drdedus Δημ. April 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2019 (edited) αυτο δεν το ειχα σκεφτει . μεγαλη μαλακι@.. απο την αλλη δεν νομιζω να βαλω καρτα το επομενο τετραμηνο εκτος αν χρειαστει καμια εκτακτη επαληθευση και πρεπει να εχω εισερχομενες. Πως αλλιως εκτος απο το "χαμογελο"μπορω να χρησιμοποιησω το υπολοιπο και να μην βαλω καρτα ουτε τωρα μια και καλη? Για δωστε καμια ιδεα? Στο χαμογελο παει καθαρα το ποσο η κρατανε φορους κλπ? Edited April 1, 2019 by drdedus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. April 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2019 Εαν κάνω ενεργοποίηση του πακέτου Turbo Talk to All μου λεει στην ιστοσελίδα της Wind οτι δίνει 200 λεπτα προς όλους για 1 μέρα και δώρο 50 λεπτα προς όλους για 15 μέρες. Αυτό με τα 50 λεπτά για 15 μέρες ισχύει ή είναι λάθος της ιστοσελίδας οτι τα 50 λεπτά ισχύουν για 15 μέρες; Το ρωτάω γιατι τα πακέτα Turbo είναι για 1 μέρα όλα τους. Το turbo εχεις το δικαιωμα να το ενεργοποιησεις μεσα σε μια μερα απο την ενεργοποίηση του βασικου πακετου. Οι παροχες που σου δινει δεν ειναι για 1 μερα. Τα 200' ειναι για 1 μηνα και τα 50' ειναι για 15 μέρες,οπως το λέει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balkos Δημ. April 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2019 αυτο δεν το ειχα σκεφτει . μεγαλη μαλακι@.. απο την αλλη δεν νομιζω να βαλω καρτα το επομενο τετραμηνο εκτος αν χρειαστει καμια εκτακτη επαληθευση και πρεπει να εχω εισερχομενες. Πως αλλιως εκτος απο το "χαμογελο"μπορω να χρησιμοποιησω το υπολοιπο και να μην βαλω καρτα ουτε τωρα μια και καλη? Για δωστε καμια ιδεα? Στο χαμογελο παει καθαρα το ποσο η κρατανε φορους κλπ? Εισερχόμενες θα ΄χεις . Μη το φοβάσαι. Εκτός απο το χαμόγελο υπάρχει η κιβωτός και πολλά άλλα. Κρατάνε σίγουρα ΦΠΑ 24%. Γι αυτό λέει 2,48€/sms. Τα 0,48 € τα παίρνει το κράτος. Και δεν κάνει την υποχρέωσή του σε όσους έχουν ανάγκη και τη δουλειά την κάνουν άλλοι και εισπράττει . Από το να λήξουν όμως και να τα κρατήσει μια ξένη πολυεθνική είναι προτιμότερο να στείλεις SMS. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. April 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2019 (edited) Προς ενημέρωση για κάποιο υποτιθέμενο πακέτο που δινει 28gb από το τηλέφωνο ********** που είναι promoter με έδρα την Θεσσαλονίκη. Το πακέτο f2g που δίνουν στα 28gb υποτιθέμενα gb είναι δύο ενεργοποιήσεις του νυχτερινού data nights , 2 gb προσφορά από ενεργοποίηση του application και 5gb για 30 ημέρες από αποστολή με μήνυμα 5 στο 1264. Ουσιαστικά σου διπλασιάζει για 3 μήνες το ποσό που βάζεις και ενεργοποιεί τα πακέτα. Τον δεύτερο και τρίτο μήνα ενεργοποιεί το 5 στο 1264 2 φορές (10gb ) και ενεργοποιείς το data sk και ότι πάρεις από το μπόνους ανανέωσης. Κανονικά θα έπρεπε να έχω κάνει καταγγελία. Απλά αυτοί οι promoter ξεφτιλιζουν την εταιρία και φυσικά θα στείλω email στην wind που επιτρέπει να συμβαίνουν τέτοια πράγματα. Θα μου πεις δεν είναι από το επίσημο κανάλι γιατί είναι παλαιές προσφορές αλλά από την άλλη αυτό το άτυπο καθεστώς με τα προνοιακά και λοιπά νούμερα το επιτρέπει η εταιρία και συμβαίνουν τέτοια θέματα εξαπάτησης. Αν εναρμονιζε τα πακέτα της με της ΕΕ δεν θα προέκυπτε αυτή η παραοικονομία από τις εταιρίες ντίλερ που κάποιες είναι σοβαρές και κάποιοι κοροϊδεύουν τον κόσμο. Από την άλλη θα μου πεις εσύ φταις που πίστεψες ότι υπάρχει το πακέτο. Δοκιμαστικά το έκανα και χέστηκα για τα 15 ευρώ αλλά η κοροϊδία είναι αυτό που με εξοργίζει. Γιατί δεν είπε ο promoter την αλήθεια από την αρχή που έγινε η παραγγελία και διαβεβαίωνε ότι είναι 28gb για πάντα 24ωρα gb ; Μετά ξεμπερδευτικε το κουβάρι . Οταν μπαίνει κάποιος στο φόρουμ και μας παροτρύνει για κάτι τέτοιο και εμείς το ακολουθούμε (κάτι το οποίο το κάνουμε πολλοί φίλοι εδώ μέσα δίνοντας βοήθεια και συμβουλές ο ένας στον άλλο) είναι πολύ λυπηρό γιατί μετά από τόσα χρόνια εδώ μέσα πρώτη φορά προέκυψε αυτό. Το παραπάνω είναι μια μεταφορά της εμπειρίας μου για να μην την πατήσουν και άλλοι φίλοι του φόρουμ. Όταν αγοράζουμε από ντίλερ θέλει πολύ προσοχή και ξεκαθάρισμα από την αρχη όσο γίνεται. Edited April 1, 2019 by XP130TD προσωπικά δεδομένα Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MPOMP Δημ. April 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2019 (edited) Προς ενημέρωση για κάποιο υποτιθέμενο πακέτο που δινει 28gb από το τηλέφωνο ********** που είναι promoter με έδρα την Θεσσαλονίκη. Το πακέτο f2g που δίνουν στα 28gb υποτιθέμενα gb είναι δύο ενεργοποιήσεις του νυχτερινού data nights , 2 gb προσφορά από ενεργοποίηση του application και 5gb για 30 ημέρες από αποστολή με μήνυμα 5 στο 1264. Ουσιαστικά σου διπλασιάζει για 3 μήνες το ποσό που βάζεις και ενεργοποιεί τα πακέτα. Τον δεύτερο και τρίτο μήνα ενεργοποιεί το 5 στο 1264 2 φορές (10gb ) και ενεργοποιείς το data sk και ότι πάρεις από το μπόνους ανανέωσης. Κανονικά θα έπρεπε να έχω κάνει καταγγελία. Απλά αυτοί οι promoter ξεφτιλιζουν την εταιρία και φυσικά θα στείλω email στην wind που επιτρέπει να συμβαίνουν τέτοια πράγματα. Θα μου πεις δεν είναι από το επίσημο κανάλι γιατί είναι παλαιές προσφορές αλλά από την άλλη αυτό το άτυπο καθεστώς με τα προνοιακά και λοιπά νούμερα το επιτρέπει η εταιρία και συμβαίνουν τέτοια θέματα εξαπάτησης. Αν εναρμονιζε τα πακέτα της με της ΕΕ δεν θα προέκυπτε αυτή η παραοικονομία από τις εταιρίες ντίλερ που κάποιες είναι σοβαρές και κάποιοι κοροϊδεύουν τον κόσμο. Από την άλλη θα μου πεις εσύ φταις που πίστεψες ότι υπάρχει το πακέτο. Δοκιμαστικά το έκανα και χέστηκα για τα 15 ευρώ αλλά η κοροϊδία είναι αυτό που με εξοργίζει. Γιατί δεν είπε ο promoter την αλήθεια από την αρχή που έγινε η παραγγελία και διαβεβαίωνε ότι είναι 28gb για πάντα 24ωρα gb ; Μετά ξεμπερδευτικε το κουβάρι . Οταν μπαίνει κάποιος στο φόρουμ και μας παροτρύνει για κάτι τέτοιο και εμείς το ακολουθούμε (κάτι το οποίο το κάνουμε πολλοί φίλοι εδώ μέσα δίνοντας βοήθεια και συμβουλές ο ένας στον άλλο) είναι πολύ λυπηρό γιατί μετά από τόσα χρόνια εδώ μέσα πρώτη φορά προέκυψε αυτό. Το παραπάνω είναι μια μεταφορά της εμπειρίας μου για να μην την πατήσουν και άλλοι φίλοι του φόρουμ. Όταν αγοράζουμε από ντίλερ θέλει πολύ προσοχή και ξεκαθάρισμα από την αρχη όσο γίνεται. Φίλε συγγνώμη που το πίστεψα. Μου πρότειναν ένα προνομιακό κιου. Τους λέω έχω προνομιακό κιου το βασικό μου νούμερο. Τους ρωτώ έχετε κάποιο πακέτο σύνδεσης με πολύ ίντερνετ? Και μου λένε έχουμε, αλλά για να το πάρεις, θα πρέπει να αγοράσεις 2 κιου προνομιακά, και θα πάρεις δώρο το ειδικό f2g. Χίλια συγνώμη για την αναστάτωση που προκλήθηκε, αλλά θα φάνε καταγγελία για εξαπάτηση εις βάρος μας. Αν ασχοληθεί η ΕΕΤΤ και δεν μας γράψει στα παλαιά των υποδημάτων της. Δηλαδή θα περιμένουμε πότε θα βγαίνουν καλά countdown πακέτα ίντερνετ με Κίου, για να τα βάζω. Και είχα πάρει μια χαρά που θα ενεργοποιούσα κάθε μήνα αρκετά gb με 10 ευρώ κάρτα στο f2g. Κρίμας. Ήταν πολύ καλό για να είναι αληθινό. Να ρωτήσω μπορώ να ενεργοποιώ κάθε μήνα 5gb με 5 ευρώ για 30 μέρες? Γιατί αν είναι έτσι μια χαρά και πάλι. Edited April 1, 2019 by XP130TD Παράθεση Υπογραφή εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katsaras_John Δημ. April 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2019 (edited) Ζήτησα την επιστροφή της παρακράτησης των 8€ του Free2talk μέσα από τη σελίδα τους στο fb και ανταποκρίθηκαν άμεσα και θετικά. :) Έγινε επιστροφή ολόκληρου του ποσού και χωρίς να μου αφαιρέσουν τα 300' λεπτά και το 1GB. :p Μπράβο στη WIND. Tα καλά να τα λέμε. ;) Edited April 1, 2019 by Katsaras_John Παράθεση ✔ Android: Xiaomi PocoPhone F1 (6/128) ✔ Xiaomi Redmi Note 8 Pro (6/128) ✔ Xiaomi Mi Smart Band 6 NFC ✔ iOS: iPhone X (3/256) ✔ Microsoft LUMIA 950 XL & 950 XL Dual Sim (Black & White) ✔ Microsoft BAND 2 ✔ Other: Display Dock HD-500 Continuum/Qi DT-904/Screen Sharing HD-10/Wireless Display Adapter V3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. April 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2019 Φίλε συγγνώμη που το πίστεψα. Μου πρότειναν ένα προνομιακό κιου. Τους λέω έχω προνομιακό κιου το βασικό μου νούμερο. Τους ρωτώ έχετε κάποιο πακέτο σύνδεσης με πολύ ίντερνετ? Και μου λένε έχουμε, αλλά για να το πάρεις, θα πρέπει να αγοράσεις 2 κιου προνομιακά, και θα πάρεις δώρο το ειδικό f2g. Χίλια συγνώμη για την αναστάτωση που προκλήθηκε, αλλά θα φάνε καταγγελία για εξαπάτηση εις βάρος μας. Αν ασχοληθεί η ΕΕΤΤ και δεν μας γράψει στα παλαιά των υποδημάτων της. Δηλαδή θα περιμένουμε πότε θα βγαίνουν καλά countdown πακέτα ίντερνετ με Κίου, για να τα βάζω. Και είχα πάρει μια χαρά που θα ενεργοποιούσα κάθε μήνα αρκετά gb με 10 ευρώ κάρτα στο f2g. Κρίμας. Ήταν πολύ καλό για να είναι αληθινό. Να ρωτήσω μπορώ να ενεργοποιώ κάθε μήνα 5gb με 5 ευρώ για 30 μέρες? Γιατί αν είναι έτσι μια χαρά και πάλι. Αυτοί παραπληροφόρησαν εσένα, εμένα και προφανώς και αρκετούς άλλους. Μην αγχώνεσαι ενημερώθηκε η εταιρία. Το περιστατικό αυτό δεν θα λήξει αναίμακτα για αυτούς. τα 5 gb έχουν 10 ευρώ οπότε δεν αξίζει με την καμία. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgatzo Δημ. April 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2019 Ζήτησα την επιστροφή της παρακράτησης των 8€ του Free2talk μέσα από τη σελίδα τους στο fb και ανταποκρίθηκαν άμεσα και θετικά. :) Έγινε επιστροφή ολόκληρου του ποσού και χωρίς να μου αφαιρέσουν τα 300' λεπτά και το 1GB. :p Μπράβο στη WIND. Tα καλά να τα λέμε. ;)Να τα λέμε,δεν διαφωνώ, αλλά μια φορά αρκεί.... Το έγραψες ξεκάθαρα στο edit που έκανες. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spookype20 Δημ. April 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2019 Προς ενημέρωση για κάποιο υποτιθέμενο πακέτο που δινει 28gb από το τηλέφωνο ********** που είναι promoter με έδρα την Θεσσαλονίκη. Το πακέτο f2g που δίνουν στα 28gb υποτιθέμενα gb είναι δύο ενεργοποιήσεις του νυχτερινού data nights , 2 gb προσφορά από ενεργοποίηση του application και 5gb για 30 ημέρες από αποστολή με μήνυμα 5 στο 1264. Ουσιαστικά σου διπλασιάζει για 3 μήνες το ποσό που βάζεις και ενεργοποιεί τα πακέτα. Τον δεύτερο και τρίτο μήνα ενεργοποιεί το 5 στο 1264 2 φορές (10gb ) και ενεργοποιείς το data sk και ότι πάρεις από το μπόνους ανανέωσης. Κανονικά θα έπρεπε να έχω κάνει καταγγελία. Απλά αυτοί οι promoter ξεφτιλιζουν την εταιρία και φυσικά θα στείλω email στην wind που επιτρέπει να συμβαίνουν τέτοια πράγματα. Θα μου πεις δεν είναι από το επίσημο κανάλι γιατί είναι παλαιές προσφορές αλλά από την άλλη αυτό το άτυπο καθεστώς με τα προνοιακά και λοιπά νούμερα το επιτρέπει η εταιρία και συμβαίνουν τέτοια θέματα εξαπάτησης. Αν εναρμονιζε τα πακέτα της με της ΕΕ δεν θα προέκυπτε αυτή η παραοικονομία από τις εταιρίες ντίλερ που κάποιες είναι σοβαρές και κάποιοι κοροϊδεύουν τον κόσμο. Από την άλλη θα μου πεις εσύ φταις που πίστεψες ότι υπάρχει το πακέτο. Δοκιμαστικά το έκανα και χέστηκα για τα 15 ευρώ αλλά η κοροϊδία είναι αυτό που με εξοργίζει. Γιατί δεν είπε ο promoter την αλήθεια από την αρχή που έγινε η παραγγελία και διαβεβαίωνε ότι είναι 28gb για πάντα 24ωρα gb ; Μετά ξεμπερδευτικε το κουβάρι . Οταν μπαίνει κάποιος στο φόρουμ και μας παροτρύνει για κάτι τέτοιο και εμείς το ακολουθούμε (κάτι το οποίο το κάνουμε πολλοί φίλοι εδώ μέσα δίνοντας βοήθεια και συμβουλές ο ένας στον άλλο) είναι πολύ λυπηρό γιατί μετά από τόσα χρόνια εδώ μέσα πρώτη φορά προέκυψε αυτό. Το παραπάνω είναι μια μεταφορά της εμπειρίας μου για να μην την πατήσουν και άλλοι φίλοι του φόρουμ. Όταν αγοράζουμε από ντίλερ θέλει πολύ προσοχή και ξεκαθάρισμα από την αρχη όσο γίνεται. Κάτι παρόμοιο έπαθα το καλοκαίρι από κάποιον Promoter. Μου έδωσε 2 προνομιακά μέσω τηλεφώνου! Ένα με 1500'+1,5GB και ένα με 10GB internet!!! Δέχτηκα να μου τα στείλει μόνο και μόνο για το πακέτο με τα 10GB. Πλήρωσα 10€ έξοδα αποστολής και διαπίστωσα... ότι τα 10GB ήταν (χα χα χα ακόμα γελάω) 5GB Night + 5 GB η καλοκαιρινή προσφορά για ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΜΗΝΑ!!! Μετά το νουμεράκι... ένα απλό F2G! Παράθεση GH388, Nokia 3210, Nokia 3310, Nokia 6310i, Sharp GX15, Sony Ericsson K510i, Moto E770v, Moto RAZR V3i, Nokia E51, HTC Desire, maguro, mako, hammerhead, shamu, angler, marlin, taimen, bonito, coral, redfin, oriole, cheetah, husky & iPad 9th Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. April 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2019 Κάτι παρόμοιο έπαθα το καλοκαίρι από κάποιον Promoter. Μου έδωσε 2 προνομιακά μέσω τηλεφώνου! Ένα με 1500'+1,5GB και ένα με 10GB internet!!! Δέχτηκα να μου τα στείλει μόνο και μόνο για το πακέτο με τα 10GB. Πλήρωσα 10€ έξοδα αποστολής και διαπίστωσα... ότι τα 10GB ήταν (χα χα χα ακόμα γελάω) 5GB Night + 5 GB η καλοκαιρινή προσφορά για ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΜΗΝΑ!!! Μετά το νουμεράκι... ένα απλό F2G! Έπρεπε να το αναφέρεις στην εταιρία. Πλέον θα ρωτάω τα στοιχεία του promoter αλλιώς δεν έχει. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
in2dark Δημ. April 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2019 Εχω 15€ που ληγουν αυριο σε ενα νουμερο ππυ κραταω απλα για εισερχομενες. Δεν ηξερα για το 10 και τωρα που το μαθα θα τον πεταξω Πως μπορω να τα φαω? Ειμαι εξωτερικο οπότε 5ψηφια δεν παίζουν Παλια αν δεν ειχε λεφτα δεν λαμβανα εισερχομενες. Ακομα ετσι ειναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexpag Δημ. April 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2019 Η εφαρμογή myf2go δεν υπάρχει πλέον στο playstore; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. April 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2019 δεν την βλεπω κι εγω...την εφαγε η google? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aaaaztek84 Δημ. April 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2019 Ρε γκαις η Wind στη δεκάευρη η δωδεκαευρη ανανέωση δεν έδινε ανέκαθεν 500μβ για ένα μήνα αυτοματα. Έβαλα σήμερα και μου δώσε 600 για 15 μέρες. Καινούριο είναι αυτό????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. April 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2019 απο καταστημα εβαλες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. April 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2019 Έτσι είναι τώρα πια...600 για 15 μέρες..Δες αν έχεις και tap & get it Ρε γκαις η Wind στη δεκάευρη η δωδεκαευρη ανανέωση δεν έδινε ανέκαθεν 500μβ για ένα μήνα αυτοματα. Έβαλα σήμερα και μου δώσε 600 για 15 μέρες. Καινούριο είναι αυτό????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aaaaztek84 Δημ. April 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2019 απο καταστημα εβαλες? Όχι από χρεωστική μόνος ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Έτσι είναι τώρα πια...600 για 15 μέρες..Δες αν έχεις και tap & get it Ναι υποθέτω με το ταπ πατέντα μπορώ να το προεκτεινω άλλη μια βδομάδα (δύο στην θεωρία αλλά στη πράξη μια καθώς πέφτει στην δεύτερη των 600).Βεβαια παραδόξως καπάκι μου ήρθε σμσ από αυτά τα κλασσικά του νήματος κρυφές προσφορές που λεει σε 10 ευρώ δώρο 500μβ για έναν μήνα. Άρα υποθέτω το 500ρι για μήνα το δίνουν στη δεκάευρη ανανέωση ενώ το 600αρι των δύο βδ9μαδων +ταπ για άλλη μια στο 12ευρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. April 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2019 500 στα 10, 600 στα 12 και τα 2 για 15 μερες. https://www.wind.gr/gr/f2g/upiresies/online-ananeosi-hronou-omilias/online-ananeosi-hronou-omilias-meso-myf2g-/ πλεον 500 για 1 μηνα παιρνουν μονο οι εγγεγραμμενοι στο παλιο free2surf. Αν το sms εγραφε για ενα μηνα ισως ηταν καποια αλλη προσφορα προς παρακινηση ανανεωσης ή απλα λαθος,ξεχασμενο απο την προηγουμενη κατασταση... ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- υ.γ. ξαναεμφανιστηκε η εφαρμογη στο playstore. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aaaaztek84 Δημ. April 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2019 500 στα 10, 600 στα 12 και τα 2 για 15 μερες. https://www.wind.gr/gr/f2g/upiresies/online-ananeosi-hronou-omilias/online-ananeosi-hronou-omilias-meso-myf2g-/ πλεον 500 για 1 μηνα παιρνουν μονο οι εγγεγραμμενοι στο παλιο free2surf. Αν το sms εγραφε για ενα μηνα ισως ηταν καποια αλλη προσφορα προς παρακινηση ανανεωσης ή απλα λαθος,ξεχασμενο απο την προηγουμενη κατασταση... ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- υ.γ. ξαναεμφανιστηκε η εφαρμογη στο playstore. To SMS αναφέρει 500mb τον μήνα σε κάθε online ανανέωση 10 ευρώ και επιπλέον δίνει έξτρα 300λεπτα προς wind. Τι να πω εδώ και χρόνια βάζω 10ρια και δούλευε μια φορά έβαλα 12 και έδωσε λιγότερη διάρκεια. Λογικά ισχύει στην περίπτωση μου σίγουρα σε άλλους δεν ξέρω. Τώρα πλέον δυστυχώς ότι και να ήταν θα μάθουμε στην επόμενη φορά που θα ξαναβάλω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orestis28 Δημ. April 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2019 To SMS αναφέρει 500mb τον μήνα σε κάθε online ανανέωση 10 ευρώ και επιπλέον δίνει έξτρα 300λεπτα προς wind. Τι να πω εδώ και χρόνια βάζω 10ρια και δούλευε μια φορά έβαλα 12 και έδωσε λιγότερη διάρκεια. Λογικά ισχύει στην περίπτωση μου σίγουρα σε άλλους δεν ξέρω. Τώρα πλέον δυστυχώς ότι και να ήταν θα μάθουμε στην επόμενη φορά που θα ξαναβάλω Εγω που εκανα ανανεωση με 10 ευρω πριν μερικες μερες, μου εδωσε 500mb για 15 μερες και αλλα 500mb για ενα μηνα. Ηρθαν και καποια μηνυματα που στο ενα απο αυτα εγραφε κατι για free2surf και οτι ισχυει εως 2 αναναωσεις απο 10 ευρο το μηνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. April 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2019 To SMS αναφέρει 500mb τον μήνα σε κάθε online ανανέωση 10 ευρώ και επιπλέον δίνει έξτρα 300λεπτα προς wind. Τι να πω εδώ και χρόνια βάζω 10ρια και δούλευε μια φορά έβαλα 12 και έδωσε λιγότερη διάρκεια. Λογικά ισχύει στην περίπτωση μου σίγουρα σε άλλους δεν ξέρω. Τώρα πλέον δυστυχώς ότι και να ήταν θα μάθουμε στην επόμενη φορά που θα ξαναβάλω Αν σου δινει και 300' προς wind είναι άλλη προσφορά και πιθανόν περιορισμένης διάρκειας. Σου έγραφε σε πόσες μέρες μέσα πρέπει να ανανεώσεις για να τα πάρεις αυτά? ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εγω που εκανα ανανεωση με 10 ευρω πριν μερικες μερες, μου εδωσε 500mb για 15 μερες και αλλα 500mb για ενα μηνα. Ηρθαν και καποια μηνυματα που στο ενα απο αυτα εγραφε κατι για free2surf και οτι ισχυει εως 2 αναναωσεις απο 10 ευρο το μηνα. Εχεις την παλιά προσφορά free2surf που δίνει 500mb για 1 μήνα. Ή το είχες κάνει πριν τον Απρίλιο του 13 ή έχοντας από τότε το αντίστοιχο μπόνους ομιλίας free2talk (300' προς όλους με ανανέωση από 10€) το άλλαξες σε αυτό με τα mb (για να μη σε χρεώνει και το 4μηνιαίο χαράτσι διατήρησης της προσφοράς) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CoyoteD Δημ. April 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2019 Έχει δίκιο ο φίλος, κυκλοφορεί σμσ με 500 δώρο για ένα μήνα. Αν δε στα εδωσε, τηλεφώνησε στην εξυπηρέτηση πελατών Παράθεση ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. April 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2019 ενώ έκλεισα τα data στις 23:00 ( και άλλαξα και sim για τα data για να μην ξεχαστώ και τα ανοίξω την επομένη) γιατί τελείωνε το επιλεκτικο πακέτο με τα 15γιγα σήμερα μου ήρθε sms ότι χρεώθηκε.. Πότε τελειώνουν τα data? Κάτι θυμάμαι για κάποια πακέτα που τα έληγε το απόγευμα.. ειναι και αυτο μεσα σε αυτα? Υπάρχει ενα Facebook link που να τους στείλω μήνυμα γιατί με το Facebook δεν εχω ιδεα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mikakilo Δημ. April 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2019 ενώ έκλεισα τα data στις 23:00 ( και άλλαξα και sim για τα data για να μην ξεχαστώ και τα ανοίξω την επομένη) γιατί τελείωνε το επιλεκτικο πακέτο με τα 15γιγα σήμερα μου ήρθε sms ότι χρεώθηκε.. Πότε τελειώνουν τα data? Κάτι θυμάμαι για κάποια πακέτα που τα έληγε το απόγευμα.. ειναι και αυτο μεσα σε αυτα? Υπάρχει ενα Facebook link που να τους στείλω μήνυμα γιατί με το Facebook δεν εχω ιδεα? https://mobile.facebook.com/WINDF2G/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CoyoteD Δημ. April 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2019 Αλλαξε το log and win δε με αφήνει να το ανανεώσω αν δε τελειώσουν οι 7 μέρες Παλιά γινόταν μέσα στις 7 μέρες Παράθεση ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts