kmpatra Δημ. January 2, 2024 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2024 (edited) με τον ορο "φουλ τηλεφωνο" εννοούμε και τα δεδομενα? αν θελει καποιος φουλ τα παντα, τον πρωτο μηνα βολευεται με τα μπονους και τον 2ο με το πακετο των 4,5 ευρω για 1 γιγα (δεν θυμαμαι αν αλλαζει αυτο). Θεωρητικά βγαινει,με 8 το διμηνο, αν του φτανουν τοσα. Edited January 2, 2024 by kmpatra 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. January 2, 2024 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2024 20 minutes ago, kmpatra said: με τον ορο "φουλ τηλεφωνο" εννοούμε και τα δεδομενα? αν θελει καποιος φουλ τα παντα, τον πρωτο μηνα βολευεται με τα μπονους και τον 2ο με το πακετο των 4,5 ευρω για 1 γιγα (δεν θυμαμαι αν αλλαζει αυτο). Θεωρητικά βγαινει,με 8 το διμηνο, αν του φτανουν τοσα. Πρέπει να πάει σε κατάστημα για τα 8 ευρώ 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. January 2, 2024 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2024 22 minutes ago, kmpatra said: με τον ορο "φουλ τηλεφωνο" εννοούμε και τα δεδομενα? αν θελει καποιος φουλ τα παντα, τον πρωτο μηνα βολευεται με τα μπονους και τον 2ο με το πακετο των 4,5 ευρω για 1 γιγα (δεν θυμαμαι αν αλλαζει αυτο). Θεωρητικά βγαινει,με 8 το διμηνο, αν του φτανουν τοσα. Για μένα φουλ τηλέφωνο ειναι ομιλία. Για το φουλ που λες εσυ, το πιο οικονομικό είναι το λικουιντ. Το F2G θελει ελάχιστο 8 ευρω κάθε μηνα και απο τις 17/01 από κατάστημα μόνο. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damianos Δημ. January 2, 2024 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2024 Με 4,5 ευρώ θα αγοράζεις 3 γίγας με ρολοβερ από 17/01/24... 3 γίγας +Tap&GetIt + Log&Win 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. January 2, 2024 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2024 35 minutes ago, damianos said: Με 4,5 ευρώ θα αγοράζεις 3 γίγας με ρολοβερ από 17/01/24... 3 γίγας +Tap&GetIt + Log&Win 2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damianos Δημ. January 2, 2024 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2024 13 minutes ago, VIPdriver said: 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. January 2, 2024 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2024 3 ώρες πριν, hercoulis said: 8Ευρώ το δίμηνο, δηλαδή 4ευρω το μήνα και έχεις φουλ τηλέφωνο. Με τα λεφτά που θα μαζευτούνε θα έχεις και ντάτα. Νομίζω ότι είναι αρκετά καλά, ούτε μάρκετ, ούτε έξτρα εφαρμογές και αποδείξεις. Ούτε να αλλάζεις εφαρμογές και να μετακινείς μπάρες. ειναι μια αποψη αλλα..... ειμαι φοιτητης εχω το βασικο μου νουμερο στην voda και εχω μαζεψει καβα πολλα GB, οποτε internet δεν θελω, 8 ευρω ειναι καπου 7,27 € καθαρα δηλαδη καπου 1118 λεπτα ομιλίας στο liquid που μεταφερονται (roll over), χρειαζομαι καπου 120 λεπτα καθε μηνα αρα θεωρητικα βγαζω 10 μηνες με 8 € + cashback χωρις να το ταιζω απλα να αγοραζω κανενα τοματοζουμο που με αρεσει :) ή ενα χρονο με 13 € βλεπω να με κερδιζει και αυτην την φορα η voda και ας χασω τα 1000 5 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damianos Δημ. January 4, 2024 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2024 Redmi Note 12 Pro+ 5G δούλεψε έναν μήνα το WiFi calling και ΜΕΤΑ σταμάτησε... Ξέρει κανείς με αλλαγή κάρτας SIM δουλέψει ξανά???? Στο ιστορικό φαίνεται ξεκάθαρα ότι δουλεύε.... ΜΕΤΑ του μπήκε το πείσμα 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. January 4, 2024 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2024 15 minutes ago, damianos said: Redmi Note 12 Pro+ 5G δούλεψε έναν μήνα το WiFi calling και ΜΕΤΑ σταμάτησε... Ξέρει κανείς με αλλαγή κάρτας SIM δουλέψει ξανά???? Στο ιστορικό φαίνεται ξεκάθαρα ότι δουλεύε.... ΜΕΤΑ του μπήκε το πείσμα Δεν την είχες αλλάξει πρόσφατα την sim για να έχεις 5G;;;;Αν ναι τότε δεν φταίει η σιμ,κάνε μια επανεκκίνηση το κινητό σου τότε 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damianos Δημ. January 4, 2024 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2024 23 minutes ago, aektzhs 1 said: Δεν την είχες αλλάξει πρόσφατα την sim για να έχεις 5G;;;;Αν ναι τότε δεν φταίει η σιμ,κάνε μια επανεκκίνηση το κινητό σου τότε Πολύ σωστά το 5G δουλεύει... Το WiFi calling ΔΕΝ δουλεύει. 50 επανεκκίνησης έχω κάνει 🤔 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. January 4, 2024 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2024 5 minutes ago, damianos said: Πολύ σωστά το 5G δουλεύει... Το WiFi calling ΔΕΝ δουλεύει. 50 επανεκκίνησης έχω κάνει 🤔 Δοκίμασε μια επαναφορά ρυθμίσεων δικτύου μήπως συνέλθει. 1 1 Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. January 4, 2024 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2024 32 minutes ago, damianos said: Πολύ σωστά το 5G δουλεύει... Το WiFi calling ΔΕΝ δουλεύει. 50 επανεκκίνησης έχω κάνει 🤔 Κλείσε τον διακόπτη :κλήσεις μέσω wifi"και μετά απενεργοποίησε το κινητο. Μετά ενεργοποιείς τον διακόπτη πάλι και ξανά απενεργοποιήση της συσκευής. Αν δεν πετύχει κάνε επαναφορά ρυθμίσεων δικτύου 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damianos Δημ. January 4, 2024 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2024 44 minutes ago, aektzhs 1 said: Κλείσε τον διακόπτη :κλήσεις μέσω wifi"και μετά απενεργοποίησε το κινητο. Μετά ενεργοποιείς τον διακόπτη πάλι και ξανά απενεργοποιήση της συσκευής. Αν δεν πετύχει κάνε επαναφορά ρυθμίσεων δικτύου Έκανα.... Κάνω επανεκκίνηση 6 minutes ago, damianos said: Έκανα.... Κάνω επανεκκίνηση H YΠHPEΣIA WIFI CALLING ΔEN YΠOΣTHPIZETAI AΠO TH ΣYΣKEYH ΣAΣ. ΔEITE ΠOIEΣ ΣYΣKEYEΣ YΠOΣTHPIZOYN THN YΠHPEΣIA WIFI CALLING EΔΩ: https://nvgr.gr/wificalling-devices Δεν κάναμε δουλειά ΟΥΤΕ με την επαναφορά... Ενώ δούλευε έναν μήνα μια χαρά 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. January 4, 2024 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2024 10 minutes ago, damianos said: Έκανα.... Κάνω επανεκκίνηση H YΠHPEΣIA WIFI CALLING ΔEN YΠOΣTHPIZETAI AΠO TH ΣYΣKEYH ΣAΣ. ΔEITE ΠOIEΣ ΣYΣKEYEΣ YΠOΣTHPIZOYN THN YΠHPEΣIA WIFI CALLING EΔΩ: https://nvgr.gr/wificalling-devices Δεν κάναμε δουλειά ΟΥΤΕ με την επαναφορά... Ενώ δούλευε έναν μήνα μια χαρά Έκανες όλα αυτά που σου είπα;;;; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damianos Δημ. January 4, 2024 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2024 52 minutes ago, aektzhs 1 said: Έκανες όλα αυτά που σου είπα;;;; Ναι και της απενεργοποίησης και την επαναφορά... Τίποτα 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. January 4, 2024 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2024 36 minutes ago, damianos said: Ναι και της απενεργοποίησης και την επαναφορά... Τίποτα Τηλέφωνο στο 13700 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damianos Δημ. January 4, 2024 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2024 48 minutes ago, aektzhs 1 said: Τηλέφωνο στο 13700 Κάλια έχω να το σπάσω με το σφυρί... Τόσο άσχετοι είναι... Μου είπαν στείλε VOW NAI στο 1202... καμία απολύτως προσπάθεια άλλης προσέγγισής.... ΔΕΝ ξέρω εάν παίζει ρόλο η SIM αλλά είναι 3 μηνών 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. January 4, 2024 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2024 Να σας ενημερώσω επειδή πήγα σε μαγαζί nova. Ήθελα να κάνω ένα f2g σε esim αλλά έφαγα πόρτα. Μου είπαν ότι είναι μόνο για συμβόλαια. Τι φάουλ είναι αυτό; 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spoukos Δημ. January 4, 2024 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2024 Just now, _NikitaS_ said: Να σας ενημερώσω επειδή πήγα σε μαγαζί nova. Ήθελα να κάνω ένα f2g σε esim αλλά έφαγα πόρτα. Μου είπαν ότι είναι μόνο για συμβόλαια. Τι φάουλ είναι αυτό; Η esim ειναι μονο διαθεσιμη για συμβολαια προς το παρον 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. January 4, 2024 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2024 3 minutes ago, spoukos said: Η esim ειναι μονο διαθεσιμη για συμβολαια προς το παρον Αυτό είπα. Μεγάλο φάουλ... 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spoukos Δημ. January 4, 2024 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2024 1 minute ago, _NikitaS_ said: Αυτό είπα. Μεγάλο φάουλ... Εγω νόμιζα πως καταλαβες οτι ήθελαν να σε παραπέμψουν σε συμβόλαιο. Ναι οντως πρεπει να το βαλουν και στο f2g. Και εγω δεν καταλαβενω γιατι δεν το βαζουν. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damianos Δημ. January 4, 2024 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2024 Σε ποιες συσκευές είναι διαθέσιμο η esim??? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. January 4, 2024 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2024 2 minutes ago, damianos said: Σε ποιες συσκευές είναι διαθέσιμο η esim??? https://nova.gr/esim 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akar2015 Δημ. January 4, 2024 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2024 9 ώρες πριν, damianos said: Redmi Note 12 Pro+ 5G δούλεψε έναν μήνα το WiFi calling και ΜΕΤΑ σταμάτησε... Δοκίμασε το εξής : Βάλε τη συσκευή σε λειτουργία πτήσης και άνοιξε το wifi. Εμφανίζεται το VOWIFI και οι κλήσεις γίνονται κανονικά. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. January 4, 2024 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2024 Βγάλανε Flash Offer, 3 μέρες 150" & απεριόριστο ίντερνετ. Μα τρεις μέρες? 😠 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts