alteisei Δημ. 7 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Ιουλίου Φορητοτητα σε γραμμενη sim, δηλαδη; Νομιζω οτι μονο σε αγραφες sim μπορει να γινει. Δλδ ο αριθμος 69xxxxxxxx της sim πανω στην οποια επιχειρει να γραψει αυτη που θελει να μεταφερει απο αλλη εταιρεια, να παει να πνιγει? Να πατε αλλου? Αφου εχει ηδη αριθμο η γραμμενη sim που πηρε με 2€!! 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. 7 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Ιουλίου Γίνεται ακόμα και αν έχει αριθμό πάνω στο πακέτο αρκεί να μην έχει ενεργοποιηθεί ήδη. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teiresias_ Δημ. 7 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Ιουλίου 4 minutes ago, paanos said: Γίνεται ακόμα και αν έχει αριθμό πάνω στο πακέτο αρκεί να μην έχει ενεργοποιηθεί ήδη. Αφού ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ, πώς γίνεται!!;;; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. 7 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Ιουλίου 9 minutes ago, Teiresias_ said: Αφού ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ, πώς γίνεται!!;;; Σφάλμα του βγάζει. Αν ήταν ήδη ενεργή η κάρτα, δηλαδή ταυτοποιημένη, δε θα την έπαιρνε καν και δε θα προχωρούσε η διαδικασία 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teiresias_ Δημ. 7 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Ιουλίου (edited) 23 minutes ago, paanos said: Σφάλμα του βγάζει. Αν ήταν ήδη ενεργή η κάρτα, δηλαδή ταυτοποιημένη, δε θα την έπαιρνε καν και δε θα προχωρούσε η διαδικασία Άρα ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου. Μα δεν μίλησε κανείς για ενεργή κάρτα. Απλώς ανήκει σε άλλο νούμερο. Edited 7 Ιουλίου by Teiresias_ 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spoukos Δημ. 7 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Ιουλίου Εγώ τους έστειλα πάντως μύνημα και τους είπα για αυτό το σφάλμα που μου βγάζει και μου λένε είναι γενικό πρόβλημα και θα το φτιάξουν σύντομα. Δεν ξέρω τώρα αν γίνεται η όχι. Όταν το φτιάξουν θα το ξαναδώ 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. 7 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Ιουλίου 4 ώρες πριν, Teiresias_ said: Όχι στη συγκεκριμένη περίπτωση προφανώς και δεν θα το δεχόταν.. πήρε αριθμό έτοιμο και πήγε να κάνει φορητότητα τον δικό του πάνω στον έτοιμο. Μα δεν πήγαινε σε αυτό το σχολιο μου αλλά στο ότι η online ταυτοποίηση δε δουλεύει ούτε καν για την κανονική ενεργοποίηση του αριθμού. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 7 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Ιουλίου Πάντως πολύ ενδιαφέρον το πείραμα και ελπίζω να πετύχει 2 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. 7 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Ιουλίου (edited) 4 ώρες πριν, Teiresias_ said: Άρα ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου. Μα δεν μίλησε κανείς για ενεργή κάρτα. Απλώς ανήκει σε άλλο νούμερο. Τώρα είδα βασικά τι έγινε. Πιθανότατα παίζει όπως το παλιό σύστημα όμως, βάζεις τον αριθμό πάνω στο πακέτο και αν θες φορητότητα ο αριθμός του πακέτου χανεται . Edited 7 Ιουλίου by paanos 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duellergr Δημ. 8 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Ιουλίου Έχει κάνει κάποιος φορητότητα σε f2g τελευταία για ενεργοποίηση του buy more σε κατάστημα; Γιατί ακούω ότι το σταμάτησαν ή τουλάχιστον κάποια καταστήματα δεν το δέχονται. 1 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teiresias_ Δημ. 8 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Ιουλίου 21 ώρες πριν, alteisei said: Φορητοτητα σε γραμμενη sim, δηλαδη; Νομιζω οτι μονο σε αγραφες sim μπορει να γινει. Δλδ ο αριθμος 69xxxxxxxx της sim πανω στην οποια επιχειρει να γραψει αυτη που θελει να μεταφερει απο αλλη εταιρεια, να παει να πνιγει? Να πατε αλλου? Αφου εχει ηδη αριθμο η γραμμενη sim που πηρε με 2€!! Ακριβώς.. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 8 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Ιουλίου (edited) εκανα φορητοτητα ενα νουμερο απο cu σε f2g στις 02 Ιουλ και ακομα και σημερα τιποτα ειναι συνδεδεμενο στην voda παρνω τηλεφωνο και μου λενε μεσα στην ημερα θα μεταφερθει αλλα τιποτα και οι μερες περνανε Edited 8 Ιουλίου by HEO 2 1 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teiresias_ Δημ. 8 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Ιουλίου (edited) 59 minutes ago, HEO said: εκανα φορητοτητα ενα νουμερο απο cu σε f2g στις 02 Ιουλ και ακομα και σημερα τιποτα ειναι συνδεδεμενο στην voda παρνω τηλεφωνο και μου λενε μεσα στην ημερα θα μεταφερθει αλλα τιποτα και οι μερες περνανε Αμα γινόταν γρήγορα, δεν θα το εκτιμούσες.. Τώρα τουλάχιστον σε μερικά χρόνια θα γιορτάζεις την επέτειο της περιόδου αναμονής για την είσοδό σου στο δίκτυο της Noβάρας και ένα δάκρυ θα κυλάει από συγκίνηση.. Edited 8 Ιουλίου by Teiresias_ 1 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 8 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Ιουλίου καλα μιλαμε εκει στην νοβα παιζουν το παπαγαλακι τους.....και μαλιστα πολυ ασχημα το εχουν κανει λαστιχενιο..... μολις τους πηρα τηλεφωνο, στην αρχη δεν εβρισκαν την αιτηση φορητοτητας, μετα μου ειπαν οτι προωθειται και να κανω υπομονη (ακομα)..... κακος μπελας 3 1 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. 8 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Ιουλίου 1 hour ago, HEO said: καλα μιλαμε εκει στην νοβα παιζουν το παπαγαλακι τους.....και μαλιστα πολυ ασχημα το εχουν κανει λαστιχενιο..... μολις τους πηρα τηλεφωνο, στην αρχη δεν εβρισκαν την αιτηση φορητοτητας, μετα μου ειπαν οτι προωθειται και να κανω υπομονη (ακομα)..... κακος μπελας Άμα δεν τους τρελάνεις στα τηλέφωνα θα σε παίδεψουν αρκετά. Ταπεινή μου αποψη. 2 Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. 8 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Ιουλίου 2 βδομάδες έκανε η φρογκ. Από νόβα σε φρογκ. 4 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos5 Δημ. 9 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Ιουλίου Κάτι άλλο. Σε καρτοκινητό νέο F2g μπορείς να ξεμπερδεύεις, και να σου παίρνουν κάθε μήνα από κάρτα σου συγκεκριμένο ποσό για συγκεκριμένο πρόγραμμα (κάτι σαν πάγια); Ρωτώ, διότι το "Βάλτο στον αυτόματο" ζητά συγκεκριμένη ημερομηνία ανάληψης,σταθερή στους μήνες. Όμως, η λήξη του υπολοίπου σου και οι μεταφορές στον επόμενο, όλο αλλάζουν με το ισχύον 30ήμερο. Δεν το εξηγούν. Ξέρει κανείς ή έχει απαντηθεί κάπου; Ευχαριστώ. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 9 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Ιουλίου Με καθε ανανεωση χειροκινητη ή αυτόματη,το υπολοιπο ανανεωνεται για 60 μερες. Τωρα,αν εχεις συτοματο πακέτο, με το αντίστοιχο ποσό ανανέωσης θα ενεργοποιειται το πακέτο παροχών με διάρκεια 30 μερες. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teiresias_ Δημ. 9 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Ιουλίου 2 minutes ago, kmpatra said: Με καθε ανανεωση χειροκινητη ή αυτόματη,το υπολοιπο ανανεωνεται για 60 μερες. Τωρα,αν εχεις συτοματο πακέτο, με το αντίστοιχο ποσό ανανέωσης θα ενεργοποιειται το πακέτο παροχών με διάρκεια 30 μερες. Και με τους μήνες που έχουν 31 μέρες τι θα γίνεται; Αφού σου λέει διαλέγεις ημερομηνία. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 9 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Ιουλίου Αυτό πρακτικά δεν το ξέρω πρέπει να μας πει καποιος που το εχει δοκιμάσει. Αν το παρουμε με βάση τι γίνεται στα δωρεάν (π.χ. buy more), όταν ο μήνας εχει 30,το πακέτο λήγει την ιδια ημερολογιακή μέρα (αν βάλεις 9 λήγει 9 του επομενου) οταν εχει 31 παει μια ημερολογιακή πισω (8 του επόμενου) 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexandros201285 Δημ. 9 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Ιουλίου Μήπως έχει επιλογή μόνο από 1 έως 28 του μηνός? 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 9 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Ιουλίου Στην αυτοματη ανανεωση ναι,σε ολες τις εταιρείες ετσι πάει. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos5 Δημ. 10 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Ιουλίου 8 ώρες πριν, Alexandros201285 said: Μήπως έχει επιλογή μόνο από 1 έως 28 του μηνός? Ευχαριστώ. Αυτό νομίζω. Ή μήπως λάθος νομίζω, επειδή το θέλω; Πάντως έβαλα μια ημερομηνία 1-28 με την ελπίδα να ισχύει αυτό από την εταιρεία: Βάλε εσύ το αυτόματο, θα σου παίρνουμε το ποσό πχ. κάθε 5 του μήνα και εσύ ξενοιάζεις και δε θα χάνεις τίποτα. Δε μετράμε ημέρες σε αυτήν την περίπτωση. Χάνουμε 5 ημέρες το χρόνο (και 6 τα δίσεκτα) αλλά κερδίζουμε τη σταθερή σου καταβολή- σύνδεση. Θα γράψω τα αποτελέσματα. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 10 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Ιουλίου Αν καταλαβαίνω σωστα,το ερώτημα είναι τι γίνεται με το roll over? Αν θα μεταφερθούν τα υπολοιπα απο τα πακέτα? Αυτο ισως και να μη δουλεψει με την αυτοματη ανανεωση.... 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
belial Δημ. 10 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Ιουλίου Μόλις έκλεισε το τρίμηνο χωρίς ανανέωση ήρθε το απεριόριστο Ίντερνετ και τα 1000 λεπτά προς όλους με 7 € πλέον. Λήξη 20/07. 5 2 Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts