JOHNMEGARYTHMOS Δημ. November 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2018 Πόσος καιρός πρέπει να περάσει για να ξυπνήσουν εκεί στην Wind εδώ και 10 μέρες δεν γίνεται ανανέωση με PayPal μέσω App η μέσω του site Και βλέπεις το παρακάτω ούτε από το site τους δεν γίνεται ανανέωση με χρεωστική η πιστωτική κάρτα? εκτός από το PayPal? άρα ο μοναδικός τρόπος να κάνει κάποιοσ ανανέωση από το σπίτι είναι μέσω internet banking της Πειραιώς και σου έρχεται μυνημα στο κινητό με τον κωδικό ανανέωσης?. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetartos Δημ. November 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2018 Πόσος καιρός πρέπει να περάσει για να ξυπνήσουν εκεί στην Wind εδώ και 10 μέρες δεν γίνεται ανανέωση με PayPal μέσω App η μέσω του site Δεν έχει κάνει άλλος κανείς ανανέωση με Paypal τόσες μέρες να επιβεβαιώσει το πρόβλημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. November 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2018 Δεν έχει κάνει άλλος κανείς ανανέωση με Paypal τόσες μέρες να επιβεβαιώσει το πρόβλημα;Τι να επιβεβαιώσετε Της Wind είναι το πρόβλημα όχι δικό μου όπως έγραψα και πριν μέρες έχω κάνει αρκετές αγορές όπως και ανανέωση με PayPal στο πράσινο λιβάδι και δεν είχα πρόβλημα... Επίσης της τελευταία λείπει και πληρωμή λογαριασμού Wind σταθερού από το App της Πειραιώς Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. November 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2018 παρατηρησα κατι αλλα δεν ξερω αν εχει σχεση...υπηρχε ενημερωση στο app της πειραιως οτι ο κωδικος της εταιριας αλλαξε τελευταια και για καποιο διαστημα 1-2 ημερων δεν θα εξυπηρετουσε πληρωμες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. November 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2018 παρατηρησα κατι αλλα δεν ξερω αν εχει σχεση...υπηρχε ενημερωση στο app της πειραιως οτι ο κωδικος της εταιριας αλλαξε τελευταια και για καποιο διαστημα 1-2 ημερων δεν θα εξυπηρετουσε πληρωμες. Εδώ και 4μερες πάμε για 5 η πληρωμή σταθερου δεν υπάρχει η ανανέωση υπάρχει Μην πει κανείς γιατί δεν κάνεις από εκεί ανανέωση... Θέλω τα bonus οπουδήποτε Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. November 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2018 Τι να επιβεβαιώσετε Της Wind είναι το πρόβλημα όχι δικό μου όπως έγραψα και πριν μέρες έχω κάνει αρκετές αγορές όπως και ανανέωση με PayPal στο πράσινο λιβάδι και δεν είχα πρόβλημα... Επίσης της τελευταία λείπει και πληρωμή λογαριασμού Wind σταθερού από το App της Πειραιώς εβγαλε ανακοινωση η πειραιως γιαυτο το θεμα. ψαξε να δεις τι γραφει Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. November 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2018 (edited) Και τι με νοιάζει δεν κάνω ανανέωση από εκεί ποτέ εβγαλε ανακοινωση η πειραιως γιαυτο το θεμα. ψαξε να δεις τι γραφειΑυτό που με νοιάζει είναι να ξυπνήσουν εκεί στην Wind και να φτιάξουν την online ανανέωση... 10 μέρες τωρα Ρεζιλίκια Edited November 12, 2018 by oxxy Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. November 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2018 Έχω f2g και μου τελείωσαν τα MB. Ταυτοχρονα, μου πήρε τα 0.15 λεπτά που είχα υπόλοιπο. ΣΤΕΚΕΙ ΑΥΤΟ η κάτι άλλο συμβαίνει ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Don_VitoCorleone Δημ. November 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2018 Σήμερα έβαλα χρήματα από την εφαρμογή F2G με χρέωση paypal χωρίς κανένα θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. November 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2018 Επιβεβαιώνω και γω μόλις έβαλα 5€ μέσω PayPal. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spookype20 Δημ. November 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2018 Η γυναίκα μου σήμερα έκανε αίτημα φορητότητας από Wind καρτοσύνδεση σε F2G. Εννοείται ότι έδωσε 30€ και της είπαν ότι η ημερομηνία αλλαγής θα είναι η 24η Δεκεμβρίου. Τόσες πολλές μέρες? Γιατί κάπου είχα διαβάσει για 14 ημέρες! Παράθεση GH388, Nokia 3210, Nokia 3310, Nokia 6310i, Sharp GX15, Sony Ericsson K510i, Moto E770v, Moto RAZR V3i, Nokia E51, HTC Desire, maguro, mako, hammerhead, shamu, angler, marlin, taimen, bonito, coral, redfin, oriole, cheetah, husky & iPad 9th Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. November 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2018 Η γυναίκα μου σήμερα έκανε αίτημα φορητότητας από Wind καρτοσύνδεση σε F2G. Εννοείται ότι έδωσε 30€ και της είπαν ότι η ημερομηνία αλλαγής θα είναι η 24η Δεκεμβρίου. Τόσες πολλές μέρες? Γιατί κάπου είχα διαβάσει για 14 ημέρες!Σε όλες τις εταιρίες είναι μήνας η μετάβαση από συμβόλαιο σε οτιδήποτε άλλο. Έχει αλλάξει αυτό πρόσφατα ; ρωτάω γιατί πριν τρείς μήνες το έκανε φιλος και έκανε ενα μήνα για μετατροπή σε καρτοκινητό. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. November 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2018 Τοσο παει στις 40 μερες περίπου...θεωρητικά εχει δικαίωμα να ζητήσει νωρίτερα την διακοπή/μετατροπή αλλά δεν ξέρω αν το δέχονται. Τα 30 τα εδωσε απο τώρα? Κανονικά νομίζω θα έπρεπε να δωθούν την ημέρα της αλλαγής στο κατάστημα όταν θα γινόταν η ενεργοποίηση. Το λογικό είναι μέσα στο διάστημα αυτό να γίνουν αρκετά τηλεφωνήματα για αντιπρόταση καρτοσυνδεσης με χαμηλότερη τιμή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CoyoteD Δημ. November 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2018 Απο την αρχή τα δίνουν. Αλλά απόδειξη δίνουν αργότερα. Μόλις γίνει η μεταφορά.... Παράθεση ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. November 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2018 Κι αν δηλαδη ο πελάτης δεχτεί την αντιπρόταση για την καρτοσύνδεση πώς θα πάρει πίσω τα 30 ευρώ μετά? Εκτός εάν δεν κάνουνε αντιπροτάσεις πλέον σε τέτοιες περιπτώσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spookype20 Δημ. November 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2018 Κι αν δηλαδη ο πελάτης δεχτεί την αντιπρόταση για την καρτοσύνδεση πώς θα πάρει πίσω τα 30 ευρώ μετά? Εκτός εάν δεν κάνουνε αντιπροτάσεις πλέον σε τέτοιες περιπτώσεις. Πριν 2 ημέρες έκανε αίτημα για διακοπή της καρτοσύνδεσης. Δέχτηκε μέσω τηλεφώνου τις αντιπροτάσεις, και αποφάσισε σήμερα να κάνει αίτηση φορητότητας, πληρώνοντας τα 30€. Παράθεση GH388, Nokia 3210, Nokia 3310, Nokia 6310i, Sharp GX15, Sony Ericsson K510i, Moto E770v, Moto RAZR V3i, Nokia E51, HTC Desire, maguro, mako, hammerhead, shamu, angler, marlin, taimen, bonito, coral, redfin, oriole, cheetah, husky & iPad 9th Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. November 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2018 απλα για να μην μπερδευτουμε,φορητοτητα ειναι αλλαγη εταιριας. Η γυναικα σου προφανως εκανε αιτημα διακοπης της γραμμης αρχικα (?) και στη συνεχεια αφου δεν αποδεχτηκε τις αντιπροτασεις για διατηρηση της καρτοσυνδεσης,πηγε σε καταστημα για να κανει μετατροπη σε f2g,σωστά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. November 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2018 Καλησπέρα. Μου ήρθε μήνυμα οτι μενουν 50mb αλλά στην εφαρμογή μου δείχνει σχεδόν 200..f2g. Τι μπορεί να συμβαίνει;Ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetartos Δημ. November 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2018 Καλησπέρα. Μου ήρθε μήνυμα οτι μενουν 50mb αλλά στην εφαρμογή μου δείχνει σχεδόν 200..f2g. Τι μπορεί να συμβαίνει;Ευχαριστώ πολύ! Αν τα 200 είναι τα συνολικά διαθέσιμα, τα 50 μπορεί να είναι τα τελευταία από κάποιο επιμέρους πακέτο ή προσφορά που είχες ενεργοποιήσει. Δεδομένου ότι η πληροφορία στην εφαρμογή είναι ενημερωμένη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. November 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2018 Όντως!!Ευχαριστώ πολύ!!! Αν τα 200 είναι τα συνολικά διαθέσιμα, τα 50 μπορεί να είναι τα τελευταία από κάποιο επιμέρους πακέτο ή προσφορά που είχες ενεργοποιήσει. Δεδομένου ότι η πληροφορία στην εφαρμογή είναι ενημερωμένη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spookype20 Δημ. November 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2018 απλα για να μην μπερδευτουμε,φορητοτητα ειναι αλλαγη εταιριας. Η γυναικα σου προφανως εκανε αιτημα διακοπης της γραμμης αρχικα (?) και στη συνεχεια αφου δεν αποδεχτηκε τις αντιπροτασεις για διατηρηση της καρτοσυνδεσης,πηγε σε καταστημα για να κανει μετατροπη σε f2g,σωστά? Ναι σωστά... Απλώς έχουμε συνηθίσει να το "λέμε" φορητότητα! Παράθεση GH388, Nokia 3210, Nokia 3310, Nokia 6310i, Sharp GX15, Sony Ericsson K510i, Moto E770v, Moto RAZR V3i, Nokia E51, HTC Desire, maguro, mako, hammerhead, shamu, angler, marlin, taimen, bonito, coral, redfin, oriole, cheetah, husky & iPad 9th Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. November 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2018 (edited) Και ο ύπνος συνεχίζει για πολλές μέρες... η telester ποτέ δεν πεθαίνει Edited November 14, 2018 by oxxy Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. November 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2018 Δεν καταλαβαίνω γιατί, σε μένα μια χαρά δουλεύει η online ανανέωση. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. November 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2018 Και σε μενα δεν έχει κάποιο θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. November 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2018 Και ο ύπνος συνεχίζει για πολλές μέρες... η telester ποτέ δεν πεθαίνει Μια χαρά δουλεύει κάτι άλλο παίζει. Καντο απεγκατάσταση και βάλτο πάλι μήπως ξεμπλοκάρεις. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts