tsakman21 Δημ. April 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2020 Καλησπέρα και καλό μήνα! Γνωρίζει κανείς αν μπορώ με mail να μου έρθει Κωδικός για την εφαρμογή του f2g γιατι μια βδομάδα περιμένω με sms να μου έρθει Κωδικός,επειδή ξέχασα τον κωδικό που είχα ,και δεν μου έρχεται τίποτα. Ένω μηνύματα για προσφορές απο την wind μου έρχονται. Ευχαριστώ. Στάλθηκε από το SM-A505FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. April 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2020 Στείλε στην εξυπηρέτηση πελατών στο messenger. Απαντούν γρήγορα. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. April 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2020 Καλησπέρα και καλό μήνα! Γνωρίζει κανείς αν μπορώ με mail να μου έρθει Κωδικός για την εφαρμογή του f2g γιατι μια βδομάδα περιμένω με sms να μου έρθει Κωδικός,επειδή ξέχασα τον κωδικό που είχα ,και δεν μου έρχεται τίποτα. Ένω μηνύματα για προσφορές απο την wind μου έρχονται. Ευχαριστώ. Στάλθηκε από το SM-A505FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μπορεις να κανεις και είσοδο με αποστολή προσωρινού κωδικου στο κινητό, αντι για τους κωδικούς του myF2G. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. April 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2020 (edited) Η Μεγαλη Απατη Της Wind "Μενουμε Σπιτι" με 15G δωρο Και αυτο φυσικα το ανακαλυψα απο συναδελφο στην εργασια .Ο φιλος στην συσκευη του βαζει πολλα γκιγκαμπαιτ καθε μηνα . Ετσι λοιπον 20 Μαρτη εβαλε 2 πακετα Data4 των 17.5ε συνολο 35ε.Επισης εβαλε και το Νυχτερινο data των 5ε συνολο 40ε. Τα πακετα του εφοσον τα εβαλε στις 20 Μαρτη θα εληγαν στις 20 Απριλη.Επισης πηρε και 2 μπονους Tap and get it 3g συνολο ολα μαζι 26 Giga. Μετα απο μια εβδομαδα κατα της 27 Μαρτιου ειδε το πακετο 15G δωρεαν μενουμε σπιτι στο App της Wind με διαρκεια 30 μερες.Ε σου λεει να το παρω και αυτο. Το ενεργοποιησε στις 27 Μαρτη θα εληγε 27 απριλη. Αυτο το πακετο ξαφνικα του μπλοκαρε ολα τα αγορασμενα τα παραπανω που ανεφερα και ετρεχε αυτο και οχι εκεινα που ειχαν σειρα προτεραιοτητας. Σε συνομιλια που καναμε στην Wind ειπαν οτι εχουν εντολη να τρεξει το μενουμε σπιτι και οχι τα αγορασμενα πακετα που εχει καποιος.Ετσι οποιος αγορασε πακετα και μπονους δεν εξαντλουνται αλλα τρεχει το μενουμε σπιτι χανοντας ολα τα χρηματα που πληρωσε χαχα Τα συμπερασματα δικα σας ο συναδελφος εχασε πακετα που αγορασε και μπονους συνολο 26 Giga. Edited April 1, 2020 by s_wind Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NeCrOmAnCeR19 Δημ. April 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2020 Μα ειναι γνωστο στο f2g οτι πρωτα καταναλώνονται τα δώρα ( δωρεάν ) και μετα τα αγορασμενα πακέτα !! Δεν παει αναλογα με την ημ/νια λήξεως αυτών δηλαδή !!! Λάθος της wind αυτό ? Συμφωνώ πως ναι ... Εις γνώσην μας όμως ... Sent from my MI 8 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Frpix Δημ. April 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2020 Ομοιοπαθής στην q, έχω αγορασμένα data που λήγουν στις 19/4, το "μένουμε σπίτι" μου ληγει στις 30/4 και μου αφαιρεί data απ' το δεύτερο... Δε θυμάμαι να διάβασα κάποια διευκρίνηση ότι αφαιρουνται data απ' το "μένουμε σπίτι" κατά προτεραιότητα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. April 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2020 Δεν είναι η μόνη εταιρεία που έδωε προτερεότητα στο μένουμε σπίτι. Τουλάχιστον η άλλη το έγραφε στους όρους. Η Wind αν το γράφει δεν πρόκειτα για απάτη. Διαβάζουμε τους όρους πριν αγοράσουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CoyoteD Δημ. April 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2020 Για να κάνω το δικηγόρο του διαβόλου εμείς που έχουμε rollover μας βολεύει που πρώτα καταναλώνεται το μένουμε σπίτι Παράθεση ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. April 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2020 (edited) Οτι πακετο και να παιρνεις ειτε δωρο ειτε αγορασμενο καταναλωνεται παντα αυτο που τελιωνει πρωτο ημερολογιακα οπως αναφερει και ο φιλος πιο πανω που εχει q .Μη γραφετε ασυναρτησιες ο κοσμος δεν ειναι χαζος .Αυτες τις εξυπναδες λετε και.... Η Wind δεν αναφερει πουθενα οτι το δωρο θα μπλοκαρει τα πακετα που πληρωσε καποιος γιατι εαν το κανει ειναι παρανομο.Βεβαια οτι εχει κανει δεν θα το αφησει εται ο συναδελφος.Ετοιμαζετσι αρθρο σε εφημεριδα και καλα θα κανει γιατι η κλοπη των χρηματων ειναι μεγαλη οχι μονο απο τον ιδιο αλλα απο χιλιαδες συνδρομητες. Η wind κλεβει κυριολεκτικα αυτη την στιγμη χιλιαδες πολιτες της χωρας.Αγορασαν παρα πολλοι πακετα τον μαρτη που ληγουν απριλη και τα μπλοκαρε εν ψυχρω.Η δικαιοσυνη εχει το λογο τις επομενες μερες. Edited April 1, 2020 by s_wind Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. April 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2020 Κάπιου του χάρησαν ένα γαίδαρο και αυτός τους πήγε .... στην δικαιοσύνη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. April 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2020 (edited) Κάπιου του χάρησαν ένα γαίδαρο και αυτός τους πήγε .... στην δικαιοσύνη Μισο κοιτα για να μη παρεξηγηθω ναι του δινω δικιο γιατι εχει πληρωσει ενα σωρο χρηματα και τα πληρωνει καθε μηνα . Το δωρο θα πρεπει να τρεξει σε δευτερο χρονο γιατι εχει διαρκεια 30 μερες και οχι 7 η 15 μερες.Ετσι η wind καμουφλαρει το θεμα "δωρο" απο την στιγμη που σου τρωει τα τρεχουμενα πακετα.Δεν εχει πουθενα αδικο ο φιλος.Δεν ειναι λοιπον δωρο αλλα κατι χειροτερο.Κλοπη.Ας ξεχωριζε το αυτοματοποιημενο συστημα το ζητημα δωρου και πληρωμενων πακετων Edited April 1, 2020 by s_wind Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. April 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2020 Δεν είναι η μόνη εταιρεία που έδωε προτερεότητα στο μένουμε σπίτι. Τουλάχιστον η άλλη το έγραφε στους όρους. Η Wind αν το γράφει δεν πρόκειτα για απάτη. Διαβάζουμε τους όρους πριν αγοράσουμε. Αν αναφέρεσαι στην πράσινη, στους όρους εγραφε το ακριβώς αντίθετο, δηλαδη ότι η καταναλωση γίνεται με σειρα προτεραιότητας, ωστοσο για τις πρώτες 2-3 μερες καταναλωνε πρώτα απο τα 15GB (στη συνέχεια, προφανώς κατοπιν διαμαρτυριων, η κατανάλωση γινόταν συμφωνα με τους ορους). Οποτε αγαπητέ μου, σε αυτη την περίπτωση σε συμφέρει να ΜΗ διαβαζεις τους όρους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. April 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2020 Ελατε βρε παιδια ειναι απλο οτι εγινε. Οταν ξεσπασε το ζητημα του κορωνοιου το κρατος σε "εισαγωγικα" υποχρεωσε τις εταιριες να δωσουν δωρακια. Οκ. Και τι κανανε λοιπον οι εταιριες : Σου λεει θα εχω καποια ζημια απο καποιους που δεν αγοραζουν πακετα Giga θα τα βγαλω απο αυτους που πληρωνουν πακετα μεγαλα κανοντας τα Μπλοκ. Στην ουσια λοιπον την χασουρα με το δωρο την βγαζει απο αυτους που πληρωνουν χοντρα. Απλα....Ποτε δεν ηταν δωρο το μενουμε σπιτι χαχα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. April 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2020 Καλησπέρα και καλό μήνα! Γνωρίζει κανείς αν μπορώ με mail να μου έρθει Κωδικός για την εφαρμογή του f2g γιατι μια βδομάδα περιμένω με sms να μου έρθει Κωδικός,επειδή ξέχασα τον κωδικό που είχα ,και δεν μου έρχεται τίποτα. Ένω μηνύματα για προσφορές απο την wind μου έρχονται. Ευχαριστώ. Στάλθηκε από το SM-A505FN μου χρησιμοποιώντας TapatalkΣτο κινητό έρχεται κωδικός. Ξαναπηγαινε στη σελίδα και πάτησε ξέχασα κωδικό. Βάζεις το τηλέφωνο σου και σου έρχεται αμέσως. Έτσι έκανα πριν καιρό, δεν ξέρω αν ισχύει ακόμα. Οτι πακετο και να παιρνεις ειτε δωρο ειτε αγορασμενο καταναλωνεται παντα αυτο που τελιωνει πρωτο ημερολογιακα οπως αναφερει και ο φιλος πιο πανω που εχει q .Μη γραφετε ασυναρτησιες ο κοσμος δεν ειναι χαζος .Αυτες τις εξυπναδες λετε και.... Η Wind δεν αναφερει πουθενα οτι το δωρο θα μπλοκαρει τα πακετα που πληρωσε καποιος γιατι εαν το κανει ειναι παρανομο.Βεβαια οτι εχει κανει δεν θα το αφησει εται ο συναδελφος.Ετοιμαζετσι αρθρο σε εφημεριδα και καλα θα κανει γιατι η κλοπη των χρηματων ειναι μεγαλη οχι μονο απο τον ιδιο αλλα απο χιλιαδες συνδρομητες. Η wind κλεβει κυριολεκτικα αυτη την στιγμη χιλιαδες πολιτες της χωρας.Αγορασαν παρα πολλοι πακετα τον μαρτη που ληγουν απριλη και τα μπλοκαρε εν ψυχρω.Η δικαιοσυνη εχει το λογο τις επομενες μερες.Αφού κάποιος είχε αγοράσει 40 Γκίγκαbyte και τώρα τρώει από το δώρο, μόλις τελειώσει το δώρο θα συνεχίσει να τρώει από τα αγορασμένα. Θα φάει δηλαδή 15 και μετά θα συνεχίσει μέχρι να τελειώσει το 40. Το δώρο αυτό πήγαινε κυρίως για αυτούς που δεν είχαν τίποτα και θέλανε δεδομένα και όχι σε αυτός που έχουν ένα σωρό και θέλανε απλώς να προσθέσουν μερικά ακόμα στη συλλογή τους.:lol: Αλλωστε έχουν γραφτεί εδώ στο Φόρουμ λεπτομέρειες για τη κατανάλωση. Τελικά από ότι φαίνεται κι εσύ το πήρες γιατί ήταν τζάμπα και όχι γιατί το χρειαζόσουν στην πραγματικότητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. April 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2020 (edited) Μπερδευτηκες φορουμιτη. Τα πληρωμενα πακετα τα αγορασε πριν το δωρο δηλαδη απο 20 μαρτιου. Το δωρο το πηρε τελος μαρτιου και ληγει τελος απριλιου. Τα πακετα του τωρα μπλοκαριστηκαν και του ληγουν 20 απριλη.Δεν τρεχει τιποτα και τρεχει το δωρο που ληγει στις 30 απριλη. Οκ κατανοητος?:rolleyes: Οσο για μενα εγω εχω το γνωστο συμβολαιο με απεριοριστα αλλα που πεφτει μετα η ταχυτητα και γινεται χελωνα τα γνωστα δηλαδη :lol: Edited April 1, 2020 by s_wind Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cuibono Δημ. April 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2020 Η Μεγαλη Απατη Της Wind "Μενουμε Σπιτι" με 15G δωρο Και αυτο φυσικα το ανακαλυψα απο συναδελφο στην εργασια .Ο φιλος στην συσκευη του βαζει πολλα γκιγκαμπαιτ καθε μηνα . Ετσι λοιπον 20 Μαρτη εβαλε 2 πακετα Data4 των 17.5ε συνολο 35ε.Επισης εβαλε και το Νυχτερινο data των 5ε συνολο 40ε. Τα πακετα του εφοσον τα εβαλε στις 20 Μαρτη θα εληγαν στις 20 Απριλη.Επισης πηρε και 2 μπονους Tap and get it 3g συνολο ολα μαζι 26 Giga. Μετα απο μια εβδομαδα κατα της 27 Μαρτιου ειδε το πακετο 15G δωρεαν μενουμε σπιτι στο App της Wind με διαρκεια 30 μερες.Ε σου λεει να το παρω και αυτο. Το ενεργοποιησε στις 27 Μαρτη θα εληγε 27 απριλη. Αυτο το πακετο ξαφνικα του μπλοκαρε ολα τα αγορασμενα τα παραπανω που ανεφερα και ετρεχε αυτο και οχι εκεινα που ειχαν σειρα προτεραιοτητας. Σε συνομιλια που καναμε στην Wind ειπαν οτι εχουν εντολη να τρεξει το μενουμε σπιτι και οχι τα αγορασμενα πακετα που εχει καποιος.Ετσι οποιος αγορασε πακετα και μπονους δεν εξαντλουνται αλλα τρεχει το μενουμε σπιτι χανοντας ολα τα χρηματα που πληρωσε χαχα Τα συμπερασματα δικα σας ο συναδελφος εχασε πακετα που αγορασε και μπονους συνολο 26 Giga. Αφού βάζει πολλά πακέτα ΚΑΘΕ μήνα όπως λες θα έπρεπε να χαίρεται γιατί δεν θα του πειράξει το data 4 και θα τα κάνει rollover στον επόμενο 8gb συνολικά. Και να παρακαλάει μην το πάρουν χαμπάρι και το αλλάξουν όπως στην cosmote που στην αρχή έλεγε ότι η προτεραιότητα κατανάλωσης ήταν χρονική αλλά κατανάλωνε πρώτα το δώρο και το κατάλαβαν κάποια στιγμή και το διόρθωσαν και μας έφαγε όλα τα mb από τα υπόλοιπα πακέτα. Και όπως λένε και οι υπόλοιποι στο f2g πάντα έτσι ήταν αλλά την "απάτη" την έχουμε όλοι εύκολη σαν λέξη να τη χρησιμοποιήσουμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. April 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2020 Αυτο το rollover πως το κανει να του πω αυριο στην εργασια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cuibono Δημ. April 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2020 Αν ξαναβάλει το ίδιο πακέτο πριν να λήξει θα του μεταφέρει τα mb που δεν έχουν καταναλωθει στον επόμενο μήνα. Και μια διορθωση, 6,5 GB δίνει το data 4 και όχι 4gb που έγραψα πριν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. April 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2020 Αν ξαναβάλει το ίδιο πακέτο πριν να λήξει θα του μεταφέρει τα mb που δεν έχουν καταναλωθει στον επόμενο μήνα. Και μια διορθωση, 6,5 GB δίνει το data 4 και όχι 4gb που έγραψα πριν Ναι αυτα τα πακετα αγοραζει μεσο app το data 4 με τα 6.5giga. Θα του το πω αυριο thanks. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. April 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2020 Κανείς δεν μπορεί να χάσει 26GB από τα 15 GB . Όταν του τελιώσουν τα 15 GB μπορεί να καταναλώσει ακόμα 11 από αυτά που θεωρητικά θα κατανάλωνε μέχρι 20 Απριλίου στο παράδειγμα μας. Το πολύ πολύ να έχασε τα 15 . Και αυτό εντελώς καταχρηστικά. Από ένα δώρο δεν χάνω τίποτα ούτε μπορώ να στείλω κάποιον στην δικαιοσύνη γιατί τάχα μου έχασα κάτι από μία δωρεάν προσφορά. το πολύ πολύ να χάσω το δώρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. April 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2020 Κανείς δεν μπορεί να χάσει 26GB από τα 15 GB . Όταν του τελιώσουν τα 15 GB μπορεί να καταναλώσει ακόμα 11 από αυτά που θεωρητικά θα κατανάλωνε μέχρι 20 Απριλίου στο παράδειγμα μας. Το πολύ πολύ να έχασε τα 15 . Και αυτό εντελώς καταχρηστικά. Από ένα δώρο δεν χάνω τίποτα ούτε μπορώ να στείλω κάποιον στην δικαιοσύνη γιατί τάχα μου έχασα κάτι από μία δωρεάν προσφορά. το πολύ πολύ να χάσω το δώρο. Δεν είναι ακριβές αυτο που λες. Μπορεί το δώρο να μην είναι χρεωσιμο, όμως το συνυπολογίζεις στις κινήσεις που θα κάνεις. Με διαφορετικούς όρους (πχ προτεραιότητα κατανάλωσης) πιθανώς κάποιος να έκανε διαφορετικές κινήσεις (πχ να μην ενεργοποιησε και να αφησε μα λήξει μια προσωπική προσφορά). Μπορεί μεν να μην υπάρχει ευθεία ζημία, όμως αυτο δε σημαίνει ότι δεν πρέπει να απαιτούμε οι όροι του δώρου να τηρούνται στο ακέραιο. Φυσικά πρέπει κι εμείς να είμαστε υποψιασμένοι και να ξεψειριζουμε λίγο τις προσφορες, τα δώρα κλπ (καλώς ή κακώς). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. April 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2020 Αν δεν είναι δύσκολο δείξε με ένα παράδειγμα πως μπορεις να χάσεις 15,1 GB από το δώρο των 15 Gb Σε ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. April 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2020 (edited) Βρε Βασιλη τι δεν καταλαβαινεις? Παιρνεις ενα πακετο συνολικα 40 giga. Απο 20 μαρτιου εως 20 απριλιου. Παιρνεις το δωρο στις 30 μαρτιου μεχρι 30 απριλιου. Πρεπει να καταναλωθουν ολα τα πληρωμενα πακετα μεχρι τις 20 και μετα να ξεκινησει το δωρο απο τις 20 μεχρι 30. Η wind πονηρα δεν το κανει αυτο ωστε να παρεις καινουργια πακετα στις 20 εαν εχεις εξαντλησει το δωρο.Ετσι μετα τις 20 δεν θα εχεις τιποτα και θα ξαναπληρωσεις παλι πιο συντομα. Μια εταιρια κοιτα να βαζεις χρηματα οσο γινεται πιο γρηγορα γιατι αυτο την συμφερει Κανει δηλαδη τον κατοχο απο τις 20 μεχρι τις 30 να μην εχει giga και να ξαναπληρωσει παλι πιο γρηγορα. Ο φιλος μενει ακαλυπτος απο τις 20 εως τις 30 απριλη χωρις giga.Ετσι θα πληρωσει νεο πακετο πιο γρηγορα αλλιως θα πληρωνε στις 30 απριλη. Σκεψου ποσοι εχασαν μερες ετσι με αποτελεσμα να πληρωσουν πιο γρηγορα ξανα πακετο giga μια και μεινανε. Χιλιαδες...γιατι καποιοι υπολογιζαν οτι θα τους καλυψει το δωρο μια και εχει διαρκεια 30 μερες... Αυτο λεγετε "Καλη Μπαζα" χεχε ειναι μυστικα του επαγγελματος καποιος εκει μεσα ειχε εμπνευση καλη:p Edited April 1, 2020 by s_wind Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. April 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2020 (edited) Ο φιλος μενει ακαλυπτος απο τις 20 εως τις 30 απριλη χωρις giga.Ετσι θα πληρωσει νεο πακετο πιο γρηγορα αλλιως θα πληρωνε στις 30 απριλη. Σκεψου ποσοι εχασαν μερες ετσι με αποτελεσμα να πληρωσουν πιο γρηγορα ξανα πακετο giga μια και μεινανε. Χιλιαδες.... Φίλε ο φίλος από τις 20 Μαρτίου χαλούσε τα πληρωμένα πακέτα, από τις 1 Απριλίου θα χρησιμοποιεί το μπόνους και αν το τελειώσει πιο γρήγορα θα συνεχίσει να χρησιμοποιεί μέχρι τις 20 τα αγορασμένα πακέτα, επομένως έχει δικαίωμα επιπλέον των πακέτων του να χρησιμοποιήσει άλλα 15 Γκίγκα bytes έξτρα για να κατεβάζει ταινίες ή παιχνίδια. Δεν αλλάζει τίποτα στον στο λογαριασμό του απλώς έχει δικαίωμα να χρησιμοποιήσει 15 Gbyte επιπλέον. Πως βλέπεις ότι έχει ζημιωθεί αφού δεν εχει πληρώσει τίποτα? Εάν ήτανε άτυχος και είχε αγοράσει πακέτα πριν το δώρο, Ε συμβαίνουν αυτά. Edited April 1, 2020 by pavlitakis1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. April 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2020 (edited) Φίλε ο φίλος από τις 20 Μαρτίου χαλούσε τα πληρωμένα πακέτα, από τις 1 Απριλίου θα χρησιμοποιεί το μπόνους και αν το τελειώσει πιο γρήγορα θα συνεχίσει να χρησιμοποιεί μέχρι τις 20 τα αγορασμένα πακέτα, επομένως έχει δικαίωμα επιπλέον των πακέτων του να χρησιμοποιήσει άλλα 15 Γκίγκα bytes έξτρα για να κατεβάζει ταινίες ή παιχνίδια. Δεν αλλάζει τίποτα στον στο λογαριασμό του απλώς έχει δικαίωμα να χρησιμοποιήσει 15 Gbyte επιπλέον. Πως βλέπεις ότι έχει ζημιωθεί αφού δεν εχει πληρώσει τίποτα? Εάν ήτανε άτυχος και είχε αγοράσει πακέτα πριν το δώρο, Ε συμβαίνουν αυτά. Σε καταλαβαινω απολυτα οτι συμβαινουν αυτα.Εσυ της wind εισαι? Γιατι ενας καταναλωτης δεν εχει τετοια αποψη.Εφοσον του δινεις το δικαιωμα να εχει δωρο δεν μπορεις να του "σφραγιζεις" τα πληρωμενα πακετα .Θα εξαντλησει πρωτα αυτα και μετα οσο δωρο απομενει και υπαρχει ημερολογιακα ας το εξαντλησει .Αλλιως μη του δινεις χεστηκε.Αλλα ετσι οπως το κανεις δεν ειναι σωστο.Το δωρο αλλωστε δεν το ειχε στο προγραμμα αλλα του εμφανιστηκε ξαφνικα στο app και εκανε τον προγραμματισμο του αναλογα Edited April 2, 2020 by s_wind Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts