Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ευχαριστώ για την απάντηση...έχω στείλει στοιχεία κ τηλέφωνο να με καλέσουν οπότε θα ενημερώσω οσονούπω
Konakis.

Εγω πήρα νέα F2G sim και πράγματι κοστίζει 12 ευρώ. Μέσα στο πακέτο έχει μια προπληρωμένη κάρτα των 12 ευρω....για τρεις μήνες το ποσό διπλασιάζετε και για ένα χρόνο 2Gb κάθε μήνα.

οταν λεμε διπλασιαζεται δηλ. μενουν 10,63 απο την ανανεωση και γινονται διπλά και μπορεις με ΟΛΑ αυτά να βάλεις πακέτα? ή το υπολοιπο απο την ανανεωση και το ποσο του διπλασιασμου φαινονται ξεχωριστα? με ξεχωριστη ημερομηνια ληξης?

Αν βάλει κανένας το πακέτο προς Ρουμανία ή Βουλγαρία με τα 2gb δώρο ας ενημερώσει αν ισχύει ακόμα γιατι νομιζω έγινε 1gb...(τα λεπτά προς διεθνείς δεν με ενδιαφέρουν)

Αν βάλει κανένας το πακέτο προς Ρουμανία ή Βουλγαρία με τα 2gb δώρο ας ενημερώσει αν ισχύει ακόμα γιατι νομιζω έγινε 1gb...(τα λεπτά προς διεθνείς δεν με ενδιαφέρουν)

Ενεργοποίησα πρόσφατα, στις 12/6 (αποστολή το 61 στο 12000) και μου έδωσε τα 2 GB συν 400 λεπτά προς Βουλγαρία (για 4 εβδομάδες - με 5,30 € ).

οταν λεμε διπλασιαζεται δηλ. μενουν 10,63 απο την ανανεωση και γινονται διπλά και μπορεις με ΟΛΑ αυτά να βάλεις πακέτα? ή το υπολοιπο απο την ανανεωση και το ποσο του διπλασιασμου φαινονται ξεχωριστα? με ξεχωριστη ημερομηνια ληξης?

Τα 10,63 απο τον διπλασιασμό λήγουν σε ενα μήνα...άλλα μπορείς να αγοράσεις κανονικά προγράμματα.

Μια σημαντική αλλαγή παρατήρησα για όσους ασχολούνται με τα ημερήσια πακέτα data.

Δεν υπάρχει πλέον το πακέτο smart data του ενός gb με ένα ευρώ, αλλά δίνει 3gb με 1,5 ευρώ.

Κατά τη γνώμη μου είναι καλύτερο.

Και πάλι όμως αναφέρομαι σε όσους βολεύονται με τέτοιου είδους πακέτα.

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

AΠOKΛEIΣTIKH ΠPOΣΦOPA MONO ΓIA ΣENA! AΠO ΣHMEPA ΣOY KANOYME ΔΩPO AΠEPIOPIΣTA ΛEΠTA OMIΛIAΣ ΠPOΣ WIND/Q KAI EXTRA 1GB ΓIA 30 HMEPEΣ ΣTHN ΠPΩTH ANANEΩΣH KAΘE MHNA. H ΠPOΣΦOPA IΣXYEI ΓIA ΠANTA!

Ήρθε πριν από λίγο

Κρίμα που το έχω σαν δεύτερο

I am the FireStarter

----- προσθήκη μηνύματος 73 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

[/color]

AΠOKΛEIΣTIKH ΠPOΣΦOPA MONO ΓIA ΣENA! AΠO ΣHMEPA ΣOY KANOYME ΔΩPO AΠEPIOPIΣTA ΛEΠTA OMIΛIAΣ ΠPOΣ WIND/Q KAI EXTRA 1GB ΓIA 30 HMEPEΣ ΣTHN ΠPΩTH ANANEΩΣH KAΘE MHNA. H ΠPOΣΦOPA IΣXYEI ΓIA ΠANTA!

Ήρθε πριν από λίγο

Κρίμα που το έχω σαν δεύτερο

Το ίδιο μήνυμα είχε έρθει στο δικό μου και στης γυναίκας μου. Όταν βάλαμε κάρτα δεν μας έδωσε τίποτα!

Στάλθηκε από το MI 9 LITE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Έχει έρθει σε μια γνωστή μου που μιλάγαμε προχθές εδώ κι ένα μήνα... ισχύει κανονικά εννοείται. Edited by konakis
Konakis.

Δηλαδή σαν να λέμε magic numbers προς όλη την wind, ότι κάνουν πολλοί εικονικοί πάροχοι κινητής στο εξωτερικό...

Πολύ καλά νέα και ελπίζω να γίνει για όλους

Sent from my Power 3 using Tapatalk

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

Το ίδιο μήνυμα είχε έρθει στο δικό μου και στης γυναίκας μου. Όταν βάλαμε κάρτα δεν μας έδωσε τίποτα!

Δεν νομίζω ότι εμφανίζεται στην εφαρμογή. Αν έκανες κλήση προς wind κατανάλωνε από τα λεπτά;

Κι αν δεν εμφανίζονταν στην εφαρμογή τα λεπτά, το 1gb δεν θα έπρεπε να εμφανίζεται που δεν είναι απεριόριστο?

Βγήκε στην εφαρμογή η καλοκαιρινή προσφορά δεδομένων, 15gb με 10,40 ευρώ.

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

Κανονικά 20GB το λιγότερο έπρεπε να είναι.... Καλά κάνουν και μας κράζουν οι Φινλανδοί

http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg

https://telegram.org

Φέτος καμμιά διαφοροποίηση δυστυχώς στην καλοκαιρινή "προσφορά" δυστυχώς. Και οι 3 την ίδια προσφορά

Φέτος καμμιά διαφοροποίηση δυστυχώς στην καλοκαιρινή "προσφορά" δυστυχώς. Και οι 3 την ίδια προσφορά
Εγώ έβαλα το Vodafone giga WiFi on the spot και με 10€ έχω 40 giga, δυστυχώς η καλοκαιρινή προσφορά ήταν χειρότερη φέτος και από τους τρεις παρόχους. Η μόνη λύση που βρήκα ήταν.

Στάλθηκε από το Redmi Note 9S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Πόση ώρα χρειάζεται για να αντικατασταθεί μια sim f2g στη wind επειδή κλάπηκε το τηλέφωνο και θες να επαναφέρεις τον αριθμό σε άλλο;

Επίσημη απάντηση, 24 *εργάσιμες* ώρες, που φυσικά δε περιλαμβάνουν το ΣΚ γιατί η δύσκολη δουλειά αλλαγής ενός 16 ψήφιου αριθμού απαιτεί εκπαιδευμένο τεχνικό και γίνεται χειροκίνητα. Κοίταξα το ημερολόγιο μην έκανα λάθος, όντως λέει 2020.

Πας σε κατάστημα Παρασκευή απόγευμα και περιμένεις μέχρι και Τετάρτη στις 5 για να γκρινιάξεις που δεν έχεις νούμερο και αυτό στη wind είναι φυσιολογικό.

Πόση ώρα χρειάζεται για να αντικατασταθεί μια sim f2g στη wind επειδή κλάπηκε το τηλέφωνο και θες να επαναφέρεις τον αριθμό σε άλλο;

Επίσημη απάντηση, 24 *εργάσιμες* ώρες, που φυσικά δε περιλαμβάνουν το ΣΚ γιατί η δύσκολη δουλειά αλλαγής ενός 16 ψήφιου αριθμού απαιτεί εκπαιδευμένο τεχνικό και γίνεται χειροκίνητα. Κοίταξα το ημερολόγιο μην έκανα λάθος, όντως λέει 2020.

Πας σε κατάστημα Παρασκευή απόγευμα και περιμένεις μέχρι και Τετάρτη στις 5 για να γκρινιάξεις που δεν έχεις νούμερο και αυτό στη wind είναι φυσιολογικό.

Δυστυχώς υπάρχει πρόβλημα ηλεκτρονικής απάτης Sim Swapping.

Να χαίρεσαι για την καθυστέρηση των 24 ωρών (το ΣΚ είναι απαράδεκτο). Μπορεί να γλυτώσεις τον τραπεζικό σου λογαριασμό. Στα 25 χρόνια που χρησιμοποιώ κινητά , άλλαξα Sim μόνο 2 φορές.

Είναι σαν την πόρτα που περιμένουμε για να μπούμε στις τράπεζες. Αναγκαίο κακό.

• The title was changed to Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova