CoyoteD Δημ. September 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2021 εμένα μου ήρθαν βάζω 10 ευρω τους 4 μήνες Παράθεση ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. September 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2021 Το app δουλεύει ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. September 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2021 16 minutes ago, GREGORYMO said: Το app δουλεύει ? Κανονικά Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. September 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2021 22 hours ago, HEO said: Βγήκαν νέα πακέτα προσωπικών προσφορών, δυστυχώς ανατιμήσεις ... Πάνε τα παλιά 3 και 4,44 τώρα βλέπω 10,40 Από τα 4 κινητά που διαχειρίζομαι φθηνή προσφορά 4,44 ήρθε μόνο σε ένα που το ανανεώνω πολύ σπάνια Sent from my Power 3 using Tapatalk Εμένα για πρώτη φορά μου ήρθε μόνο μία προσφορά (και όχι δύο), τα 3GB με €3 για 30 ημέρες - και σίγουρα δεν χρειάζομαι data αυτό το διάστημα. Με τα More θα τη βγάλω και αυτόν τον μήνα... Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. September 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2021 Ευτυχώς που υπάρχει και το αγαπημένο more ...Sent from my Redmi 7 using Tapatalk 2 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. September 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2021 Καλησπέρα στην παρέα, το απεριόριστο ίντερνετ έχει πλαφόν να σταματάει κάπου ή είναι όντως απεριόριστο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. September 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2021 Δεν υπάρχει πλαφόν. Είναι απεριόριστο. 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. September 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2021 Αύριο, αν δεν κάνω λάθος, είναι η τελευταία μέρα για ενεργοποίηση των απεριόριστων της καλοκαιρινής προσφοράς. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. September 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2021 Έτσι είχε αναφερθεί παραπισω, εγώ πάντως ανανέωσα στον πιτσιρικά μου σήμερα 😉 1 Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. September 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2021 Μόλις τα ενεργοποίησα κι εγώ στα παιδιά μου, οπότε είμαστε κομπλέ μέχρι 20/10. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. September 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2021 Απλά από περιέργεια, η προσφορά αυτή επεκτείνει την λήξη ;;;Sent from my Redmi 7 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Flipflames Δημ. September 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2021 Όχι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. September 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2021 Πάνε τα απεριόριστα. Πέταξαν 🙂 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. September 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2021 2 minutes ago, cmvr said: Πάνε τα απεριόριστα. Πέταξαν 🙂 Αναμενόμενο. Μέχρι χθες ίσχυε η προσφορά. Θα πρέπει όμως να βγουν νέα πακέτα, με σεβαστό αριθμό gb σε σωστή τιμή. Αλλά αυτό σηκώνει μεγάλη συζήτηση. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. September 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2021 (edited) 13 ώρες πριν, p_k said: Αναμενόμενο. Μέχρι χθες ίσχυε η προσφορά. Θα πρέπει όμως να βγουν νέα πακέτα, με σεβαστό αριθμό gb σε σωστή τιμή. Αλλά αυτό σηκώνει μεγάλη συζή Για να μην αισθανόμαστε ηλίθιοι όσοι πληρώνουμε συμβόλαια 🤣🤣🤣 Αν και το είπα έπρεπε όχι μόνο η wind αλλά όλες είναι εταιρίες να βγάλουν απεριόριστα στο καρτοκινητο τα πάντα με 30 ευρώ απλά με cap στην ταχύτητα πχ 10Mbps. Άλλη ερώτηση επειδή απέχω από την καρτοκινητή πολύ καιρό. Στο F2G όταν λέει ληγει το υπόλοιπο χρημάτων ή ενεργοποιημένων πακέτων πχ 10 Οκτωβρίου σημαίνει ότι αντίστοιχα πρέπει να κάνεις ανανέωση ή ενεργοποίηση υπηρεσίας μέχρι στις 12 το βράδυ ή ποιο νωρίς το απόγευμα ή το μεσημέρι; Edited September 22, 2021 by cmvr 1 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. September 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2021 7 minutes ago, cmvr said: Για να μην αισθανόμαστε ηλίθιοι όσοι πληρώνουμε συμβόλαια 🤣🤣🤣 Αν και το είπα έπρεπε όχι μόνο η wind αλλά όλες είναι εταιρίες να βγάλουν απεριόριστα στο καρτοκινητο τα πάντα με 30 ευρώ απλά με cap στην ταχύτητα πχ 10Mbps. Άλλη ερώτηση επειδή απέχω από την καρτοκινητή πολύ καιρό. Στο F2G όταν λέει ληγει το υπόλοιπο χρημάτων ή ενεργοποιημένων πακέτων πχ 10 Οκτωβρίου σημαίνει ότι αντίστοιχα πρέπει να κάνεις ανανέωση ή ενεργοποίηση υπηρεσίας μέχρι στις 12 το βράδυ ή ποιο νωρίς το απόγευμα ή το μεσημέρι; Μέχρι τις 12 τα μεσάνυχτα 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. September 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2021 (edited) Η προσφορά 500 λεπτα και 1.5GB με 7.5€ ανανεώνουν. την ημερομηνία λήξεως του χρηματικού υπόλοιπου.....? Ξέρεις κανένας τι μήνυμα στέλνουμε. για νενεργοποίηση με SMS ....? Edited September 22, 2021 by oxxy Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
camerakias Δημ. September 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2021 Παιδιά SOS! Είχα για χρόνια wf2g.Επειδη στη δουλειά που έπιασα πριν ένα χρόνο δεν είχα σήμα,πήγα whats up.Καλα, η cosmote,δεν ξέρω πως,τα mb τα πίνει νεράκι....Τεσπά,άλλαξα δουλεια και θέλω πάλι f2g το νούμερο μου. Πήγα σε ένα κατάστημα wind και μου είπαν....Α,τώρα μόνο με ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ!! ΠΩΣ;;;; Ισχύει κάτι τέτοιο; Αν ναι,αυτός ο εκβιασμός είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. September 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2021 1 minute ago, camerakias said: Παιδιά SOS! Είχα για χρόνια wf2g.Επειδη στη δουλειά που έπιασα πριν ένα χρόνο δεν είχα σήμα,πήγα whats up.Καλα, η cosmote,δεν ξέρω πως,τα mb τα πίνει νεράκι....Τεσπά,άλλαξα δουλεια και θέλω πάλι f2g το νούμερο μου. Πήγα σε ένα κατάστημα wind και μου είπαν....Α,τώρα μόνο με ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ!! ΠΩΣ;;;; Ισχύει κάτι τέτοιο; Αν ναι,αυτός ο εκβιασμός είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ!!! από το site και ξεμπέρδεψες https://www.wind.gr/gr/f2g/f2g-sim-paraggelia/ Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
camerakias Δημ. September 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2021 12 minutes ago, cmvr said: από το site και ξεμπέρδεψες https://www.wind.gr/gr/f2g/f2g-sim-paraggelia/ Σ ευχαριστώ πολύ!! Μακάρι να τα καταφέρω!! Το έκανα το αίτημα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. September 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2021 Παιδιά SOS! Είχα για χρόνια wf2g.Επειδη στη δουλειά που έπιασα πριν ένα χρόνο δεν είχα σήμα,πήγα whats up.Καλα, η cosmote,δεν ξέρω πως,τα mb τα πίνει νεράκι....Τεσπά,άλλαξα δουλεια και θέλω πάλι f2g το νούμερο μου. Πήγα σε ένα κατάστημα wind και μου είπαν....Α,τώρα μόνο με ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ!! ΠΩΣ;;;; Ισχύει κάτι τέτοιο; Αν ναι,αυτός ο εκβιασμός είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ!!!Ποιο κατάστημα;;;;Sent from my Redmi 7 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. September 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2021 Πάντως αρκετοί λένε ότι από τα καταστήματα τους λένε να παραγγείλουν από το site. Μάλλον, επειδή δε χρεώνουν τα μαγαζιά για την Κάρτα δεν το κάνουν ή δεν έχουν πια sim. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. September 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2021 Στην Σταδίου πάντως είχαν και μοίραζαν αβερτα νούμερα πριν μερικούς μήνες που είχα πάει, Είναι μακράν το καλύτερο κατάστημα wind και οι σωστοτεροι επαγγελματίεςSent from my Power 3 using Tapatalk 1 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. September 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2021 23 minutes ago, HEO said: Στην Σταδίου πάντως είχαν και μοίραζαν αβερτα νούμερα πριν μερικούς μήνες που είχα πάει, Είναι μακράν το καλύτερο κατάστημα wind και οι σωστοτεροι επαγγελματίες Sent from my Power 3 using Tapatalk Άλλο να έχουν νούμερα και άλλο να σου κάνουν μεταφορά από άλλο δίκτυο. Σε νέα νουμερακια όλα τα καταστήματα έχουν για να σου κάνουν μεταφορά από άλλο δίκτυο σου λένε παράγγειλε από το ίντερνετ. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. September 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2021 Οκ δεν το έπιασα ότι ήθελε φορητότηταΣόρρυΠάντως το συγκεκριμένο κατάστημα είναι εξυπηρετικό, το λέω αυτό από αλλά πάρε δώσε που είχα μαζί τους παλιότεραSent from my Power 3 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts