bbbb Δημ. September 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2018 Ναι οκ.... Πριν λίγο μου ήρθε προσφορά με 10€ 15gb για 60 ημέρες.. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. September 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2018 Αυτή όμως είναι προσφορά, ενώ το άλλο πακέτο. Έχει διαφορά και είναι προς τη σωστή κατεύθυνση. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. September 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2018 Ναι οκ.... Πριν λίγο μου ήρθε προσφορά με 10€ 15gb για 60 ημέρες.. Αυτή όμως είναι προσφορά, ενώ το άλλο πακέτο. Έχει διαφορά και είναι προς τη σωστή κατεύθυνση. Είναι προς την σωστή κατεύθυνση αλλά είναι και λίγο βλάκες. Αντί να με υποχρεώνει να βάζω τα 30gb με 25 ευρώ (με ισχύ 90 ημερών) τον μήνα στο simple fi on the go με κάρτα μπορούσε να το έχει πακέτο στο f2g και θα ήταν πολύ ποιο δελεαστικό. Τέλος πάντων μέχρι να γίνουν τα συμβόλαια ποιο ανθρώπινα έχουμε δρόμο αλλά το πάνε όλες οι εταιρίες με ταχύτητα χελώνας για να κερδίσουν όσο περισσότερο μπορούν. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. September 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2018 Παλιό είναι το Data 3. Έχει σίγουρα 6μηνο που υπαρχει. Sent from my Redmi Note5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. September 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2018 Παλιό είναι το Data 3. Έχει σίγουρα 6μηνο που υπαρχει. Sent from my Redmi Note5 using Tapatalk στα 6.5gb δεν ήταν όμως ; Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. September 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2018 Σωστά, ήταν με 6,5 γιγα και πλέον δίνει 10. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Altrouistis Δημ. September 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2018 Είναι προς την σωστή κατεύθυνση αλλά είναι και λίγο βλάκες. Αντί να με υποχρεώνει να βάζω τα 30gb με 25 ευρώ (με ισχύ 90 ημερών) τον μήνα στο simple fi on the go με κάρτα μπορούσε να το έχει πακέτο στο f2g και θα ήταν πολύ ποιο δελεαστικό. Τέλος πάντων μέχρι να γίνουν τα συμβόλαια ποιο ανθρώπινα έχουμε δρόμο αλλά το πάνε όλες οι εταιρίες με ταχύτητα χελώνας για να κερδίσουν όσο περισσότερο μπορούν.Πάντως δεν έχεις άδικο ότι εάν έδιναν στην καρτοκινητή τους τα 30gb με 25€ θα ξεσκίζαν αλλά τι να πεις. Καλά που η cosmote έβγαλε το δικό της πακέτο καρτοκινητού internet και έστω το κάνανε και αυτοί στο δικό τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. September 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2018 Αρχίζουν και γίνονται άνθρωποι σιγά σιγά αλλά θέλει ακόμα προσπάθεια αν ήταν 8.5€ τα 10GB θα ήταν λουκούμι. Είναι νεο πακέτο του F2G. Για να δούμε πως θα κινηθεί ο ανταγωνισμός. Αντίστοιχο της Φρογκ είναι. Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsoupri Δημ. September 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2018 Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. September 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2018 Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Με αυτό θα κρατήσουν τον κόσμο που φεύγει;....... Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsoupri Δημ. September 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2018 Εγώ εχω φύγει ΑΡΚΕΤΟ καιρό!!! Από εποχή Telestet. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
looneygirl Δημ. September 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2018 Sent from my iPhone using Tapatalk ProΕίναι μόνιμο πακέτο ή για μια μόνο εβδομάδα?? Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. September 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2018 όποιος την θέλει και δεν του ήρθε να δοκιμάσει... Εάν τα δίνει Το 1343 είναι νέο φρούτο Μέχρι τώρα ξέραμε το 12410 και το 12000 για προσφορές Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntonisDedos92 Δημ. September 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2018 Δεν είναι διαθέσιμη λέει... Σαν το 12410 το νέο φρούτο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. September 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2018 Βασικά ειναι το new talk and data με 2 γιγα αντι για 750 mb. Νομιζω εχει αναφερθεί παλιότερα το 1343,πρεπει να ενεργοποιουνται απο εκει με μηνυμα τα πακετα του 1269. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. September 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2018 δεν δουλεύει η ανανέωση χρόνου ομιλίας από την εφαρμογή σε μένα είναι η σε όλους; Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yrrah Δημ. September 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2018 Και σε μενα πρόβλημα http://a68.tinypic.com/10rqw3l.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
my_note_3_neo Δημ. September 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2018 Καλησπέρα σας. Θέλω να ενεργοποιήσω το πακέτο 10 gb με 17,50€. Δεδομένου ότι το υπόλοιπο μου είναι 0,13€, εάν κάνω ανανέωση 20 ευρώ,θα επαρκεί το υπόλοιπο μου για να ενεργοποιήσω το πακέτο αυτό ; Ευχαριστώ. Παράθεση Don't cry because it's over.Smile because it happened. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. September 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2018 Καλησπέρα σας. Θέλω να ενεργοποιήσω το πακέτο 10 gb με 17,50€. Δεδομένου ότι το υπόλοιπο μου είναι 0,13€, εάν κάνω ανανέωση 20 ευρώ,θα επαρκεί το υπόλοιπο μου για να ενεργοποιήσω το πακέτο αυτό ; Ευχαριστώ. Φτάνουν τα 20 € και θα περισσεψουν 18 λεπτά. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
my_note_3_neo Δημ. September 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2018 Σε ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Don't cry because it's over.Smile because it happened. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanidis Δημ. September 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2018 Πήγα να πάνω ανανέωση σε f2g 10 ευρώ με American Express card αλλά μέσα από την εφαρμογή δεν υπάρχει για την συγκεκριμένη κάρτα, μπαίνω μέσα από browser και βλέπω υπάρχει επιλογή , βάζω τα στοιχεία πατάω ανανέωση και μου βγάζει ότι δεν δέχετε κάρτα που δεν έχει εκδοθεί από ελληνική τράπεζα (ενώ τη έχω βγάλει στην alpha bank) . Αλλά τελικά μου έρχετε μύνημα ότι χρεώθηκα 1€ από την alpha bank για Google service. Τι γίνετε ξέρει κανείς ; Που να πάρω τηλέφωνο να τους Χ... ; Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. September 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2018 Εγινε ομως η ανανέωση? Αν δεν ειναι θεμα της τραπεζας μπορείς να πάρεις δωρεαν για παραπονο στο 8005001380. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanidis Δημ. September 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2018 (edited) Εγινε ομως η ανανέωση? Αν δεν ειναι θεμα της τραπεζας μπορείς να πάρεις δωρεαν για παραπονο στο 8005001380.Πήρα για παράπονο , περίμενα μισή ώρα ακριβώς στην αναμονή (απαράδεκτο) , μου είπαν ότι δεν είναι θέμα της wind αλλά της Τράπεζας. Αφού δεν περνάει η συγκεκριμένη κάρτα γιατί την έχετε σαν επιλογή ( μουγκα) η κοπελιά . Η ανανέωση δεν έγινε, και μου είπαν λογικά θα πιστωθεί το ένα ευρώ από την τράπεζα γιατί είναι δικό της θέμα. Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited September 30, 2018 by stefanidis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soleman Δημ. October 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2018 Πήρα για παράπονο , περίμενα μισή ώρα ακριβώς στην αναμονή (απαράδεκτο) , μου είπαν ότι δεν είναι θέμα της wind αλλά της Τράπεζας. Αφού δεν περνάει η συγκεκριμένη κάρτα γιατί την έχετε σαν επιλογή ( μουγκα) η κοπελιά . Η ανανέωση δεν έγινε, και μου είπαν λογικά θα πιστωθεί το ένα ευρώ από την τράπεζα γιατί είναι δικό της θέμα. Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Eγώ κάνω ανανέωση με ΑΜΕΧ μέσω paypal . Απλά το αναφέρω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanidis Δημ. October 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2018 Eγώ κάνω ανανέωση με ΑΜΕΧ μέσω paypal . Απλά το αναφέρωΝαι το ξέρω έτσι το κάνω και εγώ, αλλά πήγα να το κάνω στην γυναίκα κατευθείαν με την κάρτα και δεν γίνετε Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts