Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μα ναι. Την ίδια μερα που εληγαν τα προηγούμενα. Δηλαδη με το που πηγαινε η ωρα 00:00:01 της ημερας λήξεως σε άφηνε να τα βάλεις το επόμενο. Τώρα θέλει 00:00:01 της επόμενης απο την ημερα ληξης

Είναι ολα ενεργά, οτι θέλει διαλέγει

Απλά λες ότι τα σμσ λήγουν Μια μέρα αργότερα;

Όχι. Λεω οτι μηπως επειδή εχει επιλέξει sms δεν τον πιανει η νέα ρύθμιση.εμας που έπιασε ειχαμε mb log n win

Στάλθηκε από το X52X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Edited by bbbb

Να το αλλαξουν και να το κανουν όπως παλιά

Μάλλον πρέπει να φτιάξουμε μια μυστική ομάδα να τα λέμε.

Χαχαχα

Υπάρχει κ κάτι άλλο αλλά δεν μπορώ να το πω εδώ τελικά.

Χαχαχαχα

Κάνεις λάθος,νεο log and win εμπαινε την τελευταια μερα ισχυος του πρηγουμενου και μετα,οχι την επομενη μερα και μετα.Πριν ληξει δηλαδη το προηγουμενο που ειχες ενεργοποιησει.

Κάνεις λάθος,νεο log and win εμπαινε την τελευταια μερα ισχυος του πρηγουμενου και μετα,οχι την επομενη μερα και μετα.Πριν ληξει δηλαδη το προηγουμενο που ειχες ενεργοποιησει.

Κάνει λάθος .... ποιός; Σε ποιόν αναφέρεσαι;

Σε αυτό που γράφεις συμφωνούμε όλοι. Η συζήτηση περιστρέφετε γύρω από το αν αυτό άλλαξε η παραμένει ίδιο

Μπορεί να κάνω και εγώ λάθος ή να μπερδεύτηκα τελικά, αλλά είχα την εντύπωση ότι μπορείς να βάλεις νέο log and Win πακέτο την επόμενη μέρα από την ημερομηνία λήξης του τρέχοντος, παραδείγματος χάρη εάν το τρέχον log and Win πακέτο σου λήγει την Τρίτη τα μεσάνυχτα μπορείς να βάλεις το καινούργιο από τα μεσάνυχτα, 12 δηλαδή η ώρα και μετά.

Σε αυτο ηθελα ν απαντησω...

Ok. Αλλά όπως φαίνεται ο p_k δεν είναι καθόλου σίγουρος ενώ όλοι οι άλλοι είμαστε απόλυτα σίγουροι και το χρησιμοποιούμε χρόνια.

Την Κυριακή θα σας πω τι γίνετε στο δικό μου.

--------------------------------------------------------------------------

Όσο για τους "παρατηρητές" των εταιριών έχω καταλήξει ότι από τη wind υπάρχει σίγουρα κάποιος εδώ μέσα.

Πιστεύω ότι σε τελική ανάλυση κακό κάνουν στην εταιρία τους. Στους Έλληνες από εποχή Καποδίστρια μας αρέσει να παρακάμπτουμε ή να ξεγελάμε ένα σύστημα. Έτσι κάθε μήνα βάζαμε 5 log and win και μας άρεσε. Τόσο πολύ ζημιώνονταν εκεί στη Wind και θέλουν να το κάνουν 4 (1η,8η,16η,24η μέρα από ανανέωση).

Θα κερδίσουν επίσης μερικά ευρουλάκια από data αλλά ταυτόχρονα θα εκνευρίσουν τους πελάτες τους...Παραπάνω...

Καλησπέρα σε όλους. Θα ήθελα μια γνώμη παρακαλώ. Έχω δυο συσκευές. Η πρώτη ήταν ένα Xiaomi Mi A1 και τώρα είναι Google Pixel original. Αρχικά με το Α1 τον τελευταίο καιρό είχα πρόβλημα στις κλήσεις. Δηλαδή δεν με άκουγαν και δεν ακουγα κόσμο, χωρίς κάποιο συγκεκριμένο pattern. Αφού έφτασα σε σημείο που δεν μπορούσα καθημερινά να μιλήσω, βρήκα το πιξελ να κάνω δουλειά μου. Αλλά και σε αυτό τα ίδια με μικρότερη συχνότητα ομως.

Όλα αυτά συνέπεσαν χρονικά με την Pie. Η σιμ που έχω είναι 4g, την έχω κανα 5αρι χρόνια που βρήκα το φοιτητικό. Και ερωτώ: Τι λέτε είναι θεμα αντροιντ ή να παρω νεα σιμ;

Λογικά είναι θέμα συσκευής, δεν έχει να κάνει με τη sim.

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

Όντως συνεχίζει έτσι.

Εμένα εχτές ήταν η τελευταία μέρα του log and win και ενεργοποίησα το επόμενο.

(ίσως το ενδεχόμενο σε μεμονωμένες περιπτώσεις να μην ίσχυσε, να οφείλετε σε κάποιο λάθος του συστήματος; )

Edited by NovaLacertae

Επιβεβαιωνω οτι επανήλθε και σε εμενα το log n win όπως παλιά. Ειτε bug, ειτε μας διάβασαν και το επανεφεραν

Καλημέρα! Μια ερώτηση θέλω σχετικά με το πακέτο talk to all & data με τα 8,5€ που έχει rollover τα 250mb.. Το rollover γίνεται μόνο στα 250mb ή και στα bonus που είναι 500;

Καλημέρα! Μια ερώτηση θέλω σχετικά με το πακέτο talk to all & data με τα 8,5€ που έχει rollover τα 250mb.. Το rollover γίνεται μόνο στα 250mb ή και στα bonus που είναι 500;

και στα 2 , εξαλλου αθροιζονται ολα μαζι , οποτε συνολο 750 mb που αμα κανεις ενεργοποιηση του ιδιου πακετου πριν την ληξη του μεταφερονται στον επομενο μηνα και με τον ιδιο τροπο δεν τα χανεις ποτε

χαχαχα το έλεγα εγώ για μυστική ομάδα!

Πάντως μεγάλο φάουλ που έκαναν για 15 μέρες τα mb ανανέωσης....

Έχουμε 15 μέρες,στη βδομάδα επάνω μπορούμε να βάλουμε το tap & get it.Ισχύει για 15 μέρες άρα μένουμε ουσιαστικά 1 βδομάδα "ακάλυπτοι"...

Επιβεβαιωνω οτι επανήλθε και σε εμενα το log n win όπως παλιά. Ειτε bug, ειτε μας διάβασαν και το επανεφεραν

και στα 2 , εξαλλου αθροιζονται ολα μαζι , οποτε συνολο 750 mb που αμα κανεις ενεργοποιηση του ιδιου πακετου πριν την ληξη του μεταφερονται στον επομενο μηνα και με τον ιδιο τροπο δεν τα χανεις ποτε

Α μια χαρά τότε! Πάντα έλεγα να το κάνω έτσι να το δοκιμάσω αλλά όλο το ξεχνουσα, και τώρα που το έβαλα πριν λήξει το ίδιο πακέτο, δεν θυμόμουν πόσα mb είχα γιαυτό ρώτησα.. Ευχαριστώ!

χαχαχα το έλεγα εγώ για μυστική ομάδα!

Πάντως μεγάλο φάουλ που έκαναν για 15 μέρες τα mb ανανέωσης....

Έχουμε 15 μέρες,στη βδομάδα επάνω μπορούμε να βάλουμε το tap & get it.Ισχύει για 15 μέρες άρα μένουμε ουσιαστικά 1 βδομάδα "ακάλυπτοι"...

Την τελευταία εβδομάδα θα δουλέψει log and win

Καλημέρα Καλή εβδομάδα, το Data 3 ισχύει σε περιαγωγή?

Θα πάω στην Ρουμανία μία εβδομάδα...

Σήμερα "αναγκάστηκα" να κάνω κλήση από το F2G στο 13888 λόγω τεχνικού προβλήματος που είχα σε σταθερό Cosmote.

Έκανα 4 κλήσεις

1. 1m51s χωρίς επιτυχία!

2. 1s χωρίς επιτυχία!

3. 2m0s χωρίς επιτυχία!

4. 11m35s

Είχα 33,32€ και τώρα έχω... 18,08€ Χρεώθηκα δηλαδή 15+€. Άρα μιλάμε για περίπου 1€ το λεπτό!

Στο site του F2G δεν βρήκα κάτι για χρεώσεις στα πενταψήφια!

Έχει κάποιος καμιά ιδέα για τις χρεώσεις?

GH388, Nokia 3210, Nokia 3310, Nokia 6310i, Sharp GX15, Sony Ericsson K510i, Moto E770v, Moto RAZR V3i, Nokia E51, HTC Desire, maguro, mako, hammerhead, shamu, angler, marlin, taimen, bonito, coral, redfin, oriole, cheetah, husky & iPad 9th

Σήμερα "αναγκάστηκα" να κάνω κλήση από το F2G στο 13888 λόγω τεχνικού προβλήματος που είχα σε σταθερό Cosmote.

Έκανα 4 κλήσεις

1. 1m51s χωρίς επιτυχία!

2. 1s χωρίς επιτυχία!

3. 2m0s χωρίς επιτυχία!

4. 11m35s

Είχα 33,32€ και τώρα έχω... 18,08€ Χρεώθηκα δηλαδή 15+€. Άρα μιλάμε για περίπου 1€ το λεπτό!

Στο site του F2G δεν βρήκα κάτι για χρεώσεις στα πενταψήφια!

Έχει κάποιος καμιά ιδέα για τις χρεώσεις?

Μπορείς να παίρνεις στο 6971013888

Εδώ περνουμε βρε παιδιά με χρέωση των λεπτών ομιλίας που έχουμε από πακετα

2106513888

Εδώ περνω χρόνια τώρα και δεν χρεώνομαι ποτέ από κανένα κινητό. Τσάμπα τα 15 ευρώ.

Μπορείς να παίρνεις στο 6971013888

Εδώ περνουμε βρε παιδιά με χρέωση των λεπτών ομιλίας που έχουμε από πακετα

2106513888

Εδώ περνω χρόνια τώρα και δεν χρεώνομαι ποτέ από κανένα κινητό. Τσάμπα τα 15 ευρώ.

Όσο ζεις μαθαίνεις! Συνήθως παίρνω από σταθερό Cosmote και ζητάω να με πάρουν πίσω σε κινητό. Σήμερα ήταν τέτοιες οι συνθήκες που αναγκάστηκα. Εννοείται ότι δεν σκέφτηκα τουλάχιστον το "κλήση από εξωτερικό" που σου δίνει τα παραπάνω τηλέφωνα 6971013888, 2106513888. Τη επόμενη φορά... :happy:

GH388, Nokia 3210, Nokia 3310, Nokia 6310i, Sharp GX15, Sony Ericsson K510i, Moto E770v, Moto RAZR V3i, Nokia E51, HTC Desire, maguro, mako, hammerhead, shamu, angler, marlin, taimen, bonito, coral, redfin, oriole, cheetah, husky & iPad 9th

Σύμφωνα το παρακάτω

https://www.wind.gr/files/1/WIND_Files/Other_Calls_Pricelist_Generator_20130715.pdf

12 λεπτά το λεπτό χρεώνει η wind στο 13888. Οπότε για 15 ευρώ πρεπει να μίλησες πολύ παραπάνω με αυτα που γράφουν.

• The title was changed to Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova