panos.kar Δημ. March 30, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2023 (edited) Σας βάζει στην εφαρμογή; Στης κοπέλας μου δεν μπαινει, που θέλω να το πληρώσω. Βάζω τον κωδικό που μου στέλνει και βγάζει «Κάτι πήγε στραβά» Edited March 30, 2023 by panos.kar 1 Παράθεση iPhone 13 Pro Max Cosmote+Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damianos Δημ. March 30, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2023 45 minutes ago, panos.kar said: Σας βάζει στην εφαρμογή; Στης κοπέλας μου δεν μπαινει, που θέλω να το πληρώσω. Βάζω τον κωδικό που μου στέλνει και βγάζει «Κάτι πήγε στραβά» Ούτε της σταθερής ΔΕΝ δουλεύει εδώ και ώρα τα βαζω σωστά αλλά με ξανα πετάει έξω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobileras Δημ. March 30, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2023 Μηπως ετοιμαζουν καποια εκπληξη; 1 Παράθεση Banned for 14 days Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athlos_PDA Δημ. March 30, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2023 1 hour ago, panos.kar said: Σας βάζει στην εφαρμογή; Στης κοπέλας μου δεν μπαινει, που θέλω να το πληρώσω. Βάζω τον κωδικό που μου στέλνει και βγάζει «Κάτι πήγε στραβά» Η σελιδα παντως δουλεύει. Μπορεις κι απο εκεί . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.kar Δημ. March 30, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2023 (edited) 15 minutes ago, Athlos_PDA said: Η σελιδα παντως δουλεύει. Μπορεις κι απο εκεί . Μπήκα από το nova,gr και το πλήρωσα. 36 minutes ago, Mobileras said: Μηπως ετοιμαζουν καποια εκπληξη; Καλό θα ήταν γιατί η εφαρμογή είναι πρόχειρη edit: εμένα τώρα μπαινει κανονικά. Ίδια ακριβώς έμεινε η εφαρμογή δεν έγινε καμία ενημέρωση. Edited March 30, 2023 by panos.kar 2 Παράθεση iPhone 13 Pro Max Cosmote+Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damianos Δημ. March 30, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2023 με 12 ευρώ ανανέωσή ΔΕΝ μπήκαν magic number στο νέο free2go 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. March 30, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2023 (edited) 2 ώρες πριν, damianos said: με 12 ευρώ ανανέωσή ΔΕΝ μπήκαν magic number στο νέο free2go Με 12 ευρώ ανανέωση μπήκαν τα magic number+Δωρο 1gb Internet και1000 λεπτα προς όλους και 100 sms προς ολους για ένα μήνα.Στο νέο f2go Edited March 30, 2023 by mips 2 Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damianos Δημ. March 31, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2023 9 ώρες πριν, mips said: Με 12 ευρώ ανανέωση μπήκαν τα magic number+Δωρο 1gb Internet και1000 λεπτα προς όλους και 100 sms προς ολους για ένα μήνα.Στο νέο f2go Ειναι επιβεβαιωμένο αυτό??? με εκαψες.... ξεχαστηκα κ πήρα απο Σταθερο Vodafone στο 13800 και κοστίζει 21 ευρω το λεπτό.... και τα magic number ΔΕΝ πήρα. και ΔΕΝ με εξυπηρετούσαν και ένα 40αρι χρεώθηκα τζάμπα λες και πήρα 090.... 1 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. March 31, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2023 (edited) Για την ιστορία (επειδή υποπτεύομαι οτι το λες γι'αστείο 😇) η χρέωση από vodafone στο 13800 είναι 0,35€ το λεπτό. edit τελικά ανα δευτερόλεπτο???!!!! https://www.vodafone.gr/files/1490793730067-timokatalogos-Pricelist_loipon_kliseon_01.02.23_C.pdf Edited March 31, 2023 by kmpatra 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damianos Δημ. March 31, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2023 8 minutes ago, kmpatra said: Για την ιστορία (επειδή υποπτεύομαι οτι το λες γι'αστείο 😇) η χρέωση από vodafone στο 13800 είναι 0,35€ το λεπτό. https://www.vodafone.gr/files/1490793730067-timokatalogos-Pricelist_loipon_kliseon_01.02.23_C.pdf το σύμβολο αυτό ανά δευτερόλεπτο δεν είναι??? Με κατέστρεψες, Καλύτερα να έκλεινα ενα γευμα στο Πετρετζικη, καρμπονάρα στον λουκακο που την έχω και απωθημένο μού... 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sapadak Δημ. March 31, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2023 13 ώρες πριν, damianos said: με 12 ευρώ ανανέωσή ΔΕΝ μπήκαν magic number στο νέο free2go Με 8 ευρώ ανανέωση (στο νέο Freeeee 2 go) ειναι φυσιολογικό να μην ενεργοποιούνται τα magic number? 3 Παράθεση I am the FireStarter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. March 31, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2023 38 minutes ago, damianos said: Ειναι επιβεβαιωμένο αυτό??? με εκαψες.... ξεχαστηκα κ πήρα απο Σταθερο Vodafone στο 13800 και κοστίζει 21 ευρω το λεπτό.... και τα magic number ΔΕΝ πήρα. και ΔΕΝ με εξυπηρετούσαν και ένα 40αρι χρεώθηκα τζάμπα λες και πήρα 090.... Είμαι στη δουλειά. Για το λόγο του αληθές το απόγευμα θα ανεβάσω και φωτο. Όσο για το τηλέφωνο στη Vodafone κρίμα που μπερδεύτηκες και την πάτησες. 1 Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damianos Δημ. March 31, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2023 2 minutes ago, Sapadak said: Με 8 ευρώ ανανέωση (στο νέο Freeeee 2 go) ειναι φυσιολογικό να μην ενεργοποιούνται τα magic number? Αυτό πηρα να διευκρινίσω στο 13800 και έφαγα το 40αρι minimum, μπορεί να είναι και παραπάνω 😪 1 minute ago, mips said: Είμαι στη δουλειά. Για το λόγο του αληθές το απόγευμα θα ανεβάσω και φωτο. Όσο για το τηλέφωνο στη Vodafone κρίμα που μπερδεύτηκες και την πάτησες. χρωστάς καρμπονάρα όταν ανέβω Αθήνα στον Λουκακο... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. March 31, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2023 3 minutes ago, damianos said: Αυτό πηρα να διευκρινίσω στο 13800 και έφαγα το 40αρι minimum, μπορεί να είναι και παραπάνω 😪 χρωστάς καρμπονάρα όταν ανέβω Αθήνα στον Λουκακο... Αναγνωρίζω το μερίδιο ευθύνης μου. Ναι φίλε μου χρωστάω. Έλα με το καλό και θα τα βρούμε. 1 Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. March 31, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2023 πωπω...σοβαρά τώρα? εύχομαι να είναι τυπογραφικό του καταλόγου, ενημέρωσε αν/όταν λάβεις τη λυπητερή....τι είδους τιμωρία είναι αυτή? εκδίκηση επειδή καλείς άλλη εταιρία? Κάνε και μια προσπάθεια μέσω τσατ της vodafone να επιβεβαιώσεις τον τιμοκατάλογο μπας και έχουν κάνει καμμιά κοτσάνα...κανονικά είναι για καταγγελία βασικά αλλά ποιός να ακούσει... 2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. March 31, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2023 (edited) 5 minutes ago, kmpatra said: πωπω...σοβαρά τώρα? εύχομαι να είναι τυπογραφικό του καταλόγου, ενημέρωσε αν/όταν λάβεις τη λυπητερή....τι είδους τιμωρία είναι αυτή? εκδίκηση επειδή καλείς άλλη εταιρία? Κάνε και μια προσπάθεια μέσω τσατ της vodafone να επιβεβαιώσεις τον τιμοκατάλογο μπας και έχουν κάνει καμμιά κοτσάνα...κανονικά είναι για καταγγελία βασικά αλλά ποιός να ακούσει... Στου κουφού την πόρτα. Πάρε την πόρτα και φύγε . Edited March 31, 2023 by mips 1 Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damianos Δημ. March 31, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2023 Just now, kmpatra said: πωπω...σοβαρά τώρα? εύχομαι να είναι τυπογραφικό του καταλόγου, ενημέρωσε αν/όταν λάβεις τη λυπητερή....τι είδους τιμωρία είναι αυτή? εκδίκηση επειδή καλείς άλλη εταιρία? Κάνε και μια προσπάθεια μέσω τσατ της vodafone να επιβεβαιώσεις τον τιμοκατάλογο μπας και έχουν κάνει καμμιά κοτσάνα...κανονικά είναι για καταγγελία βασικά αλλά ποιός να ακούσει... Δεν υπάρχει καταγγελία οταν σε ενημερώνει το bot. 0,25€ ανεξάρτητου διάρκειας κλήσεις από Nova και εκάστοτε καταλόγου απο αλλα δίκτυα. Ο κατάλογος ειναι Φεβρουαρίου και έχουμε Μάρτιο... την έφαγα για τα καλά και το χειρ ότερο ειναι οτι δεν με νοιάζουν καν τα magic numbers... Δεν τα χρειάζομαι. για το φόρουμ καλεσα για να έχουμε επίσημες απαντήσεις.... καλύτερα να εκανα παραγγελία 6 pizzas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel1 Δημ. March 31, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2023 το σύμβολο αυτό ανά δευτερόλεπτο δεν είναι??? Με κατέστρεψες, Καλύτερα να έκλεινα ενα γευμα στο Πετρετζικη, καρμπονάρα στον λουκακο που την έχω και απωθημένο μού... Για να παίρνει μετά με 0.0000000065 ο blizard γίνονται όλαΥγ. Στυγνοί ΑΠΑΤΕΏΝΕΣ!Sent from my iPad using Tapatalk 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. March 31, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2023 2 minutes ago, damianos said: Δεν υπάρχει καταγγελία οταν σε ενημερώνει το bot. 0,25€ ανεξάρτητου διάρκειας κλήσεις από Nova και εκάστοτε καταλόγου απο αλλα δίκτυα. Ο κατάλογος ειναι Φεβρουαρίου και έχουμε Μάρτιο... την έφαγα για τα καλά και το χειρ ότερο ειναι οτι δεν με νοιάζουν καν τα magic numbers... Δεν τα χρειάζομαι. για το φόρουμ καλεσα για να έχουμε επίσημες απαντήσεις.... καλύτερα να εκανα παραγγελία 6 pizzas ναι παρεθεσα αυτον που εβγαζε το google γιατι μεσα στη σελιδα τους δεν μπορεσα να το βρω, αλλα δεν νομιζω οτι τον αλλάζουν και κάθε μήνα. Η ουσία είναι ότι η χρέωση είναι εξωπραγματική... 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damianos Δημ. March 31, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2023 άρα αύριο μπορεί να γίνει 3,50€ το δευτερόλεπτο και να ΜΉΝ το πάρει χαμπάρι κάνεις.... λες και πήρα Βενεζουέλα @@@$%%$¥££# Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. March 31, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2023 Ω ρε ζημιά που μπορεί να πάθει κάποιος στα καλά καθούμενα Απίστευτο!!Sent from my Power 3 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobileras Δημ. March 31, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2023 (edited) Αξιο καταγγελίας η χρέωση. Στειλε τους email με φανερή κοινοποίηση στην εεττ και προστασία καταναλωτή. Η χαζονοβα δεν εχει και μεταφορά υπολοίπου να σου μεταφέρουμε ολοι ρεφενέ! ΥΓ: ο smart liquid blizard που εχει γλιτώσει 9999999€ με το liquid να σου στειλει το 40αρι σε σουβλακια απο το smart pocket του. Edited March 31, 2023 by Mobileras 3 Παράθεση Banned for 14 days Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. March 31, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2023 Κάποιο λάθος πρέπει να παίζει διότι οι χρεώσεις στην κινητή για το 13800 είναι σε "'λογικά" επιπεδαSent from my Redmi 7 using Tapatalk 1 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
green dragon Δημ. March 31, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2023 (edited) 7 ώρες πριν, Mobileras said: Αξιο καταγγελίας η χρέωση. Στειλε τους email με φανερή κοινοποίηση στην εεττ και προστασία καταναλωτή. Η χαζονοβα δεν εχει και μεταφορά υπολοίπου να σου μεταφέρουμε ολοι ρεφενέ! ΥΓ: ο smart liquid blizard που εχει γλιτώσει 9999999€ με το liquid να σου στειλει το 40αρι σε σουβλακια απο το smart pocket του. Απίστευτη, εξωπραγματική χρέωση. ΑΙΣΧΡΟΚΈΡΔΕΙΑ. Χαλαρά στέλνεις φίλε @damianosκαταγγελία στο Συνήγορο του καταναλωτή και την ΕΕΕΤ. Είναι υποχρεωμένοι να προωθήσουν την καταγγελία σου στη Vodafone, να ζητήσουν εξηγήσεις και θα σου απαντήσουν έγγραφα. Ακόμη και αν ανάφερετε στο συμβόλαιο, εύκολα μπορεί να χαρακτηριστεί καταχρηστική η χρέωση και να δικαιωθείς τελικά. Χρειάζεται επιμονή και υπομονή. Edited March 31, 2023 by green dragon 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. March 31, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2023 Σοβαρά τώρα αυτή είναι η χρέωση; Δεν είναι πρωταπριλιάτικο; 1 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts