχ 1000 λεπτα και απεριοριστα data με 5 ευρω να το γυρισω σε q υπαρχει περιπτωση να μου την δωσει ή να μεινω στο νεο free to go ; . νομιζω σε 1 μηνα, εκτος και αν γινει τηλεφωνικα η φορητοτητα και εχεις δικαιωμα υπαναχωρησης 14 ημερων. έρχονται προσωπικές προσφορές & στο νέο για να γυρίσεις στο παλιό, στέλνεις "OLD" sto 1264 στη δική μου περίπτωση με το ατάϊστο F2G από το Γενάρη, αφού ξεκίνησαν από το Μάιο οι προσωπικές προσφορές, μου έδωσαν 600+600 και κάποια cent κτλ, μου έδωσαν την "ανανεωμένη" προσφορά όταν την έδωσαν και σε σάς, αλλά 2-3 μέρες μετά μου την αφαίρεσαν και τώρα δεν έχω τίποτα χωρίς να έχω κάνει κάποια κίνηση για ανανεωση από μεριάς μου 5 Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitroula10 Δημ. 26 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Οκτωβρίου 5 ώρες πριν, ParafronGR said: έρχονται προσωπικές προσφορές & στο νέο για να γυρίσεις στο παλιό, στέλνεις "OLD" sto 1264 στη δική μου περίπτωση με το ατάϊστο F2G από το Γενάρη, αφού ξεκίνησαν από το Μάιο οι προσωπικές προσφορές, μου έδωσαν 600+600 και κάποια cent κτλ, μου έδωσαν την "ανανεωμένη" προσφορά όταν την έδωσαν και σε σάς, αλλά 2-3 μέρες μετά μου την αφαίρεσαν και τώρα δεν έχω τίποτα χωρίς να έχω κάνει κάποια κίνηση για ανανεωση από μεριάς μου Εννοείται ότι αφού δεν έβαλες λεφτά δεν γίνεται να σου δίνουν τα 600+600 για πάντα δωρεάν. Το μυστικό Δεν είναι να μην βάζεις ποτέ λεφτά αλλά να μην βάζεις μέχρι να πάρεις προσφορά. Μετά συνεχίζεις να βάζεις για την διατήρηση της προσφοράς. Αφού δεν έκανες κίνηση θεώρησαν ότι πρέπει να μπεις στην μαύρη λίστα. 1 2 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Natbic Δημ. 26 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Οκτωβρίου Χαίρεται, είμαι εδω κ χρόνια στο φρογκ το οποίο επειδη δε μιλάω ιδιαίτερα (60’+60’ που βαζω καθε μήνα μου φτάνουν κ περισσεύουν πολλά (εχω κάνει κάβα) βαζω 13 ανα δίμηνο όπου αγοράζω κανα Ίντερνετ και είμαι γενικά οκ έτσι… (δε θα με χαλούσε περισσότερο Ίντερνετ βεβαια). Σκεφτομαι ομως εδω κ καιρό μήπως γυρίσω το σταθερό στο όνομα μου ώστε να πάω κ σε free 2 go για το Buy More! Τι λέτε εσείς απο δίκη σας εμπειρία; Λογικά θα βαζω ανα δυο μήνες πάλι μια κάρτα η οποία θα μένει κάβα και θα κινούμε με τα δώρα του buy more σωστά; Λογικά απο σήμα θα είμαι οκ όπου κινούμαι 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fns1 Δημ. 26 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Οκτωβρίου 39 minutes ago, Natbic said: Χαίρεται, είμαι εδω κ χρόνια στο φρογκ το οποίο επειδη δε μιλάω ιδιαίτερα (60’+60’ που βαζω καθε μήνα μου φτάνουν κ περισσεύουν πολλά (εχω κάνει κάβα) βαζω 13 ανα δίμηνο όπου αγοράζω κανα Ίντερνετ και είμαι γενικά οκ έτσι… (δε θα με χαλούσε περισσότερο Ίντερνετ βεβαια). Σκεφτομαι ομως εδω κ καιρό μήπως γυρίσω το σταθερό στο όνομα μου ώστε να πάω κ σε free 2 go για το Buy More! Τι λέτε εσείς απο δίκη σας εμπειρία; Λογικά θα βαζω ανα δυο μήνες πάλι μια κάρτα η οποία θα μένει κάβα και θα κινούμε με τα δώρα του buy more σωστά; Λογικά απο σήμα θα είμαι οκ όπου κινούμαι Σωστά Μπορείς μάλιστα στο τέλος του 2μηνου μα αγοράζει το πακέτο των 4,5 ευρώ 3giga που δίνει και παράταση υπολοίπου 1 μήνα με αποτέλεσμα να αγοράζεις κάρτα σε μεγαλύτερο διάστημα από 3 μήνες. 4 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Natbic Δημ. 26 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Οκτωβρίου 1 minute ago, Fns1 said: Σωστά Μπορείς μάλιστα στο τέλος του 2μηνου μα αγοράζει το πακέτο των 4,5 ευρώ 3giga που δίνει και παράταση υπολοίπου 1 μήνα με αποτέλεσμα να αγοράζεις κάρτα σε μεγαλύτερο διάστημα από 3 μήνες. Α δε το ήξερα αυτο, ουσιαστικά τα giga θα μου είναι «άχρηστα» αλλα αυτο που θα κερδίζω με την αγορά θα είναι η παράταση ενός μήνα Καλο τιπ θενκς! 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitroula10 Δημ. 26 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Οκτωβρίου 1 hour ago, Natbic said: Α δε το ήξερα αυτο, ουσιαστικά τα giga θα μου είναι «άχρηστα» αλλα αυτο που θα κερδίζω με την αγορά θα είναι η παράταση ενός μήνα Καλο τιπ θενκς! Και βέβαια αν κάνεις ανανέωση 8€ από κατάστημα θα έχεις ακόμα μεγαλύτερη οικονομία. 6 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. 26 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Οκτωβρίου (edited) Πάει και από το παλιό f2g το κατακρεούργησε και αυτό δεν έχει πια τα unlimited Εβδομάδας που είχε πόσο ξεφτίλα πια αυτό το δίκτυο. Θα πάει για κάδο δεν αξίζει πια ούτε αυτό. και η τηλεφωνία Άντε να τελειώνουμε με τις ανοησίες της νόβα Edited 26 Οκτωβρίου by cmvr 2 1 5 1 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 26 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Οκτωβρίου Τα γμσν όλα ,συγνώμη για την έκφραση. Πάει το F2G,τελείωσε, πάλι καλά υπάρχει Q όσο κρατήσει και αυτή. Εντομεταξυ είχα κάνει έτσι φορητότητα για What's Up και ήρθε νέα σιμ αλλά δεν με χάλασε την κράτησα 6 μήνες εξτραδάκια. Το κατάργησα το άλλο που ήταν για φορητότητα σιγά. 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teiresias_ Δημ. 26 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Οκτωβρίου Παιδιά τι ακριβώς συνέβη και τα έχετε πάρει με το f2g; Δεν έχω και δεν μπορώ να εντοπίσω το τι συνέβη. Καταργήθηκε κάποιο πακέτο; 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 26 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Οκτωβρίου Έβγαλαν τα πακέτα τα εβδομαδιαία Unlimited και στο παλιό F2G. Και έγιναν μερικές αλλαγές 1 hour ago, cmvr said: Πάει και από το παλιό f2g το κατακρεούργησε και αυτό δεν έχει πια τα unlimited Εβδομάδας που είχε πόσο ξεφτίλα πια αυτό το δίκτυο. Θα πάει για κάδο δεν αξίζει πια ούτε αυτό. και η τηλεφωνία Άντε να τελειώνουμε με τις ανοησίες της νόβα Εδώ έχει φωτογραφίες ο φίλος με τα πακέτα. 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teiresias_ Δημ. 26 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Οκτωβρίου 11 minutes ago, elkons said: Έβγαλαν τα πακέτα τα εβδομαδιαία Unlimited και στο παλιό F2G. Και έγιναν μερικές αλλαγές Εδώ έχει φωτογραφίες ο φίλος με τα πακέτα. Είπαμε.. το δίκτυο θα πετάει αν δεν χρησιμοποιείται!! 9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts